Ne mutlu sana benim hedefim 59 umarım bi gün tartıda bende o kiloları görürüm :)
Sağol canım inşallah sende hemencik verirsin
her aymı yapıyosun nette araştırdımda 6 ayda 1 yapın devam etmeyin diyo ben bekarım göbeğim yok canım belim kalınlaştı ama asıl bacaklarımda kilom
aynen oyle oluyorum bende
tamam yarin ve cuma tartilmicam bende, oleyyyyy cumartesi günune 500 grm - 1kilo arasi gidecekkkk insallah !!!! :)))
Bende tam tersi tartılmazsam salı veriyorum)) tartılınca kontrol altına alabiliyorum diyelim ki 200 gr mı almışım gün boyu aklımda oluyor daha çok tutuyorum kendimi dr mehmet öz araştırmasına göre her gün tartılan kişilerin kilo kontrolü daha kolay olduğunu okumuştum. Tabiii kişiye göre değişir ben de tartılmayınca bırakıyorum kendimi... o yüzden her sabah tartılıyorum... )
saraçoğlu ilk önce düzene girsin diye 3 ay düzenli yapın diyor daha sonra ara ara yapın diyor bu benim 3 aya başlangıç olacak bu ayda yapacam sonra ara verip ara ara yapacam canım benimde göbekte kilolar. bacaklarım sporla sıkılaştı ve inceldi spor yapıyor musun ?
öylemii bak söylediğin iyi oldu ben bi defa yapıp bırakcaktım zararı olur diye spor bugün leslie ye başladım ama öyle çok değil ben şuaralar işten çıktım full kpss çalışıyorum oyüzden sabah ilk uyanınca bir mil bide yatmadan önce bir mil yapıcam iyice hareketsiz kalmayayım diye ama benim vücut analizinde kasım normalden çok çıkıyor oyüzdende fazla spor yapıpda iyice kaslı bi kız olmayayım öyle sevmiyorumsaraçoğlu ilk önce düzene girsin diye 3 ay düzenli yapın diyor daha sonra ara ara yapın diyor bu benim 3 aya başlangıç olacak bu ayda yapacam sonra ara verip ara ara yapacam canım benimde göbekte kilolar. bacaklarım sporla sıkılaştı ve inceldi spor yapıyor musun ?
evde unuttum senle yazisirken
canım hemen başlamıyosun bittikten sonra 5 ila 7 gün sonra 15 gün içiyosunadacım benin bugün adetin 6 günü yarın başlasam soğan kürüne olur dimi bende 3ay deniycem :)
adacım benin bugün adetin 6 günü yarın başlasam soğan kürüne olur dimi bende 3ay deniycem :)
canım ben kullanıyorum soğan suyunu her adet bitiminden sonra 15 gün içiyorum . günde iki kere içilmesi gerekiyor ben tek seferde büyük bir bardak içiyorum gerçekten faydasını gördüm . hatta ben tedavi olmadan soğan suyu sayesinde hamile kaldım....Ayrıca soğan suyu göbekte ki yağları eritiyormuş ... Doğru gibi sezaryan göbeğim yavaş yavaş gidiyor))
Ada merhaba internetten okudum bende soğan kürünü fakat sen anladığım kadarıyla daha önce denemişsin ve etkisini de görmüşsün senin yaptığın tarifi alabilirmiyim bende sezeryan ile bir doğum yaptım ve yağlarımın en çok bulunduğu bölge göbeğim en kısa zamanda eritmek istiyorum desteğinizle :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ada81 merhaba bende öğrenmek istiyorum soğan suyu tarifini yazarmısın ??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bişey sorcam ada81 arkadaşım soğan suyunu içebiliyomusun nasıl ayyy ben nasıl içiceğimi düşünüp duruyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?