benim dügüne aldıgım elbiseyi bir görsen semo , nar çiçegi
yanları payeti:26::26::26: ne cesaret bilmiyorum umarım rezil rüsva olmamm
Masumcum tm SIKMA canini, menun cok basarili olmus canim.
bence sen 7-8 gün yumurtaya agirlik ver, yumurta cok guzel zayiflariyor.
ben 5gunde, 3kiloyu yumurta diyetiyle vermistim. Sende yap 8gün olmazmi????
Elüü kzlerr bugunde bitti sayılırrr :))))
Sabah
Limonlu su ve 2 elma
Ara 13 tane badem
Öglen 2 yumurta tavada 2 dlm ekmek
Ara 4 kayısı
Akşam
Fırında balık ve salata :))
nasıldıı ki hemen başlayım yarın burada istediigm yemegi yapıyorum allahtan
hemen söle yapayım
Vay vay antepishim dökturmus yine))
bende 5dakkaya cikicam isten, yuruyus arkadasimin yanina gidicem. aksam yemegimi yiyip sonrada agzima lokma koymicam.
kiz cadi agzina sakin bir sey sokma daha haaa, bak seni sopalarim yoksa; dUR YADA SEN BANA YEMIN ET YEMEYECEGINE
Ay semooooooooooooooooo ahın mı tuttu ne kız babama yenik düştüm yine ya getirdi bana tavuk ye de ye ye de ye ye de ye pf off odf kafay yedim ya sonunda dayanamadım biraz tavuk yedim ama 5 ten öncr haahaha semo ya aff yaaa adfdfd
dur bitanem hemen nazar takayim sana
simdi yemin et, bir sey yemeyecegine?
Yemin ederim agzıma hic bişey sürmicemmm allahıma kitabima kuranıma dinime yok yok yok
tm kiz o kadar yemine gerek yoktu :)
ben ciktim hadi gorusurzzzzzzzz
Kızlar bugünkü menüm:
Sabah: 15 adet çilek küçük boy + 1 tatlı kaşığı nutella.
Ara: badem leblebi fındık bir avuç
Öğle: et haşlama + salata az yağlı bol limonlu
Saat 3 gibi oturma vardı oraya gittim kızlar çatalın ucuyla kek 1 çorba kaşığından az kısır bir ısırık börek yedim. Zayıfladığın çok belli oluyor dediler şişman olup kaderine razı olup zayıflamak için uğraşmayanlar amaan bukadar abartma ye bişey olmaz dediler. Kendine özen gösteren zayıflamak için uğraşanlar irademden ötürü tebrik ettiler çok güzel olduğumu söylediler motiven artsın doğru yoldasın diyede eklediler.bugün hiç giremedim i okuyayı geçmişi neler kaynatmışsınız bakayım
hey ahali where is miss nesill?
Kızlar bugünkü menüm:
Sabah: 15 adet çilek küçük boy + 1 tatlı kaşığı nutella.
Ara: badem leblebi fındık bir avuç
Öğle: et haşlama + salata az yağlı bol limonlu
Saat 3 gibi oturma vardı oraya gittim kızlar çatalın ucuyla kek 1 çorba kaşığından az kısır bir ısırık börek yedim. Zayıfladığın çok belli oluyor dediler şişman olup kaderine razı olup zayıflamak için uğraşmayanlar amaan bukadar abartma ye bişey olmaz dediler. Kendine özen gösteren zayıflamak için uğraşanlar irademden ötürü tebrik ettiler çok güzel olduğumu söylediler motiven artsın doğru yoldasın diyede eklediler.bugün hiç giremedim i okuyayı geçmişi neler kaynatmışsınız bakayım
Teşekkürler anteplim sanada maşallah bugünkü menüne bayıldım.Uuuuhhh zeyasss aferin sanaaaaaa allah bozmasın maşallah
tebrikler tatlım.. iyice gaza gelmişindir hee.. bana öyle oluyor..
Teşekkürler anteplim sanada maşallah bugünkü menüne bayıldım.
Ya sorma nesil çok hırslandım.nasıl geçti bugün bemim için çok iyiydi.et yiyince korkarak yerrdim hep derler ya sebze yiyin diyet yaparken.bugün etimi yedim beni hiç rahatsız etmediğini farkettim ve tok tuttu uzun süre.ben artık sık sık kırmızı et tüketirim.
Derincim , dün gittim karabuğday aradım bulduuum aldım . onuda aynı bulgur yada pirinç gibi mi lapa yapıyorsun fark etmiyor değil mi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?