Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

benim dügüne aldıgım elbiseyi bir görsen semo , nar çiçegi
yanları payeti:26::26::26: ne cesaret bilmiyorum umarım rezil rüsva olmamm

Masumcum tm SIKMA canini, menun cok basarili olmus canim.
bence sen 7-8 gün yumurtaya agirlik ver, yumurta cok guzel zayiflariyor.
ben 5gunde, 3kiloyu yumurta diyetiyle vermistim. Sende yap 8gün olmazmi????

Masumcum tm SIKMA canini, menun cok basarili olmus canim.
bence sen 7-8 gün yumurtaya agirlik ver, yumurta cok guzel zayiflariyor.
ben 5gunde, 3kiloyu yumurta diyetiyle vermistim. Sende yap 8gün olmazmi????

nasıldıı ki hemen başlayım yarın burada istediigm yemegi yapıyorum allahtan

hemen söle yapayım

Elüü kzlerr bugunde bitti sayılırrr :))))

Sabah
Limonlu su ve 2 elma

Ara 13 tane badem

Öglen 2 yumurta tavada 2 dlm ekmek

Ara 4 kayısı

Akşam

Fırında balık ve salata :))

Vay vay antepishim dökturmus yine ))
bende 5dakkaya cikicam isten, yuruyus arkadasimin yanina gidicem. aksam yemegimi yiyip sonrada agzima lokma koymicam.

kiz cadi agzina sakin bir sey sokma daha haaa, bak seni sopalarim yoksa; dUR YADA SEN BANA YEMIN ET YEMEYECEGINE

nasıldıı ki hemen başlayım yarın burada istediigm yemegi yapıyorum allahtan

hemen söle yapayım

SABAH 2 haslanmis yumurta, 1 dilim ekmek
ara: meyve + yesil cay
ÖGLEN 2 tavada, az yagli yumurta, 1 dilim ekmek
ara: meyve + yesil cay
Aksam: 4.30 da!!! hazir paket corba 1 tane, yaninda 1 salatalik VEYA 1 domatas. (salata da olabilir ama yagsiz olucak )

Son düzenleme:

Ay semooooooooooooooooo ahın mı tuttu ne kız babama yenik düştüm yine ya getirdi bana tavuk ye de ye ye de ye ye de ye pf off odf kafay yedim ya sonunda dayanamadım biraz tavuk yedim ama 5 ten öncr haahaha semo ya aff yaaa adfdfd

dur bitanem hemen nazar takayim sana
simdi yemin et, bir sey yemeyecegine?

Kızlar bugünkü menüm:

Sabah: 15 adet çilek küçük boy + 1 tatlı kaşığı nutella.

Ara: badem leblebi fındık bir avuç

Öğle: et haşlama + salata az yağlı bol limonlu

Saat 3 gibi oturma vardı oraya gittim kızlar çatalın ucuyla kek 1 çorba kaşığından az kısır bir ısırık börek yedim. Zayıfladığın çok belli oluyor dediler şişman olup kaderine razı olup zayıflamak için uğraşmayanlar amaan bukadar abartma ye bişey olmaz dediler. Kendine özen gösteren zayıflamak için uğraşanlar irademden ötürü tebrik ettiler çok güzel olduğumu söylediler motiven artsın doğru yoldasın diyede eklediler.bugün hiç giremedim i okuyayı geçmişi neler kaynatmışsınız bakayım

Son düzenleme:

Uuuuhhh zeyasss aferin sanaaaaaa allah bozmasın maşallah

Kizlar benim bi tanidigim ki yasi baya geckin yani metabolizmanin yavasladigi yaslarda suan. Neyse kafasina bi koydu. 3 ayda 18 kg verdi. Aksam 5.30-6 dan sonra agzina lokma koymadi. Sabah sadece yesillik yedi oglen 2 kofte yedi. Aksam 1 kofte ne biliyim ertesi aksam yarim pirzola ertesi aksam 2 kasik sulu yemek vb yedi baskada bisey yemedi bide 2-3lt su. 1 saat spor yapti haftanin 5 gunu ve 3 ayda tam 18 kg verdi. Onun yasindaki biri icin imkansiz yani bu surede ac kalsa bile 18 kg vermesi mucize. Ama azim iste. Ben yapamiyorum bi turlu yanliz lami cimi yok yemicez ya. Otesi yok. Acliktan suruncez ancak oyle hizli ve cok kg verebiliriz bu ornegide bizlere ornek olsun diye anlattim. Iradeyi tutarsak neler olabilecegi.su agzimizi diksek keske. 1 pipetin sigcagi yer acsak sadece sivi alsak keske:) not: o tanidigim bu rejimi 1 sene once yapti. Suan hala verdigi kgda. Midesi kuculdugu icin cok yemiyor zaten artik.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tebrikler tatlım.. iyice gaza gelmişindir hee.. bana öyle oluyor..

Uuuuhhh zeyasss aferin sanaaaaaa allah bozmasın maşallah
Teşekkürler anteplim sanada maşallah bugünkü menüne bayıldım.
tebrikler tatlım.. iyice gaza gelmişindir hee.. bana öyle oluyor..

Ya sorma nesil çok hırslandım.nasıl geçti bugün bemim için çok iyiydi.et yiyince korkarak yerrdim hep derler ya sebze yiyin diyet yaparken.bugün etimi yedim beni hiç rahatsız etmediğini farkettim ve tok tuttu uzun süre.ben artık sık sık kırmızı et tüketirim.

Kızlar ya napiyosunuz??

Ya ben acayip dertlendim şuan actım uzun hava dinliyorum halime yaniyorum ya .. Neyse şaka bi yana kızlar bende hic spor keyfi yok ya vallah canım hic istemiyor .. Eskiden arada yapardım yerimde koşardım suyum cıkardı sonra bıraktım niyese şimdi yine arada bir yapıyorum canım cok istiyo ama ne yapacagmı bilmiyorum oryntal fln yapıyom ama onada canım istemiyor daha leslie yapim dedim başladım 5 dk sonra sıkıldım geri kapattım yağ yakma egzersizleri yapayim dedim bi kız gösteriyo 7 dakka sonra canım istemedi oryantal oyanayım dedim 3 dakka sonra sıkıldım kendime küstüm aynaya bakıyorumzaten memnun değilim motivasyonum sıfır ya spor mor yok abicim ya zerre kadar istek yok dışarıda cıkmak istemyorum ki yürüyüm bu tür de hayatta kilo vermem kesin .. Koşu banda veya bisiklet istiym ama onada yer yok evde şans yok kardeşim ya sinirim boZuldu vallah.

Canim bende eskiden et yemezdim kilo alirim zannederdim. Ama simdi yiyorum tok tutuyor..ve sindirimi cook kolay hic rahatsizlik hissetmiyorum....

Kızlar bugünki mönüm;

Kahvaltı:
1 kase tutmaç çorbası 105kcal

Ara Öğün:
5 adet Çiğ Badem 33 kcal

Öğle:
Fırında Köfte Patates 379 kcal

1 saat Spor 269 kcal harcadım

Ara Öğün:
1 paket EtiForm Çörekotlu Bisküvi 115 kcal
12 adet Çiğ Badem 79 kcal

Akşam(19:00):
1 kase Yeşil Mercimek Çorbası 187 kcal
2 yemek kaşığı Pirinç Pilavı 114 kcal

Günlük kalori ihtiyacım; 1064 kcal
Bugünki kalorim; 743 kcal

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Derincim , dün gittim karabuğday aradım bulduuum aldım . onuda aynı bulgur yada pirinç gibi mi lapa yapıyorsun fark etmiyor değil mi ???

aynı şkilde canm 1e 3 koyuyorsun ben yoğurtla yedim ama bununda salatası yapılabiliyor netten tariflerine bakabilirsin ama diyet olanlarına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…