aynı şkilde canm 1e 3 koyuyorsun ben yoğurtla yedim ama bununda salatası yapılabiliyor netten tariflerine bakabilirsin ama diyet olanlarına :)
Kızlar böyle bi liste buldum biri yapmış 1 ayda 6 kilo???? Sizce nasıl listeyi paylaşayım :)
Sabah:
2 etimek,peynir,domates,salatalık
Öğle:
1 dilim kepek ekmeği,bir kase yoğurt
Akşam:
2 dilim kepek ekmeği,yarım kase yoğurt,salata,herhangi bir sebze yemeğinden 8-9 kaşık. Ne diyonuz???
Ben de okumustum yapmaya calistim olmadi. Simdi hic yapamam kan grubuna gore besleniyorum hergun yogurt yiyemem
Nedrn olmadıı ada?
Ogle sade yogurt yiyemedim ...aslinda ben ilk okudugumda daha diyet arayisindaydim sonra burayi gorunce herseyi biraktim burada kizlarla basladim...
inşallah banada gelmez tadı sabırsızlıkla bekliyorum 3.cü gün oluyosa soğan suyuna cumartesi başlarım ozamancanım ben rahatlıkla içebiliyoruum soğan tadı gelmiyor ...
kızlar soğan suyunu şöyle yapıyorum bir orta boy soğanın kabuklarını soyuyorum 4 e bölüyorum ...kaynamış suya atıp tam 5 dakika kaynatıyorsunuz süre çok önemli arkadaşlar 5 dakika dan fazla yada az olmaması gerekiyor saraçoğlu dedi...kaynadıktan sonra 10 dakika demlensin hemen süzün ve içmeye başlayın ılık ılık içilecekmiş asla soğuk içilmeyecek dedi çay ılıklığında olacak diyor saraçoğlu ... bunu adet bitiminden 3 gün sonra başlanıyor 15 gün yapılıyor bırakılıyor. tabii bu kürü sabah akşam taze taze yapılıcak günde ikikere...aç yada tok çok önemli değil. saraçoğlu diyorki yapabiliyorsanız sabahları aç karnına daha iyi ama ben hiç aç karnına yapmadım saat :11.00 da ve saat 16.30 da yapıyordum hep....
ben de böyle yapıyorum, akşamları sadece çorba içiyorum. yarın bi tartılcam
ama spor yapamıyorum çok üşeniyorum
olur tabi dila önemli olan akşamı hafif geçirmek.ama yinede makul ölçülerde yemek lazım yemeklerden akşamda elma yeKizlar cevap verin nolur :) eger bu yazilanlar dogruysa yarin okula bugünden artan yemekleri koyucam eve geldigimde bisey yemicem cok acikirsam bir elma yerim ha? Ne dersiniz? :)
kizlar bende bir mutsuzluk bir mutsuzluk son 1 aydir hersey ama hersey ustuste geldi bende psikologa gittim adam bana acil zayifla bu gidisle birde seker hastasi olursun dedi saaakkkkk kesti beni ne kadar zararli urun varsa bu arada belirteyim mahsus demis benim toparlanmam icin herseyim normal neyse banada gaz oldu 1 haftadir aksam yemegi yemiyorum 78.8den bu Sabah itibariyle 75.1 e dusmusumallahim aksam yemegi yok deli gibi geziniyorum sokaklarda alisveris merkezlerinde kesinlikle ise yariyor 3 yildir tanidigim bir arkadas var aksam kampusunde vietnamli kiz bikmadan usanmadan aksam 5 den sonra yemeyerek ve donusumlu bazen yesil cay bazen limon cayi icerekhic ara verdigini gormedim pet siseye koyup soguk iciyor gozlerimin onunde mankene dondu gr fazlalik yagi yok vucudunda aksam hicbirsey yada erken yemek en onemliside bol bol su icmek yillardir tembel teneke bagirsaklarim calismaya basladi yani sizinle bende varim bayrama kadar en az 15 kilo vermek istiyorum yolum cooooooookkkkk uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?