Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Tebrik ederim canim bu arada ruyamda seni gordum gercekc adinda zeyasmis
allah allah mavijiklet hayırdır inş.zeynep kızımın adı benim adımda aslı zeyas...

canım pirinç lapasının içine kıvırcık domates salatalık doğra bol limon sık bol pulbiber azıcıkta tuz bak nekadar lezzetli oluyor.sade yenmesi imkansız zaten yoğurt bize yasak sen benim dediğim gibi yap seveceksin eminim. döner meselesine gelince tabişki yiyebilirsin ekmeksiz yanında salatayla. dün öğlen et yemiştim ben bugünde yiyeceğim.bence bu hafta et tüketmeye çalış haftaya bende pirinç yiyeceğim beraber yaparız.

Son düzenleme:
Günaydin canlar :)
Hemen bugünkü menüme geciyorum..

Sabah:
1 cay bardagi süt ile 4 hurma

Ara:
Yarim salatalik
4 minik domates

Ögle:
Yarim porsiyon makarna
2 kücük kabak (dünden kalma)

Aksam yemege davetliyiz ve kesin sorucaklar niye yemiyosun diye bende diyette oldugumu söylemek istemedigim icin tabagima salata koyup yiyormusum gibi yapicam.. Hadi bakalim hayirlisi :)

İnşallah öyleyimdir yaaa.. Zeyasa da sordum demin.. Döner yesemmi bu gün.. Et sonuçta dimi.. öğle akşam arası yiyebilirim.. ne dersin.. şimdi de peynir ekmek..

Kesinlikle ve hiç korkusuzca ye bence canım. Şimdi 1 dilim peynir ekmek, ikindi gibi de tabakta sade et döner yanına salata. Hiç bişeycik olmaz

zeyassss, -600 verdin, 1 gecede oylemi??????????????????????????????????????????????????
ay heycan yaptim, bende dun kan grubuma gore beslendim ama bugun tartilmama kararim vardi, ondan tartilamadim :-D

aynen canım bir gecede üstelik wc yede çıkmadım.bence bu kangrubu olayı tamamen doğru canım. keşke tartılsaydın kız işe yarıyomu bakardın gerçi yarın cuma cumartesiye bişey kalmadı. ben süt ve yoğurdu hayatımdan tamamen çıkartıyorum yumurta yenilebilir diyo ama taze olcakmış oyuzden yumurtayıda sadece hafta sonu yiyeceğim.

Hmm.. Senin dedigin gibide olabilir aslinda :)

Zeyascım , bende kesinlikle doğru buluyorum şimdi kendime kızıyorum yıllardır çorba içsem ( Mercimek ) yoğurt yiyorum niye kilo alıyorum derdim su içsem yarıyor derdim meğer bana uygun olmayan şeyleri yiyormuşum... Bende her gün mutlaka eksi ile uyanıyorum önceleri yerimde sayııyordum bir haftada anca - 300 verirdim şimdi bazen günlük -300 gidiyor....

Son düzenleme:

ayyy sorma zeyas yaaa, bende tartilinca paranoya yapiyorum. Ondan 2 gun tartilmiyim dediydim :-D
aynen sut ve yogurdu bende cikardim hayatimdan. ZEYAS AMA SOYA SUTU ICEBILIRSIN CANIM, SONUCTA VUCUDUMUZUN CALSIUMA IHTIYACI VAR.
benim yumurtalar taze :)))

bu sabah ,
2 yk lor peynir
1 kırmızı biber
maydanoz
3 adet kızarmış form light ekmek

soğan suyu bir bardak

Öğle
ıspanak yemeği

akşam
kara buğday lapası
salata

Yeşil çay içerim

spor yaparaım inşallah bugun kuzum uyuduktan sonra...

ADAAAAAAAAAAAAAAAA sendemi kan grubuna gore besleniyorsun canim????

kızlar bakın hele ne dıcem, bızım kılo bıldırım lıstesıne kan grublarımızıda yazalımmı???

1 yumurta 5 km mi benim 1 saat tempolu yürüyüşüm :) bende sabahları mutlaka yiyorum

gunaydin tatlim,,,

tartilmadin dimi?????
ben tartilmadim bugunnnnn

günaydın canım itiraf ediyorum tartıyı çıkardım yine tartıldım bugün ama çok mutluyum oda nasıl oldu bi taytım vardı sıkı oluyordu onu giyince aynada kendimi haifif hissettim ve dayanamadım bi bakayım dedim ve çok mutlu oldum ki hemde 2 gündür spor yapmıyorum ben :))) p.tesi günkü kiloma göre -400 çıkıyorum buda beni mutlu etti iş yerindeki kızlarda bugün bana bacaların incelmiş dediler yanı çok mutluyum ki ben c.tesiye kadar tartı yok ama

ADAAAAAAAAAAAAAAAA sendemi kan grubuna gore besleniyorsun canim????

evet canım yaklaşık 10 gündür başladım bu olaya arada bir iki kaçamak oldu ama ona rağmen kilo vermem hızlandı sonunda kilo vermeye başladım... sanada tavsiye ederim senin kan grubunun ne canım ?

tebrikler canım

Günaydın kızlar 30 martta diyete başladım 74.50 kiloydum bu sabah tartıldığımda tartı beni 72.50 kilo gösterdi mutluluk bu olsa gerek umarım 59 u görürüm :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu kan grubu olayına beimde sarasım geldi ama bana et te yasak tavukta
yumurta taze olmalı pöffff

semoş keşke yumurta getirseydim ya kırar yerdim tavada , bugün öle geçsin diycme ama yarın yaparım
cumartesi pazar dışarda olucam geriye jkalıyor 3 gün

ooo süper hızlıymış metabolizman ben 2 kilo vermek için 2 hafta bekliyorum .. inşallah verirsin canım benimde hedefim ilk 65 sonra 57 -58 arası istiyorum...

bu hafta yeni bişey deniyorum bakalım nasıl sonuç alacağım eğer az alırsam bende kan grubu diyetine başlıycam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…