Tebrik ederim canim bu arada ruyamda seni gordum gercekc adinda zeyasmis
canım pirinç lapasının içine kıvırcık domates salatalık doğra bol limon sık bol pulbiber azıcıkta tuz bak nekadar lezzetli oluyor.sade yenmesi imkansız zaten yoğurt bize yasak sen benim dediğim gibi yap seveceksin eminim. döner meselesine gelince tabişki yiyebilirsin ekmeksiz yanında salatayla. dün öğlen et yemiştim ben bugünde yiyeceğim.bence bu hafta et tüketmeye çalış haftaya bende pirinç yiyeceğim beraber yaparız.Zeyaaas.. yiyemedim ben lapa yaaa... -600 e çok sevindim tatlım..
Ya benim canım ne zamandır döner istiyor. yanımda yiyecek te getirmedim pirinç yiycem diye ama yiyemiyorum..
Sence döner den bişey olurmu? akşama doğru yerim, akşam yemeği gibi olur..
Şimdi de ekmek kızartıp peynirle yemek istiyorum.. ne dersiniz kızlar.. napiim?
İnşallah öyleyimdir yaaa.. Zeyasa da sordum demin.. Döner yesemmi bu gün.. Et sonuçta dimi.. öğle akşam arası yiyebilirim.. ne dersin.. şimdi de peynir ekmek..
zeyassss, -600 verdin, 1 gecede oylemi??????????????????????????????????????????????????
ay heycan yaptim, bende dun kan grubuma gore beslendim ama bugun tartilmama kararim vardi, ondan tartilamadim :-D
Ya bencede diyet diye şartlanmadan ölçülü herşeyden özellikle erken saatlerde yemek mantıklı ama verirken değil korurken daha önemli gibi geldi bana canım..
Öyle bir masada yemedim desen Trabzona gelir alnından öperdim seni.. Yine de iyi dayanmışım..
Ben bişey yemeden +200 yaaa.. acınacak haldeyim tatlım..
Zeyaaas.. yiyemedim ben lapa yaaa... -600 e çok sevindim tatlım..
Ya benim canım ne zamandır döner istiyor. yanımda yiyecek te getirmedim pirinç yiycem diye ama yiyemiyorum..
Sence döner den bişey olurmu? akşama doğru yerim, akşam yemeği gibi olur..
Şimdi de ekmek kızartıp peynirle yemek istiyorum.. ne dersiniz kızlar.. napiim?
Hoşgeldin SERA.. Doğru adrestesin..
Canım, inşallah güzel geçer sınavın.. Emeklerinin karşılığını görürsün umarım..
kızlar -600 vermiş olarak kalktım bugün. bu kangrubu olayı kesinlikle doğru.bugünde öğle menümde et tüketeceğim. akşamda elma doğrayıp üzerine tarçın serpip geçiştirmeyi düşünüyorum belki birde nescafe içebilirim.yada bilmiyorum bakalım akşama nasıl bir menü çıkacak.
.
aynen canım bir gecede üstelik wc yede çıkmadım.bence bu kangrubu olayı tamamen doğru canım. keşke tartılsaydın kız işe yarıyomu bakardın gerçi yarın cuma cumartesiye bişey kalmadı. ben süt ve yoğurdu hayatımdan tamamen çıkartıyorum yumurta yenilebilir diyo ama taze olcakmış oyuzden yumurtayıda sadece hafta sonu yiyeceğim.
Zeyascım , bende kesinlikle doğru buluyorum şimdi kendime kızıyorum yıllardır çorba içsem ( Mercimek ) yoğurt yiyorum niye kilo alıyorum derdim su içsem yarıyor derdim meğer bana uygun olmayan şeyleri yiyormuşum... Bende her gün mutlaka eksi ile uyanıyorum önceleri yerimde sayııyordum bir haftada anca - 300 verirdim şimdi bazen günlük -300 gidiyor....
Aksamki menüleri ben yapip yiyim diyene kadar saat gec oluyor diye. Ben corba ve salatayla gecistirdim.
Ve aksam 5ten sonra yemeyecegime yemin ettim kendime. onun icin mecbur ofiste yedim.
canim, disini sikip 7gun bunu yapabilirsin kesinlikle 2-4 kilo arasi verirsin dügune.
yumurtanin midede cok uzun sure kalmasinin sebebi, mide proteini yavas sindiriyormus. tabi yumurta boylelikle midede daha uzun kaliyor. bu sayede hem acikmiyorsun hemde yavas ve uzun sure sindirildigi icin cok kalori harciyor vucut.
(canan karatay diyorki, sabah 1yumurta yemek 5km yurumus kadar kalori yakar)
1 yumurta 5 km mibenim 1 saat tempolu yürüyüşüm :) bende sabahları mutlaka yiyorum
gunaydin tatlim,,,
tartilmadin dimi?????
ben tartilmadim bugunnnnn
ADAAAAAAAAAAAAAAAA sendemi kan grubuna gore besleniyorsun canim????
zeyascım , bende kesinlikle doğru buluyorum şimdi kendime kızıyorum yıllardır çorba içsem ( mercimek ) yoğurt yiyorum niye kilo alıyorum derdim su içsem yarıyor derdim meğer bana uygun olmayan şeyleri yiyormuşum... Bende her gün mutlaka eksi ile uyanıyorum önceleri yerimde sayııyordum bir haftada anca - 300 verirdim şimdi bazen günlük -300 gidiyor....
Günaydın kızlar 30 martta diyete başladım 74.50 kiloydum bu sabah tartıldığımda tartı beni 72.50 kilo gösterdi mutluluk bu olsa gerek umarım 59 u görürüm :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet canim canan yenge oyle diyor
bende onun yalancisiyim :)
bu kan grubu olayına beimde sarasım geldi ama bana et te yasak tavukta
yumurta taze olmalı pöffff
semoş keşke yumurta getirseydim ya kırar yerdim tavada , bugün öle geçsin diycme ama yarın yaparım
cumartesi pazar dışarda olucam geriye jkalıyor 3 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?