Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Bende öyle yapıcaktım ama ada arkaşımız Saraçoğlu hocanın kendinden dinlemiş 3.gün demiş bende cumartesi başlıycam

başla arkadaşım , o kadar etkili oluyor ki ben çok inanıyorum soğan suyuna . iki aydır soğan suyu sayesinde adet oluyorum en fazla 6 gün gecikti ki ben 54 -58 günde bir adet olurdum şimdi çok şükür oluyorum oda zayıflama katkısı var...

ada bend epko hastasıyım 80 günde 90 günde regli olurdum , sonra hamile kaldım yine düzensizdi taki 90 lı kilodan 70 kiloya inene kadar şimdi takır takır regli oluyorum günü şaşmazz hatta hamile bile kaldım kendiligindne ikizlerden sonra
birde civanperçemi çok etkili 6 ay boyunca hergün içtim ve sonra düzeldi reglillerim

SEMO BENİM İÇİNDE FARKETMEZ OLABİLİR YANİİİİ

Gercekmi aman Allahim eriyomuyum ne
Valla canim tesadüfen karsilasiyoruz guya seni taniyor gibi oluyorum adin zeyasmi diyorum evet diyosun boyle minyon tipli citi piti biseysin

adım zeyas değil kız allah seni zeynep ile aslının birleşimi zeyas canım inş rüyan çıkar böyle çıtı pıtı bişey olurum

Öğle yemeğim 1 kutu sütaş meyveli yoğurt. Şimdiden deli gibi acıktım ya Gidip 1 kupa çay alayım bari, başka bir seçeneğim yok

Sayfalar havalarda uçuşmuş yine..

Sabah 2 dilim kızarmış ekmekle bir dilim peynir ve yarım domates yedim..
12 gibi 1 Albeni ve sade nescafe..

Acıkamaya başladım.. Biraz işim var, oyalanırım..
Sonrada bakcam duruma göre.. ya peynir, ya elma bişeyler..

Sabah yapıp yiyemediğim pirinç lapamı şöyle yapiim diyorum..
Az salçalı yağsız bi su, kaynayınca pirinçleri atiim, sonra maydonoz, pulbiber,
karabiber filan.. pirinç çorbası olur.. belki öyle yiyebilirim..

civan perçemini bende duymuştum arada sırada içiyorum ama düzenli değil birde testere dişlisi aslan pençesini öneriyorlar soğan suyu bitince 15 günde onu günde 2 defa içiyorum diyorlar ama onuda düzenli yapamadım... Aslında korkuyorum şöyle ben gün içerisinde yeşil çay , biberiye çayı bazen mate çayı içiyorum eee birde günde civanperçemi ve testeryi eklersem zararlı oluyor diye korkuyorum ...

normalde ben hergun tartiliyorumda, bugun tartilmadim :-D
ben dün basladim kan grubuma uygun beslenmeye, zeyas -600 gormus bugun, bu fark 1gunluk fark :)))

evet gordum canim, okudum.
yesil cayinda faydasi olabilir. supersin boyle devam

aynen canım böyle yapınca sıkılmıyorum kalori hesabıda yapıyorum genelde günlük kalori limitimin 50-100 altında genelde 1000-1030 kalori ile kapatıyorum günü sporda yaptın mı 400 gidince hem mutlu hissediyorum hemde tartıda --- görüyorum :)

Bende öyle yapıcaktım ama ada arkaşımız Saraçoğlu hocanın kendinden dinlemiş 3.gün demiş bende cumartesi başlıycam

o zaman ben yarın hemen başlıyayım geç kalmadan :) sagol canım

Son düzenleme:
Bugunde herkes ruyada birini gormus
Bende sabah sicak limonlu 2 bardak su
Bi dilim kek coook canim cekti aksam yemeyim diye ince bi dilim yedim
Oglen meyve
Aksam Corba ve yogurt Inşallah

allah yardımcın olsun cnm ben de evlendikten sonra yavaş yavaş kilo almaya başladım ama akşam yemeklerini 8:30 dan önce yeme şansımız yok işden anca o saatte gelebiliyo eşim bide üstüne çayy yapim yanındada bişiler derken 56 dan 64 e cıktım 9 ayda

sagol canım yaz geliyor çıtır olmamız lazım sen elbise işii naptın düğün için aldın galıba geçmişi çok takip edemedim nar çiçeği galıba dimi

Nesilcim pirinç çorbası iyi fikir, hatta küçük bir soğanı az yağla kavurup salçayı öyle eklersen daha lezzetli olur. Nane ve ekşi de çok yakışır bu arada, annem hastayken öyle yapardı bize Albeni de gözümden kaçmadı değil haa

kızlar merhaba.ben bi diyet listesine bağlı kalmadım mı yapamıyrm.kendimi hiç bu kadar iradesiz hisstememiştim.ne olur bana yardım edin.kuralları olan bi diyet yapmam lazım.şunu yiyeyim akşam buna yememle olmuyor bu iş.ben ilk bebeğimden sonra 19 KİLO vermiştim.ama diyet listeleriyle dukan,karatay,isveç... bu şekilde kurallar yok diye saldım cayıra mevlam kayıra gibi olmuşum ( çok kafamada takıyrm

soğan da iyi fikir.. nane de eklerim.. tuz koymamaya çalışıcam, daha iyi olur sanki..
patroncum almış.. ona da demiştim sabah kahvaltı yapmayın, pirinç yiyelim diye.. o da acıdı halime.. çok ısrar etti.. yedim bende..
ara öğün yaptım kendimce..
iyi gitti nescafeyle..

Bahahah bilmemm semo ben oyumu kullanmak istiyorum :d bencede yaapalımm]

tamam baybiii,
aksama ne yiyorsun canim?

bu sogan suyunu bendemi yapsim ne.

SEMO BENİM İÇİNDE FARKETMEZ OLABİLİR YANİİİİ
adım zeyas değil kız allah seni zeynep ile aslının birleşimi zeyas canım inş rüyan çıkar böyle çıtı pıtı bişey olurum

zeynooooo :))) bizim gelinin adida zeynep, zeynepler alinganmi oluyor biraz?

aynen canim, sayfalar ucuyor :))) bu hafta motivasyonlar cok super masallah

super canim, boyle devam et, hafta sonuda dikkat ettikmiiii superizzz
ben hafta sonu cok bozuyorum ((

bugunku menummm $öyleee:

sabah: 2 kivi
ara: 12 badem
ögeln: tavada zeytinyagli 2 yumurta + salata limonlu.
ara: yesil cay.
Aksam: saat 5te yarim ananassss.

toplam 2litre su.
ve i$ cikisiiii 1-2 saat yuruyus

Bayanlar tünaydın

sabah modemimiz bozuldu iş yerinde gittik aldık kurulumunu yaptım
oturdum yazdıklarınızı okuyorum ben sona gelene kadar sayfalar ilerliyor yetişemiyorum size
adımı görüncede son sayfaya yazayım dedim okumaya devam ediyorum...

Sabah
kalkar kalmaz yeşil kahve içtim 1 fincan
1 saat sonra
1 yumurta
1 dılım tb ekmek
2 ince sivri biber yedim

öğlen
lahana yemeğimi yedim
(2 kuru soğan yarım demet maydonuzun sapı yarım lahana yı doğrayıp zeytin yağı ve biber salçasıyla yaptım)
üstüne nescafe içtim

akşamda yine lahana yemeğimi yiyeceğim ve kefirim var onu içerim
sonrada yine yeşilkahvemi içicem bir fincan

Balık yerim heralde yine ama erken cıkıcam eve geldigimdefe inşallah acıkmam kilis tavası attım fırına cok severim ama yememem lazım af allahım sanırım yine yemin edicem yokaa olmuyor balık salata yicem semo karar verdimm :)))]

bugünkü menüm
sabah: domates salatalık 1 dilim ekmek 10 adet yeşil zeytin kk beyaz peynir.

ara:1 dilim kek :26: 2 çorba kaşığı kısır:26: 1/3 elma(dün arkadaş yemedim diye eve koymuştu akşam çoğunu eşime yedirdim artanlarıda ben. dayanamadım:18:
saat 15:30 civarı: et haşlama + kıvırcık salata az yağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…