Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

haha tutamadin demek kendini, ben tuttum kendimi tartilmadim :)))
oleyyyyy -400 super ecrincim, tebrik ederim canim, bugunu ve yarinida atlattikmi tamam, cumartesi gununu 4gozle bekliyorum valla :-D
sendemi kan grubuna gore dikkat ediyorsun canim?

evet canım yaklaşık 10 gündür başladım bu olaya arada bir iki kaçamak oldu ama ona rağmen kilo vermem hızlandı sonunda kilo vermeye başladım... sanada tavsiye ederim senin kan grubunun ne canım ?

vayyyy be valla bu kan grubu olayi gercekten i$e yariyor o zaman kizlar
Derin de onaylamisti bunu, bende sut icitigim zaman kilo aliyorum bende onayladim. simdi sende i$e yariyor dedin.
o zaman listedeki herkes, kan grubuna gore beslensin.

canan yengeyi bende denedim ama ekmeksiz yapamadım valla

canan yenge nin dedikleri iyi guzel ho$ta, aynen ekmeksiz bende yapamiyorum. gunde 2 dilim olsa bile yemem gerek :)
ama yumurta olayi gercekten super bi sey.

yarın ekndimi yumurtaya vereyim bari , ya bana tavuk yaska bende eve doldurmuştum tavugu 1 hafta bu olaya dikkat edeyim bakalım.
bende kan grubumaa siz hangi sitedne bakıyorusnuz?

ekmek yemeyinc euutuyor kzılar insan 4 gündür yemiyorum unuttugum için yulaf ezmesi ile
geçiriyorum günleirmi

valla canim kan grubu olayini, derin, zeyas, ada, ben, antepli yapiyoruz sanirim. Herkes cok memnun, dene bence
zaten yumurta diyetinde, et ve tavuk yok uygulayabilirsin yani hem yumurta diyetini hem kan grubu diyetini beraber
i$ yerinin yakinda bakkal tukkan yokmu masumcum, hemen gidip alsan gelsen olmami.
hindi eti ve balik yemek serbest sana, AB sin demi sen?

evet cnm ab yim , hindi salam bile yiyemem ben böggg, ton balıgı da serbest sanırım:26::26:

evet cnm ab yim , hindi salam bile yiyemem ben böggg, ton balıgı da serbest sanırım:26::26:

gecenki poyrazin verdigi siteye baktinmi canim?
cok yararli bilgiler var.
evet balik serbest canim

ne deniyorsun gizli gizli de bakim

valla canım sabahları ılık su içiyorum elma sirkeli tarçınlı limonlu 1 dilim yada 2 dilim çavdar ekmeği yiyorum.domates salatalık biber ve yumurta
ara öğün 10 fındık ve 1 yeşil elma yiyorum. öğlen sebze yemeği yada et tavuk varsa onlardan yada tonbalıklı slaata yiyorum 1 dilim ekmekle saat 4,3 gibi de ya tonbalıklı salata yada elma yeşil ekşi elma yiyorum akşamlarıda ılık su içiyorum ve gündüz 2 litre su ve 2-3 fincan yeşil çay işyerinde asansör kullanmıyorum sürekli hareke halindeyim yani suyu sürahiye değilde bardağa koyurum sürekli mutfağa gidip alayım diye :) akşamları zaten hergün eve 10 dk yürüyorum evdede yürüyorum :) bide dün 4 gibi eti forumun limonlu kepekkli bisküvisinden yedim 6 tane valla şok oldum tartıda böyle devam.
ya yeşil elmada zayıflama sırrı yada tarçınlı sirekli suda :)))

bende ekmek yemesem doyduğumu anlamıyorum valla

evet bakmıştım , peki siz hergün tartılıyormusunuz fark oluyormu cidden

normalde ben hergun tartiliyorumda, bugun tartilmadim :-D
ben dün basladim kan grubuma uygun beslenmeye, zeyas -600 gormus bugun, bu fark 1gunluk fark :)))

bende ekmek yemesem doyduğumu anlamıyorum valla

evet gordum canim, okudum.
yesil cayinda faydasi olabilir. supersin boyle devam

allah allah mavijiklet hayırdır inş.zeynep kızımın adı benim adımda aslı zeyas...
Gercekmi aman Allahim eriyomuyum ne
Valla canim tesadüfen karsilasiyoruz guya seni taniyor gibi oluyorum adin zeyasmi diyorum evet diyosun boyle minyon tipli citi piti biseysin

Acılınnnnn ulennnnnnnn

Nerde o SEMOO la SEMO RÜYAMA GİRDİN RÜYAMDA PASTA YİYODUMMMMMMM SONRA SENİ. Sonra pişman oldumm korkmaya başladım senden Semo ............

Estaa piti piti //

Gec uyandım

11 de limonlu su 2 elma :))

13 de yumurta :)

16 gibide heralde akşam yemegimi yerim cunki yürüyüşe cıkıcezz :))

Bugunde herkes ruyada birini gormus
Bende sabah sicak limonlu 2 bardak su
Bi dilim kek coook canim cekti aksam yemeyim diye ince bi dilim yedim
Oglen meyve
Aksam Corba ve yogurt Inşallah

ecrşn maşallah cnm inşş böyle gider tarçında etki etmiş olabilir birde proetinakşam yednigindede etkili oluyor
böyle devam etsin cnmm inşşş

semo
bence liste çok akışık olur yaw çözmem 2 hafta sürdüzaten

derin bugün gelmemişş hiç:26::26::26:

tünaydin bayanlar,
Arti size günaydin diyemiyorum, cünkü yürüyüs arkadasim beni biraktigi icin, kiz kardesimle aksamlari gidiyorum yürüyüse. Böyelikle sabahlarida pofu pofu uyuyorum

Canlarim, dünü öyle böyle kapattim iste Bunlari düsünmeden önüme bakmak istiyorum Dün aksam 1,5 saat yürüdüm, iyi geldi bana... Bu aksamda cikarim insallah.

Sabah: kahvalti öncesinde kücük bir elme sonra kahvaltida bir yumurta+ bir dilim ekmek, küccük peynir ve yarim incir yedim. Bugün iyiy

Öglen: ciger ve corba var ve belki yanina salata ..

canim beni issizlik mahvediyor. Ben kendimi biliyorum, isim olsun, mesgalem olsun cok yemek aramam. Ama dedigine katiliyorum, bende canin istedigi sey ile, nefsi köreltenlerdenim ve dedigin gibi de düzenli kilo veriyorum. Sadece su sirlar issizlik üzüntüsü beni sardimi, sadece yemek bana mutluluk veriyor Umarim tüm issizler en kisa zaamnda diledikleri bir ise kavusurlar, tüm essizler hayirli bir ese, ve yine bebis isteyenler saglikli mi saglikli, tatli mi tatli bebislere kavusur. Amin Allahim, amin... Bana ücü de lazim

semocum , patron sensin ))))) bana uyar canım

Tatlim bakalim diger kizlar ne dicek, oy birligi ile karar verelim

Antepish ne diyon kiz sen cadi, benide mi yedin

derin yogun herhalde yoksa ugrardi.
hahaha 2haftada mi cözdun

hosgeldin betuldcuuuuum, i$sizlik kotu bir sey. Bende evde bos bos oturamayan tiplerdenim....
ALlah yardimcin olsun canim, umarim tez zamanda i$ bulursun, amin.

Bahahah bilmemm semo ben oyumu kullanmak istiyorum :d bencede yaapalımm]

Seni çok iyi anlıyorum bende bebek olunca işimden ayrıldım ev kuşu oldum önceleri çook ama çok zorluk yaşadım alışamadıme evde olmaya sürekli mutsuzdum evde tabiii evladım için mecbur kaldım ayrıldım işten emzirmiyordum aslında ama yinede bakıcıya güvenemedim veremedim...Evde olunca insan bişeyler yiyor. ama ben iş yerinde arkadaşlarla da çok yiyordum kekler çikolatalar vs yani evde en azından bunları yemiyorum.. birde ben çalışınca çok hazır yemek yerdim .. İnşallah en kısa zamanda haırlı bir iş bulursun canım ben bir yıl daha çocuk bakacam 2 yaşına kadar ben bakmayı düşünüyorum ondan sonra kreş vs. bakarım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…