bu hafta yeni bişey deniyorum bakalım nasıl sonuç alacağım eğer az alırsam bende kan grubu diyetine başlıycam inş.
günaydın canım itiraf ediyorum tartıyı çıkardım yine tartıldım bugün ama çok mutluyum oda nasıl oldu bi taytım vardı sıkı oluyordu onu giyince aynada kendimi haifif hissettim ve dayanamadım bi bakayım dedim ve çok mutlu oldum ki hemde 2 gündür spor yapmıyorum ben :))) p.tesi günkü kiloma göre -400 çıkıyorum buda beni mutlu etti iş yerindeki kızlarda bugün bana bacaların incelmiş dediler yanı çok mutluyum ki benc.tesiye kadar tartı yok ama
evet canım yaklaşık 10 gündür başladım bu olaya arada bir iki kaçamak oldu ama ona rağmen kilo vermem hızlandı sonunda kilo vermeye başladım... sanada tavsiye ederim senin kan grubunun ne canım ?
canan yengeyi bende denedim ama ekmeksiz yapamadım valla
bu kan grubu olayına beimde sarasım geldi ama bana et te yasak tavukta
yumurta taze olmalı pöffff
semoş keşke yumurta getirseydim ya kırar yerdim tavada , bugün öle geçsin diycme ama yarın yaparım
cumartesi pazar dışarda olucam geriye jkalıyor 3 gün
valla canim kan grubu olayini, derin, zeyas, ada, ben, antepli yapiyoruz sanirim. Herkes cok memnun, dene bence
zaten yumurta diyetinde, et ve tavuk yok uygulayabilirsin yani hem yumurta diyetini hem kan grubu diyetini beraber
i$ yerinin yakinda bakkal tukkan yokmu masumcum, hemen gidip alsan gelsen olmami.
hindi eti ve balik yemek serbest sana, AB sin demi sen?
evet cnm ab yim , hindi salam bile yiyemem ben böggg, ton balıgı da serbest sanırım:26::26:
gecenki poyrazin verdigi siteye baktinmi canim?
cok yararli bilgiler var.
evet balik serbest canim
ne deniyorsun gizli gizli de bakim
haha tutamadin demek kendini, ben tuttum kendimi tartilmadim :)))
oleyyyyy -400 super ecrincim, tebrik ederim canim, bugunu ve yarinida atlattikmi tamam, cumartesi gununu 4gozle bekliyorum valla :-D
sendemi kan grubuna gore dikkat ediyorsun canim?
hee ya kendimi hafifi gördüm kız :) dayanamadım bende c.tesi sonuçlar nolcak bekliyorum. yok canım ben şuan dikkat ederek besleniyorum masuma yazdım az önce altta bakarsın canım :)
canan yenge nin dedikleri iyi guzel ho$ta, aynen ekmeksiz bende yapamiyorum. gunde 2 dilim olsa bile yemem gerek :)
ama yumurta olayi gercekten super bi sey.
evet bakmıştım , peki siz hergün tartılıyormusunuz fark oluyormu cidden
bende ekmek yemesem doyduğumu anlamıyorum valla
Gercekmi aman Allahim eriyomuyum neallah allah mavijiklet hayırdır inş.zeynep kızımın adı benim adımda aslı zeyas...
kızlar bakın hele ne dıcem, bızım kılo bıldırım lıstesıne kan grublarımızıda yazalımmı???
Betulcum senin yasadiklarini bnde yasiyorum boyle anlarda inan elim ayagim titriyo sanki ne incir ne tarcin hicbisry almiyo tatli istegimi bu sadece bzde degil mankenlerde falan da oluyo mesela ozge ulusoy cani cok tatli cektgnde yesil elma yiyormus ama onlar oyle alismislar internetten bi arastr istersen boyle anlarda en sevdklerinden sadece bitanesini ye o tatli istegin kirilsin yoksa kaymak nutella incir derken derken daha cok kalorili olur gurkan kubilay zayiflattgi kisulere 10 gunde bir istedgni yeme hakki veriyo bunu burda hep soyluyorum ama kimse arastrmiyo sanrsam ben neler neler yedim kilo almayi gec 4'kilo verdim cnku kendimi biliyorum cikolata yememek icin muz yiyorum hadi bide elma hadi bide kuru incir badem bilmem ne bi bakiorum hem istegim gecmemis hem daha kalorili olmuslar miden kuculdgu icin istesende cok yiyemezsin bn mesela aci kahve yapiorum azck sutle sekersiz yanina en sevdgm cikolatanin bi sirasini batiriyorum ice emiyorum yoksa gitmiyo o istek gitmiyo bunun bi sebebi olmali mutlaka bnce bi arastr derim..
semocum , patron sensin))))) bana uyar canım
Acılınnnnn ulennnnnnnn
Nerde o SEMOO la SEMO RÜYAMA GİRDİN RÜYAMDA PASTA YİYODUMMMMMMM SONRA SENİ. Sonra pişman oldumm korkmaya başladım senden Semo ............
Estaa piti piti //
Gec uyandım
11 de limonlu su 2 elma :))
13 de yumurta :)
16 gibide heralde akşam yemegimi yerim cunki yürüyüşe cıkıcezz :))
ecrşn maşallah cnm inşş böyle gider tarçında etki etmiş olabilir birde proetinakşam yednigindede etkili oluyor
böyle devam etsin cnmm inşşş
semo
bence liste çok akışık olur yaw çözmem 2 hafta sürdüzaten
derin bugün gelmemişş hiç:26::26::26:
tünaydin bayanlar,
Arti size günaydin diyemiyorum, cünkü yürüyüs arkadasim beni biraktigi icin, kiz kardesimle aksamlari gidiyorum yürüyüse. Böyelikle sabahlarida pofu pofu uyuyorum
canim beni issizlik mahvediyor. Ben kendimi biliyorum, isim olsun, mesgalem olsun cok yemek aramam. Ama dedigine katiliyorum, bende canin istedigi sey ile, nefsi köreltenlerdenim ve dedigin gibi de düzenli kilo veriyorum. Sadece su sirlar issizlik üzüntüsü beni sardimi, sadece yemek bana mutluluk veriyorUmarim tüm issizler en kisa zaamnda diledikleri bir ise kavusurlar, tüm essizler hayirli bir ese, ve yine bebis isteyenler saglikli mi saglikli, tatli mi tatli bebislere kavusur. Amin Allahim, amin... Bana ücü de lazim
Tatlim bakalim diger kizlar ne dicek, oy birligi ile karar verelim
Antepish ne diyon kiz sen cadi, benide mi yedin
derin yogun herhalde yoksa ugrardi.
hahaha 2haftada mi cözdun
hosgeldin betuldcuuuuum, i$sizlik kotu bir sey. Bende evde bos bos oturamayan tiplerdenim....
ALlah yardimcin olsun canim, umarim tez zamanda i$ bulursun, amin.
tünaydin bayanlar,
Arti size günaydin diyemiyorum, cünkü yürüyüs arkadasim beni biraktigi icin, kiz kardesimle aksamlari gidiyorum yürüyüse. Böyelikle sabahlarida pofu pofu uyuyorum
Canlarim, dünü öyle böyle kapattim isteBunlari düsünmeden önüme bakmak istiyorum Dün aksam 1,5 saat yürüdüm, iyi geldi bana... Bu aksamda cikarim insallah.
Sabah: kahvalti öncesinde kücük bir elme sonra kahvaltida bir yumurta+ bir dilim ekmek, küccük peynir ve yarim incir yedim. Bugün iyiy
Öglen: ciger ve corba var ve belki yanina salata ..
canim beni issizlik mahvediyor. Ben kendimi biliyorum, isim olsun, mesgalem olsun cok yemek aramam. Ama dedigine katiliyorum, bende canin istedigi sey ile, nefsi köreltenlerdenim ve dedigin gibi de düzenli kilo veriyorum. Sadece su sirlar issizlik üzüntüsü beni sardimi, sadece yemek bana mutluluk veriyorUmarim tüm issizler en kisa zaamnda diledikleri bir ise kavusurlar, tüm essizler hayirli bir ese, ve yine bebis isteyenler saglikli mi saglikli, tatli mi tatli bebislere kavusur. Amin Allahim, amin... Bana ücü de lazim
Bende öyle yapıcaktım ama ada arkaşımız Saraçoğlu hocanın kendinden dinlemiş 3.gün demiş bende cumartesi başlıycamtamma canım sagol ben p.tesi başlıyayım biteli 7 gün olcak p.tesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?