Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

günaydın kızlar dün akşam gelemedim buralara akşam spor yapamadım malesef 2 gün ara verdim bu akşam tam gaz devam spora

kahvaltım

sabah aç karınla ılık tarçınlı ve elma sirkeli su

2 dilim çavdar ekmeği
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
10gibi orta türk kahvesi içerim

Burdayım kuşum...
Ben bugün hiç doymadım.. ama hiç kaçamak ta yapmadım.. Akşam ıspanağımı yedim ama hala çok açım..

Sen nasılsın?

Oleyyyy afferim tatlim iyikide bir sey yememissin yoksa pisman olurdun.
Karnin guruldadami peki aksam?

günadyın kızlarrrr

semoş baktım yumurta diyetine ama ben bundna daha katı besleniyorum
ekmek yerine yulaf yiyorum 1 haftır oda özellikle degilde ekmek almayı unuttugum için
meyve yerinede ekşi elma yiyorum
sabah, 1 yumurta yedim ofisede yumurta getircektima slında ama unuttum peynir domates yiycem napimmm

Cevabin icin sagol canim :) haklisin aksamlari bi elma yeter aslinda..

dün arkadaşlarla dışarı çıktık benim oglanlar künefe yedi, arkadaşlar lahmcacun pide bende
salata tırtıklayıp , şekersiz çay içtimm
ama eve gelince 1 ymk yogurt yeidm içine çiçek tozu atıp kabızlık için

Günaydınlaaaar
Dun yediklerim sabah bir elma
oglen bir kivi
Aksam balik salata
Esim gec geliyo 7-8 arasi
Normal yemeklerimi 5 gibi bitiririm ama balik Olunca beraber yemek iyi oluyo o yuzden dun 7.30da yedik oyuzden sanirim sabah +500 yansimis. O kadarda az yemistim ki dun nasil bu kadar fazla ciktim anlamiyorum neyse bi kac gun bi corba yogurtla bitirirsem cumartesiye eksileri gorurum sanirim

Bende dun sabah normal kahvalti yaptim oglen et haslama ve 1 kase iskembe corbasi ictim. Aksam 17.00dan hemen once 2 dilim ispanakli borek yedim ve 6 km yurudum:). 17.00dan sora hic yemedim.Sonuc -500 :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aksamki menüleri ben yapip yiyim diyene kadar saat gec oluyor diye. Ben corba ve salatayla gecistirdim.
Ve aksam 5ten sonra yemeyecegime yemin ettim kendime. onun icin mecbur ofiste yedim.
canim, disini sikip 7gun bunu yapabilirsin kesinlikle 2-4 kilo arasi verirsin dügune.

yumurtanin midede cok uzun sure kalmasinin sebebi, mide proteini yavas sindiriyormus. tabi yumurta boylelikle midede daha uzun kaliyor. bu sayede hem acikmiyorsun hemde yavas ve uzun sure sindirildigi icin cok kalori harciyor vucut.
(canan karatay diyorki, sabah 1yumurta yemek 5km yurumus kadar kalori yakar)

canim o +500 baligin yaptigi kilo degildir. uzulme.
gec yedigin icin, onun siskinligi olabilir.

gunaydin tatlim,,,

tartilmadin dimi?????
ben tartilmadim bugunnnnn

Tebrik ederim canim bu arada ruyamda seni gordum gercekc adinda zeyasmis

Oleyyyy afferim tatlim iyikide bir sey yememissin yoksa pisman olurdun.
Karnin guruldadami peki aksam?
AŞŞŞKKIIIMMM, günaydın..
Karnım önce baya bi guruldadı, aslında bütün gün guruldadı.. sonra arkadaşla yürüyüşe çıktık, 70-80 dk. tempolu yürüdük..
Eve gelince 2 bardak limonlu maydonoz suyumu içtim, üzerine elmakromçayı, üzerine normal su içtim.. şiştim.. sonra uyuya kaldım,
tok karnına yatmışım gibi olmuşum.. ağzımın tadı kötü oldu filan.. wc de olmadı.. düne göre + 200 - ctesiye göre + 100.. terse gidiyo yaaa.. uyuz oldum..

Sabah ta pirinç lapası yapiim dedim.. yağ tuz çok aramam ben hiçişeyde, yoğurtta yaramıyo diye sade yiyiim dedim. 2-3 kaşık yedim, devam edemedim..
yeşilçay yaptım.. aç aç oturuyorum şimdi..

Masumcum bu çiçek tozunun tüm etkilerini yazmanı rica edicem kuşum..

poyrazım sanada günaydın şekerim.bence +300 ile iyi kurtarmışsın +1 kilo bile olabilirdi.bugün çok dikkatli geçir yarına verirsin inş.[/QUOTE]

Bence de canım, +300 le iyi yırttım. Dün yapamadım diye sabah 6 da kalkıp eliptik yapcaktım, eşim manyak mısın, bela alacağız başımıza senin yüzünden dedi. Ben de vazgeçtim Akşama 1 saat eliptik + mekik yapcam inş.

Kizlar cevap verin nolur :) eger bu yazilanlar dogruysa yarin okula bugünden artan yemekleri koyucam eve geldigimde bisey yemicem cok acikirsam bir elma yerim ha? Ne dersiniz? :)
Ya bencede diyet diye şartlanmadan ölçülü herşeyden özellikle erken saatlerde yemek mantıklı ama verirken değil korurken daha önemli gibi geldi bana canım..
Günaydın fıstıklar
Gününüz güzel geçsin arkadaşlarım
Öyle bir masada yemedim desen Trabzona gelir alnından öperdim seni.. Yine de iyi dayanmışım..
Ben bişey yemeden +200 yaaa.. acınacak haldeyim tatlım..
Zeyaaas.. yiyemedim ben lapa yaaa... -600 e çok sevindim tatlım..
Ya benim canım ne zamandır döner istiyor. yanımda yiyecek te getirmedim pirinç yiycem diye ama yiyemiyorum..
Sence döner den bişey olurmu? akşama doğru yerim, akşam yemeği gibi olur..
Şimdi de ekmek kızartıp peynirle yemek istiyorum.. ne dersiniz kızlar.. napiim?

yani sizinle bende varim bayrama kadar en az 15 kilo vermek istiyorum yolum cooooooookkkkk uzun
Hoşgeldin SERA.. Doğru adrestesin..
Canım, inşallah güzel geçer sınavın.. Emeklerinin karşılığını görürsün umarım..

Son düzenleme:

Günaydin ahu gözlum,

o zamannnn dünku yedigin yemeklerin arasinda 1sey sana dokunmus olabilir.
yada bagirsaklarin sert olabilir,
vucudun ödem tutmus olabilir.
veya yuruyusten kaslarin ödemli olabilir. (bugunde yuruyus yap, ama cuma gunu yapma kaslarin dinlensin babym, cumartesi gunu tartida harikalar olurabilir)

oyyy kiyamam sana yaaa, ac ac oturma.

Nesilcim kesin şişsindir canımcım, canını sıkma lütfen Sade lapa da çekilmez gerçekten, yani lahana çorbası bile daha iyi gibi sanki 1-2 tane ceviz falan ye bari canım, aç aç durma öyle kıyamam
İnşallah öyleyimdir yaaa.. Zeyasa da sordum demin.. Döner yesemmi bu gün.. Et sonuçta dimi.. öğle akşam arası yiyebilirim.. ne dersin.. şimdi de peynir ekmek..

zeyassss, -600 verdin, 1 gecede oylemi??????????????????????????????????????????????????
ay heycan yaptim, bende dun kan grubuma gore beslendim ama bugun tartilmama kararim vardi, ondan tartilamadim :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…