canım hemen başlamıyosun bittikten sonra 5 ila 7 gün sonra 15 gün içiyosun
Burdayım kuşum...
Ben bugün hiç doymadım.. ama hiç kaçamak ta yapmadım.. Akşam ıspanağımı yedim ama hala çok açım..
Sen nasılsın?
kızlar -600 vermiş olarak kalktım bugün. bu kangrubu olayı kesinlikle doğru.bugünde öğle menümde et tüketeceğim. akşamda elma doğrayıp üzerine tarçın serpip geçiştirmeyi düşünüyorum belki birde nescafe içebilirim.yada bilmiyorum bakalım akşama nasıl bir menü çıkacak.
olur tabi dila önemli olan akşamı hafif geçirmek.ama yinede makul ölçülerde yemek lazım yemeklerden akşamda elma ye
hoşgeldin sera bayrama daha çok var verirsin ama sıkı tutman lazım.bize takıl burası çok iyi geliyor bize sdanada iyi geleceğinden eminim.
poyrazım sanada günaydın şekerim.bence +300 ile iyi kurtarmışsın +1 kilo bile olabilirdi.bugün çok dikkatli geçir yarına verirsin inş.
günadyın kızlarrrr
semoş baktım yumurta diyetine ama ben bundna daha katı besleniyorum
ekmek yerine yulaf yiyorum 1 haftır oda özellikle degilde ekmek almayı unuttugum için
meyve yerinede ekşi elma yiyorum
sabah, 1 yumurta yedim ofisede yumurta getircektima slında ama unuttum peynir domates yiycem napimmm
Günaydınlaaaar
Dun yediklerim sabah bir elma
oglen bir kivi
Aksam balik salata
Esim gec geliyo 7-8 arasi
Normal yemeklerimi 5 gibi bitiririm ama balik Olunca beraber yemek iyi oluyo o yuzden dun 7.30da yedik oyuzden sanirim sabah +500 yansimis. O kadarda az yemistim ki dun nasil bu kadar fazla ciktim anlamiyorum neyse bi kac gun bi corba yogurtla bitirirsem cumartesiye eksileri gorurum sanirim
günaydın kızlar dün akşam gelemedim buralara akşam spor yapamadım malesef2 gün ara verdim bu akşam tam gaz devam spora
kahvaltım
sabah aç karınla ılık tarçınlı ve elma sirkeli su
2 dilim çavdar ekmeği
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
10gibi orta türk kahvesi içerim
Tebrik ederim canim bu arada ruyamda seni gordum gercekc adinda zeyasmiskızlar -600 vermiş olarak kalktım bugün. bu kangrubu olayı kesinlikle doğru.bugünde öğle menümde et tüketeceğim. akşamda elma doğrayıp üzerine tarçın serpip geçiştirmeyi düşünüyorum belki birde nescafe içebilirim.yada bilmiyorum bakalım akşama nasıl bir menü çıkacak.
olur tabi dila önemli olan akşamı hafif geçirmek.ama yinede makul ölçülerde yemek lazım yemeklerden akşamda elma ye
hoşgeldin sera bayrama daha çok var verirsin ama sıkı tutman lazım.bize takıl burası çok iyi geliyor bize sdanada iyi geleceğinden eminim.
poyrazım sanada günaydın şekerim.bence +300 ile iyi kurtarmışsın +1 kilo bile olabilirdi.bugün çok dikkatli geçir yarına verirsin inş.
Inşallah canim ya :)canim o +500 baligin yaptigi kilo degildir. uzulme.
gec yedigin icin, onun siskinligi olabilir.
AŞŞŞKKIIIMMM, günaydın..Oleyyyy afferim tatlimiyikide bir sey yememissin yoksa pisman olurdun.
Karnin guruldadami peki aksam?
Masumcum bu çiçek tozunun tüm etkilerini yazmanı rica edicem kuşum..dün arkadaşlarla dışarı çıktık benim oglanlar künefe yedi, arkadaşlar lahmcacun pide bende
salata tırtıklayıp , şekersiz çay içtimm
ama eve gelince 1 ymk yogurt yeidm içine çiçek tozu atıp kabızlık için
AŞŞŞKKIIIMMM, günaydın..
Karnım önce baya bi guruldadı, aslında bütün gün guruldadı.. sonra arkadaşla yürüyüşe çıktık, 70-80 dk. tempolu yürüdük..
Eve gelince 2 bardak limonlu maydonoz suyumu içtim, üzerine elmakromçayı, üzerine normal su içtim.. şiştim.. sonra uyuya kaldım,
tok karnına yatmışım gibi olmuşum.. ağzımın tadı kötü oldu filan.. wc de olmadı.. düne göre + 200 - ctesiye göre + 100.. terse gidiyo yaaa.. uyuz oldum..
Sabah ta pirinç lapası yapiim dedim.. yağ tuz çok aramam ben hiçişeyde, yoğurtta yaramıyo diye sade yiyiim dedim. 2-3 kaşık yedim, devam edemedim..
yeşilçay yaptım.. aç aç oturuyorum şimdi..
Nesilcim kesin şişsindir canımcım, canını sıkma lütfenSade lapa da çekilmez gerçekten, yani lahana çorbası bile daha iyi gibi sanki 1-2 tane ceviz falan ye bari canım, aç aç durma öyle kıyamam
Ya bencede diyet diye şartlanmadan ölçülü herşeyden özellikle erken saatlerde yemek mantıklı ama verirken değil korurken daha önemli gibi geldi bana canım..Kizlar cevap verin nolur :) eger bu yazilanlar dogruysa yarin okula bugünden artan yemekleri koyucam eve geldigimde bisey yemicem cok acikirsam bir elma yerim ha? Ne dersiniz? :)
Öyle bir masada yemedim desen Trabzona gelir alnından öperdim seni.. Yine de iyi dayanmışım..Günaydın fıstıklar
Gününüz güzel geçsin arkadaşlarım
Zeyaaas.. yiyemedim ben lapa yaaa... -600 e çok sevindim tatlım..kızlar -600 vermiş olarak kalktım bugün. bu kangrubu olayı kesinlikle doğru.bugünde öğle menümde et tüketeceğim. akşamda elma doğrayıp üzerine tarçın serpip geçiştirmeyi düşünüyorum belki birde nescafe içebilirim.yada bilmiyorum bakalım akşama nasıl bir menü çıkacak.
Hoşgeldin SERA.. Doğru adrestesin..yani sizinle bende varim bayrama kadar en az 15 kilo vermek istiyorum yolum cooooooookkkkk uzun
Canım, inşallah güzel geçer sınavın.. Emeklerinin karşılığını görürsün umarım..herkesciklere günaydın erkenden kalkayım yazayım dedim. kızlar ben hafta sonu yokum sınavım ovar benim bulunduğum yerde olmadığı için başka bi ilde gireceğim sınava o yüzden kilo bildirimi yarın yapsam siz ekler misniz? bide önümüzde ki iki hafta boyunca çok fazla bildirim yapamaya bilirim malum vize haftası vizelerim başlıyor bi bitmedi gitti şu okul ama vizelerden sonra artık rahatlayacağım.
AŞŞŞKKIIIMMM, günaydın..
Karnım önce baya bi guruldadı, aslında bütün gün guruldadı.. sonra arkadaşla yürüyüşe çıktık, 70-80 dk. tempolu yürüdük..
Eve gelince 2 bardak limonlu maydonoz suyumu içtim, üzerine elmakromçayı, üzerine normal su içtim.. şiştim.. sonra uyuya kaldım,
tok karnına yatmışım gibi olmuşum.. ağzımın tadı kötü oldu filan.. wc de olmadı.. düne göre + 200 - ctesiye göre + 100.. terse gidiyo yaaa.. uyuz oldum..
Sabah ta pirinç lapası yapiim dedim.. yağ tuz çok aramam ben hiçişeyde, yoğurtta yaramıyo diye sade yiyiim dedim. 2-3 kaşık yedim, devam edemedim..
yeşilçay yaptım.. aç aç oturuyorum şimdi..
İnşallah öyleyimdir yaaa.. Zeyasa da sordum demin.. Döner yesemmi bu gün.. Et sonuçta dimi.. öğle akşam arası yiyebilirim.. ne dersin.. şimdi de peynir ekmek..Nesilcim kesin şişsindir canımcım, canını sıkma lütfenSade lapa da çekilmez gerçekten, yani lahana çorbası bile daha iyi gibi sanki 1-2 tane ceviz falan ye bari canım, aç aç durma öyle kıyamam
kızlar -600 vermiş olarak kalktım bugün. bu kangrubu olayı kesinlikle doğru.bugünde öğle menümde et tüketeceğim. akşamda elma doğrayıp üzerine tarçın serpip geçiştirmeyi düşünüyorum belki birde nescafe içebilirim.yada bilmiyorum bakalım akşama nasıl bir menü çıkacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?