Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Seni çok iyi anlıyorum...İnşallah en kısa zamanda haırlı bir iş bulursun canım ben bir yıl daha çocuk bakacam 2 yaşına kadar ben bakmayı düşünüyorum ondan sonra kreş vs. bakarım

hosgeldin betuldcuuuuum, i$sizlik kotu bir sey. Bende evde bos bos oturamayan tiplerdenim....
ALlah yardimcin olsun canim, umarim tez zamanda i$ bulursun, amin.[/B]

Ada ve Semo, yorumunuz ve güzel temennileriniz icin cooookkk tesekkür ederim, sagolun

Kizlar ben bugünü yakaldim hamd olsun.
Öglen; mantarli ciger sote + yogurt yedim ve günü 700 kalori ile kapatacagim insallah. Aksam 6 gibi de söyle 90 dk yürürsem süper olacak. Cumartesiye en azinda -500 olmak istioyrum.

Hepinize kucak dolusu sevgiler ve yüksek motivasyonlar

Sagol canimcim hepimizin yardimcisi olsun insallah
Esim gec geliyor ama ben onu beklemiyorum sahsen zaten isten eve geldigimde acliktan salyalarim akiyor hemwn yiyorum 5 gibi
Sonra ona ve kizima hazirliyorum baska care yok
Cok abur cubur yiyorduk ailecek aksamlari. Ben buraya baslayali onuda kestim cekmeceler hala dolu demekki en cok ben yiyomusum. Eger dikkat edersem o hafta 1 kilo veriyorum insallah ole devam ederim dogum kilolarimdan kurtulmaliyim
Djn balik yaptim beraber yyelim diye bekledim sadwce birde balikla salata cok kalorili deoldiye onemsemedim ama baay fark gordum sabah. Neyse bugun cok dikkatliim yarina duzelirim.

Bu arada ben coook acıktım yaaaaaa

Caktirma bozuntuya vermiyorum

kızlar suyuma çubuk tarçında atmaya başladım böylece su içmeye zorunlu tutuyorum kendimi
çünkü toplasanız günde 1 litre su içmiyorumdur bu şekil 1,5 kilo falan içtim şuanda 2 lt yaparım daha fazla içmem herhalde

Nesiiiiillllll
Benimde canim acayip doner istediiii
Yaninda ayran pilav salata
Offf cok acim coook umarim bu aclikla hata yapmam:18:

Bende surahinin icine limon damlatiyorum iyioluyo
2,5 bazen 3 icebiliyorum

bende limon sıkıyorum içine öyle içiyorum ama benim de en büyük eksikliğim su maalesef suyu unutuyorum hep ( sabah aç karnına içiyorum ama ondan sonra zorluyorum kendimi...

su içmeye çalışmak iyi güzelde boş midede devamlı insanın tuvaleti geliyor
bide yeşil kahve içiyorum oda acayip ödem atıyor devamlı wc deyim eli yıka gel kremle 1 saat sonra tekrar
Bende suyu arttirdigimdanmidir limondanmidir yesilcaydanmidir bilmem cok rahat cikiyorim tuvalete kabizligim bitti
Yesilkahve nasil tatlim ne ise yariyo

Son düzenleme:
kızımın adı zeynep daha tanıyamadık 4 yaşında ama çok inatçı olduğu kesin.

senin ismin asli mi :))))
Allah bagislasin canim, bizim gelin biraz fazla alingan sanki, baskada tanidigim bir zeynep yok onun icin sana sordum :)))

kendine guvenmiyorsan, yemin et balim.

Rica ederim canim, hersey gönlunce olsun
eh hani aksam yemegi yokmu????

kara buğday pek de güzel değilmiş şuan yiyorum esmer bulgur daha güzeldi )) mecbur yiyeceğiz kan grubu ne diyorsa onu yapacağız ))

ayyyyy zor yiyorum resmennn ....

yoook yiyemiyecem sanırım bırakıyorum ....

Son düzenleme:
kızlar gündee 3 lt su içiyorum ama kabızlık çekiyorum hala içine tarçın atayım bende
birde limon dilimleir atayımm belki faydası olur

Bende suyu arttirdigimdanmidir limondanmidir yesilcaydanmidir bilmem cok rahat cikiyorim tuvalete kabizligim bitti
Yesilkahve nasil tatlim ne ise yariyo

canım yeşil kahve metabolizma hızlandıryor yeşil çay gibi aynı ama bundaki antioksidan daha fazla yani yağ kırma olayı daha fazla bunda
ham kahve çekilmemil türk kahvesi gibi düşün

bulduğum yazıları ekliyim

Yeşil kahvenin faydaları nelerdir?

* İçeriğindeki kafein ve klorojenik asit sayesinde, yağ yakımını hızlandırır ve zayıflatır,
* Bazal metabolizmayı hızlandırır. Kalori yakımını hızlandırır ve klo verme sağlar.
* Çok yüksek antioksidan etkiye sahiptir, serbest radikallerin zararlı etkilerini önler.
* Enerji verir, yorgunluğa ve halsizliğe iyi gelir.
* Şeker hastalığı riskini azaltıcı etkisi vardır.
* Hipertansiyon üzerinde iyileştirici etkisi vardır

Yeşil kahve çekirdeği özü

Osman Müftüoğlu ise bu kahvenin özünden yapılan zayıflama haplarını şöyle değerlendiriyor:Yeşil kahve çekirdeği özü içeren haplar son beş yılda popüler oldu. Mehmet Öz’ün de TV şovunda (Dr. Oz Show) bu destekten bahsetmesi ürünün satışlarını artırdı. Çiğ ya da kavrulmamış kahve meyvesinin tohumlarından hazırlanan bu desteğin kahve çekirdeklerinin içindeki “klorojenik asit” sayesinde etkili olduğu ileri sürülüyor.

Bu maddenin karaciğerde şeker üretimini tahrik eden enzimi baskılayarak kilo vermeye yardımcı olduğu ileri sürülüyor, hatta bu nedenle tip 2 diyabet riskini bile azaltabileceği söyleniyor.

Bu düşünceleri destekleyen ve desteklemeyen bilimsel çalışmalar var. Sayıları henüz yeterli değil.Genelde kahvenin içindeki kafeinin metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeye yardımcı olduğu zaten hep düşünülmüştür, ancak kahve içindeki antioksidanların sağlığa faydalı olabileceği biliniyor. Yine de dikkatli olmakta ve doktorunuza danışmadan kullanmamakta fayda var.

Yeşil Kahvenin Faydaları

Yeşil Kahve ve Çekirdeğinin Faydaları

Yeşil kahve, kökboyasıgiller (Rubiaceae) ailesinden olup Coffea cinsinden 5 metreye kadar boylanabilen bir ağaçtır. Çekirdekleri normal kahve gibi kavrulma işleminden geçmediği için, faydalı etkilerini kaybetmez.

Yeşil kahvenin bilinen yararları

Kafein maddesinin doğal deposu olan yeşil kahve metabolizma hızlandıran etkilere sahip olduğu için yarım saat içinde beyin faaliyetlerini hızlandırmaktadır.

Yeşil kahvede bulunan kafein maddesinin metabolizma artırıcı etkisi 3 ile 5 saat arasında değişmekte halsizlik ve yorgunluğu da önlemektedir. Yeşil kahvenin faydaları ise işlenmemiş ve kavrulmamış olduğundan dolayı antioksidan maddeler bakımından daha zengindir.

Vücuttaki yağ moleküllerini parçalar, vücudun bağışıklık sistemini korur. İki yönden de yeşil kahve zayıflama sağlayan yeşil kahve metabolizmayı hızlandırarak vücudun kalori harcamasına sebep olur, bir diğeri ise yeşil çay yaprağına göre 3 kat fazla antioksidan içerdiği için daha hızlı kilo vermeyi sağlamaktadır.

karabuğdayı yiyemedim kızlar ... Eşime sebze yemeği yapmıştım şimdi ondan 3 yk koydum onu yiyyorum....

derin toz şeklindmei alfıgın yeşil kahve yoksa tohum mu?

menümü yazayımmm

kahvaltı
200 ml yagsız süt
2 ymk yulaf ezmesi
1 yumurta

öglen
2 kk peynir
domates salatalık biber
ayran

akşam
1 yeşil elma
fındık yogurt

karabuğdayı yiyemedim kızlar ... Eşime sebze yemeği yapmıştım şimdi ondan 3 yk koydum onu yiyyorum....

ADAAAA.... Ben de sabah pirinç lapası yaptım ama yiyemedim.. çok fenaydı.. aç kaldım yaaa.. yanımda başka yedek yemeğim de yok..
dışardan kalorili bişey söylemek te istemedi. galiba peynirli tost yapıcam.. yada elma yiycem bakalım.. şuan yeşilçayla midemi yatıştırmaya çalışıyorum..

derin toz şeklindmei alfıgın yeşil kahve yoksa tohum mu?

ben pazardan aldım ama artık her aktarda var sanırım
pazardaki aktarcıdan aldım tezgahtan

çekirdekte vardı tozda
ama toz olarak kullanman gerekiyor çekirdekte alsan kendin çekmen gerekiyor
150 gr dı 5 tl verdim denicem zararı olan bir şey değil içtiğim kahvenin kavrulmamış hali
aynı yeşil çay gibi yani

günde 2 ve ya 3 fincan içiyorum 1 haftada biter galiba kilosu benim gibi az kalmış birine ne kadar fayda eder bilmem ama -300 -500 e destek verse yeter
son hafta çok iyi kilo vermiştim ama regl sonrası toplam 3 haftanın birleşimi gibiydi şimdi bundan sonra nasıl gider bilmiyorum yeni yöntemler bulmaya çalışyorum işte rutin yapınca bir şeyleri duruyo bende ara gazı veriyorum bünyeme :)

sen çok iyi gidiyorsun cnm maşalahhh
bir zararı olmaz dedigin gibi 500 gr verdirse kar, snein kilon süper ya ben hayatımda görmedim 5 leri
hiç ama bu kez bırakmıycma ipin ucunu

dügüne kadar sıkayım bakalım elbise daha rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…