Seni çok iyi anlıyorum...İnşallah en kısa zamanda haırlı bir iş bulursun canım ben bir yıl daha çocuk bakacam 2 yaşına kadar ben bakmayı düşünüyorum ondan sonra kreş vs. bakarım
hosgeldin betuldcuuuuum, i$sizlik kotu bir sey. Bende evde bos bos oturamayan tiplerdenim....
ALlah yardimcin olsun canim, umarim tez zamanda i$ bulursun, amin.[/B]
Sagol canimcim hepimizin yardimcisi olsun insallahallah yardımcın olsun cnm ben de evlendikten sonra yavaş yavaş kilo almaya başladım ama akşam yemeklerini 8:30 dan önce yeme şansımız yok işden anca o saatte gelebiliyo eşim bide üstüne çayy yapim yanındada bişiler derken 56 dan 64 e cıktım 9 ayda
Caktirma bozuntuya vermiyorumSEMO BENİM İÇİNDE FARKETMEZ OLABİLİR YANİİİİ
adım zeyas değil kız allah senizeynep ile aslının birleşimi zeyas canım inş rüyan çıkar böyle çıtı pıtı bişey olurum
Bende surahinin icine limon damlatiyorum iyioluyokızlar suyuma çubuk tarçında atmaya başladım böylece su içmeye zorunlu tutuyorum kendimi
çünkü toplasanız günde 1 litre su içmiyorumdur bu şekil 1,5 kilo falan içtim şuanda 2 lt yaparım daha fazla içmem herhalde
kızlar suyuma çubuk tarçında atmaya başladım böylece su içmeye zorunlu tutuyorum kendimi
çünkü toplasanız günde 1 litre su içmiyorumdur bu şekil 1,5 kilo falan içtim şuanda 2 lt yaparım daha fazla içmem herhalde
Bende surahinin icine limon damlatiyorum iyioluyo
2,5 bazen 3 icebiliyorum
Bende suyu arttirdigimdanmidir limondanmidir yesilcaydanmidir bilmem cok rahat cikiyorim tuvalete kabizligim bittisu içmeye çalışmak iyi güzelde boş midede devamlı insanın tuvaleti geliyor
bide yeşil kahve içiyorum oda acayip ödem atıyor devamlı wc deyim eli yıka gel kremle 1 saat sonra tekrar
kızımın adı zeynep daha tanıyamadık 4 yaşında ama çok inatçı olduğu kesin.
Balık yerim heralde yine ama erken cıkıcam eve geldigimdefe inşallah acıkmam kilis tavası attım fırına cok severim ama yememem lazım af allahım sanırım yine yemin edicem yokaa olmuyorbalık salata yicem semo karar verdimm :)))]
Ada ve Semo, yorumunuz ve güzel temennileriniz icin cooookkk tesekkür ederim, sagolun
Kizlar ben bugünü yakaldim hamd olsun.
Öglen; mantarli ciger sote + yogurt yedim ve günü 700 kalori ile kapatacagim insallah. Aksam 6 gibi de söyle 90 dk yürürsem süper olacak. Cumartesiye en azinda -500 olmak istioyrum.
Hepinize kucak dolusu sevgiler ve yüksek motivasyonlar
Bende suyu arttirdigimdanmidir limondanmidir yesilcaydanmidir bilmem cok rahat cikiyorim tuvalete kabizligim bitti
Yesilkahve nasil tatlim ne ise yariyo
kara buğday pek de güzel değilmiş şuan yiyorum esmer bulgur daha güzeldi)) mecbur yiyeceğiz kan grubu ne diyorsa onu yapacağız ))
ayyyyy zor yiyorum resmennn ....
yoook yiyemiyecem sanırım bırakıyorum ....
karabuğdayı yiyemedim kızlar ... Eşime sebze yemeği yapmıştım şimdi ondan 3 yk koydum onu yiyyorum....
derin toz şeklindmei alfıgın yeşil kahve yoksa tohum mu?
ben pazardan aldım ama artık her aktarda var sanırım
pazardaki aktarcıdan aldım tezgahtan
çekirdekte vardı tozda
ama toz olarak kullanman gerekiyor çekirdekte alsan kendin çekmen gerekiyor
150 gr dı 5 tl verdim denicem zararı olan bir şey değil içtiğim kahvenin kavrulmamış hali
aynı yeşil çay gibi yani
günde 2 ve ya 3 fincan içiyorum 1 haftada biter galiba kilosu benim gibi az kalmış birine ne kadar fayda eder bilmem ama -300 -500 e destek verse yeter
son hafta çok iyi kilo vermiştim ama regl sonrası toplam 3 haftanın birleşimi gibiydi şimdi bundan sonra nasıl gider bilmiyorum yeni yöntemler bulmaya çalışyorum işte rutin yapınca bir şeyleri duruyo bende ara gazı veriyorum bünyeme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?