Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Aciklama icin cok tşk ederim
Peki tadi nasil ve sen faydasini gordunmu

Bi kase corba ve biraz yogurtla bugunu bitiriyorum umarim tutarim kendimi
Cabucak gece olsada yatsak cok uykum var hem

Bendemi yapsamki pirinci cok severim ama emziriyorumya sadece aksamlarimi yapsam

sende inşallah sıkı tutarsan düşersin diyet işi disiplin işi aman bundan bişey olmaz tadını bakayım dersen bünye seni sonra başka bir şeye itiyor

ben bu hafta zor toparladım kendimi hafta sonu kendime ödül verdim salı kendime zor geldim canım neler istediyse bir lokma baktım hepsinin tadına ama

duru duragı yok frene basamıyorsun sonra yavas yavas geçmek lazım kontrol zamanına o bile büyük bir sabırla olacak belliki kuramak daha da zor bir

aşama kontrolü kaçırdıgında verdiğinin üzerine daha da fazlasını almak var allah göstermesin bunca emekten sonra kabus olur:26:

Aciklama icin cok tşk ederim
Peki tadi nasil ve sen faydasini gordunmu

henüz dün aldım bugün başladım tadı çiğ kahve anlatması zor ama ben rahat içmek için içine birazda nescafe atıyorum güzel oluyor şimdi eve gidince içicem yine 30 dk sonrada lahanamı yerim yatarkende kefirimi içerim

çok haklısın derincim , ben burayı keşvetmeden tam dagılmak üzereydimki toplandım ve burada kasmadan diyet yapmayı ögrendim.
zaten bişiyleri yemeyince tadını unutuyorsun insna alışıyor ama bir lokma kaçamak felaket olabiliyor
umarım bend eburada 5 leri görme zaferimi kutlayabilirimm

yarın akşam elbismei almaya gidicem umarım biraz daha bollaşmış olur
1 hafta hiç kamak yapmadımmm
yüzümü gizkleyebilsme yüklerdim buraya foto

canım yaaa , bende karabuğdayı yiyemedim ki benim öyle damak zevkim de pek yoktur. ama benim için çok kötüydü ayyy birde iki paket aldım.. eşim dediki markette önce dene sonra ikincisini al dedi ben yooo olmaz severim yerim dedim nerden bileyim şimdi o yediğimi bilecek )))ben esmer bulgur gibi sandım ... aslında pirinç güzel oluyor canım ben pirinci yiyebiliyorum hem bizim kan grubu için pirinç yararlı. yanında salata yap güzel oluyor ben yarın pirinç lapası yapacam ... yadazeytinyağlı fasülye mi yapsam ????

kızlar benimde evde karabugdayım var bir paket açılmammış dügün geçsind ebütün diyetleir deniycem tek tekkk
o 58 bana gelecekkkk

Slm hanımlar yazdıklarınızı okudum ama telden girdiğim için herkese cevap veremiyorum bugün 59,2 yi gördüm:)) sabah lapa yedim arada 6 7 tane nektarinlerden şimdi de balık yiyip günü kapatıcam

ayyy deme ya bende alıcaktım bir deneyeyim diyodum.ama dur ben yinede bir deneyeyim yiyebilirim belki
derincim bende alayım bari paylaşım için teşekkürler

Merhaba ben de yeniyim 4 gündür yediklerime dikkat ediyorum. Kan grubuna göre diyet doğru mu ki ben 0 grbyum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm hanımlar yazdıklarınızı okudum ama telden girdiğim için herkese cevap veremiyorum bugün 59,2 yi gördüm:)) sabah lapa yedim arada 6 7 tane nektarinlerden şimdi de balık yiyip günü kapatıcam

Kaç kiloydun tuccc?

Sadece 5ten sonra yemeyerek mi verdin tuccc? Mesela ben öğleden sonra çekirdek yedim. Istedigini yiyebiliyor musun?

Kızlar sakız ciğniyorum da şekerli galiba extra adı? Bişy olurmu? Bakkala gidemedim yoksam falım falan alırdım heralde ..

Sadece 5ten sonra yemeyerek mi verdin tuccc? Mesela ben öğleden sonra çekirdek yedim. Istedigini yiyebiliyor musun?

Yok canım bende dikkat ettim ne yersem yiyeyim 700 kaloriyi geçmedim arada kaçamaklarım oldu ama çok azdı

ayyy deme ya bende alıcaktım bir deneyeyim diyodum.ama dur ben yinede bir deneyeyim yiyebilirim belki

derincim bende alayım bari paylaşım için teşekkürler

Ben yiyemedim belki sen yersin canim... Gerci bir kez daha deniyecem baktim ki olmuyor daha yapmam yarin pirinc lapasi yapacam onu yiyebiliyorum...

Bugun spor yapamadim yarin telafi ederim insallah....

o zaman ben yarın hemen başlıyayım geç kalmadan :) sagol canım
önemli değil canım bende ben cumartesi başlıycam sen başla bakalım beraber içeriz

merhaba bende tam tersi bi listeye bağlı kalamıyorum herkes farklı kendine uygun bir liste bulursun inşallah
bugunku menummm $öyleee:

sabah: 2 kivi
ara: 12 badem
ögeln: tavada zeytinyagli 2 yumurta + salata limonlu.
ara: yesil cay.
Aksam: saat 5te yarim ananassss.

toplam 2litre su.
ve i$ cikisiiii 1-2 saat yuruyus

yaaa siz nekadar az yiyosunuz benim menüm sizinkinin yanında devasa gözüktü gözüme
sabah iki açık çay 2 dilim esmer ekmek 5 kaşık peynırli yumurta 3 tane yeşil biber zeytin
öğlen 2 kaşık sütlaç
17.30 da el kadar haşhaşlı çörek 3 tane kornişon turşu 6 tane mercimek köfte 3 yaprak marul (günüm vardıda)
1 litre de su içtim 1 daha içcem olmamış galiba

ayyy canım kadınların işi çok zor hem kaç posta yemek hazırla hemde yeme

bende limon sıkıyorum içine öyle içiyorum ama benim de en büyük eksikliğim su maalesef suyu unutuyorum hep ( sabah aç karnına içiyorum ama ondan sonra zorluyorum kendimi...

su içmeye çalışmak iyi güzelde boş midede devamlı insanın tuvaleti geliyor
bide yeşil kahve içiyorum oda acayip ödem atıyor devamlı wc deyim eli yıka gel kremle 1 saat sonra tekrar
ben bu konuda şanslıyım heralde çünkü su içmeyi seviyorum yupppiii iyi olduğum bişey çıktı sonunda

yaaa bende merak ediyodum alıp deneyeyim diyodum yazdığını okuyunca vazgeçtim almaktan kalsın öz hakiki türk işi bulgur yerim daha iyi

kızlar gündee 3 lt su içiyorum ama kabızlık çekiyorum hala içine tarçın atayım bende
birde limon dilimleir atayımm belki faydası olur
sabah aç karnına ılık su ile kuru kayısı ye hergün arkadaşım boş mideye kayısı yemek çok etkili oluyo ama hergün devam etmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…