Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

İyi akşamlar kızlar bugünde spor yapamadım ben kalçam acıyoo çok şubatta tüp bebek tedavidinde 15 gün iğne kullanmıştım acaba ondan mı

Haftasonları zaten bizi bitiyoo

Rica ederim canim, hersey gönlunce olsun
eh hani aksam yemegi yokmu????
Öglen yemegindne sonra asirdim tabi bir seyler yarim armut, yarim incir, sadece bir tane eti cikolatali buskivi

Kizlar nolur yardimci olun ne yapacagimi bilmiyorum
Kan grubuma göre beslenmek istiyorum ama bilmedigim icin yapamiyorum.. Gittikce kilo aliyorum moralim sifir ne yiyecegimi sasirdim gercekten. Biri bana örnek bi liste hazirliya bilirmi acaba belki ise yarar.... Acil yardim ;(

Kızlar ben kalori sayarak kilo veriyorum ve bugün aldığım kalori sadece 652 kcal ama tabiki yaptığım sporu, harcadığım kaloriyi çıkardığımda :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ayyyy kizlar 2 saaattirrrr miden kaziniyor. en iyisi ben gidip yatayim.

Canim ozaman senden haber bekliyorum yarin eger gercekten dedigi gibiyse yarin hemen harekete gecicem

62,8 ile başladım 1,5 hfta önce
şu an 61 im...

akşam 2 kase çorba içtim şu an çokk açımm:18:

ben de kilo imza çizelgesi yapayım bari, herkesin var

Kizlar mrba kactane diyet konusuna msj attysam hic bi cvp alamadim bende zayflmak istyorum birbirimizi motive edebilicegimz arkaadslr istyorum

Günaydııııınnnn )

Kızlar dün akşam çok acıktım iki avuç sarı tuzsuz leblebi yedim sabah tartıda + 100 gr fazla çıktım... İşin aslı ben bu hafta hiç dikkat etmedim arada kaçamaklarım oldu ...geçen haftaya göre kilo verdim ama çok değil ... Dün sporda yapmadım bugun spor yapacam ve bugun çok dikkat edecem yarın biraz daha gitsin ....bugun maydanoz suyuda yapayım... bugun pirinç lapası yapmayı düşünüyorum .

Hosbuldum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1.60 boyum 79 kilom naptiysam basarili olamadm dikkat ediyorum bir iki kilo verihorum sonra hopp geri aliyorum 4 yasinda bi oglum var tam uv sene emzirdim dogumdan vktigimfa daha zayiftim o emdikce ben yedim sonuc bu maleseff

Günaydın arkadaşlar

Umarım hepiniz iyisinizdir. Dün eve gittiğimde açlıktan ölüyordum resmen. 10 tane badem yedim, biraz evi topladım. Spora çok üşendim ama baktım ki benim koca yapıyor kızım kaldır totoyu dedim. 45 dk zar zor eliptiğimi yapıp duşa sonra da hopp yatağa uçtum.

Ve sabah net 66 kiloydum babyler, yani -1 kilo Gerçekten dün süründüm resmen ama çektiğime değdi çok şükür.

Kahvaltıda 1 tt ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 3-4 çatal keçi peyniri yedim. Öğlene belki yine yoğurt yerim, çünkü akşam kayınvalidemlere gidiyoruz ve pazara kadar ordayız maalesef

günaydınnnnn efemmmm nasılsınız kızlar
han hoşgelidn aramıza,

bende dün eve gitgim bişiyler tırtıkladım çocukla yersen 11parça cips bir parça o derken
dedim kızım ne oluyor sana kendine gel bakim.. gidip hemen büyük kupa yeşil çay içtim

sabah kalktım semocum yumurta yeidm iki tane
ofsede getirdim ya öglen yerim yada çıkmadan
baya inceldiigmi hissediyorum ama migde ve göbek hala duruyor yeirnd emaşalahhı var ha bride simitlerim

gün geçtikçe kastıgımı hissediyorum ama dügüne az kaldı
sonrasında bug idler gelemz umaırm tabi gittiyse eger...

GÜNAYDIN KIZLAR.BUGÜN DÜNKÜ KİLOMLA AYNI ÇIKTIM MALESEF.ÇÜNKÜ DÜN AKŞAM OĞLUMA YEDİRİRKEN BİR KAÇ LOKMA NOHUT YEMEĞİ YEDİM.CEZASINIDA ÇEKTİM.BU HAFTA ÇOK AZ VERDİM AMA HAFTAYA BOMBA GİBİ GELİYORUM ŞUAN 70,5 YARINA 69,9 PLMASI İÇİN BUGÜN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM.

kizlar mrba kactane diyet konusuna msj attysam hic bi cvp alamadim bende zayflmak istyorum birbirimizi motive edebilicegimz arkaadslr istyorum
hoşgeldin hann bizimle beraber istediğin kiloya ineceğine inanıyorum.bizimle kal ve motivasyonunu kaybetme
adacım geçen hafta iyi kilo vermiştik oyuzden bu hafta az gidebilir sıkıntı yok takılma bence.haftaya bomba gibi başlayacağım ben sende başla canım.
günaydın masumcanım bende dün oğluma yedirirken nohut yemeğinden bi kaç lokma ağzıma atmıştım bugün hiç kilo kaybım olmadı malesef.bazen oluyor öyle şeyler

Son düzenleme:
adacım geçen hafta iyi kilo vermiştik oyuzden bu hafta az gidebilir sıkıntı yok takılma bence.haftaya bomba gibi başlayacağım ben sende başla canım.

Haklısın canım , bu hafta ben cumartesi pazar pazartesi ağzıma bir kere cısss ları sürdüm yaaa bu hafta duramadım arada kaçırdım... ama önümüzdeki hafta cumartesi gününe kadar cıssss yokkk karar verdim sporda yapamadım bu hafta fazla ....bugunden itibaren büyük bir hırsla başladım yoksa emeklere yazık olacak bende 6 lı rakamları görmek istiyorum...

kızlar günaydın ben yarın giremicem o yüzden kilo bildirimimi bugünden yapıyorum beni de eklerseniz sevinirim. bugün sabah 64,5 çıktım. hepinize bol eksili günlar ve hafta sonları diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…