tamam baybiii,
aksama ne yiyorsun canim?
bu sogan suyunu bendemi yapsim ne.
zeynooooo :))) bizim gelinin adida zeynep, zeynepler alinganmi oluyor biraz?
aynen canim, sayfalar ucuyor :))) bu hafta motivasyonlar cok super masallah
super canim, boyle devam et, hafta sonuda dikkat ettikmiiii superizzz
ben hafta sonu cok bozuyorum((
Öglen yemegindne sonra asirdim tabi bir seylerRica ederim canim, hersey gönlunce olsun
eh hani aksam yemegi yokmu????
Canim ozaman senden haber bekliyorum yarin eger gercekten dedigi gibiyse yarin hemen harekete gecicem
62,8 ile başladım 1,5 hfta önce
şu an 61 im...
akşam 2 kase çorba içtim şu an çokk açımm:18:
Kizlar mrba kactane diyet konusuna msj attysam hic bi cvp alamadim bende zayflmak istyorum birbirimizi motive edebilicegimz arkaadslr istyorum
hoşgeldin hann bizimle beraber istediğin kiloya ineceğine inanıyorum.bizimle kal ve motivasyonunu kaybetmekizlar mrba kactane diyet konusuna msj attysam hic bi cvp alamadim bende zayflmak istyorum birbirimizi motive edebilicegimz arkaadslr istyorum
adacım geçen hafta iyi kilo vermiştik oyuzden bu hafta az gidebilir sıkıntı yok takılma bence.haftaya bomba gibi başlayacağım ben sende başla canım.günaydııııınnnn)
kızlar dün akşam çok acıktım iki avuç sarı tuzsuz leblebi yedim sabah tartıda + 100 gr fazla çıktım... Işin aslı ben bu hafta hiç dikkat etmedim arada kaçamaklarım oldu ...geçen haftaya göre kilo verdim ama çok değil ... Dün sporda yapmadım bugun spor yapacam ve bugun çok dikkat edecem yarın biraz daha gitsin ....bugun maydanoz suyuda yapayım... Bugun pirinç lapası yapmayı düşünüyorum .
günaydın masumcanım bende dün oğluma yedirirken nohut yemeğinden bi kaç lokma ağzıma atmıştım bugün hiç kilo kaybım olmadı malesef.bazen oluyor öyle şeyler[ı]günaydınnnnn efemmmm nasılsınız kızlar
han hoşgelidn aramıza,
bende dün eve gitgim bişiyler tırtıkladım çocukla yersen 11parça cips bir parça o derken
dedim kızım ne oluyor sanakendine gel bakim.. Gidip hemen büyük kupa yeşil çay içtim
sabah kalktım semocum yumurta yeidm iki tane
ofsede getirdim ya öglen yerim yada çıkmadan
baya inceldiigmi hissediyorum ama migde ve göbek hala duruyor yeirnd emaşalahhı var ha bride simitlerim
Gün geçtikçe kastıgımı hissediyorum ama dügüne az kaldı
sonrasında bug idler gelemz umaırm tabi gittiyse eger...[/ı]
adacım geçen hafta iyi kilo vermiştik oyuzden bu hafta az gidebilir sıkıntı yok takılma bence.haftaya bomba gibi başlayacağım ben sende başla canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?