Haftasonları zaten bizi bitiyoo
Günaydııııınnnn)
Kızlar dün akşam çok acıktım iki avuç sarı tuzsuz leblebi yedim sabah tartıda + 100 gr fazla çıktım... İşin aslı ben bu hafta hiç dikkat etmedim arada kaçamaklarım oldu ...geçen haftaya göre kilo verdim ama çok değil ... Dün sporda yapmadım bugun spor yapacam ve bugun çok dikkat edecem yarın biraz daha gitsin ....bugun maydanoz suyuda yapayım... bugun pirinç lapası yapmayı düşünüyorum .
Günaydın arkadaşlar
Umarım hepiniz iyisinizdir. Dün eve gittiğimde açlıktan ölüyordum resmen. 10 tane badem yedim, biraz evi topladım. Spora çok üşendim ama baktım ki benim koca yapıyor kızım kaldır totoyu dedim. 45 dk zar zor eliptiğimi yapıp duşa sonra da hopp yatağa uçtum.
Ve sabah net 66 kiloydum babyler, yani -1 kiloGerçekten dün süründüm resmen ama çektiğime değdi çok şükür.
Kahvaltıda 1 tt ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 3-4 çatal keçi peyniri yedim. Öğlene belki yine yoğurt yerim, çünkü akşam kayınvalidemlere gidiyoruz ve pazara kadar ordayız maalesef
günaydınnnnn efemmmm nasılsınız kızlar, han hoşgelidn aramıza,
bende dün eve gitgim bişiyler tırtıkladım çocukla yersen 11parça cips bir parça o derken
dedim kızım ne oluyor sanakendine gel bakim.. gidip hemen büyük kupa yeşil çay içtim
sabah kalktım semocum yumurta yeidm iki tane
ofsede getirdim ya öglen yerim yada çıkmadan
baya inceldiigmi hissediyorum ama migde ve göbek hala duruyor yeirnd emaşalahhı var ha bride simitlerim
gün geçtikçe kastıgımı hissediyorum ama dügüne az kaldı
sonrasında bug idler gelemz umaırm tabi gittiyse eger...
Ben pztrsi başlamıştım kizlar bugun tartildim 1bucuk kilo vermsim cok mutluyum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
HOŞGELDİN arkadaşım bende 10 gün oldu başlayalı ödemim gitti haftayada gerçek kilo verme başlıycak inşallah1.60 boyum 79 kilom naptiysam basarili olamadm dikkat ediyorum bir iki kilo verihorum sonra hopp geri aliyorum 4 yasinda bi oglum var tam uv sene emzirdim dogumdan vktigimfa daha zayiftim o emdikce ben yedim sonuc bu maleseff
hadi bakalım arkadaşımHaklısın canım , bu hafta ben cumartesi pazar pazartesi ağzıma bir kere cısss ları sürdüm yaaa bu hafta duramadım arada kaçırdım... ama önümüzdeki hafta cumartesi gününe kadar cıssss yokkk karar verdim sporda yapamadım bu hafta fazla ....bugunden itibaren büyük bir hırsla başladım yoksa emeklere yazık olacak bende 6 lı rakamları görmek istiyorum...
bende sabah tartıldım 1.5 gitmiş görünüyor ama ilk giden kilodan çok ödem oluyor şimdi daha fazla dikkat etmemiz lazımBen pztrsi başlamıştım kizlar bugun tartildim 1bucuk kilo vermsim cok mutluyum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok valla bu hafta sonu dikkat edicem ben, yoksa kendimi carsamba gunune kadar toparlayamiyorum :26:
canimmm, leblebi senin kan grubuna iyimiki bi bak istersen.
Gunaydin tatlimmm, poyrazcimmm supersin canim, -1 kilo !!!!
gunaydin masumcum, az kaldi canim, iyi gidiyorsun.
biraz daha disini SIK dugune kadar, dugunde ne kadar $ahane görunecegini dusun. Rahat rahat, diledigin gibi dans edebileceksin :)))
kilo verdigin icin, mutlu ve huzurlu olacaksin, basardim ben yapabiliyorum yaaa diyeceksin dugun gunu, hadi aslanim devam et pes etmek yok
hosgeldin aramiza halimes
umarim diledigin kiloya cabucak inersin
Heellooo gooodddddd morningggggg bacılarrrrrr
Günaydınlaaaaarrrrrr
Bonjornolaaaaarrrrrr
Rojbaaaaaaaaaaşşş
Hayırlı cumalar kızlerrrrr kız tartıya cıkmıyorum cok heycanlı bişey miş yaaaa
Bu hafta dikkat ettimm hemde cokkk
İnşaallah vermişimdir vallah sabah uyandıgımda kendimi kücük gördüm birden noluyo lan dedim gübaaaağimmmm gidiiyyyyyyyyy ay clkkkk mutluyummmmmmmmmm şimdi limonlu suyumu ictim veee bitane sulu greyfurttt hmhmhm
Öglen. Yumurtaaa yicimm
Akşamadaa sebze haşlıcaö ygurtlicam bugunde cok dikkat etmem lazım ki yarın hayrını göremm. :S :ad
kız semo ve gazı ver gazı valla senin yazılarınn beni bi motive ediyorki anlatamamm
çok inceldigimi hissediyorum ama durum nedir bilmiyorum
yok valla bu hafta sonu dikkat edicem ben, yoksa kendimi carsamba gunune kadar toparlayamiyorum :26:
canimmm, leblebi senin kan grubuna iyimiki bi bak istersen.
Gunaydin tatlimmm, poyrazcimmm supersin canim, -1 kilo !!!!
gunaydin masumcum, az kaldi canim, iyi gidiyorsun.
biraz daha disini SIK dugune kadar, dugunde ne kadar $ahane görunecegini dusun. Rahat rahat, diledigin gibi dans edebileceksin :)))
kilo verdigin icin, mutlu ve huzurlu olacaksin, basardim ben yapabiliyorum yaaa diyeceksin dugun gunu, hadi aslanim devam et pes etmek yok
hosgeldin aramiza halimes
umarim diledigin kiloya cabucak inersin
Hayırlı cumalar kızlar
sabah evden çıkmadan yeşil kahvemi içtim
kahvaltımı
1 haşlanmış yumurta limonlu zeyinyağlı
1 dilim tb ekmek
2 sivri biber
küçücük bir parça peynirle yapyım
öğlen ve akşam yine lahana yemeğimden devam
yarın tartıda çok büyük değişimler olmıcak sanırsam ki
ama olsun geçen haftayı -200 altta da görsem yeter zaten artık sıkılaşmak istiyorum ama
evde spor yapmak hiç içimden gelmiyor o yüzden dışarıda yüremeyi bekliyorum.
Semocum , leblebi nohut katagorisine giriyor diye biliyorum nohut yenilebilir sıkıntı yok ama sanırım şişlik yaptı.. gerçi canım ben bu hafta cıslara elimi fazla sürdüm o yüzden bu hafta verdim kilo ama çok azıcık(( bana ders oldu bugunden sonra cısss mıssss yokkk ))
Gutenmorgen tatlim
kiz ben limonlu suyu gene unuttum yavvvv(((
kucuk gordum kendimi diyo yaaaacok yasa kiz sen cadiiii
Aksam yemekten sonra bir sey yemedin demi??????
Oleyyyyy bak tum takim sana destek, hepimiz seferber olduk senin icin. Sirf o dugunde mukemmel gorun diye
Yemiyoruz icmiyoruz senin icin, sende bize bak motive ol diye. HERSEY SENIN ICIN
semocum listeye kan gruplarını ekliyoruz dimi hem birbirimizden haberimiz olursa tavsiye imkanımız veya frenleme şansımız olur
listemizi akşam son kez çıkmadan paylaşırsın değildi sana zahmet olmassa
Semocum , leblebi nohut katagorisine giriyor diye biliyorum nohut yenilebilir sıkıntı yok ama sanırım şişlik yaptı.. gerçi canım ben bu hafta cıslara elimi fazla sürdüm o yüzden bu hafta verdim kilo ama çok azıcık(( bana ders oldu bugunden sonra cısss mıssss yokkk ))
Selam kızlarrr..
Yine süpermiyiz neyiz.. Maşallah bize..
Akşam yazamadım.. Aç kaldım demiştimya.. işten çıkmadan önce ev tarhanası yapıp içtim..
Koyu olmuş biraz, yiyene kadar muhallebi gibi oldu ama tok tuttu.. 21 e kadar rahat ettim.. sonra kazınmaya başladım..
24 gibi zıbardım..
Bol eksili bir güne uyandım.. inşallah yarın sabahta böyle olur diye umuyorum..
Sabah evden çıkmadan 3-5 fındık ve 2-3 parça ceviz yedim..
Biraz önce 1 parça glutensiz ekmekle beyaz penir, üzerine zeytinyağ limon ve maydonoz doğrayıp yedim.
Öğlen tarçınlı elma yiycem kısmetse..
Akşam da çıkmadan dün yemeyi beceremediğim pirinç lapasından ürettiğim bol acılı bol maydonozlu az tuzlu yağsız pirinç çorbamı yiycem.
Hannn ve Halime sizler de hoşgeldiniz bu arada..
semocum listeye kan gruplarını ekliyoruz dimi hem birbirimizden haberimiz olursa tavsiye imkanımız veya frenleme şansımız olur
listemizi akşam son kez çıkmadan paylaşırsın değildi sana zahmet olmassa
Nohut ve fasulye aynı ırk değilmi yawww.. bize fasulye barbunya falan yasak diye bıraktım kuşum ben leblebi yemeyi,
sanki daha fazla fark görcem bu hafta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?