Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Ben pztrsi başlamıştım kizlar bugun tartildim 1bucuk kilo vermsim cok mutluyum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haftasonları zaten bizi bitiyoo

yok valla bu hafta sonu dikkat edicem ben, yoksa kendimi carsamba gunune kadar toparlayamiyorum :26:

canimmm, leblebi senin kan grubuna iyimiki bi bak istersen.

Gunaydin tatlimmm, poyrazcimmm supersin canim, -1 kilo !!!!

gunaydin masumcum, az kaldi canim, iyi gidiyorsun.
biraz daha disini SIK dugune kadar, dugunde ne kadar $ahane görunecegini dusun. Rahat rahat, diledigin gibi dans edebileceksin :)))
kilo verdigin icin, mutlu ve huzurlu olacaksin, basardim ben yapabiliyorum yaaa diyeceksin dugun gunu, hadi aslanim devam et pes etmek yok

hosgeldin aramiza halimes
umarim diledigin kiloya cabucak inersin

günaaayyydııııın
1.60 boyum 79 kilom naptiysam basarili olamadm dikkat ediyorum bir iki kilo verihorum sonra hopp geri aliyorum 4 yasinda bi oglum var tam uv sene emzirdim dogumdan vktigimfa daha zayiftim o emdikce ben yedim sonuc bu maleseff
HOŞGELDİN arkadaşım bende 10 gün oldu başlayalı ödemim gitti haftayada gerçek kilo verme başlıycak inşallah

hadi bakalım arkadaşım

bende sabah tartıldım 1.5 gitmiş görünüyor ama ilk giden kilodan çok ödem oluyor şimdi daha fazla dikkat etmemiz lazım

Heellooo gooodddddd morningggggg bacılarrrrrr

Günaydınlaaaaarrrrrr
Bonjornolaaaaarrrrrr
Rojbaaaaaaaaaaşşş

Hayırlı cumalar kızlerrrrr kız tartıya cıkmıyorum cok heycanlı bişey miş yaaaa

Bu hafta dikkat ettimm hemde cokkk
İnşaallah vermişimdir vallah sabah uyandıgımda kendimi kücük gördüm birden noluyo lan dedim gübaaaağimmmm gidiiyyyyyyyyy ay clkkkk mutluyummmmmmmmmm şimdi limonlu suyumu ictim veee bitane sulu greyfurttt hmhmhm

Öglen. Yumurtaaa yicimm

Akşamadaa sebze haşlıcaö ygurtlicam bugunde cok dikkat etmem lazım ki yarın hayrını göremm. :S :ad

kız semo ve gazı ver gazı valla senin yazılarınn beni bi motive ediyorki anlatamamm
çok inceldigimi hissediyorum ama durum nedir bilmiyorum

Günaydın kızlar bu gün 5.günüm
Kahvaltı 1 dilim tambuğday ekmek
1 yumurta
Yarım domates
3 siyah zeytin
Şekersiz çay :)
Zinde hissediyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gutenmorgen tatlim
kiz ben limonlu suyu gene unuttum yavvvv (((
kucuk gordum kendimi diyo yaaaa cok yasa kiz sen cadiiii

Aksam yemekten sonra bir sey yemedin demi??????

kız semo ve gazı ver gazı valla senin yazılarınn beni bi motive ediyorki anlatamamm
çok inceldigimi hissediyorum ama durum nedir bilmiyorum

Oleyyyyy bak tum takim sana destek, hepimiz seferber olduk senin icin. Sirf o dugunde mukemmel gorun diye
Yemiyoruz icmiyoruz senin icin, sende bize bak motive ol diye. HERSEY SENIN ICIN

Hayırlı cumalar kızlar

sabah evden çıkmadan yeşil kahvemi içtim
kahvaltımı
1 haşlanmış yumurta limonlu zeyinyağlı
1 dilim tb ekmek
2 sivri biber
küçücük bir parça peynirle yapyım

öğlen ve akşam yine lahana yemeğimden devam

yarın tartıda çok büyük değişimler olmıcak sanırsam ki
ama olsun geçen haftayı -200 altta da görsem yeter zaten artık sıkılaşmak istiyorum ama
evde spor yapmak hiç içimden gelmiyor o yüzden dışarıda yüremeyi bekliyorum.

semocum listeye kan gruplarını ekliyoruz dimi hem birbirimizden haberimiz olursa tavsiye imkanımız veya frenleme şansımız olur

listemizi akşam son kez çıkmadan paylaşırsın değildi sana zahmet olmassa

Semocum , leblebi nohut katagorisine giriyor diye biliyorum nohut yenilebilir sıkıntı yok ama sanırım şişlik yaptı.. gerçi canım ben bu hafta cıslara elimi fazla sürdüm o yüzden bu hafta verdim kilo ama çok azıcık (( bana ders oldu bugunden sonra cısss mıssss yokkk ))

derincim , bugun bende çıkıp yeşil kahveye bakacam , toz şeklinde almıştın değil mi birde normal kahve gibi mi yapılıyor nasıl yapılıyor ayyy kusura bakma yazdıysan daha önce kaçırdım bir kezdaha yapılışını yazabilirmisin ??

Son düzenleme:
Selam kızlarrr..

Yine süpermiyiz neyiz.. Maşallah bize..

Akşam yazamadım.. Aç kaldım demiştimya.. işten çıkmadan önce ev tarhanası yapıp içtim..
Koyu olmuş biraz, yiyene kadar muhallebi gibi oldu ama tok tuttu.. 21 e kadar rahat ettim.. sonra kazınmaya başladım..
24 gibi zıbardım..
Bol eksili bir güne uyandım.. inşallah yarın sabahta böyle olur diye umuyorum..

Sabah evden çıkmadan 3-5 fındık ve 2-3 parça ceviz yedim..
Biraz önce 1 parça glutensiz ekmekle beyaz penir, üzerine zeytinyağ limon ve maydonoz doğrayıp yedim.
Öğlen tarçınlı elma yiycem kısmetse..
Akşam da çıkmadan dün yemeyi beceremediğim pirinç lapasından ürettiğim bol acılı bol maydonozlu az tuzlu yağsız pirinç çorbamı yiycem.

Hannn ve Halime sizler de hoşgeldiniz bu arada..

bugunku menum soyle,
sabahtan menu hazirlamak iyi oluyor sizede tavsiye ederim.
Sadece menume odaklaniyorum boylelikle, sabahtan menu dusunmezsem kendime, ne yesem dusunceleri beynimi kemiriyor.

sabah: 2 tane avuc ici kadar wafel
ara: 200 gram ananas/
öglen: 2 yumurta + salata
ara: elma
aksam: brokoli haslarim.

toplam 800 kalori
gun boyu 2 litre su.

bu sabah
2 yk lor peynir
1 kırmızı biber
maydanoz
3 adet kızarmış light form ekmek

maydanoz suyu içiyorum ( Şuan )

öğle
pirinç lapası
salata

akşam
pirinç lapası
salata

öğle dışarı çıkacam yeşil kahve arayacam yaklaşık 1 saat yürürüm eve gelince kuzu uyursa 45 dakika daha yürürüm.

Aralarda yeşil çay içerim...

Nohut ve fasulye aynı ırk değilmi yawww.. bize fasulye barbunya falan yasak diye bıraktım kuşum ben leblebi yemeyi,
sanki daha fazla fark görcem bu hafta..

Tabikide hayırrrrrr dün 15:30 dan sonra bişry yimedimmmm sadece sakız cignedimm Dad snde cok yaşa semocan ❤️

semocum listeye kan gruplarını ekliyoruz dimi hem birbirimizden haberimiz olursa tavsiye imkanımız veya frenleme şansımız olur

Günaydin derincim, hepimizin cumasi hayirlara vesile olsun
kizlarin cogu ekleyelim dedi canim. seninki AB dimi?
bende simdi yapayim listeyi diyordum :)

neyse sikma canini, onumuzdeki hafta toparlarsin insallah tamammi

Günaydin canim, aynen bugunde superizzzz; Herkesin motivasyon tavan yapmis masallah

yarina herkes cok heycanli, antepli heycandan bayilabilir durumda zaten :)))
poyraz simdiden 1 kilo verdim diyor :)))
betul bugun cok dikkat edecegim diyor, bende aynen oyle diyorum :)))
derine zaten laf yok, takimin kralicesi gibi bi sey oldu o :)))
zeyas ve ecrinde iyi gidiyorlar :)))
valla vaziyet bu babyyy

Son düzenleme:

Aynen Derincim yaaa.. Birbirimizin menülerini ve sonuçlarını örnek almak için gerekli bence de..

SEMO, nasıl bir model öneriyosun aşkilotam..

Nohut ve fasulye aynı ırk değilmi yawww.. bize fasulye barbunya falan yasak diye bıraktım kuşum ben leblebi yemeyi,
sanki daha fazla fark görcem bu hafta..

hahahah ben de senin yediğini gördüm dedim ki akşam ayyy NES yiyor onunla aynı kan grubundayız bişeycik olmaz demiştim ))))) bende bıraktımmmm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…