59 kiloyum suan
suanki kilon 58 mi? listeye ekliyorum o zaman seni, cumartesi sabah tartilma gunumuz
hele bi verelimde, korumak icin yapariz bir seyler
hoşbukdukk canım saolll :):) inşş çok istiıyorumm istediğim kiloya ulaşmak..
inş bende 1 haftada 2 3 kilo verebilirim ama bide onu korumak var :18:
selam kızlar sabah 1 dilim kepk ekmek az peynir 2 tane zeytin ve şekersiz çay öğlen 2 haşlanmış yumurta yedim ve 1 lt su içtim ve inanılmaz tokum
cumartesi giremeyebeilirim giremezsem pazartesi mutlaka bildiririm
slmlar ben de bu aksamdan itibaren basliyorum ins. Ilk sayfalari okudum iyi gaza geldim. Diyet listelerini sevmiyorum sikiliyorum ama gece yemegi kessem hemen fark edyo ki 5ten sonra yemezsem daha super olur. Gun icinde normal dvm etmeyi dusunuyorm sadece yesil cay rezene form cayi suyu cogaltmak gibi seyler yapicam ek olarak. 20 kilo vermem lazim 3 sene onceki halime donmem icin. Bu arada dogumdan sonra 15 kilo verdim kendiligndem 3 kilosu kaldi. Simdi ne zaman neyi bildiricez aciklarsaniz sevinirim kizlar :))
sabah, öglen super olmus nigar
bildirdigin icin sagol nigarcim, bugunde kilo bilidirimi yapabilirsin aslinda.
amaç bunları birbirine karıştırmamak tek yesen yine bi derece kalori hesap ederken birbirine karıştırmaman gereken besin gruplarıda var bunlara internetten bak yoksa aldığın 300 kalori vucudunda enerjiye dönüşemeden yağa dönüşür.
semoş bugün tartılmadım yarın girmeye çalışacağım giremezsemde pazartesi mutlaka bildireceğim
derin bu konuda cok haklisin, gecen sene fit for life kitabini okudum.
ve o kitapta sunlari okudum: protein ve karbonhidrati ayni ögünde yemek. Sindirimi zorlastiriyor ve kilo aldiriyor.
mide, proteini yakmak icin ayri bir enzim uretiyor, karbonhidrat icin ayri bir enzim uretiyor.
bu iki enzim midede birbirine karistigi zaman, vucutta toksin ve sinidirim zorlugu oluyor. siskinlik ve benzeri seyler.
cumartesi sabah kilo bildiriyoruz, daha dogrusu listeye herkes kendi yeni kilosunu ekliyor.
ama yeni gelenler, bi daha gelmedigi icin, 1 hafta deneme süreci diye anlastik... Yani sen bugunden haftaya cumaya kadar duzenli paylasim yaparsan, ortadan kaybolmazsan. Seni haftaya cumaya listeye yazalim, anlastikmi?
Aynen bende 7,8 kilo versem yeter :)
çalıştığımız için devamlı burada olamıyoruz bide o var. menumu paylaşırcam kmse tepki vermesse bi daha mı yazalım
Bu diyet yöntemi işe yarıyor,okulda bir arkadaşım her tenefüs çikolata,sosisli,tost falan yiyordu ve aksam bazen 4 bazen 5'ten sonra hicbir sey yemiyordu.4 ay sonunda 85 kg dan 69 a düştü..
cumartesi sabah kilo bildiriyoruz, daha dogrusu listeye herkes kendi yeni kilosunu ekliyor.
ama yeni gelenler, bi daha gelmedigi icin, 1 hafta deneme süreci diye anlastik... Yani sen bugunden haftaya cumaya kadar duzenli paylasim yaparsan, ortadan kaybolmazsan. Seni haftaya cumaya listeye yazalim, anlastikmi?
Bu diyet yöntemi işe yarıyor,okulda bir arkadaşım her tenefüs çikolata,sosisli,tost falan yiyordu ve aksam bazen 4 bazen 5'ten sonra hicbir sey yemiyordu.4 ay sonunda 85 kg dan 69 a düştü..
Yarin c.tesi ya kendimizi ödüllendircek miyiz mesela istediğimiz kadar yiyebilir miyiz :)
Ben en azından bir 5 kilo verene kadar ödüllendirme ya da serbest gün yapmayacağım...Bugün sabah kahvalltısından sonra şu saate kadar tabiri caizse burnuma kadar doymuşum gibi geldi nefsim körelmeye başladı iyice..Bir koyverdim mi valla kendimi toparlayamıyorum bir gün dahi olsa...
Sabah 2 dilim bol çavdarlı ekmeğin arasına bir avokado ve 2 krem peynir koyup yedim yanında da ballı çay ve bir avuç zeytin...Bol soda aldım eve light ice tea.Canım atıştırmak istedikçe bunlara yükleneceğim..Semoş menüne sadık kaldın mı ?Güzel menü idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?