Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

suanki kilon 58 mi? listeye ekliyorum o zaman seni, cumartesi sabah tartilma gunumuz
hele bi verelimde, korumak icin yapariz bir seyler

hoşbukdukk canım saolll :):) inşş çok istiıyorumm istediğim kiloya ulaşmak..

inş bende 1 haftada 2 3 kilo verebilirim ama bide onu korumak var :18:

mesajlastik ya seninle, bu mesajlardan sonra sen 1defa menu paylastin o kadar. yazilanlara soylenilenlere cvp vermezsen, duzenli paylasim yapmazsan. o 1 tane mesajin arka sayfalarda kaliyor dogal olarak. devam etmek istiyirmusun?

selam kızlar sabah 1 dilim kepk ekmek az peynir 2 tane zeytin ve şekersiz çay öğlen 2 haşlanmış yumurta yedim ve 1 lt su içtim ve inanılmaz tokum
cumartesi giremeyebeilirim giremezsem pazartesi mutlaka bildiririm

sabah, öglen super olmus nigar
bildirdigin icin sagol nigarcim, bugunde kilo bilidirimi yapabilirsin aslinda.

cumartesi sabah kilo bildiriyoruz, daha dogrusu listeye herkes kendi yeni kilosunu ekliyor.
ama yeni gelenler, bi daha gelmedigi icin, 1 hafta deneme süreci diye anlastik... Yani sen bugunden haftaya cumaya kadar duzenli paylasim yaparsan, ortadan kaybolmazsan. Seni haftaya cumaya listeye yazalim, anlastikmi?

derin bu konuda cok haklisin, gecen sene fit for life kitabini okudum.
ve o kitapta sunlari okudum: protein ve karbonhidrati ayni ögünde yemek. Sindirimi zorlastiriyor ve kilo aldiriyor.

mide, proteini yakmak icin ayri bir enzim uretiyor, karbonhidrat icin ayri bir enzim uretiyor.
bu iki enzim midede birbirine karistigi zaman, vucutta toksin ve sinidirim zorlugu oluyor. siskinlik ve benzeri seyler.

zaten hep söylenen bu değilmidir et yediğinizde pilav yemeyin yanında yeşillik salata yiyin diyorlar .

düşündüğümüzde hep aklımıza pilav deyince çinliler geliyor onlar zayıf bütün gün pilav yesede biz niye kilo alıyoruz pilavı etsiz yemiyoruz tavuksuz yemiyoruz birde tabiki bol tereyağlı yiyoruz türk milleti agzının tadını bilir ve kiloludur doğrdu değilmi

pirinç lapası yiyin yoğurtla bir kaç gün bakın nasıl vücudunuzdaki ödemi şişkinliği atıyorsunuz binevi detoks gibi oluyor

ama princi sadece suyla haşlıyorsun tuz ve yağ kesinlikle yok her öğün light yoğurt ve lapa arkadaşlarada tavsiye ederim dayanabilirseniz yapın eğer kilonuz sabit kaldıysa kırmak için çok çok iyi bir yöntem nette araştırın derim .

Son düzenleme:

çalıştığımız için devamlı burada olamıyoruz bide o var. menumu paylaşırcam kmse tepki vermesse bi daha mı yazalım

Hergun ayni derecede yeme bi gün atiyorum 900 kalori yoyosan diğer gün daha fazla yada daha az olsun eşit olmasin .nazi insanlar zor veriyor sabretcen mecccburr :))

Bu diyet yöntemi işe yarıyor,okulda bir arkadaşım her tenefüs çikolata,sosisli,tost falan yiyordu ve aksam bazen 4 bazen 5'ten sonra hicbir sey yemiyordu.4 ay sonunda 85 kg dan 69 a düştü..

çalıştığımız için devamlı burada olamıyoruz bide o var. menumu paylaşırcam kmse tepki vermesse bi daha mı yazalım

hergun 1 paylasim yapabilirsin sanirim, diger konulara topiklere cvp verebiliyorsunuz mesajlarinizda oyle goruyorum.
bizimde her mesajimiza herkes cvp vermiyor ki. ayni seyi tekrar paylasmiyoruz mesela

Yarin c.tesi ya kendimizi ödüllendircek miyiz mesela istediğimiz kadar yiyebilir miyiz :)

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar, çok yoğunum hemen yediklerimi yazıyorum size.

Sabah: 1 tost kepekli ekmek, kavhe

Ara: yarım paket etiform

Öğlen: 1 kase çorba, 2 yemek kaşığı yağsız makarna, 2 kadınbudu köfte küçük, yoğurt

Şu an: yarım elma

Sonrasında günü bitiriyorum :)))

olur sorun degil. Yalniz ben her sabah tartilan tiplerdenim 78le basliyorum bakalim yarin nolacak

Yarin c.tesi ya kendimizi ödüllendircek miyiz mesela istediğimiz kadar yiyebilir miyiz :)

Ben en azından bir 5 kilo verene kadar ödüllendirme ya da serbest gün yapmayacağım...Bugün sabah kahvalltısından sonra şu saate kadar tabiri caizse burnuma kadar doymuşum gibi geldi nefsim körelmeye başladı iyice..Bir koyverdim mi valla kendimi toparlayamıyorum bir gün dahi olsa...

Sabah 2 dilim bol çavdarlı ekmeğin arasına bir avokado ve 2 krem peynir koyup yedim yanında da ballı çay ve bir avuç zeytin...Bol soda aldım eve light ice tea.Canım atıştırmak istedikçe bunlara yükleneceğim..Semoş menüne sadık kaldın mı ?Güzel menü idi.

Evet aslinda doğru soyluyosun .. Bende ratli çikolataya dayanamıyorum bi tek yarin belki bi tane çikolata yiyebilirim :)) kahvaltin guzelmiss :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…