Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

olur sorun degil. Yalniz ben her sabah tartilan tiplerdenim 78le basliyorum bakalim yarin nolacak

hehe bende gunde 2-3 defa tartiliyorum normalde :)))
ama kendime soz verdim sali gununden beri tartilmiyorum, cumartesi sabah tartilicam

bu gün menüm yine hafifti

sabah 2 haşlanmış yumurta ve küçük bir parça beyaz peynir
1 bardak çay

arada 1 elma nescafe

ögle bol biberli mantar corba hazır bardak olanlardan
yanında 1 bardak yoğurtla

akşamda patlıcan közleme üzeri yoğurtla yiyeceğim birazdan

trambolinde gelmiş bakalım zıplamalara başlıyorum umarım yararlı olur .

yarın sabah kilo bildirimi var bu hafta birincilik bende olmayabilir belki ama yinede kilo verdim kesin onu biliyorum :))

ama kendime soz verdim sali gununden beri tartilmiyorum, cumartesi sabah tartilicam

bende tartılmadan yapamıyorum sabah evden çıkarken akşam eve geldiğimde kıyafetlerimi çıkardığımda tartılıyorum birde gece yatarken üstümle tartılıyorum bizimki delilikte işte oyalanıyoruz akşam yapacak birşey olmadığında zaman geçmediğinde bunlara takılıyor insan :)

yine super bi menu olmus

haha inanmiyorum sende mi
valla derincim, kendimi bununla avutuyorum bende, televizyon karsisinda tatli cikolata chips yemekten daha iyi diye

kizlar aranizda cocostar kekini bilen varmi?
Cünku haftaya hem cuma, hem cumartesi misafirim gelicek.

bende ilk defa onalara yapmak istemiyorumm, hafta sonu vakit bulursam yapicam.

aksam yemeğini yedim ...
.Uzeri yoğurtlu z.yagli kereviz
1 kase tuvuklu şehriye çorbasi

ay yok ben duramam o kadar catlarim hem motivasyon oluyo hem de fazla cikarsa yediklerimi dengeliyorum :)) yemeyi makarna ve tursuyla kapattim sizler gibi dogru duzgun listem yok dedigim gibi yatana kadat bisey yemesem o bile etkiliyo vucudu. Ne kadar tikiniyosam artik geceleri ehehe

Kızları hu huuuu,

Akşam üstü 4 gibi bir biber dolma yedim yanına bir bardak ayran. Sonra 5de 1 elma yedim. Yeşil çay ve su ile devam edicem artık :)

Semoo sen naptıınnnn

ilk defa duydum dediğin keki, netten bakayım dedim off o ne güzel şey öyle ya ağzımın suyu aktııııııı (( biraz daha gitsin kilolar bende yapcam hemen netteki tariflere göre

kizlar aranizda cocostar kekini bilen varmi?
Cünku haftaya hem cuma, hem cumartesi misafirim gelicek.

bende ilk defa onalara yapmak istemiyorumm, hafta sonu vakit bulursam yapicam.

misafir gelicek diye yapicam bende, bi kac once bi arkadasim pastaneden almisti bi dilim yedim.
cok sevmistimmmm o gun bugundur bu kek aklimdaydi ama tarifini ve ismini bilmiyordum.

Dun tesadufen facebookta, bi arkadas yemek sayfasinda onu begenmis, bende oylelikle ismini buldum kekinnnn :)))

ya hic sorma, bende duramiyorumda normalde. Kendime buyuk söz verdim, abur cubur yok! 6dan sonra bi sey yok! tartilmak yok!
tartida zayifladigimi gorunce, ertesi gun odullendiriyorum kendimi ondan
sen evlimisin bekarmisin? okul, is? cocuk? makarna yi ne kadar yedin ölculu yediysen sorun yok

Kızları hu huuuu,

Akşam üstü 4 gibi bir biber dolma yedim yanına bir bardak ayran. Sonra 5de 1 elma yedim. Yeşil çay ve su ile devam edicem artık :)

wawwww cok guzel olmus aksam yemeginnnn

27/01/14 - 03/02/14 - 08/01/2014

1) Derin 68,00 - 65,00 -
2) Tyler 61,00 - 58,70 -
3) Tkca 67,00 - 66,00 -

4) FZAB 82,50 - 81,70 -
5) Nigar50 64,70 - 64,30 - (cumartesi belki giremeyecek, pazartesi bildirim yapacak)
6) İstanbula 66,00 - 65,70 -
7) Semo 71,50 - 71,50 -
8) Valentinn 00,00 - 71,50 -
9) Dilekağaci 65,00 - 67,00 -

10) Sanat 00,00 - 77,00 - (yeni)
11) Sarisinbayan 00,00 - 58,00 - (yeni)
12) Asya27 00,00 - 58,50 - (yeni)
13) Almdc 00,00 - 59,00 - (yeni)
14) Hayatim 00,00 - 91,90 - (yeni)
15) Melinecmel 00,00 - 74,40 - (yeni)
15) Mormenekse 00,00 - 63,5 - (yeni)
16) Yellowbaby 00,00 - 75,60 - (yeni)
17) Ericaaa 00,00 - 62,5 - (yeni)
18) Hatayg 00,00 - 72,00 - (yeni)
19) Seng (yarin basliyor)

kizlar, listemizin son hali bu, yarin sabah ilk giren kilosunu eski kilosunun yanina yazip paylassin.
bu hafta 7 gun olmadi, sadece 5 gun oldu fazla kilo veremezseniz demotive olmalim.
Yeni gelen kizlar, sizinde kilo farki cok olmayabilir sizde uzulmeyin.
herkese iyi hafta sonlari dilerimmmm

Son düzenleme:

evliyim 7aylik oglum var cok sukur. alttaki cizelgeler cikmiyo mu acaba.. Makarna bi tabak normal doluydu cnm bugunluk boyle basladik bakalim azaltmaya calisiriz ehe

evet bende simdi baktım kızıma yapıcam mutlaka ben yemesemde annemde sever onada vericem çok güzel gözüküyor

trambolinim geldi ve ilk günden ilk zıplamamda 9,5 dk ara verdim 2 . zıplamada 8,5 dk zıpladım gün gün arttırmayı istiyorum toplam 18 dk oldu 20 dk ip atlmak 400 kalori hacatıyormuş buda onunla eş değer sayılır zıplamak daha iyi dansederek

çok iyi sıkılaştırıyormuş umarım işe yarar :9

evliyim 7aylik oglum var cok sukur. alttaki cizelgeler cikmiyo mu acaba.. Makarna bi tabak normal doluydu cnm bugunluk boyle basladik bakalim azaltmaya calisiriz ehe

eneee valla haaa cizelgelerde kocaman, haha idare et canim, bugun korlugum ustumde herhalde. Eh cuma aksami, yorucu bi haftaydi is yerinde, gözumden kacmis:)

Allah bagislasin oglusunu

evet bende simdi baktım kızıma yapıcam mutlaka ben yemesemde annemde sever onada vericem çok güzel gözüküyor

bencede cok guzel gorunuyor, bi denemek lazim

hayirli ugurlu olsun derincim, gule gule kullan. sporda super olmus, menude superdi.
YA sen yine birinci olucan bence, super gidiyosun
Sabahki kilom icin cok heycanliyim, umarim 1.5 kilo vermisimdiirr

Derin trombolinin faydasını görürsen bende almak istiyorum,ben jıllıan mıchael yapıyorum bazen çok yorucu oluyor,o yüzden alternatif olsun istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…