Evet aslinda doğru soyluyosun .. Bende ratli çikolataya dayanamıyorum bi tek yarin belki bi tane çikolata yiyebilirim :)) kahvaltin guzelmiss :)
olur sorun degil. Yalniz ben her sabah tartilan tiplerdenim 78le basliyorum bakalim yarin nolacak
hehe bende gunde 2-3 defa tartiliyorum normalde :)))
ama kendime soz verdim sali gununden beri tartilmiyorum, cumartesi sabah tartilicam
bu gün menüm yine hafifti
sabah 2 haşlanmış yumurta ve küçük bir parça beyaz peynir
1 bardak çay
arada 1 elma nescafe
ögle bol biberli mantar corba hazır bardak olanlardan
yanında 1 bardak yoğurtla
akşamda patlıcan közleme üzeri yoğurtla yiyeceğim birazdan
trambolinde gelmiş bakalım zıplamalara başlıyorum umarım yararlı olur .
yarın sabah kilo bildirimi var bu hafta birincilik bende olmayabilir belki ama yinede kilo verdim kesin onu biliyorum :))
bende tartılmadan yapamıyorum sabah evden çıkarken akşam eve geldiğimde kıyafetlerimi çıkardığımda tartılıyorum birde gece yatarken üstümle tartılıyorum bizimki delilikte işte oyalanıyoruz akşam yapacak birşey olmadığında zaman geçmediğinde bunlara takılıyor insan :)
hehe bende gunde 2-3 defa tartiliyorum normalde :)))
ama kendime soz verdim sali gununden beri tartilmiyorum, cumartesi sabah tartilicam
kizlar aranizda cocostar kekini bilen varmi?
Cünku haftaya hem cuma, hem cumartesi misafirim gelicek.
bende ilk defa onalara yapmak istemiyorumm, hafta sonu vakit bulursam yapicam.
Semoo sen naptıınnnn
ilk defa duydum dediğin keki, netten bakayım dedim off o ne güzel şey öyle ya ağzımın suyu aktııııııı(( biraz daha gitsin kilolar bende yapcam hemen netteki tariflere göre
ay yok ben duramam o kadar catlarim hem motivasyon oluyo hem de fazla cikarsa yediklerimi dengeliyorum :)) yemeyi makarna ve tursuyla kapattim sizler gibi dogru duzgun listem yok dedigim gibi yatana kadat bisey yemesem o bile etkiliyo vucudu. Ne kadar tikiniyosam artik geceleri ehehe
Kızları hu huuuu,
Akşam üstü 4 gibi bir biber dolma yedim yanına bir bardak ayran. Sonra 5de 1 elma yedim. Yeşil çay ve su ile devam edicem artık :)
ya hic sorma, bende duramiyorumda normalde. Kendime buyuk söz verdim, abur cubur yok! 6dan sonra bi sey yok! tartilmak yok!
tartida zayifladigimi gorunce, ertesi gun odullendiriyorum kendimi ondan
sen evlimisin bekarmisin? okul, is? cocuk? makarna yi ne kadar yedin ölculu yediysen sorun yok
wawwww cok guzel olmus aksam yemeginnnn
Semoo sen naptıınnnn
ilk defa duydum dediğin keki, netten bakayım dedim off o ne güzel şey öyle ya ağzımın suyu aktııııııı(( biraz daha gitsin kilolar bende yapcam hemen netteki tariflere göre
evliyim 7aylik oglum var cok sukur. alttaki cizelgeler cikmiyo mu acaba.. Makarna bi tabak normal doluydu cnm bugunluk boyle basladik bakalim azaltmaya calisirizehe
evet bende simdi baktım kızıma yapıcam mutlaka ben yemesemde annemde sever onada vericem çok güzel gözüküyor
trambolinim geldi ve ilk günden ilk zıplamamda 9,5 dk ara verdim 2 . zıplamada 8,5 dk zıpladım gün gün arttırmayı istiyorum toplam 18 dk oldu 20 dk ip atlmak 400 kalori hacatıyormuş buda onunla eş değer sayılır zıplamak daha iyi dansederek
çok iyi sıkılaştırıyormuş umarım işe yarar :9
trambolinim geldi ve ilk günden ilk zıplamamda 9,5 dk ara verdim 2 . zıplamada 8,5 dk zıpladım gün gün arttırmayı istiyorum toplam 18 dk oldu 20 dk ip atlmak 400 kalori hacatıyormuş buda onunla eş değer sayılır zıplamak daha iyi dansederek
çok iyi sıkılaştırıyormuş umarım işe yarar :9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?