57,60 yım canım
ne kadar gitmiş bu haftaaa :26::26::26:
idolümsün
Kızlaaar ögle yemegim :
Tavada yumurta yaptım maydanoz ve salatalık yedim yanında :)
Ve. Cok özür dilerim2 beyaz tost ekmeği yedim kalorisi düşük ama 64 kalori bitanesi baahah birazdan yürüyüşe cıkıcam yakacam o 138 kaloriyi yememiş olcam tammı unutun silin aklınızdan
o bendim canım, her gün +100 +200 uyanınca iştah filan kalmadıydı.. :)zeyas cnm bişiyler atmışycaz dimi agzımızaaaa demekki ögrenmiş olduk
oo 21 de kazınıp 24 de zıbaran kimdi unuttum emme tebrik ederim ben kaıznmadım atıştırdıgım için
kızlar aranıza katıldıgımdna beri pek bir motiveyim keşke önceden katılsaydımmm
ne modeli $irinem anlamadimmmm
anteplim canım sen beyaz ekmeği birazdan yürüyüşündeki kalori yakamıyla yakıcaksın
beyaz ekmeğin sıkıntısı bugdayın glisemik endeksinin düşük olması ve seni çok kısa azamanda
acıktırıcak olması ekmeği yakıcaksın ama sana açlık hissini yükseltiğinde başka yiyeceklere
zaafın çogalıcak şeker şekeri çağırır tatlım..
canım geçen haftaki değişiklik 3 haftanın nerdeyse bütünü gibi
çünkü regl zamanımda 3 kilo su toplayabilen bir vücudum var
2 hafta çekiyorum maalesef kilo verdiğimi 2 hafta boyunca anlamıyorum
ne zamanki bitiyor gerçek kilom ortaya çıkıyor ama tabiki toplamda verdiğim
kilo benim bile inanamadığım kilo
artık yaş 34 bundan sonra almadan böyle kalmak lazım metabolizma hızı her geçen yaşta
biraz daha düşüyor 2 sene sonra 10 kiloyu vermek belki 4 ayımı alıcak ve herşeye tekrar
en baştan başlamak çok zor şu anda ilk günlerimi düşünüyorumda gerşekten büyük sıkıntıydı
çünkü bir an önce zayıflamak incelmek istiyodum sanki 1 hafta sonra 10 kilo vermeliymişim gibi
geliyordu sırf bu psikolojiden bir çok kez diyeti bıraktım ve en son 68-69 da yeter dedim
anteplim canım sen beyaz ekmeği birazdan yürüyüşündeki kalori yakamıyla yakıcaksın
beyaz ekmeğin sıkıntısı bugdayın glisemik endeksinin düşük olması ve seni çok kısa azamanda
acıktırıcak olması ekmeği yakıcaksın ama sana açlık hissini yükseltiğinde başka yiyeceklere
zaafın çogalıcak şeker şekeri çağırır tatlım..
düğün sonrası hafta sabitleme haftası olur canım, birden artırmazsın.. sonra da aynı dengeyle vermeye devam edersin inşallah..kızlar şimdi ben kastıkça kaısyorumm
ekmek yemiyorum yulaf ezmeis yiyorum meyve yemiyorum 1 tane y agreyfurt yada ekşi elma yiyorum dügün sonrası
bukadar kısmayı dşünmüyorummm ama ya kilo almaya başlarsam(
Ben bir kez denemiştim bunu.. aktar değilde nette satılanlardan, bayaa yeşil görünüyordu.. yoğun soluk bir açık yeşil..DERİİİİNNNN , Şimdi kahve aldım geldim dediğin gibi öğütülmüş olandan aldım ama öğütülmüşün rengi yeşil değil hafif yeşillik var. ben böyle koyu yeşil bekliyordum adama sordum dediki öğütüldüğü için böyle abla yeşil kahve bu yanii endişe etme dedi bende az aldım zaten 5 TL lik ama doğru mu acaba senin ki bayağı yeşil mi ??? Yaşil kahve denilince yeşil bekledim açıkcası senden cevap bekliyorum ona göre içeyim canımmmm)
Bu arada 1 saat 10 dakika dışarıda yürümüş oldum kuzu uyursa 45 dakikada evde tempolu yürürüm....
düğün sonrası hafta sabitleme haftası olur canım, birden artırmazsın.. sonra da aynı dengeyle vermeye devam edersin inşallah..
Ben bir kez denemiştim bunu.. aktar değilde nette satılanlardan, bayaa yeşil görünüyordu.. yoğun soluk bir açık yeşil..
tadını da hiç sevmedim.. acayip kendinden tatlı (sahlep gibi kendine has bir aroması vardı gibi) türk kahvesi gibi köpürüyo,
ve fincanın sonunda o köpüğü de içicen.. acayip bişey..
Çok hızlı wc ye çıkarıyo.. yediklerini parça parça görebilirsin.. üç günde 3 kilo - 4 günde 4 kilo gibi
hem su kaybıyla alakalı hem de bağırsakları boşalttığı için zayıfladığını sanıyorsun..
kalıcı bir etki sağlamıyor bence..
Aynen.. bence sadece fazla yediğini düşündüğün öğünlerden sonra iç tatlım.. Mesela önümüz hafta sonu.. akşamları içersin ama misafirlik durum olusa tavsiye etmem.. Bir de ertesi gün anormal bir şişlik olmuştu karnımda tüm gün çatladım resmen.. bununla mı ilgiliydi emin değilim ama dikkat et bakalım sende..evet canım aynı soluk bir yeşil yaaa arada günde bir bardak içeyim çok sık kullanmam ama günde bir kere yeter...
Kaç kiloydun canım, unuttum ben.. haftalık kaybın, kilonun %10 u ise normal ve sağlıklı olan bu..Mrb kızlar
bugün sabah işe geç kaldığım için söğüşümü hazırlayamadım, zeytinli açma yedim :18:
ara: 3 tane kremalı bisküvi
öğlen: fırında 2 köfte, patates, yarım dilim ekmek
ara: nescafe ve 1 tane bisküvi, biraz da çilek
akşam da çorba içicem
pazar günü diyetimin 2. haftası doluyor şimdiye kadar 1,8 kg verdim. iyi mi :18: kaçamak da yapıyorum:18:
Aynen.. bence sadece fazla yediğini düşündüğün öğünlerden sonra iç tatlım.. Mesela önümüz hafta sonu.. akşamları içersin ama misafirlik durum olusa tavsiye etmem.. Bir de ertesi gün anormal bir şişlik olmuştu karnımda tüm gün çatladım resmen.. bununla mı ilgiliydi emin değilim ama dikkat et bakalım sende..
Kaç kiloydun canım, unuttum ben.. haftalık kaybın, kilonun %10 u ise normal ve sağlıklı olan bu..
Kaç kiloydun canım, unuttum ben.. haftalık kaybın, kilonun %10 u ise normal ve sağlıklı olan bu..
DERİİİİNNNN , Şimdi kahve aldım geldim dediğin gibi öğütülmüş olandan aldım ama öğütülmüşün rengi yeşil değil hafif yeşillik var. ben böyle koyu yeşil bekliyordum adama sordum dediki öğütüldüğü için böyle abla yeşil kahve bu yanii endişe etme dedi bende az aldım zaten 5 TL lik ama doğru mu acaba senin ki bayağı yeşil mi ??? Yaşil kahve denilince yeşil bekledim açıkcası senden cevap bekliyorum ona göre içeyim canımmmm)
Bu arada 1 saat 10 dakika dışarıda yürümüş oldum kuzu uyursa 45 dakikada evde tempolu yürürüm....
O kadar aç kalma tatlım.. Vücut kıtlık moduna girer sonra.. metabolizman bi yavaşlar, bi daha toparlayamazsın..Bugun 2.gunum dun sadece sabah kahvaltisi oglende 2 cokoprens yedim baya saatlerce alisveris merkezinde yurudum. -1.5kg :) gecen gunde -600 gr edermi sana 2 gunde -2.1kg :) 17.00dan sorada hicbisey yemedim
Çok değildir herhalde.. yanında ekmek pilav makarna gibi bişeyler yemediysen hiç sorun olmaz bence..kızlar fırında küçük butun kalorisi ne kadar acaba :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?