canım çok açık yeşil bildiğin koyu yeşil değil doğrudur yani tarif ettiğim gibi pişir iç bende 2 veya 3 fincan içiyorum
bu paketi bitirip bir paket daha kullanıp ona göre işe yarayıp yaramadığını söylicem
çünkü ilk hafta karar vermek zor vücudun tepki vermesi için 2 hafta şart bence
62,8 dim. 61 im şu anboyum da 1.65.
senin yorumlarına göre bende alıcam derin 1 hafta daha bekleyim o halde
o bendim canım, her gün +100 +200 uyanınca iştah filan kalmadıydı.. :)
Kan grubu ilavesiyle ilgili demiştim ama sen zaten yapmışın.. beni de eklemişin..
Çok Çok Çoooooooookk merci baby..
evet bebegim ekledim senin kan grubunuda, ben haftaya bu kan grubu diyetini daha pilanli projeli yapicam :)
tatlim 65 leri gordunmu sen naptin? :)))
düğün sonrası hafta sabitleme haftası olur canım, birden artırmazsın.. sonra da aynı dengeyle vermeye devam edersin inşallah..
Ben bir kez denemiştim bunu.. aktar değilde nette satılanlardan, bayaa yeşil görünüyordu.. yoğun soluk bir açık yeşil..
tadını da hiç sevmedim.. acayip kendinden tatlı (sahlep gibi kendine has bir aroması vardı gibi) türk kahvesi gibi köpürüyo,
ve fincanın sonunda o köpüğü de içicen.. acayip bişey..
Çok hızlı wc ye çıkarıyo.. yediklerini parça parça görebilirsin.. üç günde 3 kilo - 4 günde 4 kilo gibi
hem su kaybıyla alakalı hem de bağırsakları boşalttığı için zayıfladığını sanıyorsun..
kalıcı bir etki sağlamıyor bence..
canım çok açık yeşil bildiğin koyu yeşil değil doğrudur yani tarif ettiğim gibi pişir iç bende 2 veya 3 fincan içiyorum
bu paketi bitirip bir paket daha kullanıp ona göre işe yarayıp yaramadığını söylicem
çünkü ilk hafta karar vermek zor vücudun tepki vermesi için 2 hafta şart bence
Nesilcim sen netten aldığın için katkılı aromalı yapmışlar belliki hiç öyle bir tadı yok köpürmüyor bile bildiğin yeşil su gibi çiğ kokulu
Ya masum.. şu elindeki ruj varya.. ilk bakışta sigara gibi duruyo.. sen her bişey yazdığında canım istiyo,
kalkıp sigara içiyorum..
senin sayende zayıflıyorum..
Farklı demekki, ben tüm sıcak içecekleri şekersiz tükettiğim için çok zor içebilmiştim, ben almadım, bir yakınımınkini denemiştim,Nesilcim sen netten aldığın için katkılı aromalı yapmışlar belliki hiç öyle bir tadı yok köpürmüyor bile bildiğin yeşil su gibi çiğ kokulu
suyumu da içiyorum kiii.. arkadaşlar gülüyo artık, 30 dk. da bir kapı ve sifon sesi.. utanıyorum walla bazen..bak bak sanki sigfara çokmu iyi yahu
su iç suuu
Farklı demekki, ben tüm sıcak içecekleri şekersiz tükettiğim için çok zor içebilmiştim, ben almadım, bir yakınımınkini denemiştim,
çok sağlıklı gelmedi..
Hoş savaşta herşey mübahya, zayıflatıcanı bilsem zehir olsa içerim ama kalıcı etkili bulmadım diye almadım..
için boşalıyo, tartıda hafif çıkıyosun.. o öyle bişeydi..
inşallah senin aldığın iyi etkilidir.. akıl hocamız sensin.. büyüksün.. yorumlarını bekliyoruz..
suyumu da içiyorum kiii.. arkadaşlar gülüyo artık, 30 dk. da bir kapı ve sifon sesi.. utanıyorum walla bazen..
Yaaa sürpriz yapcaktım.. Dün 66,3 görmüştüm.. bu sabah 65,5 gördüm..
yarına başka fark olurmu bilmiyorum ama daha çok heveslendim.. :)
Yok kızzzz... nerdeeee.. olurmu dersin.. olmaz bence o kadar yaaa.. -200-300 de mutlu eder beni walla..NESIIIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Süperrrrrr
yarina 64.9 olursun INSALLAH ! :)))
Kendini iyi tanıyor olman ve neyi yapıp neyi yapamayacağını bilmen bence senin en büyük avantajın..nesilcim bundan sonra kilomda büyük etkiler olmaz ama kontrol aşamasında iştahımı kontrol etmek amacıyla
bazı şel bulmam lazım yeşil hiç sevmiyorum kahveyi sevdiğim için denemek istedim umarım uzun süre de yararını
görürüm amaç birazda uzun vadede kilo kontrolü sağlıyacak içecekler ve bu doğal o bakımdan deniyorum
Kendini iyi tanıyor olman ve neyi yapıp neyi yapamayacağını bilmen bence senin en büyük avantajın..
inşallah fayda görürsün derincim..
inşallah canım
menümde değişiklik yaptım akşam için lahana yemiyorum
şimdi 2 yumurtayı çırpıp içine 2 yemek kaşığı yulaf keğeği koydum tok tutması için
yulaf keğeği B grubu için zayıflatan yiyecekler arasında yumurtada öyle duble yağ yakan yemeğimle yanında bir bardak
sallama çayla günü kapatıyorum yarın tartıda neler olacak bakalım ben idaalo değilim sizleri takipteyim kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?