ben aldım derin.. acayip bişey yaa.. lastik sünger gibi.. 1 pakette 5 hamburger ekmeği gibi var, 75 krş..iyi yaptın canım kan grubu olayı gerçekten işe yarıyor şekil 1 a bende görebilirsin sonucu
bana ne cavdar ne beyaz un ne tam bugday yaramıyor ama bazen mecburi yiyorum sabah bir dilim ama asla
beyaz değil tabi şimdi bu yulaf kepeğinden denicem birde glutensiz undan yapılan ekmekten yemeliymişim oda halk
ekmekte varmış ondanda alıcam alternatif bundan sıkılırsam onu yerim.
güzel olmuş canım.. çok cici..bu topicte spor yapanlara çook özeniyorum
imzam nasıl olmuş
süpersin canım.. :) tebrikler..Kızlar resmen savaş verdim şu an:) mercimek köftesi istedi eşim yaptım yaparken yedim tabi biraz:)sonra yemeğe geçecektîk bende yiyeyim bişi olmaz dedim forumu bi okudum hemen lapamı yaptım yarısını yedim:)
süpersin canım.. :) tebrikler..
Kızlar bugün cuma ve bnm için tartı günü
7 Mart Cuma ; 73,3
14 Mart Cuma ; 71,6
21 Mart Cuma ; 70,3
28 Mart Cuma ; 69,2
4 Nisan Cuma ; 68,2
Kızlar cok mutluyum cok :))) tam 4 haftada 5 kilo 100 gr vermişim :d
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
O kadar aç kalma tatlım.. Vücut kıtlık moduna girer sonra.. metabolizman bi yavaşlar, bi daha toparlayamazsın..
Ben de ilk haftamda çok bişey yapmadan 2,600 gibi vermiştim.. Her zaman bu hızla gitmiycek.. Bu bakımdan kendinezorlanmadan uyabileceğin en uygun beslenme programını seç.. çorbanı ye, kahvaltını güzelce yap, etini salatanı düzenli tüket.. 800-900 kaloriyi geçme.. acıktıkça ara öğünleri de atlama tatlım..
Çok değildir herhalde.. yanında ekmek pilav makarna gibi bişeyler yemediysen hiç sorun olmaz bence..
Kızlar bugün cuma ve bnm için tartı günü
7 Mart Cuma ; 73,3
14 Mart Cuma ; 71,6
21 Mart Cuma ; 70,3
28 Mart Cuma ; 69,2
4 Nisan Cuma ; 68,2
bende ders çalışırken masamda şişem sürekli içiyorum annanem bugün dediki niye sürekli su içiyosun zihinmi açıyosuyumu da içiyorum kiii.. arkadaşlar gülüyo artık, 30 dk. da bir kapı ve sifon sesi.. utanıyorum walla bazen..
çok güzel olmuş hayırlı olsunbu topicte spor yapanlara çook özeniyorum
imzam nasıl olmuş
tebrikler canım darısı başımaKızlar bugün cuma ve bnm için tartı günü
7 Mart Cuma ; 73,3
14 Mart Cuma ; 71,6
21 Mart Cuma ; 70,3
28 Mart Cuma ; 69,2
4 Nisan Cuma ; 68,2
Slm kızlar nasılsınız bu akşamda spor yok işin ucu kaçtıbi tutsam tam gaz devam eve geç geldim plates yaparım artık
Çok iui vermişsin canım tebrikler darısı başımıza başarının sırrı ne acaba :))
Ecrinnn nerelerdesin sen bugun yoktun ben yarindan umitli degilim bu hafta coook kacamak yaptim bakalim yarin ne olacak..
Çok teşekkür ederimsadece şunu söyleyeyim ki akşam en geç 7 den snra hiçbir şey yemeyin ve kesinlikle günde 1 saatte olsa spor yapın... Aynı zamanda mutlaka günlük kalori sayımı yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?