Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Bu topic iyiki var

Yeni gelen arkadaşlar sakın pes etmeyin kilo verince çok güzel motive oluyor insan bazen de resimli başarı öykülerini dolanıyorum, çok gaza geliyorum

Kızlar resmen savaş verdim şu an:) mercimek köftesi istedi eşim yaptım yaparken yedim tabi biraz:)sonra yemeğe geçecektîk bende yiyeyim bişi olmaz dedim forumu bi okudum hemen lapamı yaptım yarısını yedim:)

ben aldım derin.. acayip bişey yaa.. lastik sünger gibi.. 1 pakette 5 hamburger ekmeği gibi var, 75 krş..
ekmek gibi değil ama..
bu topicte spor yapanlara çook özeniyorum

imzam nasıl olmuş
güzel olmuş canım.. çok cici..

süpersin canım.. :) tebrikler..

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakıns abah tartılıp yazarım kilomu sonra çarşıya çıkıcammm
dügn içinnn

Kızlar bugün cuma ve bnm için tartı günü

7 Mart Cuma ; 73,3

14 Mart Cuma ; 71,6

21 Mart Cuma ; 70,3

28 Mart Cuma ; 69,2

4 Nisan Cuma ; 68,2

Kızlar cok mutluyum cok :))) tam 4 haftada 5 kilo 100 gr vermişim :d

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

darısı başımıza

Yok çorba içtim sadece 1 dilim ekmek yedim bide Netten bıldım 190 kaloriydi galıba neyse akşam ton başıklı salatayla kapattım günü

Çok iui vermişsin canım tebrikler darısı başımıza başarının sırrı ne acaba :))

Slm kızlar nasılsınız bu akşamda spor yok işin ucu kaçtı bi tutsam tam gaz devam eve geç geldim plates yaparım artık

suyumu da içiyorum kiii.. arkadaşlar gülüyo artık, 30 dk. da bir kapı ve sifon sesi.. utanıyorum walla bazen..
bende ders çalışırken masamda şişem sürekli içiyorum annanem bugün dediki niye sürekli su içiyosun zihinmi açıyo
ilahi annane napsın torun bir kpssyle bide zayıflamayla kafayı bodu ikisini bağlantılı zannediyo
bu topicte spor yapanlara çook özeniyorum

imzam nasıl olmuş
çok güzel olmuş hayırlı olsun

tebrikler canım darısı başıma

Slm kızlar nasılsınız bu akşamda spor yok işin ucu kaçtı bi tutsam tam gaz devam eve geç geldim plates yaparım artık

Ecrinnn nerelerdesin sen bugun yoktun ben yarindan umitli degilim bu hafta coook kacamak yaptim bakalim yarin ne olacak..

Çok iui vermişsin canım tebrikler darısı başımıza başarının sırrı ne acaba :))

Çok teşekkür ederim sadece şunu söyleyeyim ki akşam en geç 7 den snra hiçbir şey yemeyin ve kesinlikle günde 1 saatte olsa spor yapın... Aynı zamanda mutlaka günlük kalori sayımı yapın

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu hafta çok güzel kilo verdim ama bugün o mercimek köftelerini yemesem iyiydi kızlar ben artık yaz meyvelerine dayanamaz oldum çağla gibi nektarin var burda gidip gelip yiyesin geliyo az önce attım 3 tane ağzıma (

Ecrinnn nerelerdesin sen bugun yoktun ben yarindan umitli degilim bu hafta coook kacamak yaptim bakalim yarin ne olacak..

canım sorma yaaa 2 gündür işler çok yoğun bek gelemedim buralara bu hafta sporuda saldım gitti valla bende yarın için çokda umutlu değilim cünkü geçen haftasonu hem c.tesi hem pazar kaçamaklarım oldu hafta içi onları vermeye çalıştım en son iyi gidiyordu yarın bakalım sonuç nolcak belki geçen haftaya göre 300-500 gitmiştir inş. hafta dikkat ettim bakalım sonuç yarın belli olcak artık inş. sporun yarını kurtarır canım sen iyi spor yapıyorsun :)

ben 5den sonra bişey yemiyorum canım sporumuda bu haftaya kada hep yapmıştım kalori hesabınada bu hafta başladım bakalım yarın ki sonuçlar ne olacak :)

kızlar kan grubu diyet deneyimleriniz nasıl gidiyor bende yarın başlamak istiyorum 0+ ben et yemek gerekiyormuş ben eti sevmem süt yumurta yasakmış bende bunları severim nasıl başlıycam karar veremedım sizler nasıl yapıyrsunuz kısaca özetlerseniz sevinirim :)

Günaydın kızlar nasılsınız az önce tartıldım 79 geldim gram garam eriyorum :))) ilk başladığımda 82.5 kiloydum baya iyi gidiyorum maşallah nazar değmesin inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…