Bennnnnnnnn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben varım 10 gün oldu geçti bile bu arada hedefimi 59 olarak kaydedin ya ayrıca kızlar niye bizi liste Dışına koyuyorsunuz yeni kızlar diye
canım bende 0 grubuyum yumurta süt ve yoğurduçıkarttım şimdilik hayatımdan.geçen hafta hiç süt ürünü ve yumurta tüketmemiştim 1300 gram gitmişti. buhafta çarşambaya kadar yediğim için yumurta falan çok az verdim. illaki et yemen gerekmiyor canım ıspanak ve brokoli bize iyi gelen sebzelerden netten bir araştır detaylı bence.ya birde tam anlamıyla zaten uygulamak zor.elinden geldiği kadarkızlar kan grubu diyet deneyimleriniz nasıl gidiyor bende yarın başlamak istiyorum 0+ ben et yemek gerekiyormuş ben eti sevmem süt yumurta yasakmış bende bunları severim nasıl başlıycam karar veremedım sizler nasıl yapıyrsunuz kısaca özetlerseniz sevinirim :)
tebrikler meyvali ekledim seni listeye alıntı ile cevaplayıp boşlukları doldurabilirsin.Günaydın kızlar nasılsınız az önce tartıldım 79 geldim gram garam eriyorum :))) ilk başladığımda 82.5 kiloydum baya iyi gidiyorum maşallah nazar değmesin inş
imzamı nasıl değiştiricem şimdi :44:
1 haftası dolan kızlar kendinizi hatırlatın listeye ekleyelim semocum gelince bir bakar yine
tebrikler arkadaşımbeen
başlangıç kilom 62,8
1. hafta : 61,2
2. hafta : 60,4(2. haftam yarın doluyor)
tebrikler arkadaşımboy ve ölçülerin kaç kilon bana yakında merak ettim
çok iyi canım daha fazla zayıflamana gerek yok bukadar olsan yeter bence...Eki Görüntüle 1053377
kızlar bu 3 yıl önce 55 kilo halim. daha fazla zayıflamama gerek yok dimi 55 iyi?
hım sen benden uzunsun fotoya bakınca zayıfsında ben 55 kiloykende bacaklarım kalın şu bacaklarımın zayıfladığını hiç görmedim1.65 boyum. ölçülermi hiç bilmiyorum :18:
çok iyi canım daha fazla zayıflamana gerek yok bukadar olsan yeter bence...
hım sen benden uzunsun fotoya bakınca zayıfsında ben 55 kiloykende bacaklarım kalın şu bacaklarımın zayıfladığını hiç görmedim
çıta gibi bacaklar istiyoruuuuuzşu an basenlerim var, fotoya bakıp iç çekiyorum gerçekten bacaklarım çıta gibiymiş :2:
Eki Görüntüle 1053377
kızlar bu 3 yıl önce 55 kilo halim. daha fazla zayıflamama gerek yok dimi 55 iyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?