biliyorum arkadaşım geçen haftada listeye girmek istemiştim aynı şey söylenmişti hergünde buraya yazdım ama yinede listeye giremedim sorun değil canınız sağolsun ben azmettim kendi kendimede olsa herhafta tartılıp kilo vericemCanin listeye eklenmen icin bir hafta duzenli bildirim yapicaksin
Haftaya cumartesi listeye girebilirsin.
Yeni baslayanlar ilk hafta cok fazla kilo verdikleri icin arkadaslar boyle bir karar almislar
Canim ekledim senibiliyorum arkadaşım geçen haftada listeye girmek istemiştim aynı şey söylenmişti hergünde buraya yazdım ama yinede listeye giremedim sorun değil canınız sağolsun ben azmettim kendi kendimede olsa herhafta tartılıp kilo vericem
Zamanım yoktu şa yiyemedim]
Benimde zamanim olmasada bende yemesem
Vallah ben şuan korktumacaba kıtlıgamı girer vücüdüm yag depılamasın da :S
Valla olurmu olur cano :O
Ögle yemeginde salata et felan yeseydin daha iyi olurdu aksamda sadece 1 porsiyon ananas
Ben senin yedigin kadar az yesem yemekten baska bisey düsünemem
Canım 1 hafta da 1 kilo süper tebrikler :)bukünkü menüm
sabah 2 şekersiz açık çay 2 dilim kıtır ekmek 5 kaşık yumurtalı ıspanak kavurma zeytin peynir
öğlen 1 bardak soğan suyu 5 kaşık kısır
akşam 1 bardak soğan suyu 5 tane çilek
amma çok 5 olmuş
1.5 litre su
Slm kızlar bugün 25 dk tempolu yürüdüm 210 kalori gitti dahada yürürfüm ana misafirim geldi artık tarın bol bol yürürüm inş :)))
sağol canım ama ilkten kolay veriliyor sonrası daha zor oyüzden bugünden itibaren dahada gayret edicemCanım 1 hafta da 1 kilo süper tebrikler :)
maşallah ya ben ders çalışıyorum oyüzdende masadan hiç kalkmıyorum sayılır çok hareketsiz kaldımSlm kızlar bugün 25 dk tempolu yürüdüm 210 kalori gitti dahada yürürfüm ana misafirim geldi artık tarın bol bol yürürüm inş :)))
Özür dilerim canim evet tlfdan giriyorumya kizlar yanlis liste alintiliyosunuz ben telden giriyorum anam agliyo o listeyi duzeltene kadar lutfen biraz daha dikkatli hepte bni buluyo
Mavijklet biraz daha dikkat lutfen tatlim ya en son sen yanlis alintilamissin sen de telden hallettin onun icin olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?