slm bence harika olurSlm kızlar iyi pazarlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Liste çok karıştı galıba listeyi semo yapıyordu dimi kızlar biz lşsteyi paylaşmasak kilo bildirşmini msj atsak semo füzenleyip bize sunsa daha iyi olmaz mı hem karışmaz her hafta birimiz yaparız listeyi nasıl fikir hem karışıklık olmaz dşye düşündüm :))
Slm kızlar iyi pazarlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Liste çok karıştı galıba listeyi semo yapıyordu dimi kızlar biz lşsteyi paylaşmasak kilo bildirşmini msj atsak semo füzenleyip bize sunsa daha iyi olmaz mı hem karışmaz her hafta birimiz yaparız listeyi nasıl fikir hem karışıklık olmaz dşye düşündüm :))
hmm ben daha 5 lerdeyim zorlamiyorum guzel guzel eririz inss:)Bilmem ki canım ya acaba benim bantta mı var sorun ben 6 6.2 6.4 yapıyorum tempolu yğtüyorum :)
canm hosgeldn aramiza da boyun uzun okadarcik kilo az deglmi sana:)Merhaba kizlar ben uzuuunnn zamandir kadinlar klubunu misafir olarak takip ediyordum fakat bu konuyu gorunce aktif kullanici olarak devam etmeye karar verdim. 176 boyum 66 kilom hedefim 60 ve bunu diyetle falan yapamadim 2 defa 6 gun olmak uzere iscec denedim gercektn bana gore degil cok iyi uyfulamam ragmen 1 belki 2 kilo verdim o da kilo degil ac kalmamdan kaynakli bir hafidlikti simdi saat 5den snra yememe olayini deneyecegim bende duzenli olarak gelismeleri buraya yazacagim aslinda tartida 65 66 arasi gidip geliyorum ama 66 olarak basladim birde ben yesil cay cok seviyorum 5tn snra icme hakkimiz var degil mi??? 60 olana kadar devam bakalim herkese bolll sabir ve iradeee.
Özür dilerim canim evet tlfdan giriyorum
Bida ellemicem tmm[/QUOTE
ay canm ne ozru uf su liste olayina bi cozum bulmak lazm hakkaten:)
hmm ben daha 5 lerdeyim zorlamiyorum guzel guzel eririz inss:)
canm hosgeldn aramiza da boyun uzun okadarcik kilo az deglmi sana:)
Tesekkur ederim canim hosbuldumÖzür dilerim canim evet tlfdan giriyorum
Bida ellemicem tmm[/QUOTE
ay canm ne ozru uf su liste olayina bi cozum bulmak lazm hakkaten:)
Ya herkes ayni seyi soyluyor ama ben kendimi daha rahat hissedicem sanirim obyuzden takiyorum ama gercekten daha iyi olucam. birde bugun cok basarili sayilmam misafirlige gittik bir dilim tatli yedim ama baska bisey yemedim daha yememde sadece yesil cay icerim.
Bide selulit ve bacak eritme gibi bir baslik varmi goremedim
hmm ben daha 5 lerdeyim zorlamiyorum guzel guzel eririz inss:)
canm hosgeldn aramiza da boyun uzun okadarcik kilo az deglmi sana:)
Tesekkur ederim canim hosbuldum
Ya herkes ayni seyi soyluyor ama ben kendimi daha rahat hissedicem sanirim obyuzden takiyorum ama gercekten daha iyi olucam. birde bugun cok basarili sayilmam misafirlige gittik bir dilim tatli yedim ama baska bisey yemedim daha yememde sadece yesil cay icerim.
Bide selulit ve bacak eritme gibi bir baslik varmi goremedim
canm selulit icin bu forumd ben sunu okumustum
1 tai kasigi rezene 1 tatli kasigi anason ve 1 tatli kasigi bibeiye bunlarin.hepsini.bi demlige koyuyorsun ustune bir litre su kaynar olcak ama kaynatmicaksin ustunu ortuceksin o 10 dk kadar demlenicek gun boyu bol limonla soguk.yada ilikmiydi hatrlamiyorum tuketiceksn yapanlar fayda gormusler zannedersem suna dumankayanin tarifiymis bacak inceltme hareketlerini de bn bi sorayim kocise biliyosa yazarim
dünkü kaçamak lahmacun hemen tartıya yansımış)) neyse bu hafta çoook sıkı diyet yapacam bu 5 günde amacım 1 kilo vermek bu yüzden sıfır kaçamak veee daha az yyiyeceğim spor yapacağım yeşil kahve ve yeşil çay içeceğim.... bu hafta kafayı bozdum 1 kilo verecem diye diye inşallah veririm ))
ay canm bnde dunki kacamaklarimi bi yazsam :)) ama gecmisi unutup onumuze bakicaz biberiye icmeyi denednmi bna cok yaradi yuzden foto cekilip aileme yollamstm aa sen zayfsinki eski haline donmussun dediler ama oyle degil eski halime donmeme 13-14 kilo var ve bn bu siskinligin gitmesini biberiyeye borcluyum
Biberiye çayından bahsedermisin tatlım yaa..canm selulit icin bu forumd ben sunu okumustum
1 tai kasigi rezene 1 tatli kasigi anason ve 1 tatli kasigi bibeiye bunlarin.hepsini.bi demlige koyuyorsun ustune bir litre su kaynar olcak ama kaynatmicaksin ustunu ortuceksin o 10 dk kadar demlenicek gun boyu bol limonla soguk.yada ilikmiydi hatrlamiyorum tuketiceksn yapanlar fayda gormusler zannedersem suna dumankayanin tarifiymis bacak inceltme hareketlerini de bn bi sorayim kocise biliyosa yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?