Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Slm kızlar iyi pazarlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Liste çok karıştı galıba listeyi semo yapıyordu dimi kızlar biz lşsteyi paylaşmasak kilo bildirşmini msj atsak semo füzenleyip bize sunsa daha iyi olmaz mı hem karışmaz her hafta birimiz yaparız listeyi nasıl fikir hem karışıklık olmaz dşye düşündüm :))

Listeye beni de alın leee:) ben 1 nisanda başladım.1bucuk kilo verdim daha

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm bence harika olur böyle çok karıştı

harika fikir

bgünkü menüm
sabah 2 açık çay 3 kaşık sucuklu yumurta domates salatalık söğüş zeytin peynir 2 dilim kıtır ekmek
akşam yemeğinden 10 dk önce 1 bardak soğan suyu
17:30 da 2 açık çay 4 tane küçük sardalya 2 haşlanmış patates domates salatalık söğüş zeytin(bu çok oldu ufff)

Slm kızlar dün misafirliğe gittik kaldık orda tabi benim diyet tam fiyasko dün akşam 9 da yemek yedîk bu günde fena kaçırdım bakalım yarın sabah neler olacak

Bilmem ki canım ya acaba benim bantta mı var sorun ben 6 6.2 6.4 yapıyorum tempolu yğtüyorum :)
hmm ben daha 5 lerdeyim zorlamiyorum guzel guzel eririz inss:)

canm hosgeldn aramiza da boyun uzun okadarcik kilo az deglmi sana:)

Özür dilerim canim evet tlfdan giriyorum
Bida ellemicem tmm[/QUOTE

ay canm ne ozru uf su liste olayina bi cozum bulmak lazm hakkaten:)

Kizlar bugun kacirdim lahmacuuuunnnnn yedim ..ama coook inceydi lahmacun bir tutsan lahmacunu karsindakini gorursun:)))))))).ev temizligi yaptim hareketliydim..ama tatli falan yemedim insallah bu hafta hedefim 1kilo vermek hafta ici bol spor yapacam..

Jillian Michaels Killer ABS level 1 yaptım az önce... kan ter içinde kaldım :))

Daha önce 15 gün shred 30 days denemiştim ve diyet yapmamama rağmen sıkılaşmıştım, var mı başka Jillian yapan:26:

Kızlar haftasnu semo pek girmiyor o yuzden sabredin biraz :) düzene sokacaklardır inşallah :)

Yeni gelenler hoşgelmiş.ben bu hafta sonu cozuttum kızlar.liste olayına gelince bence semoya bilgileri msj atmak bizim için kolay ama semo için zor olabilir. Benim nacizane tavsiyem semoya yardımcı olacak bir kaç kişi seçmek tek başına semocum nereye yetişsin dimi ama yarın semo ne düşünüyor bu konuda konuşuruz hep beraber iyi geceler

kizzzzzzzzzzzzzzlar 24 mart basladim aksam yememege 3 gun aksam 5de bitirdiysem 4 gun 6-7-8 gubu bitirdim 78.900la baslayip 31 martta 77.700 ye dustum 31 martta daha SIKIlastirdim en son 3 de yedim ivir zivir hicbirsey yemedim guzel kahvalti yaptim ogle cogunlukla doner yaninda kesinlikle kola icerdim ama icmedimhep su ictim hergun duzenli 3 litre en az su 2 bardak bitki cayi 3 bardak yesil cay veeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonuccccccccccccc tam tamina 75.1 e dusmusum bu hafta aynen devam etcem niye ogleden sonar 2 de yada 3 de birakiyorsun demeyin kizlar hic acikmiyorum sabirsizlikla onumuzdeki pazartesiyi bekleyecegim
kizlar liste yapiyorsaniz benide ekleyin boy168kilo75.100 hedef ilk 65 kilo

Son düzenleme:
dünkü kaçamak lahmacun hemen tartıya yansımış )) neyse bu hafta çoook sıkı diyet yapacam bu 5 günde amacım 1 kilo vermek bu yüzden sıfır kaçamak veee daha az yyiyeceğim spor yapacağım yeşil kahve ve yeşil çay içeceğim.... bu hafta kafayı bozdum 1 kilo verecem diye diye inşallah veririm ))

ay canm bnde dunki kacamaklarimi bi yazsam :)) ama gecmisi unutup onumuze bakicaz biberiye icmeyi denednmi bna cok yaradi yuzden foto cekilip aileme yollamstm aa sen zayfsinki eski haline donmussun dediler ama oyle degil eski halime donmeme 13-14 kilo var ve bn bu siskinligin gitmesini biberiyeye borcluyum

Günaydın fittingo hatunlar

Umarım hepiniz iyisinizdir. Hafta sonu şehir dışındaydım. Evdekine göre çok yedim, ama ortalama olarak çok da kötü değildi. Dün kahvaltıdan sonra eve döndük, dönerken de markete uğradık. Eşim arabada beklerken çaktırmadan 2 tane eti browni intense alıp yuttum Canım çok çikolata istemişti, nasıl yedim yuttum ben de anlamadım. Akşama 50 dk eliptik + 100 mekik yaptım, üstüne de 1 bardak light sütümü içip günü kapattım.

Sabah tartıda + 1 kilo çıktım, garip bir şişliğim var, sanırım + nın çoğu ondandır, yada en azından ben öyle umuyorum Kahvaltım 1 dilim tt ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 2-3 çatal keçi peyniri, 5 zeytin. Öğlene kadar dışarıdayım kızlar, gelince görüşürüz, çok öpüldünüz

Gunaydin kizlar

Ben gune herzaman 1 bir bardak kahveyle basliyorum, aliskanlik olmus sanirim ya uyanir uyanmaz ilk kahve icerim sutlu az sekerli, kahveden sonrada oglene kadar acikmiyorum kahve tokmu tutuyor nedir :26: Izin varmi kahveyee

Biberiye çayını biliyorum seviyorum tadınıda haftada 1 -2 kez yapıyorum düzenli yapayım olmazsa her akşam içeyim biberiye aslında gün içerisinde yeşil çay yeşil kahve içiyorum birde başka bitki çayı içmeye korkuyorum ya zararı olursa diye ...

Selam kızlarr.. Günaydın.. Herkeslere iyi haftalar olsun..
Bu gün oğluşumun doğum günü.. 10 bitti.. daha dün gibi, zaman çok çabuk geçiyor walla..

Cumartesi akşam arkadaşlar ve çocukları geldiler, partimizi yaptık.. gündüz çok dikkat ettim, akşamda sadece 1 dilim börekle iri bir dilim pasta yedim..
Herkes aynı tepkiyi verdi, nooldu sana, ne kadar zayıflamışsın diye.. neredeyse 7 kilo kaybım var..
Sonra bana nazar değdi sanırım..
Bundan sonrası çok acıklı..
Dün sabah kivi ile başladım, eşim kalkınca kahvaltı ederiz modunda, imrendim yumurta filan yiycektim, 1 haftadır yemiyorum..
Bekleyemedim, börek yedim, sonra bi dilim daha, sonra bi dilim.. kurabiye 1- 2 .. sonra oturup bi de ona kahvaltı yaptımama kızarmış ekmek ve tereyağ yedim, yumurta yemedim.. kan grubu olayı fena sardı beni..
Öğleden sonra meyve yedim.. elma muz.. akşam üstü kalan pastadan iri bir parça..
Akşamda 20 gibi - ıspanak ve 10 tane filan patates kızartması..
Dehşet verici şekilde kendime hakim olamadım yani anlıycanız..
Bu gün ve yarın kendimi cezalandırıp haftasonu dehşetini gidermem gerek.. Henüz bişey yemedim, birazdan meyve ve akşamüstü tarhana çorbası içeceğim sanırım..

Öpüldünüsssss...

Biberiye çayından bahsedermisin tatlım yaa..
Ben yine 5 li ödem atıcı, metabolizma hızlandırıcı filan bir karışım yaptırdım aktara, içinde biberiye de var ama.. karışım içinde kayboluyo gibi.. Senin dediğin nasıl.. ne kadar etki gördün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…