Merhabalar 0 kan grubunu yavas kilo verdigine deginmissiniz bendede ayni sikinti var ilk yorumumdada bahsetmistim cevremde yapan herjese 4 5 kilo verdiren isvec diyeti bile bana 2 kilo verdirmisti bende cok zor kilo veriyrm hele su son 1 aydir hep ayni kilodayim ama bu hafta biraz degisim var gibi ve bu beni mutlu etti dereotunu kesinkle dineicem ki zaten cok severim cacik yapar icinede bol bol atarim en guzel oyle yenir sanirim. 5tn snra yemek yemeyecegim gun icerisindede cok abartmiyorum sadece mutlaka 1 cikolata yiyorum dayanamiyorum gunde mutlaka 3 fincan yesil cay iciyorum tadini cok seviyorum cunku birde zaten duzenli fitnessa gidiyorum min haftada 3 gun. Bakalim umarim 60 olurum bu gaz ve hizla. Birde sabahlari ac karna 2 yemk kasigielma sirkesi icip uzerine bir bardak sicak su iciyorum. Boyle iste.
canım ben de 0 grubuyum bize süt ürünleri kilo vermemizi yavaşlatıyor. yani yoğurt süt yumurta peynir uzak durmalısın..dere otunu cacık yapmadan yemeni tavsiye ederim.. özellikle ayran kilo vermeyi zorlaştırıyormuş. istersen netten bir araştır...yoğurta bayılırdım ben ama yaklaşık 15 -20 gündür yemiyorum sadece pazar günü canım çok istedi küçük bir bardakta ayran içtim ertesi gün tartıda yansımış hemen.
Aynen.. vurdum walla.. ehh bana..nesil
bencedde hafta sonu faciasındna kurtulmak için
lkaçamak yapmayalım ptesi kabus oluyorrr
send ekaçamagın gözüne vurmuşsunn heee
Sen kan grubunu biliyormusun canım.. Geçen hafta ortasından beri buna dikkat etmeye çalışıyoruz.. Bence araştır ve ona göre beslenme şeklini düzelt..Merhabalar 0 kan grubunu yavas kilo verdigine deginmissiniz bendede ayni sikinti var ilk yorumumdada bahsetmistim cevremde yapan herjese 4 5 kilo verdiren isvec diyeti bile bana 2 kilo verdirmisti bende cok zor kilo veriyrm hele su son 1 aydir hep ayni kilodayim ama bu hafta biraz degisim var gibi ve bu beni mutlu etti dereotunu kesinkle dineicem ki zaten cok severim cacik yapar icinede bol bol atarim en guzel oyle yenir sanirim. 5tn snra yemek yemeyecegim gun icerisindede cok abartmiyorum sadece mutlaka 1 cikolata yiyorum dayanamiyorum gunde mutlaka 3 fincan yesil cay iciyorum tadini cok seviyorum cunku birde zaten duzenli fitnessa gidiyorum min haftada 3 gun. Bakalim umarim 60 olurum bu gaz ve hizla. Birde sabahlari ac karna 2 yemk kasigielma sirkesi icip uzerine bir bardak sicak su iciyorum. Boyle iste.
bu sabah ,
2 yk lor peynir
1 kırmızı biber
maydanoz
1 çay
3 adet kızarmış light form ekmek
soğan suyu
Yaşil kahve
öğle
ıspanak
4 parça küçük haşlanmış et
akşam
ıspanak
4 parça küçük haşlanmış et
biberiye ve yeşil çay içerim
spor yaparım 1 saat ...
Tartılmamakla iyi yapmışın.. çok ta abartmamışın aslında.. önünde hedef olması güzel..
Ben de doğum günümü hedef alabilirim.. 13 mayıs - şuan 65,5 desem.. 63 olurmuyum acaba.. olmam lazım.. yapabilirim sanırım..
Amin canım.. sağol, inşallah.. Hafta içi toparlarsın.. merak etme..
Bu ara bende çaylara fena sardım.. lipton kirazsaplı form aldım.. elmakrom form.. yeşilçay.. 5 li çay.. 10 lu çay.. aktarda da 5 li yaptırdım yeni..
Çay kahve yasak bize, 0 grubunna.. bunları azaltmak için çeşitler yaptım.. bunlara takılıyorum bu ara..
Gunaydin kizlar, yeni haftada umarim herkes iyi kilo verir
Bende bugun cok fazla yazamicam. islerim cok yogun i$ yerinde ve bende cok yorgunum. hic keyfimde yok yorgunluktan.
Kollarim bacaklarim her yerim agriyor dün bahcede cok calistim sonrada evde temizlik yaptim.
Ve dün 3 beklenmedik misafirim geldi, ayri ayri. biri sabah, biri öglen biri aksam. Bende Ko$tur ko$tur yaptim tüm gün.
Öglen yemegide yemeyi unuttum, aksam yemeginide yemeyi unuttum yogunluktan
Aynen.. vurdum walla.. ehh bana..
Sen kan grubunu biliyormusun canım.. Geçen hafta ortasından beri buna dikkat etmeye çalışıyoruz.. Bence araştır ve ona göre beslenme şeklini düzelt..
Ben de veremezdim hiç.. Nele neler içtim, yaptım.. tık yok.. doğru adrestesin, dewam et.. kilon durunca da korkma.. sonra birden hareketlenir yine..
0 hata canım.. tebrikler..
Selam canımcım.. yorgunluk kötü ama ne güzel fırsat bulup bişey yiyememişin.. Bizim gibi yaya yaya yeseydin, şimdi günah çıkarman gerekecekti.. :)Gunaydin kizlar, yeni haftada umarim herkes iyi kilo verir
Bende bugun cok fazla yazamicam. islerim cok yogun i$ yerinde ve bende cok yorgunum. hic keyfimde yok yorgunluktan.
Kollarim bacaklarim her yerim agriyor dün bahcede cok calistim sonrada evde temizlik yaptim.
Ve dün 3 beklenmedik misafirim geldi, ayri ayri. biri sabah, biri öglen biri aksam. Bende Ko$tur ko$tur yaptim tüm gün.
Öglen yemegide yemeyi unuttum, aksam yemeginide yemeyi unuttum yogunluktan
inşallah canım.. bu hırsla olur inşallah.. :)nesil ben eşimle çok fena iddiya giridm ocak ayınd agimrişitk haziran 8 de 60 kilo olursam o bana tek taş alcak
egerki olamazsma ben ona takım elbise alıcam
çok yavaş gitti kilollar 74 ten 70 e kadar ama sizle tanıştım hızlı gitmeye başladı
o tek taş bu parmaga girecekk!!!!!
Kızlar bu pazartesi sabahı kabusları çok kötü.. Haftaya bunları konuşmamak için söz verelim birbirimize..
Ama o bi kilolar 1 kilo değil.. korkmayın.. haftasonu düzen bozulunca şişlik yorgunluk halsizlik.. hepsi birleşiyor.. bozmayın moralinizi.. 1 öğünle 1 kilo alacaksak ölelim yani dimi ama.. 1-2 gün dikkat edelim, sonra normale döncez inşallah..
Ah canım ah.bende cuma günü bunu düşündüm ömür boyu böylemi gitcek vicdanım rahat bir şekilde hiçmi yemek yiyemeyeceğim diye.şeytan boşver ye gitsin çekilirmi böyle dedi .ama sonra toparladım kendimi.ben 60 olduktan sonra 1-2 kilo yeme payı koycam kendime 62 olunca hemen diyete başlıcam tekrar.
beni de aranıza alın 3 gündür beşten sonra hiçbir şey yemiyorum. bu arada kilom 71
beni de aranıza alın 3 gündür beşten sonra hiçbir şey yemiyorum. bu arada kilom 71
Kızlar...
Sabahtan beri bişey yememiştim.. 2 fincam nescafeyle bu kadar durabildim..
Az önce 1 elma 1 muz, 1 kivi, koca bir tabak oldu, meyve salatası yapıp yedim..
Ama şu an daha da aç hissediyorum kendimi..
16 gibi de tarhana çorbası yapıp içerim, dayanamazsam arada etiform limonlum var.. ona takılcam..
Bu arada 0 gruplarının günde 1 öğünü sadece meyve olarak geçirmeleri tavsiye ediliyor..
Geç kahvaltı yapan 0 lar bunu dikkate alabilirler sanırım..
canım ben de 0 grubuyum bize süt ürünleri kilo vermemizi yavaşlatıyor. yani yoğurt süt yumurta peynir uzak durmalısın..dere otunu cacık yapmadan yemeni tavsiye ederim.. özellikle ayran kilo vermeyi zorlaştırıyormuş. istersen netten bir araştır...yoğurta bayılırdım ben ama yaklaşık 15 -20 gündür yemiyorum sadece pazar günü canım çok istedi küçük bir bardakta ayran içtim ertesi gün tartıda yansımış hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?