Ya bu arada, haftasonu yoğunluktan dolayı düzenli giremediğim için yeni gelen arkadaşlara HOŞGELDİN diyemedim.. Özür..
İlk haftalarda verilen ve hissedilen kilo kayıpları çok motive edici oluyor.. Hepinizi tebrik ederim.. Dewammmm..
Bu arada haftasonu biraz araştırma yaptım.. hem kan gruplarıyla ilgili, peşi sıra metabolizma hızı ile ilgili..
Özellikle 0 gruplarında tiroid bezleri yavaş çalıştığından zor kilo verirmişiz biz..
Dereotu bunu çok hızlandırıyormuş.. Yani yavaşsa hızlandırıyor, hızlıysa düzenliyor..
Her öğünden 15-20 dk. önce 1 çorba kaşığı dereotu çiğnenerek yutuluyor.. üzerine biraz su içiliyor..
İştahı da kesiyormuş.. Buna başlamayı düşünüyorum kızlar.. Denedinizmi diye merak ettim..
Bu hafta için çok hain planlarım var kendimce.. Çoğunlukla dünün acısını çıkarmak için..
Başka öneriniz de olursa sevinirim..
Gunaydin kizlar
Ben gune herzaman 1 bir bardak kahveyle basliyorum, aliskanlik olmus sanirim ya uyanir uyanmaz ilk kahve icerim sutlu az sekerli, kahveden sonrada oglene kadar acikmiyorum kahve tokmu tutuyor nedir :26: Izin varmi kahveyee
inşallah canım.. daha önce bahsetmiştim ama hatırlarmısın bilmiyorum.. Ben hiç salata sevmem ve yemem.. etten de nefret ederim.. Ama dün eşimle de konuştum, ona da bahsettim biraz, o da 0 grubu ve oğlumla birlikte ikisi de et obur.. ama evde pişmez yada ben yapmam o yapar.. ben yemem, çiğ et te midemi bulandırır, bakamam bile.. Karar verdik.. haftada 2 gün filan beslenme programımıza alalım diye.. gözleri parladı.. Dün de marul taze soğan maydonoz dereotu filan aldım bi heves ama daha başlamadım.. Bu hafta bende mutlaka ama mutlaka 64 lü bişeyler görmeliyim.. 65,2 gördüm ctesi.. zor değil ama her kilo başında bi tıkanıyorum önce bakalım.. umalım.. dua edelim..canım dere otu ben yiyorum iyi geliyor birde bizim metabolizmayı kara lahana hızlandırırmış hafta sonu bende kan grubu beslenme şeklini araştırarark geçti... şimdi kara lahana , marul yıkadım masaya koydum ara sıra gidip yiyeceğim. Bende pazar fena kaçırdım hemende tartıya yansıyor yaaa hiç torpil geçmiyor)))yaaa kan grubuna bire bir uyarsak eğer herşeyden uzağız yaaa yoğunluk et yaniii tabii kilo verinceye kadar bende uzak duracam.. dün lahmacunun yanında mecbur ayran içtim inan atrtıya öyle bir yansımış kii pess dedim )) tabii lahmacunun da etkisi olmuştur.
bu hafta hedefim bir kilo vermek inşallah başarırım.....
günaydınhafta sonu çok yoğun ve bol beslenmeli geçti malesef misafirlik düğün alışveriş derken ipin ucu kaçtı gitti ve sonuç tam tamına +1 kilo.bugün misafirim gelme ihtimali var dua ediyorum gelmesin diye çünkü bu hafta full pirinç lapası yapmayı düşünüyorum. gelirse bugünde yalan olcak çünkü.offff zayıflayana kadar kimse gelmesin bende kimseye gitmeyeyim ya.
günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum c.tesi günü akşama kadar süper gittim hemde spor yaptım akşam 8 gibi misafirim geldi onlarla biraz karışık kuruyemiş tırtıkladım .pazar günü klasik kahvaltı yaptım eşimle akşam çiğköfte dürüm biraz makarna yedim akşam yien misafirlerim vardı biraz kuruyemiş yedim onlarla ye ye diye tuturdular sabha tgartıda resmen şokkk yaşadımtartının yeride değiştirdim acaba ondan mı fark etti ben bu işi anlamadım kızlar bu hafta çok dikkat edicem bakalım sonuç ne olacak . yani biz hayatımız boyunca saat 17 den sonra bişey yemiyecekmiyiz
aynen bende taktım kafaya bu hafta daha çok dikkat edicem...dünkü kaçamak lahmacun hemen tartıya yansımış)) neyse bu hafta çoook sıkı diyet yapacam bu 5 günde amacım 1 kilo vermek bu yüzden sıfır kaçamak veee daha az yyiyeceğim spor yapacağım yeşil kahve ve yeşil çay içeceğim.... bu hafta kafayı bozdum 1 kilo verecem diye diye inşallah veririm ))
şimdi soğan suyu içmeye başladım o bitsin sonra buna başlayayım benim bacaklar kalın doğal olarak selülitim varcanm selulit icin bu forumd ben sunu okumustum
1 tai kasigi rezene 1 tatli kasigi anason ve 1 tatli kasigi bibeiye bunlarin.hepsini.bi demlige koyuyorsun ustune bir litre su kaynar olcak ama kaynatmicaksin ustunu ortuceksin o 10 dk kadar demlenicek gun boyu bol limonla soguk.yada ilikmiydi hatrlamiyorum tuketiceksn yapanlar fayda gormusler zannedersem suna dumankayanin tarifiymis bacak inceltme hareketlerini de bn bi sorayim kocise biliyosa yazarim
abooooov naptın sen arkadaşımSelam kızlarr.. Günaydın.. Herkeslere iyi haftalar olsun..
Bu gün oğluşumun doğum günü.. 10 bitti.. daha dün gibi, zaman çok çabuk geçiyor walla..
Cumartesi akşam arkadaşlar ve çocukları geldiler, partimizi yaptık.. gündüz çok dikkat ettim, akşamda sadece 1 dilim börekle iri bir dilim pasta yedim..
Herkes aynı tepkiyi verdi, nooldu sana, ne kadar zayıflamışsın diye.. neredeyse 7 kilo kaybım var..
Sonra bana nazar değdi sanırım..
Bundan sonrası çok acıklı..
Dün sabah kivi ile başladım, eşim kalkınca kahvaltı ederiz modunda, imrendim yumurta filan yiycektim, 1 haftadır yemiyorum..
Bekleyemedim, börek yedim, sonra bi dilim daha, sonra bi dilim.. kurabiye 1- 2 .. sonra oturup bi de ona kahvaltı yaptımama kızarmış ekmek ve tereyağ yedim, yumurta yemedim.. kan grubu olayı fena sardı beni..
Öğleden sonra meyve yedim.. elma muz.. akşam üstü kalan pastadan iri bir parça..
Akşamda 20 gibi - ıspanak ve 10 tane filan patates kızartması..
Dehşet verici şekilde kendime hakim olamadım yani anlıycanız..
Bu gün ve yarın kendimi cezalandırıp haftasonu dehşetini gidermem gerek.. Henüz bişey yemedim, birazdan meyve ve akşamüstü tarhana çorbası içeceğim sanırım..
Öpüldünüsssss...
Biberiye çayından bahsedermisin tatlım yaa..
Ben yine 5 li ödem atıcı, metabolizma hızlandırıcı filan bir karışım yaptırdım aktara, içinde biberiye de var ama.. karışım içinde kayboluyo gibi.. Senin dediğin nasıl.. ne kadar etki gördün..neyse olanla ölene çare yok demişler arada bende böyle cozutuyom artık önümüzdeki maçlara bakıcaz bikez bozduk diye diyeti bırakmak yok daha çok sarılıp o kilolar yerleşmeden hemeeeeen gönderiyoruz bugün çok az ye birazda hareket yap tamamdır :13::13::13: bu arada oğluşunun doğum günüde kutlu olsun Rabbim hayırlı evlat eylesin
Nesilim resmen içine canavar girmiş kız maşallah.ama benimde senden aşağı kalır yanım yoktu malesef.ben de arabada yolculuk yaparken bişeyler yemeyi çok severim bir poşet abur cubur aldım marketten araba bulunanlarla paylaştım ama bende yedim tabi. Çantama bir paket bitter atmıştım duruyo.belki birkare nescafenin yanında tüketirim hafta boyu. Oğkuşununda doğum günü kutlu olsun nice yaşlaraSelam kızlarr.. Günaydın.. Herkeslere iyi haftalar olsun..
Bu gün oğluşumun doğum günü.. 10 bitti.. daha dün gibi, zaman çok çabuk geçiyor walla..
Cumartesi akşam arkadaşlar ve çocukları geldiler, partimizi yaptık.. gündüz çok dikkat ettim, akşamda sadece 1 dilim börekle iri bir dilim pasta yedim..
Herkes aynı tepkiyi verdi, nooldu sana, ne kadar zayıflamışsın diye.. neredeyse 7 kilo kaybım var..
Dün sabah kivi ile başladım, eşim kalkınca kahvaltı ederiz modunda, imrendim yumurta filan yiycektim, 1 haftadır yemiyorum..
Bekleyemedim, börek yedim, sonra bi dilim daha, sonra bi dilim.. kurabiye 1- 2 .. sonra oturup bi de ona kahvaltı yaptımama kızarmış ekmek ve tereyağ yedim, yumurta yemedim.. kan grubu olayı fena sardı beni..
Öğleden sonra meyve yedim.. elma muz.. akşam üstü kalan pastadan iri bir parça..
Bu gün ve yarın kendimi cezalandırıp haftasonu dehşetini gidermem gerek.. Henüz bişey yemedim, birazdan meyve ve akşamüstü tarhana çorbası içeceğim sanırım..
Öpüldünüsssss...
Ben yine 5 li ödem atıcı, metabolizma hızlandırıcı filan bir karışım yaptırdım aktara, içinde biberiye de var ama.. karışım içinde kayboluyo gibi.. Senin dediğin nasıl.. ne kadar etki gördün..
günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum c.tesi günü akşama kadar süper gittim hemde spor yaptım akşam 8 gibi misafirim geldi onlarla biraz karışık kuruyemiş tırtıkladım .pazar günü klasik kahvaltı yaptım eşimle akşam çiğköfte dürüm biraz makarna yedim akşam yien misafirlerim vardı biraz kuruyemiş yedim onlarla ye ye diye tuturdular sabha tgartıda resmen şokkk yaşadımtartının yeride değiştirdim acaba ondan mı fark etti ben bu işi anlamadım kızlar bu hafta çok dikkat edicem bakalım sonuç ne olacak . yani biz hayatımız boyunca saat 17 den sonra bişey yemiyecekmiyiz
Selam kızlarr.. Günaydın.. Herkeslere iyi haftalar olsun..
Öpüldünüsssss...
Ben yine 5 li ödem atıcı, metabolizma hızlandırıcı filan bir karışım yaptırdım aktara, içinde biberiye de var ama.. karışım içinde kayboluyo gibi.. Senin dediğin nasıl.. ne kadar etki gördün..
Amin canım.. inşallah, teşekkür ederim.. Nazar değdi walla.. İçimden bir canavar çıktı resmen.. Bi daha börek mörek yapmıycam evde öyle şeyler.. cısss..abooooov naptın sen arkadaşımneyse olanla ölene çare yok demişler arada bende böyle cozutuyom artık önümüzdeki maçlara bakıcaz bikez bozduk diye diyeti bırakmak yok daha çok sarılıp o kilolar yerleşmeden hemeeeeen gönderiyoruz bugün çok az ye birazda hareket yap tamamdır :13::13::13: bu arada oğluşunun doğum günüde kutlu olsun Rabbim hayırlı evlat eylesin
Amin canım sağol.. inşallah.. Arabada bişeyler yemeyi ben de çok severim.. özellikle uzun yolculuklarda.. fındık fıstık cips gofret.. :)) bende 60 olunca kendime 2 kiloluk bir opsiyon koyucam.. geçmeden hemen kontrolü ele alıcam inşallah..Nesilim resmen içine canavar girmiş kız maşallah.ama benimde senden aşağı kalır yanım yoktu malesef.ben de arabada yolculuk yaparken bişeyler yemeyi çok severim bir poşet abur cubur aldım marketten araba bulunanlarla paylaştım ama bende yedim tabi. Çantama bir paket bitter atmıştım duruyo.belki birkare nescafenin yanında tüketirim hafta boyu. Oğkuşununda doğum günü kutlu olsun nice yaşlara
Ah canım ah.bende cuma günü bunu düşündüm ömür boyu böylemi gitcek vicdanım rahat bir şekilde hiçmi yemek yiyemeyeceğim diye.şeytan boşver ye gitsin çekilirmi böyle dedi .ama sonra toparladım kendimi.ben 60 olduktan sonra 1-2 kilo yeme payı koycam kendime 62 olunca hemen diyete başlıcam tekrar.
OK kuşumm.. sen yine farkları yazarsın.. bende deniim o zaman.. 4 gun bunu içerim.. sonra 5 li karışımımı içerim.. dönüşümlü takılırım ikisine de.. :)canm ben cok duzenli kullanamadm aklima geldkce iciyorum suan iciyorum mesela:) smdi soyle anlatiyim ben dogum yapali 2 ay olmustu ama suratim oyle kocamandiki suratim hatta ensem bile igrencti sonra ben bu biberiye cayini duymustim nelek baykal programinda bi arkadasinin biberiye ile zayfladgni idrarinda resmen yag parcalarini gordgnu soylemisti yanindaki diyetisyende dogruladi yag yakici ozelligi var dedi tabi ozaman ben emziriyodum yada hamileydm hatrlayamadim smdi sonra ben vertigo okunca 15 gun emzrmem yasakti 15 gunun bitmesine iki uc gun kala bu biberiye aklima geldi emzirirken yasakti cnku hemen ictim gunde iki fincan aradan bi iki gun gecti esime foto yolladm bebek kucagmda oldgndan sadece yuzum gorunuyodu bn fotoyu yolladm hemen esim aradi farjli sehirlerdeydik neyse sen kilo verek icin hicbise yemiuomusun nekadar zayiflamissin sutun giderse ben sana sorarim bilmem ne bi kiziyo yeminler ediyorum vallahi yiyorum diye inanmiyo o surat iki gunde oylemi odem atar ben canli canli sahidiyim yasadim incecikti yuzum tabi sonra yine sisti zaten kilo aldim normaldi sismesi gecen hafyada yine burda okumustum biberiye anason rezene ucunu 4 dk demliyosun yemeklerden once ac karnina iciyosun bi fincan bool limob skp sicakken 4 gun yapiosun 4 gunden fazla yok ben iki gun yapabildim sadece esim senin gobek bya gitti demisti ve cook rahatlatti iki gun bile kesinlikle tavsiyr ederm hem tadida cok guzel herkesin bastaci yesilcay benmkisi de biberiyee smdi persembe ve pzar arkadaslarimla buluscam fark gorsunler diye icmeye basladm tekrardan:)
Ya bu arada, haftasonu yoğunluktan dolayı düzenli giremediğim için yeni gelen arkadaşlara HOŞGELDİN diyemedim.. Özür..
İlk haftalarda verilen ve hissedilen kilo kayıpları çok motive edici oluyor.. Hepinizi tebrik ederim.. Dewammmm..
Bu arada haftasonu biraz araştırma yaptım.. hem kan gruplarıyla ilgili, peşi sıra metabolizma hızı ile ilgili..
Özellikle 0 gruplarında tiroid bezleri yavaş çalıştığından zor kilo verirmişiz biz..
Dereotu bunu çok hızlandırıyormuş.. Yani yavaşsa hızlandırıyor, hızlıysa düzenliyor..
Her öğünden 15-20 dk. önce 1 çorba kaşığı dereotu çiğnenerek yutuluyor.. üzerine biraz su içiliyor..
İştahı da kesiyormuş.. Buna başlamayı düşünüyorum kızlar.. Denedinizmi diye merak ettim..
Bu hafta için çok hain planlarım var kendimce.. Çoğunlukla dünün acısını çıkarmak için..
Başka öneriniz de olursa sevinirim..
Tartılmamakla iyi yapmışın.. çok ta abartmamışın aslında.. önünde hedef olması güzel..herkes haftsa sonu günahını açılamış bende yazayım bari benimd eşöyle oldu
c.tesi erkenden çarşıya indim kahvaltı bile yapmadan düügn yakın malum
bir yeşil elma ve 1 kutu süt itçtim arabada
sonra dolandım biraz annemleri beklerken aç bitir salam aldım bird eklıgyt ayran onu yeidm ara diye pro takılıyorum ya güya
sonra 12 de yeidigm o salam ve ayranla gecenin 8 nine kadar durudum annemlerde bize gedii lahmacun yaptırdın azcık ucundna lahmacun ve
iki bardak ayran içtim buraya kadar iyiyim
paza günü kalktım bir greyfurt yeidm gözlierm karar maya başlamıştı cidden, sonra çocuklar kahvaltı yaptı
onlarla tırtıkladım derken tıkandım , ama açlık olmaısn diye 1 avuç fındık yedim
sonra yaırm lahmacun 1 bardak ayran yedim hadi saat1 :30 du
derken 1 bükivi ve 10 adet filan sarma yedim bol kahve içtim içtim ama içime canavar kaçtı kalkıp ekmgin üzeirne kahvaltılık sos sürüdm yedim çeyrek ekmek kadar vardı(( içime canamvar kaçtı dedim ya
am a önümzüdeki günelrede ne meyve yiycme nede karbonidrat alcam bol et tavuk balık süt yurt ayran
dügüne kadar böyle dünkiler uçup gide ruamırm tartılmaıdm çünkü:26::26::26::26:
Amin canım.. sağol, inşallah.. Hafta içi toparlarsın.. merak etme..Uff ya ben de hafta sonu mağduruyum kızlar. Dereotunu okuduğum iyi oldu, evde var. Hatta bugünkü öğle yemeğim dereotlu kabak, kalan dereotunu da çiğ çiğ yiyeyim bari. Biberiyeye ben de başlayacağım bu hafta, hatta Ender Saraç'ın 5 li yada 7 li karışımından alayım. 5-6 sene önce 7 li karışımndan içmiştim, iştahımı çok güzel kesmişti diye hatırlıyorum.
Nesilcim oğlunun doğum günü kutlu olsun canım. Allah sağlıklı, mutlu ve huzurlu güzel bir ömür nasip etsin inşallah
Bu ara bende çaylara fena sardım.. lipton kirazsaplı form aldım.. elmakrom form.. yeşilçay.. 5 li çay.. 10 lu çay.. aktarda da 5 li yaptırdım yeni..bend eilk kilo verdigim dönemde 1.5 yıl beişi bri yerde çayı içmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?