o kadar çok geldiki haftasonu yediklerim.. geç acıktım, biraz da saat geçsin diye özellikle oyalandım..canım ya bu saatte kakadr 2fincanla nasıl durdun yaaa ben hayatta duramam yanı titrerim vallabende 0 grubuyum akşamı meyvayla kapatayım bari
listelerden birinde mısır ekmeği ve tereyağ yazıyordu canım.. gün aşırı beyaz peynir de yiyebilirsin..Peki bu süt ürünlerini yemessek ne yicez biz o kan gruplari kahvaltisini nasil yapcak of yaa; ((((
nesil çok olmuş sanki meyve:26::26::26:
dünde pasta filan çok yemisşin ya bugün hiç meyve yemeseydin keşke
muz glisemin endeksi çok yüksek bir meyve o yüzdne acıkmış olabilirisn
sütlü kahve içseydin yada peynir vss
bend edün çok dolma ve ekmek yediigm için birde bükivi yeidm
bugün sadece proetin yapcam
Cok uzuldum suan hayatta ayransiz bisiy yiyemem derdim bugunleride mi gorecekmisimtesekkurler uyarin icin bundan snra kesinlikle yemem ixmem belkide bu yuzden kilo veremiyorumdur. Bakalim deneyip gorelim.
Kızlar...
Sabahtan beri bişey yememiştim.. 2 fincam nescafeyle bu kadar durabildim..
Az önce 1 elma 1 muz, 1 kivi, koca bir tabak oldu, meyve salatası yapıp yedim..
Ama şu an daha da aç hissediyorum kendimi..
16 gibi de tarhana çorbası yapıp içerim, dayanamazsam arada etiform limonlum var.. ona takılcam..
Bu arada 0 gruplarının günde 1 öğünü sadece meyve olarak geçirmeleri tavsiye ediliyor..
Geç kahvaltı yapan 0 lar bunu dikkate alabilirler sanırım..
Peki bu süt ürünlerini yemessek ne yicez biz o kan gruplari kahvaltisini nasil yapcak of yaa; ((((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nesiliiim Oğluşunun doğum gününü kutlarım tatlım Allah hayırlı uzun ömürler versin yavrularımıza inşallah.
haftasonu bende acayip çok kötü kaçamaklar yaptım korkudan sabah tartılamadım birde 3-4 gündür yine tuvalete çıkamadım çatlıycam az kaldı :)
dayanabilirsem haftasonuna kdar tartılmıycam
canım , sana tavsiyem aktardan yeşil kahve al. öğle yeşil kahve içtim iştahım kesildi ve öğle yemeği yemedim daha yeni yeni acıkmaya başladım ... yeşil kahve içtim dışarı çıktım tam 1 saat 10 dakika yürüdüm ve yolda hiç acıkmadan eve geldim ....benim bağırsaklarıma etki etmedi ama iştah azalttığı kesin ....zaten sabahları ben aç karnına yeşil çay içiyorum bağırsak problemi olmuyor bende..
FZAB ın dediği biberiye çayını denemek istedim ama yeşil kahve de deneyebilirim aslında.. olabilir.. aktarıma bir danışırım canım..
Ctesi gittim aktarıma, bişeyler sordum.. çalışan kız bana ''ayy ne kadar zayıfsınız, niye uğraşıyosunuz bu kadar'' dedi.. Şok oldum.. hoşuma da gitti..
patlattım kahkahayı..
Amin canım, sağol teşekkür ederim.. Allah hepimizinkine sağlıklı uzun ömürler versin.. iyilerle karşılaştırsın..
Sen de benim gibi abartmışın hakketten..
Kan grubuna göre de dikkat etmeye çalış.. geçen hafta faydasını gördüm ben.. belki sonuç alırsın sende..
kızlar biberiye çayı mucize ötesi bişey
ben 2010 yılında yeşilçay ve biberiye çayı içerek akşamları dikkat ederek ve haftada 3-4 gün yürüyerek 12 kilo verdim 2 ayın içinde geçen yıl hamile olana kadarda almadım hiç hergün biberiye ve yeşilçay içiyordum ona bağlıyorum
emzirdiğim için biberiye içmiyorum ama bebişi sütten keser kesmez başlıycam yaklaşık bir yıl sonra
canım hazırlanışını anlatırmısın ne kadar kaynattın ne kadar demleme süresi ??? bende yapıyorum da ama öyle bir iki dakika falan kaynatıyorum
Canlar merak ettim bu biberiye cayinin faydalari ne? Eger kilo vermede yardimci oluyosa bende alirim :)
canım su kaynadıkta sonra atıp 4-5dk kaynatıcaksın sonra bi 5dk demlensin dedi aktar ama ben iyice özü çıksın diye 10 dk dinlendiriyorum sonra çok sıcak olmadığı için içimi rahat oluyo böylece
ayrıca sabah akşam aç karna içmiştim
midenin sağlam olması lazım aç içmek için :)
teşekkürler canım , ben sabahları zaten aç karnına sadece yeşil çay içiyordum içine biberiyede katarım bundan sonra ...
waaayyy.. süpermiş.. :) denerim kesin.. günde kaç fincan kaç kez.. aç mı tok mu.. nasıl içicez?kızlar biberiye çayı mucize ötesi bişey
ben 2010 yılında yeşilçay ve biberiye çayı içerek akşamları dikkat ederek ve haftada 3-4 gün yürüyerek 12 kilo verdim 2 ayın içinde geçen yıl hamile olana kadarda almadım hiç hergün biberiye ve yeşilçay içiyordum ona bağlıyorum
emzirdiğim için biberiye içmiyorum ama bebişi sütten keser kesmez başlıycam yaklaşık bir yıl sonra
Nerede satılır acaba, bilmiyorumki.. bi araştırmam gerek.. Glutensiz ekmek yenilmeyecek kadar bayaa kötü yaa.. o hiç değilse keke benziyo.. bize bal da iyimiş.. tereyağ bal sürüp yerim diye düşündüm.. :)Nesilcim mısır ekmeğinde glüten yok canım, bir arkadaşımın eniştesi çölyak olmuştu da ordan biliyorum. Ama %100 mısır unundan yapılması lazım canım. Piyasada bazen normal unla karıştırıp yapıyorlar
Farkındayım.. dene bakalım.. ama eliptik filan yakıyosun canım.. Ha bi de zor sindiriyomuşuz ya bunları haftada 2-3 kez soda içmeyi dene istersen.. belki süt ürünlerinin etkisini azaltır.Kızlar bu arada öğle yemeğinde 3-4 kaşık pirinç pilavı, 4-5 kaşık kabak yedim. Yannda da yarım kase yoğurt. Maalesef süt ürünlerini kesemedim. Ben de deneyimizin 0+ lar süt ürünleri yerse ne kadar verir kısmını temsil etmeye karar verdim
sabah 10,30 civarı FZAB bana uzun uzun anlatmıştı, geriye dönük bi bak istersen.. ama kısaca yağ yakıcı ve ödem atıcı diyebiliriz. Anason ve rezeneyle içince selülitlerede iyi geliyomuş..Canlar merak ettim bu biberiye cayinin faydalari ne? Eger kilo vermede yardimci oluyosa bende alirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?