Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Ben sabah 2 kasik sirke bir buyuk bardak sicak su ustune 1 fincan yesil cay 1 kati yumurta 1 2 catal suzme peynir 3 4 dilim z.yagli domates yedim. Is yerinde 10 gibi yesil cayla birlikte 1 cikolata yedim. Oglen 1 gibi kemiksiz izgara tavuk vebyesil salata yedim simdide cekmecemde biberiye cayi buldum nurstan almistim bayadir icmiyordum onu icicem 6bucuk 7 gibide spora gidiyorum 8bucuga kadar spor 20 dk sauna ve dusla bu gunu kapatirim insallah aaksam 11 gibide kilomu yazarim dun 66idim. Bu sabah ac karna 65.7 gibi bisey geldim. Bu arada hic su icmedim bugun

Canım kahvaltı da baska neler yiyorsun peki.lor peyniri, zeytin baska? Sabsh yumurtasiz kahvalti denedim.cok aciktim öğlene kadar; ( diger günlerde yumurta yok tutuyordu. Iyi oluyordu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Glutenin zarari ne ki canimm???. Gecende kepekli yulaf karışımı aldım ekmek krep yapmak için. Burda sizin yorumlarinizda fark ettim gluten içerir yaziyor( kullanamıycak miyim???

halimecim , şimdi çığlığını duyar gibi olacam ama siyah zeytinde yoookkk ))) arada hafta bir yada iki yeşil zeytin canım.... ben siyah zeytinde yemiyorum maalesef ..... maydanoz marul bol bol yiyeceksin ...ben kırmızı biber çok seviyorum her sabah ondan bir tane yiyorum....

Ada ada söyle bana bu kahvaltiyla doyuyor musun? Ooooooofffff yaa .....ama karatay diyetinde zeytin cok önemli istedgmiz kdr yiyebiliyoruz. Kan grubumuz çok mu önemli

Selam kızlar anlaşılan bu hafta sonu herkes kaçamaklarım dibine vurmuş. Bende sabah hemen +300 ü gördüm bugün sabah lapa yedim öğleyin çok küçük kepek ekmekle tost az önce 5 tane taze kayısı akşama lapa birazda karpuz yerîm

kızlar misafirim gelcekti gelmedi çok mutlu oldum.pirinç lapamı yaptım bol salata eşliğinde yedim.şimdide nescafemin yanında bir avuç kadar kuruyemiş yedim dahada birşey yemeyi düşünmüyorum. bu arada biberiye çayını bende alıp içicem.biberiye yağını spor yaparken göbeğime sürüp streçle sarıp sporumu öyle yapıyordum yağ yakıyomuş ama çok ağır kokuyo bu aralar yapmadım.düzenli yapanlar faydasını görmüş. halk ekmeğe glutensiz ekmek siparişi verdim yarın gelcek bakalım tadı nasılmış.

aynen öyle oldu tatlım.
ya cumartesi sabah kilo bildirimini verdikten sonra çılgınlar gibi yiyoruz.
acaba pazartesi olsa dikkat edermiyiz ki haftasonu?

aynen öyle oldu tatlım.

Valla Pazartesi bile olsa zor çünkü genelde hafta sonu boşuz ondan böyle oluyor:) bunlarda ödül olsun yaa arada şaşırtmak lazım ya:)

Valla Pazartesi bile olsa zor çünkü genelde hafta sonu boşuz ondan böyle oluyor:) bunlarda ödül olsun yaa arada şaşırtmak lazım ya:)

o kadar çok kaçamak yapıyorumki şaşırmıyor walla benimki

aynen öyle oldu tatlım.

hayıııır o zaman ben kendi adıma söyleyim hiç diyet falan yapamam cumartesi olması bence çok ideal.biz hertürlü kilo bildirimini yapınca yeriz canım.irademizi korumamız şart günlerin suçu yok yani

hayıııır o zaman ben kendi adıma söyleyim hiç diyet falan yapamam cumartesi olması bence çok ideal.biz hertürlü kilo bildirimini yapınca yeriz canım.irademizi korumamız şart günlerin suçu yok yani

haklısın hayatım tutamıyoruz boğazımızı

yada kendi adıma konuşuyum haftasonu evde olunca mutfağa girip çıktıkça yemeden olmuyor

Son düzenleme:
45 dakika yürüyüş bandında yürüdüm şimdi gidip yemek yiyeyim saatim geçmeden ))

Glutenin zarari ne ki canimm???. Gecende kepekli yulaf karışımı aldım ekmek krep yapmak için. Burda sizin yorumlarinizda fark ettim gluten içerir yaziyor( kullanamıycak miyim???
Canımcım, özellikle 0 larda ekmek vb şeylerin içinde bulunan gluten kilo vermeyi engellermiş.. o yüzden.. glutensiz ekmeği beğenmedim.. Sağolsun poyraz da mısır ekmeğine glutensiz dedi.. bi de onu deniycem bakalım..
Canımmm.. dene tabi ama çok kötü yaww.. yani iş görüyo ama.. en çok nutellaya yakışıyor.. bi bak tabi sende..
Ben de şimdi mısır ekmeği araştırıyorum.. tarifler yorumlar filan.. halk ekmekte yokmuş.. kaliteli mısır unu lazımmış.. nerden bulurumki acep..
tavsiyen varmı, hiç kullandınmı?

Kızlar..

Öğlen meyve salatası yedim.. Şimdi de yağsız tuzsuz tarhana çorbası..
gün bitti sayılır.. akşam 1 dilim tiramisu yiycem o kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…