Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Nesilcim mısır ekmeğini çevrendeki Karadenizli fırınlardan bulabilirsin, hani şu Trabzon Vakfıkebir ekmeği yapan fırınlardan, genelde tabelalarında öyle yazar. Mısır ekmeği de bildiğim kadarıyla mısır unu, su ve tuzdan yapılıyor. Maya vb şeyler yok, sert bir ekmek oluyor.

nutellayamı yakışıyor nesil kız bol bol nutella yedirmesin bide ya bu nutella ndn var ya toplatılsın piyasadan bence bakalım beğenmezsem bidaha almam.canım hiç yapmadım dışarıdanda hiç almadım malesef.ama tarif bulabilirsen kendinde yapabilirsin.ama çok zor ya mısır ununu nerden bulcan.piyasadakiler gdo lu diyolar.ekmeği hiçç yeme daha iyi yada glutensiz ekmeğe devam et bence.

Kızlar..

Öğlen meyve salatası yedim.. Şimdi de yağsız tuzsuz tarhana çorbası..
gün bitti sayılır.. akşam 1 dilim tiramisu yiycem o kadar..

Neslicim 0 gurubuna her türlü mısır ürünleri CISSSS ....mısır ekmeği ve tam buğdaylı ekmekte yiyemiyoruz maalesef... Dün akşam okudum....taneli hiç birşey yiyemiyoruz acaba tarhana yiyebiliyormuyuz bende tarhana çorbasını severim.. bir ara yapıyordum bıraktım.. ıspanaktan bugun bana böğğğ geldi yaaaa

ıspanağı nasıl yaptın ada pirinç falan koydunmu ben çok severim ıspanağı.buhafta pirinç lapası yapıcam diye sebze almadım.geçen hafta bende brokoliden böğğğ olmuştum ya.

ıspanağı nasıl yaptın ada pirinç falan koydunmu ben çok severim ıspanağı.buhafta pirinç lapası yapıcam diye sebze almadım.geçen hafta bende brokoliden böğğğ olmuştum ya.

canım , aslında uzmanlar ıspanağı asla tek yemeyin diyorlar vücuttaki demiri alıyormuş.. ben bir kaşık zeytin yağı ile bir soğanı hafif kavurdum.. sonra yıkadığım ıspanakları attım içine ... yanında kuşbaşı büyüklüğünde et haşlamıştım 4 adet ondan yedim... ama böğğğ geldi yarın bende pirinç lapası yapacam pirinçden lapa yapınca sıkılmıyorum ama et ve yeşillik olunca böğğğ oluyorum artık....

kızlar evinde mutfak terazısı olan var mı ben almayı düşünüyorum yakın zamanda ... yediğim etlerin gr hesaplamam lazım....

Nutella - Chokella - Peripella - Çokokrem - Alpella.. hepsini çok severim.. bi gün evde kalmamıştı, ülker napoliten koydum ekmeğin arasına öyle bile yedim walla.. Hiç bir tatlıyı çok aramam ama çikolata başka bir ihtiyaç.. GOLDEN bitter alcam bidahaki sefer.. daha masum olabilir.
Yaaa.. kahvaltıda yerdim diye yaa.. bi de az zeytinyağlı bir tarif bulmuştum.. içine peynir dereotu filan koyarım diye heves ettim yaa...
bu hafta bende ıspanak pişiricem.. vakit bulursam, pirinç bizde yenebilenler içinde.. yağsız kıyma kullanıp, salçasız yaparım.. 1 avuçta pirinç serperim herhalde, yakışıyor bayaa.. aslında çiğ ıspanak yazıyor ama yiyemem öyle.. marul bile yemem ben hiç..

Kızlar ne yedinşz bakayımmm bugünnnnn :d benim menüm

Sabah limonlu su ve kayısı :)

Öglen tavada yumurta 2 dilim ekmek

Ara 9 -10 tane badem

Akşam 16 da brokoli ve havuc buharda pişirdim yanına yogurt

Birazdan nescafemi icecem yanınada badem veya ceviz :)

Işten ccikinca yarim saat yurudum eve geldim bi kase bol pulbiberli salatalikli yogurdumu yedim 2.5 litre suyumu ve yesilcayimi ictim. Bugunde bitse ohhh

kızlar evinde mutfak terazısı olan var mı ben almayı düşünüyorum yakın zamanda ... yediğim etlerin gr hesaplamam lazım....
ayy adacım bende aynen pirinç lapasından sıkılmıyorum ama geçen hafta 2 gün et yedim et görmek istemiyorum şuan bile.geçen hafta mutfak terazisi vardı a 101 de aldım bozuk çıktı geri iade ettimö aslında şart her mutfağa

nesilim sen hakkaten çikolata aşığısın belli ben içlerinden nutellayı tek geçerrim hiç biri nutellaya yaklaşamıyor malesef bide chokella tat olarak çok yakın nutellaya ondanda almıştık bir kaç kez. napoliteni ekmek arasına koyup yemekte enterasanmış yaneee

Kızlar benim kalcalarım bide belim yani aşagsı baya cok onları nasıl eritecem kilo verirken onlarda erirmi ki?

Cikolata diince akan sular durur benim icin. Yuzyiin icadi bi ara kuvertur cikolata almaya kalktim kiloluk olanlardan esim izin vermedi hepsini bi oturusta yersn dedi. Koca nutella kavanozunu bi kac gunde bitiririm pismsnmiyim diye sor hayir. Ama bir aydir buraya takilali yemiyorum yiyemiyorum. Cok özledim kendisini görürsen selam söyle :/

Kızlar benim kalcalarım bide belim yani aşagsı baya cok onları nasıl eritecem kilo verirken onlarda erirmi ki?
canım, nette araştır.. bel ve basen eriten hareketler diye.. videolarda vardır..
hareket yaparsan daha güzel erir..
Aleykümselaammm.. akşam söylerim..
oğlum kahvaltı çeşidi yemez pek, o yüzden olmazsa olmazımızdır kendileri..

bugün bunları yedim

kahvaltı
1.5 rafadan yumurta( midem almadı dahasını )
2 zeytin, peynir

öglen
el ladar tavuk gögüs
yogurt

ara:şekersiz türk kahvesi

akşam
3ceviz
tarçınlı lıgyt süt

aslında acıkmadım ama acıkıp gözüm dönmeisn diye yedim
ceviz ve sütü

sabah: domates ve peynir
öğlen: kol böreği, bezelye (ıyy), ayran (iş yerindeki mönümüz :100:)
ara: orta şekerli türk kahvesi
akşam: 1 poğaca bir dilim kek :18::18: ve çorba içicem bugün kaçamaklarım oldu

Ya kizlar etten nasil sikiliyorsunuz ya bana da soyleyin ben sabah aksam oglen her an her saat et yiyebilirim hatta cigere bayilirim tabiki izgarada. Yani ben felaket etciyim :$

selaam kızlar bugün neçok yazmış herkes biraz okuyayım dedim yoruldum
semocum sana özelden mesaj atıyorum listeyi bi daha buraya bende kopyalamayayım:26:
bugünkü menüm sabah
2 açık çay 4 kaşık patates kavurma domat salatalık zeytin peynir
öğlen bir lokma tuzlu kurabiye 2 lokmada turta 5 tane zeytinyağlı sarma bir bardak limonata gezmekteydimde
17:45 de 4 kaşık ciğer kavurma
okadar çok ta yememişim aslında ama inanılmaz şiştim hep o limonatanın yüzünden

Kızlaaarrrrr kaafaı yicemnnmmmm canım cok bulgur pilavı istiyo cokcrkti canım cok cok cok cok afff kokusu geldi napcam bennnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…