nutellayamı yakışıyor nesilCanımcım, özellikle 0 larda ekmek vb şeylerin içinde bulunan gluten kilo vermeyi engellermiş.. o yüzden.. glutensiz ekmeği beğenmedim.. Sağolsun poyraz da mısır ekmeğine glutensiz dedi.. bi de onu deniycem bakalım..
Canımmm.. dene tabi ama çok kötü yaww.. yani iş görüyo ama.. en çok nutellaya yakışıyor.. bi bak tabi sende..
Ben de şimdi mısır ekmeği araştırıyorum.. tarifler yorumlar filan.. halk ekmekte yokmuş.. kaliteli mısır unu lazımmış.. nerden bulurumki acep..
tavsiyen varmı, hiç kullandınmı?
Kızlar..
Öğlen meyve salatası yedim.. Şimdi de yağsız tuzsuz tarhana çorbası..
gün bitti sayılır.. akşam 1 dilim tiramisu yiycem o kadar..
Neslicim 0 gurubuna her türlü mısır ürünleri CISSSS ....mısır ekmeği ve tam buğdaylı ekmekte yiyemiyoruz maalesef... Dün akşam okudum....taneli hiç birşey yiyemiyoruz acaba tarhana yiyebiliyormuyuz bende tarhana çorbasını severim.. bir ara yapıyordum bıraktım.. ıspanaktan bugun bana böğğğ geldi yaaaa
ıspanağı nasıl yaptın ada pirinç falan koydunmu ben çok severim ıspanağı.buhafta pirinç lapası yapıcam diye sebze almadım.geçen hafta bende brokoliden böğğğ olmuştum ya.
çok yardımcı canım yağları yakıyo en az 2 fincan içmelisin
Nutella - Chokella - Peripella - Çokokrem - Alpella.. hepsini çok severim.. bi gün evde kalmamıştı, ülker napoliten koydum ekmeğin arasına öyle bile yedim walla.. Hiç bir tatlıyı çok aramam ama çikolata başka bir ihtiyaç.. GOLDEN bitter alcam bidahaki sefer.. daha masum olabilir.nutellayamı yakışıyor nesilkız bol bol nutella yedirmesin bide ya bu nutella ndn var ya toplatılsın piyasadan bence bakalım beğenmezsem bidaha almam.canım hiç yapmadım dışarıdanda hiç almadım malesef.ama tarif bulabilirsen kendinde yapabilirsin.ama çok zor ya mısır ununu nerden bulcan.piyasadakiler gdo lu diyolar.ekmeği hiçç yeme daha iyi yada glutensiz ekmeğe devam et bence.
Yaaa.. kahvaltıda yerdim diye yaa.. bi de az zeytinyağlı bir tarif bulmuştum.. içine peynir dereotu filan koyarım diye heves ettim yaa...Neslicim 0 gurubuna her türlü mısır ürünleri CISSSS ....mısır ekmeği ve tam buğdaylı ekmekte yiyemiyoruz maalesef... Dün akşam okudum....taneli hiç birşey yiyemiyoruz acaba tarhana yiyebiliyormuyuz bende tarhana çorbasını severim.. bir ara yapıyordum bıraktım.. ıspanaktan bugun bana böğğğ geldi yaaaa
bu hafta bende ıspanak pişiricem.. vakit bulursam, pirinç bizde yenebilenler içinde.. yağsız kıyma kullanıp, salçasız yaparım.. 1 avuçta pirinç serperim herhalde, yakışıyor bayaa.. aslında çiğ ıspanak yazıyor ama yiyemem öyle.. marul bile yemem ben hiç..ıspanağı nasıl yaptın ada pirinç falan koydunmu ben çok severim ıspanağı.buhafta pirinç lapası yapıcam diye sebze almadım.geçen hafta bende brokoliden böğğğ olmuştum ya.
canım , aslında uzmanlar ıspanağı asla tek yemeyin diyorlar vücuttaki demiri alıyormuş.. ben bir kaşık zeytin yağı ile bir soğanı hafif kavurdum.. sonra yıkadığım ıspanakları attım içine ... yanında kuşbaşı büyüklüğünde et haşlamıştım 4 adet ondan yedim... ama böğğğ geldi yarın bende pirinç lapası yapacam pirinçden lapa yapınca sıkılmıyorum ama et ve yeşillik olunca böğğğ oluyorum artık....
ayy adacım bende aynen pirinç lapasından sıkılmıyorum ama geçen hafta 2 gün et yedim et görmek istemiyorum şuan bile.geçen hafta mutfak terazisi vardı a 101 de aldım bozuk çıktı geri iade ettimö aslında şart her mutfağakızlar evinde mutfak terazısı olan var mı ben almayı düşünüyorum yakın zamanda ... yediğim etlerin gr hesaplamam lazım....
Nutella - Chokella - Peripella - Çokokrem - Alpella.. hepsini çok severim.. bi gün evde kalmamıştı, ülker napoliten koydum ekmeğin arasına öyle bile yedim walla.. Hiç bir tatlıyı çok aramam ama çikolata başka bir ihtiyaç.. GOLDEN bitter alcam bidahaki sefer.. daha masum olabilir.
Yaaa.. kahvaltıda yerdim diye yaa.. bi de az zeytinyağlı bir tarif bulmuştum.. içine peynir dereotu filan koyarım diye heves ettim yaa...
bu hafta bende ıspanak pişiricem.. vakit bulursam, pirinç bizde yenebilenler içinde.. yağsız kıyma kullanıp, salçasız yaparım.. 1 avuçta pirinç serperim herhalde, yakışıyor bayaa.. aslında çiğ ıspanak yazıyor ama yiyemem öyle.. marul bile yemem ben hiç..
Cikolata diince akan sular durur benim icin. Yuzyiin icadi bi ara kuvertur cikolata almaya kalktim kiloluk olanlardan esim izin vermedi hepsini bi oturusta yersn dedi. Koca nutella kavanozunu bi kac gunde bitiririm pismsnmiyim diye sor hayir. Ama bir aydir buraya takilali yemiyorum yiyemiyorum. Cok özledim kendisini görürsen selam söyle :/Nutella - Chokella - Peripella - Çokokrem - Alpella.. hepsini çok severim.. bi gün evde kalmamıştı, ülker napoliten koydum ekmeğin arasına öyle bile yedim walla.. Hiç bir tatlıyı çok aramam ama çikolata başka bir ihtiyaç.. GOLDEN bitter alcam bidahaki sefer.. daha masum olabilir.
Yaaa.. kahvaltıda yerdim diye yaa.. bi de az zeytinyağlı bir tarif bulmuştum.. içine peynir dereotu filan koyarım diye heves ettim yaa...
bu hafta bende ıspanak pişiricem.. vakit bulursam, pirinç bizde yenebilenler içinde.. yağsız kıyma kullanıp, salçasız yaparım.. 1 avuçta pirinç serperim herhalde, yakışıyor bayaa.. aslında çiğ ıspanak yazıyor ama yiyemem öyle.. marul bile yemem ben hiç..
canım, nette araştır.. bel ve basen eriten hareketler diye.. videolarda vardır..Kızlar benim kalcalarım bide belim yani aşagsı baya cok onları nasıl eritecem kilo verirken onlarda erirmi ki?
Aleykümselaammm.. akşam söylerim..Cikolata diince akan sular durur benim icin. Yuzyiin icadi bi ara kuvertur cikolata almaya kalktim kiloluk olanlardan esim izin vermedi hepsini bi oturusta yersn dedi. Koca nutella kavanozunu bi kac gunde bitiririm pismsnmiyim diye sor hayir. Ama bir aydir buraya takilali yemiyorum yiyemiyorum. Cok özledim kendisini görürsen selam söyle :/
Hoşgeldin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?