Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

yok canıım bu saatten sonra yeme yarın yapar yersin sık dişini

Yemedim 3 kere actım baktım tabagı cıkardım geri koydum kokladım sonra sinirlendim cıktım gittim yemicem küstüm sonra kilo alcam daha kötü olcak hıh yemem banane banane oh be cok şükür iştahim da kactı vallah yemicem aclık hissediyorum kilo vericem inşallah ... :)

Ölüyorum açlıktan :)kızlar ilk defa bu kadar fena oldum napsam ki

aferim sana anteplim eğer kan grubuna uygunsa yarın yersin.bende çok severim ama bana kilo aldırıyor aşırı şişiriyor beni

canım ceviz varsa bi kaçtane at ağzına.yada elma veya süt içebilirsin.bende acıktım bugün hafta sonu hep tok yattım yaşasın açlık

Ben acikmadim daha ispanak cok mu yedim ne:)))))yesil cay ile biberiye cayi ictim buyuk bardak ondanmi istahim gitti....

Ya kizlar etten nasil sikiliyorsunuz ya bana da soyleyin ben sabah aksam oglen her an her saat et yiyebilirim hatta cigere bayilirim tabiki izgarada. Yani ben felaket etciyim :$

Canim senin kangrubun ne???? Ben yiyemiyorum zorla yemeye caliziyorum ama bu hafta kirmizi et daha yemiyecem boggggg yani..

Canim senin kangrubun ne???? Ben yiyemiyorum zorla yemeye caliziyorum ama bu hafta kirmizi et daha yemiyecem boggggg yani..

0+ kan grubum ve gercekten her ogun et yiyebilirim. Tavuk dana kuzu hindi ciger fln :)ama sebzede severim ben ispanaga bayilirim brokoliyede

Bugun disarida 1 saat yurudum evdede 45 dakika yurudum.kizlar bundan bir hafta once daha cook spor yapiyordum dayaniyordum. Ama simdi gunluk 45 dakika yuruyus bandinda yuruyunce yetiyor yoruluyorum daha fazla yurumek istemiyorum...neden acaba ki????

0+ kan grubum ve gercekten her ogun et yiyebilirim. Tavuk dana kuzu hindi ciger fln :)ama sebzede severim ben ispanaga bayilirim brokoliyede

Eeee super vallaha tam kan grubuna goresin... Benim 0+ ama ben sevmiyorumtavuk eti severim hergun yemek istemem..senin diyet yapman daha kolay sut urunlerinden uzak durman yeterli...

Kızlar bunu deniyelimmi biiiii ?????

Batı kültürünün yoğurtla tanışması ise daha yeni sayılır. Bu durum meraklarını ve ilgilerini kamçılıyor olmalı ki yalnızca çeşit çeşit yoğurt üretmekle kalmıyor yoğurdun insan vücudu üzerindeki etkilerini de ciddi şekilde araştırıyorlar. Yoğurt bazı çalışmalara göre karın bölgesindeki yağ yakımını hızlandırıyor.

Ayrıca içindeki kalsiyum sayesinde, yağ yakımını hızlandırıyor. Yeteri kadar kalsiyum alamamak, yağ yakımını sekteye uğratır, bu açıdan yoğurdun içerdiği kalsiyum, kilo vermek isteyenler için çok faydalıdır.

Canlı ve etkin kültürden üretilmiş yoğurt, sindirim sistemini düzenlemek ve bağışıklık sistemini güçlendirmek açısından da çok faydalıdır. İçindeki faydalı bakteriler, sindirim sistemimizdeki zararlı bakterilerle mücadele ederek bağışıklık sistemine yardım eder. Bu, bir yandan bağışıklık sistemine fayda sağlarken diğer yandan da sindirimin kolaylaşmasını sağlar.

Karın bölgesindeki yağları azaltması sayesinde yoğurt, bir çeşit döngü yaratır ve belirli süre düzenli tüketildikten sonra daha belirgin fayda sağlamaya başlar.

Böylece yağ ve kalori tüketiminiz en aza inerken yoğurdun içindeki vitamin mineral ve faydalı bakterilerden en yüksek oranda faydalanmış olursunuz.

Zayıflamaya Yardımcı Kür:

1 kase yağsız yoğurt

1 çay kaşığı zencefil

1 çay kaşığı zerdeçal

1 çay kaşığı tarçın

1 kase yağsız yoğurdun içine 1 çay kaşığı zencefil ,1 çay kaşığı zerdeçal ve 1 çay kaşığı toz tarçın ilave edip karıştırıyoruz.Bunu sabah,öğlen ve akşam olmak üzere 3 kez yapıyoruz ve tüketiyoruz.

Diyetisyen ve Beslenme Koçu

]

canım ceviz varsa bi kaçtane at ağzına.yada elma veya süt içebilirsin.bende acıktım bugün hafta sonu hep tok yattım yaşasın açlık

Bitki çayı ve çok az ananas yedim ama hala açım böyle uyumaya karar cerdim

kizlalr bugun kahvaltida sekersiz cay yarim fincan azicik ekmek ve 5-6 catal yumurta peynurli ve bir.kucuk.kup.peynjr oglende bir kase semizotu yogurtlu uc sort tane kizarmis yogurtlu kabak ve 4 kasik.bulgur pilavi baskada bisicik ywemedm he bide.oglen bir kase coco pops sutle iki fincan biberiye iki fincan yesilcay 1.5 lt su.ictm malesefkii smdi.bnm antibiyotgm var aksam yemedgmden aksam icemiyorum ama olmaz topu topu bes guncuk bi ilacc smdi.icmem gerek.ya cornflakes yicem bi kase sutle yada biskuvi.nescafeyle karar veremedm ama yarn duzene sokucam bukadar gce birakmcam sanrm biskuvi yixem hicte yiysem yok( ben bilerek tartilmiyorum haftada en fazla iki yada uc kere tartiliyorum bakalm bu.haftada bir kilo gitse supeerr

ya kizlar bende 0 kan grubuyum ama yogurttan ayrandan yumurtadan kesmedm ben bu hafta hic kesmicem bakalim nekadar gitcek sonucta yeni dogum yaptm sayilir emzrdm falan bosalan depolarn dolmasi.gerek kalsiyum protein yumurta yogurt bas taci yapmam gerek kararsiz.kaldm neyse siz onlarsiz deneyin ben de yiyerek deniyim kilo farkina bakalim eger az giderse.ilgisi.oldgna inancam ama sanki.bunye.meselesiymis gbime.gelio.isinamadm su.kan grubu.olayina.yaa

66 ile basladigimi soylemistim kizlar ogle yemeginden snra 1 eksi elma 1/4 simit yedim. Max 1 litre su ictim bugun. Biraz evvelde asiri ac hissettim ve canim tatli istedi bende 3 ceviz 3 kuru incir yedim ve cok da keyiflendim :).
66 ile baslamistim simdi tartildim
65.2 ciktim yarin sabah ac karna 64u gorursem sevinicem sanirim bakalim
herkese iyi geceler

aferim sana

maşallah gitsin kilolar

Semo derin betul nesil nerdesiniz nerdeeeeee ??? Hadi semo yoğun betüş salladı bizi özledim yoklugunuz cok soguk derinnnn nerdesiniz ya nesilllllllllllllllllllllllllllllllllllllll sana cok kızdım birden kayboldun yinee :2:

7 Mart Cuma ; 73,3

14 Mart Cuma ; 71,6

21 Mart Cuma ; 70,3

28 Mart Cuma ; 69,2

4 Nisan Cuma ; 68,2

Hedefim 60 şuan için toplamda verdiğim kilo 5 kilo 100 gr

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…