maşallah maşallah Allah artırsın7 Mart Cuma ; 73,3
14 Mart Cuma ; 71,6
21 Mart Cuma ; 70,3
28 Mart Cuma ; 69,2
4 Nisan Cuma ; 68,2
Hedefim 60 şuan içintoplamda verdiğim kilo 5 kilo 100 gr
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Fzabcım bende sen gibi inanmamıştım canım ama bir hafta pirinç lapası yaptığım için hiö yımurya ve süt ürnleri tüketmedim 1300 verdim.geçen hafta yedim çok az verdim.inanöaya başladım aslında ben.ama tabi sen birdene yine belki yediğin halde verirsin canım.ya kizlar bende 0 kan grubuyum ama yogurttan ayrandan yumurtadan kesmedm ben bu hafta hic kesmicem bakalim nekadar gitcek sonucta yeni dogum yaptm sayilir emzrdm falan bosalan depolarn dolmasi.gerek kalsiyum protein yumurta yogurt bas taci yapmam gerek kararsiz.kaldm neyse siz onlarsiz deneyin ben de yiyerek deniyim kilo farkina bakalim eger az giderse.ilgisi.oldgna inancam ama sanki.bunye.meselesiymis gbime.gelio.isinamadm su.kan grubu.olayina.yaa
Tebrikler jaa.7 Mart Cuma ; 73,3
14 Mart Cuma ; 71,6
21 Mart Cuma ; 70,3
28 Mart Cuma ; 69,2
4 Nisan Cuma ; 68,2
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Semo derin betul nesil nerdesiniz nerdeeeeee ??? Hadi semo yoğun betüş salladı biziözledim yoklugunuz cok soguk derinnnn nerdesiniz ya nesilllllllllllllllllllllllllllllllllllllll sana cok kızdım birden kayboldun yinee :2:
Günaydin kizlar,
Herkese guzel bereketli ve huzurlu bir gun dilerim. Bugun ben heyheylerimi evde biraktim, keyifliyim motivasyonda yerinde masallah
ku$uuuuum geldim burdayim :)))
Oyyy kuzuuumm.. geldim ben de burdayım.. Akşam çok yoğundum, giremedim hiç.. Bulgur pilavıyla verdiğin savaşı sen kazanmışın, tebrik ederim..Semo derin betul nesil nerdesiniz nerdeeeeee ??? Hadi semo yoğun betüş salladı biziözledim yoklugunuz cok soguk derinnnn nerdesiniz ya nesilllllllllllllllllllllllllllllllllllllll sana cok kızdım birden kayboldun yinee :2:
Tebrik ederim canım.. Başlangıç kilomuz yakın, ama sen çok hızlı vermişin.. Farklı bişey uyguluyormusun..7 Mart Cuma ; 73,3
14 Mart Cuma ; 71,6
21 Mart Cuma ; 70,3
28 Mart Cuma ; 69,2
4 Nisan Cuma ; 68,2
Super tatlım, tebrikler..Herkese gunaydin guzel bir gun gecirmenizi dilerim.. bu sabah 64lu rakamlari gordum ac karinla ama yaniltici olmamasi adina net bir sey yazmiyorum. Herkese basarilar bugun icin..
Günaydın kızlar
Dün akşam spor yapamadım maalesef. Eve gider gitmez 10 badem, 2 galeta, 1 kk keçi peyniri yedim. Sonra canım çok tatlı çekti ve 1 tane incir reçeli tanesi yedim, kesmedi 1 bardak da tarçınlı süt içtim.
Sabah tartıda -100 düm, demek ki spor yapmayınca ben hiç zayıflayamıyorum. Sabah kahvaltım yine klasik, 1 tt ekmek, 1 yumurta, 2-3 çatal keçi peyniri, 3 zeytin. Öğlene ton balıklı salata yapmayı planlıyorum. Akşama da spor şart yani, başka türlü olmuyor...
POYRAZ, ZEYAS.. günaydın.. Bu gün bende ton balıklı salata yemeye çalışıcam.. Bir saklama kabına 4 yaprak kıvırcık doğrayıp koydum, üzerine 1 tutam maydonoz doğradım.. 1 taze soğan, temizledim, 2 ye böldüm, kokmasın diye doğramadım.. yarım domates.. 1 küçük ton balığı.. bu şekilde yanımda getirdim.. Çok az tuz, bol limon.. yağa gerek yok galiba.. balıkta var çünkü.. bunu yemeyi planlıyorum ama şöyle bir ayrıntı var.. normalde ağzıma sürmem ve hiç sevmem.. umarım yiyebilirim, seversem en favori menüm olacak kendileri..günaydın fıstıklar dün akşam çok aç yattım sabah -600 gördüm cumartesi günkü kilomdan +400 kaldı onuda bugün halledip yarından sonraki günler 69 görmem lazım artık. bide poyraz ton balığı dedi canım çekti bende bugün yiyim bari acaba kan grubuma uygunmu bir araştırayım bakayım öpüldünüsss
Aşşşkkkııımmm.. Sana da günaydın..Günaydin kizlar,
Herkese guzel bereketli ve huzurlu bir gun dilerim. Bugun ben heyheylerimi evde biraktim, keyifliyim motivasyonda yerinde masallah
Selam çıtırlar..
Akşam yine yedim ben.. Çocuşum doğum günüsü sebebiyle annemdeydik.. Önce az bi yemek yedim..
Çok severim ama zararlı bana..Şehriye çorbası ve karnıbahar yedim.. sonra da 1 dilim pasta ve 1 dilim tiramisu..
Sonra soda içtim.. yatmadan önce de bol limonlu yeşil çay..
Sabah düne göre daha hafiftim ama ctesi kiloma daha çookkk var.. eksi düşmeye çalışıcam..
ve kendi doğum günüme kadar ağzıma pasta börek sürmiycem.. SÖZ....
Sabah 1 fincan bol limonlu yeşilçay.. 3-5 fındık fıstık..
işe gelince 1 muz ve 1 fincan sade sert bir nescafe..
acıkınca salata yapıcam
akşamı da elma ile geçiştirmeye çalışıcam..
Oyyy kuzuuumm.. geldim ben de burdayım.. Akşam çok yoğundum, giremedim hiç.. Bulgur pilavıyla verdiğin savaşı sen kazanmışın, tebrik ederim..
Tebrik ederim canım.. Başlangıç kilomuz yakın, ama sen çok hızlı vermişin.. Farklı bişey uyguluyormusun..
Kan grubun ne, neler yiyorsun?
Super tatlım, tebrikler..
POYRAZ, ZEYAS.. günaydın.. Bu gün bende ton balıklı salata yemeye çalışıcam.. Bir saklama kabına 4 yaprak kıvırcık doğrayıp koydum, üzerine 1 tutam maydonoz doğradım.. 1 taze soğan, temizledim, 2 ye böldüm, kokmasın diye doğramadım.. yarım domates.. 1 küçük ton balığı.. bu şekilde yanımda getirdim.. Çok az tuz, bol limon.. yağa gerek yok galiba.. balıkta var çünkü.. bunu yemeyi planlıyorum ama şöyle bir ayrıntı var.. normalde ağzıma sürmem ve hiç sevmem.. umarım yiyebilirim, seversem en favori menüm olacak kendileri..
Aşşşkkkııımmm.. Sana da günaydın..
Sen hiç yanına alma heyheylerini.. böyle iyisin..
nesil glutensiz ekmeğimi aldım tadına baktım o ne öyle plastik resmenama fena değil yenir yani hemen azcık nutellayla denedim hakkaten yakışıyomuş rabbim ömür boyu bu ekmekle beslenmesi gereken insanlara yardım etsin çölyak hastalığı idi sanırım.çok zor
Ben de hala 1 kilo fark var.. Kaba bir tabirle ''Tatlı tatlı yemenin, acı acı ....sını'' yaşıyorum.. :26:günaydııın kızlar ,
henüz hafta sonu aldığım gramları veremedim ama yarın gider inşallah azıcık kaldı ....bugun lapa yapacam büyük ihtimalle daha gierer menu yazarm... spor yaparım inşallah
Haklısın canım.. Toparlanmam lazım.. Sağol desteğin için..Hahaha evet en kazandım sanada gecmiş olsun hemen topla kendini nesilll pes etmek yokk]
Ben de hala 1 kilo fark var.. Kaba bir tabirle ''Tatlı tatlı yemenin, acı acı ....sını'' yaşıyorum.. :26:
Haklısın canım.. Toparlanmam lazım.. Sağol desteğin için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?