Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

7 Mart Cuma ; 73,3

14 Mart Cuma ; 71,6

21 Mart Cuma ; 70,3

28 Mart Cuma ; 69,2

4 Nisan Cuma ; 68,2

Hedefim 60 şuan için toplamda verdiğim kilo 5 kilo 100 gr

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
maşallah maşallah Allah artırsın ve bir ayda 5 kilo darısıda benim başıma inşallah

Herkese gunaydin guzel bir gun gecirmenizi dilerim.. bu sabah 64lu rakamlari gordum ac karinla ama yaniltici olmamasi adina net bir sey yazmiyorum. Herkese basarilar bugun icin..

Fzabcım bende sen gibi inanmamıştım canım ama bir hafta pirinç lapası yaptığım için hiö yımurya ve süt ürnleri tüketmedim 1300 verdim.geçen hafta yedim çok az verdim.inanöaya başladım aslında ben.ama tabi sen birdene yine belki yediğin halde verirsin canım.
7 Mart Cuma ; 73,3

14 Mart Cuma ; 71,6

21 Mart Cuma ; 70,3

28 Mart Cuma ; 69,2

4 Nisan Cuma ; 68,2

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Tebrikler jaa.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

Dün akşam spor yapamadım maalesef. Eve gider gitmez 10 badem, 2 galeta, 1 kk keçi peyniri yedim. Sonra canım çok tatlı çekti ve 1 tane incir reçeli tanesi yedim, kesmedi 1 bardak da tarçınlı süt içtim.

Sabah tartıda -100 düm, demek ki spor yapmayınca ben hiç zayıflayamıyorum. Sabah kahvaltım yine klasik, 1 tt ekmek, 1 yumurta, 2-3 çatal keçi peyniri, 3 zeytin. Öğlene ton balıklı salata yapmayı planlıyorum. Akşama da spor şart yani, başka türlü olmuyor...

günaydın fıstıklar dün akşam çok aç yattım sabah -600 gördüm cumartesi günkü kilomdan +400 kaldı onuda bugün halledip yarından sonraki günler 69 görmem lazım artık. bide poyraz ton balığı dedi canım çekti bende bugün yiyim bari acaba kan grubuma uygunmu bir araştırayım bakayım öpüldünüsss

Kan grubunuza göre nasıl doğru beslenirsiniz? Neleri yemeli, neleri yememelisiniz?

0 Grubu

Kan grubu 0 olanlar avcı toplayıcı gibi ataları gibi oldukça atletik bir bedene sahip oluyor. Bol bol kardiyo egzersizine ve enerji seviyelerini yüksek tutmak için proteinden zengin kırmızı et tüketmeye ihtiyaç duyuyorlar.

1- Bu gruptakiler sadece sebze yiyerek diyet yapmamalı. Çok fazla süt ve süt ürünleri tüketmekten, unlu mamuller yemekten kaçınmalı.
2- Kırmızı et, biftek, hindi, somon, havuç, mantar, biber, çiğ ıspanak, soya sütü, fındık, çam fıstığı, ceviz ve zeytinyağı tüketebilirler. Haftada ortalama 14-16 porsiyon et ve balık tüketebilirsiniz. 5 taneye kadar da yumurta serbest.
3- Tavuk, kuzu eti, alabalık, keçi peyniri, yulaf ve yulaf ezmesi, karnıbahar, lahana, şamfıstığı ve ayçiçeği yapı tüketimi haftada bir ile sınırlandırılmalı.
4- Uskumru, beyaz peynir, kaşar peyniri, mozzarella peyniri, soya sütü, fasulye, bezelye, barbunya, mercimek ve susam en fazla ayda bir, bir porsiyon yenilebilir.
5- Folik asit, kalsiyum, potasyum açısından zengin beslenmelisiniz.

A Grubu

Kan grubu A olanlar, genellikjle hareketsiz bir yapıya sahiptirler ve hayvansal yiyeceklere çok ihtiyaç duymazlar. Bunları fazla tüketmeleri halinde sindirim sorunları yaşayabilirler.

1- Çok fazla et ve süt ürünleri tüketmeyin. Tam buğdaydan yapılma ürünler yerine pirince ağırlık verin.
2- Bol bol balık tüketin. Somon, mezgit, ton balığı tüketin. Balkabağı, pirnç patlağı, tatlı patates, zeytinyağı, soğan, çam fıstığı da tüketilmesi önerilen yiyecekler. Haftada 2 yumurta serbest.
3- Kestane, mantar, susam, biber, ayçiçeği yağını haftada birden fazla tüketmeyin.
4- Yeşil zeytin, çiğ ıspanak ve domatesi ayda bir tüketin.
5- Sindirime yardımcı takviyeler alın ve kalsiyumla, potasyum bakımından zengin yiyecekler tüketin.

B Grubu

Kan grubu B olanlar, dengeli bir şekilde hem et hem sebze yemeliler. B grubundakiler genellikle güçlü bir bağışıklı sistemine sahiptirler.

1- Klima ile ısıtılan ya da soğutulan ve kuru ortamlarda bulunanlar süt ürünlerini fazla tüketmekten kaçınmaları gerekiyor.
2- Haftada 7-8 porsiyon et, balık tüketin, aynı zamanda 4 adet yumurta yiyin. Ayrıca, hindi, somon, pirinç, salatalık, yeşil zeytin, mantar, çiğ ıspanak, fındık, ceviz ve zeytin yağı.
3- Biftek, yoğurt, keçi peyniri, mozzarella, yulaf ezmesi, elma, biber, lahana, susam ve ay çiçeği yağını haftada bir ile sınırlandırın.
4- Tavuk eti, uskumru, barbunya, domates be karnıbaharı ayda birden fazla yemeyin.
5- Her 3 günde bir alınacak demir takviyesi ve kalsiyumla folik asit bakımından zengin vitamin kullanılabilir.

AB Grubu

Kan grubu AB olanlar, mükemmel bir bağışıklık sistemine sahiptirler. Enfeksiyon ve alerjileri kendinizden uzak tutabilirsiniz.

1- Süt ürünleri, peynir ve yumurta bazı solunum sistemi sorunlarına neden olabilir. Bu tip durumlarda bu ürünler tüketilmeyebilir veya daha az tüketilebilir. AB grubundakiler tam tahıllı yerine pirinci öneriyor. Ayrıva haftada 5-7 porsiyon et ve balık yemeleri öneriliyor.
2- Bol bol hindi ve ördek eti, somon, yeşil zeytin, biber, mantar, ıspanak, fındık, çam fıstığı, ceviz ve zeytinyağı yiyin.
3- Kuzu eti, alabalık, börülce, bqarbunya, soya fasulyesi, karnıbahar, salatalık, domates, kestane, şamfıstığı, susam ayçiçeği yağı size sakıncalı. Haftada en fazla 1 kez tüketebilirsiniz.
4- Biftek, tavuk, uskumru, beyaz peynir, mozzarella ve mercimeği ayda enfazla bir porsiyon tüketin.
5- Her 10 günde bir alacağınız kalsiyum, potasyum ve folik asit açısından zengin günlük bir multi vitamin alabilirsiniz.

kızlar hoşuma gitti çok açıklayıcı bir yazı paylaşayım dedim

Günaydın hanımlar.hafta sonu aldığım +300 gitti üstünerse 200 g daha gitmiş artık tamamen kurtulmak istiyorum şu kilolardan.normalde hedefim 58 di artık 55:)

Günaydin kizlar,

Herkese guzel bereketli ve huzurlu bir gun dilerim. Bugun ben heyheylerimi evde biraktim, keyifliyim motivasyonda yerinde masallah

Semo derin betul nesil nerdesiniz nerdeeeeee ??? Hadi semo yoğun betüş salladı bizi özledim yoklugunuz cok soguk derinnnn nerdesiniz ya nesilllllllllllllllllllllllllllllllllllllll sana cok kızdım birden kayboldun yinee :2:

ku$uuuuum geldim burdayim :)))

nesil glutensiz ekmeğimi aldım tadına baktım o ne öyle plastik resmen ama fena değil yenir yani hemen azcık nutellayla denedim hakkaten yakışıyomuş rabbim ömür boyu bu ekmekle beslenmesi gereken insanlara yardım etsin çölyak hastalığı idi sanırım.çok zor

Günaydin kizlar,

Herkese guzel bereketli ve huzurlu bir gun dilerim. Bugun ben heyheylerimi evde biraktim, keyifliyim motivasyonda yerinde masallah

ohh oh maşallah canım. semocum özletme kendini bebeğim.

günaydııın kızlar ,

henüz hafta sonu aldığım gramları veremedim ama yarın gider inşallah azıcık kaldı ....bugun lapa yapacam büyük ihtimalle daha gierer menu yazarm... spor yaparım inşallah

Selam çıtırlar..
Akşam yine yedim ben.. Çocuşum doğum günüsü sebebiyle annemdeydik.. Önce az bi yemek yedim..
Çok severim ama zararlı bana.. Şehriye çorbası ve karnıbahar yedim.. sonra da 1 dilim pasta ve 1 dilim tiramisu..
Sonra soda içtim.. yatmadan önce de bol limonlu yeşil çay..

Sabah düne göre daha hafiftim ama ctesi kiloma daha çookkk var.. eksi düşmeye çalışıcam..
ve kendi doğum günüme kadar ağzıma pasta börek sürmiycem.. SÖZ....

Sabah 1 fincan bol limonlu yeşilçay.. 3-5 fındık fıstık..
işe gelince 1 muz ve 1 fincan sade sert bir nescafe..

acıkınca salata yapıcam

akşamı da elma ile geçiştirmeye çalışıcam..

Semo derin betul nesil nerdesiniz nerdeeeeee ??? Hadi semo yoğun betüş salladı bizi özledim yoklugunuz cok soguk derinnnn nerdesiniz ya nesilllllllllllllllllllllllllllllllllllllll sana cok kızdım birden kayboldun yinee :2:
Oyyy kuzuuumm.. geldim ben de burdayım.. Akşam çok yoğundum, giremedim hiç.. Bulgur pilavıyla verdiğin savaşı sen kazanmışın, tebrik ederim..
7 Mart Cuma ; 73,3

14 Mart Cuma ; 71,6

21 Mart Cuma ; 70,3

28 Mart Cuma ; 69,2

4 Nisan Cuma ; 68,2

Tebrik ederim canım.. Başlangıç kilomuz yakın, ama sen çok hızlı vermişin.. Farklı bişey uyguluyormusun..
Kan grubun ne, neler yiyorsun?
Herkese gunaydin guzel bir gun gecirmenizi dilerim.. bu sabah 64lu rakamlari gordum ac karinla ama yaniltici olmamasi adina net bir sey yazmiyorum. Herkese basarilar bugun icin..
Super tatlım, tebrikler..

POYRAZ, ZEYAS.. günaydın.. Bu gün bende ton balıklı salata yemeye çalışıcam.. Bir saklama kabına 4 yaprak kıvırcık doğrayıp koydum, üzerine 1 tutam maydonoz doğradım.. 1 taze soğan, temizledim, 2 ye böldüm, kokmasın diye doğramadım.. yarım domates.. 1 küçük ton balığı.. bu şekilde yanımda getirdim.. Çok az tuz, bol limon.. yağa gerek yok galiba.. balıkta var çünkü.. bunu yemeyi planlıyorum ama şöyle bir ayrıntı var.. normalde ağzıma sürmem ve hiç sevmem.. umarım yiyebilirim, seversem en favori menüm olacak kendileri..
Günaydin kizlar,
Aşşşkkkııımmm.. Sana da günaydın..
Sen hiç yanına alma heyheylerini.. böyle iyisin..

Hahaha evet en kazandım sanada gecmiş olsun hemen topla kendini nesilll pes etmek yokk ]

Aynen, benim de aklıma aynı şey gelmişti.. zor gerçekten.. Ada mısırunu da zararlı deyince vazgeçtim mısır ekmeği yapmaktan..
sadece bazı sabahlar 1-2 dilim normal vs.. ekmek yerim.. diğer öğünler yemem..
Glutensiz ekmek acayip gerçekten.. kızarmıyo filan.. benim aldığım 5 li hamburger emeği modeliydi.. 1 topu normal ekmek gibi dilimleyip yemek daha rahat oluyor.. farklı modelleri de varmış ama görmedim onları..

YENI LİSTEMİZ 29/03 - 05/04​

GRUP 1
1) Antepli .. (baslangic 92,3) (A+) (8.hafta) (hedef 60) (toplam -7,50) ... 86,60 - 85.80 - 84,80 (-1,000 kilo)
2) betul .... (baslangic 87,5) (O+) (7.hafta) (hedef 75) (toplam -7,70) ... 81,00 - 80.30 - 79.80 (-500 gram)
3) alaca .... (baslangic 84,5) (++) (6.hafta) (hedef 75) (toplam -4.20) ... 80,90 - 80.30 -80.70 (+500 gram)

GRUP 2
4) FZAB .... (baslangic 82,5) (++) (10.haft) (hedef 67) (toplam -5,10) ... 79,00 - 78.60 - 77,40 (-1,200 kilo)
5) Zeyas ... (baslangic 75,0) (0+) (8.hafta) (hedef 65) (toplam -4,80) ... 72,00 - 70,70 - 70,20 (-0,500 gram)
6) ada ...... (baslangic 75,0) (0+) (5.hafta) (hedef 65) (toplam -2,90) ... 73,50 - 72,60 - 72,10 (-0,500 gram)

GRUP 3
7) Nesil ...... (baslangic 72,0) (0+) (9.hafta) (hedef 63) (toplam -6,80) ... 66,60 - 66,20 - 65,20 (-1,000 kilo)
8) poyraz ... (baslangic 71,7) (0+) (7.hafta) (hedef 53) (toplam -5,70) ... 68,80 - 67,00 - 66,00 (-1,000 kilo)
9) mavijikt .. (baslangic 69,9) (B+) (4.hafta) (hedef 60) (toplam -2,60) ... 67,70 - 68,20 - 67.30 (-0,900 gram)
10) masum . (baslangic 70,3) (ab+) (4.hafta) (hedef 65) (toplam -2,0) ... 70,00 - 68,80 - 68.00 (-0,800 gram)
11) nisan .... (baslangic 68,9) (++) (5.hafta) (hedef 60) (toplam -4,40) ... 66,40 - 65,30 - 64,50 (-0,800 gram)
12) ecrin .... (baslangic 66,7) (++) (5.hafta) (hedef ??) (toplam -2,90) ... 64,80 - 63,80 - 63.30 (-0,500 gram)
13) Semo ... (baslangic 71,5) (A+) (10.haft) (hedef 63) (toplam -3,00) ... 68,70 - 68,50 - 68,30 (-0,200 gram)

GRUP 4
14) tucc .... (baslangic 65,7) (++) (7.hafta) (hedef ??) (toplam - 4,60) .... 61,10 - 60,50 -59.20 (-1,300 kilo)
15) Derin .. (baslangic 68,0) (B+) (10.haft) (hedef 55) (toplam -10,80) ... 59,20 - 57,60 -57,20 (-0,400 gram)
16) Dila .... (baslangic 61,0) (++) (2.hafta) (hedef 55) (toplam +0,200) ... 00,00 - 61,60 -61.80 (+0,200 gram)

YENİ KIZLAR LİSTESİ - kizlar bu hafta düzenli paylasim yaptiginiz taktirde, listeye girebilirsiniz.
17) mavli ... (baslangic 64,0) (++) (1.hafta) (hedef 53) (toplam -1,00) ... 00,00 -00,00 - 63,00 (-1,000 kilo)
18) Jaa ...... (baslangic 69.2) (++) (1.hafta) (hedef 60) (toplam -1,00) ... 00,00 -00,00 - 69,20 (-1,000 kilo)
19) meyvali . (başlangic 80,0) (++) (1.hafta) (hedef ??) (toplam -1,00) ... 00,00 -00,00 - 79,00 (-1,000 kilo)
20) Katze ... (baslangic 62,8) (++) (1.hafta) (hedef ??) (toplam -0.80) ... 00,00 -00,00 - 61.20 (-0,800 gram)

Son düzenleme:
Kızlay 1 hafta böyle beslencem ne dersnz ?

Sabah 1 dilim ekmek 2-3 zeytin salatalık fln filan

Öglen + Akşam yogurt salata ??

2 haftadada

Kahvaltı aynı

Öglen + akşam Corba salata ???

Sizce ? Ya bişeyler yapmak istym sanki durcak kilo vermem kış kış kilolar kış kış yallah kilo yallah :d

günaydııın kızlar ,

henüz hafta sonu aldığım gramları veremedim ama yarın gider inşallah azıcık kaldı ....bugun lapa yapacam büyük ihtimalle daha gierer menu yazarm... spor yaparım inşallah
Ben de hala 1 kilo fark var.. Kaba bir tabirle ''Tatlı tatlı yemenin, acı acı ....sını'' yaşıyorum.. :26:

Hahaha evet en kazandım sanada gecmiş olsun hemen topla kendini nesilll pes etmek yokk ]
Haklısın canım.. Toparlanmam lazım.. Sağol desteğin için..

Ben de hala 1 kilo fark var.. Kaba bir tabirle ''Tatlı tatlı yemenin, acı acı ....sını'' yaşıyorum.. :26:

Haklısın canım.. Toparlanmam lazım.. Sağol desteğin için..

Sonuna kadar arkandayım ❤️

kızlar 2 gündür sizelri okuyorum ama kızımın hastalığı nedeniyle içimden yazmak gelmedi

haftasonu babasına gidiyor babanesinde dondurma yemiş ve pazar günü bana ateşli ve hasta şekilde geldi 3 günde rapor almış
franjiti olanda bir çocuk hem ateş hem boğaz ağrısı hemde akanbir franjiti var 2 gündür uykular haram dün işede gelemedim bugün annem bakıyor

bende yedim ama kızıma olan hareketimden dolayı durmadı üstümde gece gündüz onunla uğraşıyorum.

bugünden artık işe geldim ve haftayı lapayla açtım canım hiçbirşeyle uğraşmak istemediği için ne yesem düşünceside olmaması için lapadan devam ediyorum
İstanbul yine soğuk havalar ısınaydı iyiydi ne yürüyüş var ne hareket soğuktan oturabiliyoruz sadece ...

benden bu kadar takipteyim yeni gelen arkadaşlarda hoş geldiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…