Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Günaydın canm öncelikle... Çok klasik bi cvp olacak ama en geç 7 de yemeğin bitmiş olacak tabi ne kadar erken yersen o kadar iyi... Ben haftaiçi her gün bfite gidiyorm... Bunun çok etkisi olduğunu düşünüyrm... Bazen hiç ekmek yemiyorm ama çok açsam 1 dilim
kepek ekmeği tüketiyorm kahvaltıda... Günlük almam gereken kalori miktarım 1068 kcal ama yaptığım sporu, harcadığım kaloriyi çıkardığımda benim aldığım günlük kalori 600-800 kcal arasında değişiyor... Kalori hesabı yapıyorum yani canım... Bu da önemli bence... Günde 3-4 lt su içiyorum ve aktardan ayrı ayrı aldığım 9lu bitki çayınıda içmeye başladım bu aralar... Kan grubum A rh+ ama bununla ilgili bi beslenmem yok zaten süt ve süt ürünleri, yumurta tüketemiyorum ben çünkü sevmiyorum canım...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Canım benim bilgilerimde yanlışlık var yada ben mantığını anlayamadım çünkü bnm başlangıç kilom 73,3 başlayalı 1 ay oldu ve şuan 68,2 kiloyum hedefim ise 60

antepli nesil poyraz fzab tucc TEBRİKLEEEERR

Son düzenleme:
Canım çok geçmiş olsun kızına inşallah kısacak zamanda iyileşir

günaydın arkadaşım bence böyle tek tip beslenmen sağlıksız olur güçten düşer hastalanırsın ozamanda verdiğin kiloları geri alırsın az ye ama hergün değişik şeyler ye

Rabbim tez zamanda şifa versin canım

Tamaaam mavli öyle yapam ozaman saol ...

POYRAZ, ZEYAS.. günaydın.. Bu gün bende ton balıklı salata yemeye çalışıcam.. Bir saklama kabına 4 yaprak kıvırcık doğrayıp koydum, üzerine 1 tutam maydonoz doğradım.. 1 taze soğan, temizledim, 2 ye böldüm, kokmasın diye doğramadım.. yarım domates.. 1 küçük ton balığı.. bu şekilde yanımda getirdim.. Çok az tuz, bol limon.. yağa gerek yok galiba.. balıkta var çünkü.. bunu yemeyi planlıyorum ama şöyle bir ayrıntı var.. normalde ağzıma sürmem ve hiç sevmem.. umarım yiyebilirim, seversem en favori menüm olacak kendileri..

Nesilcim günaydın baby Umarım salatanın tadını seversin canım, çok pratik ve sağlıklı bir öğün çünkü, ayrıca da tam tembel işi Ben de marul, domates, salatalık, kornişon, limon ve biraz mısır ekleyip yapacağım

kizlaar gunaydiinnn
Zeyascim tesekkurler tatlimm darisi haftaya sana ins:) su kan grubunu okudum da benm esim A+ grubu mesela hareketsizdir yazmis benm esim suan30 yasinda ve 20 yasindan beri spor yapiyor toplasan bir sene olmaz verdgi aralar.spor yapmak icin oruc tutmayan bi insan ve cok.hareketli hic durmaz oturmaz devamli biselerle.mesgul olur bazen evi bile temizler skilirda ve tavuktan uzak dursun yaziyo benm esim haftanin bes gunu evde tavuk yiyen disardada her Allahin gunu tavuk doner yiyen bi insan ve bi iki tanede olsa karninda baklavasi var kocamin yani.hicmi hic ilgisi yok.formuda yerinde hareketide ben hic bii is anlamadm bu durumdan ya cok kafama takiliyo ama kesinlikle denicem bende

Derincim gecmis olsun canm kuzucuguna ins atlatr narin bebecikler ve ah su babanneler

Nesilcim Kuzeycigimn yeni yasi kutlu olsun onlarin yasi buyusun bizimkiler kuculsun

ve kahvaltimm

bir haslanmis.yumurta domates salatalik bir bardak sekersiz cay Allahtan cayi pek sevmem ekmek yookk siifirr

dun aksam pizza vardi esim yedi agzima bir lokma surmedm onu oglen yicem ve bir bardak schweps icicem( aksamda soyle peynirli domatesli tavuklu.bi salata yapar ekmeksiz yerim bugunki zaiyatim pizza olsun bakalim bundan sonra bende kalori.hesabina giriyorum

GRUP 3
7) Nesil ...... (baslangic 72,0) (0+) (9.hafta) (hedef 63) (toplam -6,80) ... 66,60 - 66,20 - 65,20 (-1,000 kilo)

Arkadaşım bu hafta bu sonuca layık davranmaya çalışıcam..

Bi de millet yeter bu kadar daha verme filan demeye başladı, kıçım kalktı galiba, daha sonra tekrar aynı motivasyonu kazanmam çok güç olur..
Bu gün itibariyle tekrar azimli ve iradeli davranıcam...

SÖZ veriyorum hepinize..

Kızlar bugün ayran detoksuna da başladım bakalm 2 günde değişen bişey olacak mı

selam günaydın kızlar , herkese hafif bir gün diliyorum
ya çok canım sıkkın elbiseme uygun bir korse bulamadımm
hangisini giysem bri yerim fırtladı
en son penti çorap korse deniycemm

canım , çok geçmiş olsun . Allah şifa versin

geçmiş olsun derincim
çocuklara kıyılmaz ya biran önce düzleir inşş

Bu sabah ,
2 yk lor peynir
1 kırmızı biber
maydanoz ve dere otu
3 adet kızarmış light form ekmek

soğan suyu

öğle
pirinç lapası yanında kırmızı biber ve yeşil biber

akşam
pirinç lapası yanında kırmızı biber ve yeşil biber

yeşil kahve ve yeşil çay içerim gün içerisinde...bana bu yeşil kahvenin bağırsaklarda hiç etkisi olmadı hatta kabızlık yaptı diyebilirim.. Ama iştahı azaltıyor bu doğru....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…