Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

sen millete bakma canim onlar kiskandiklarindan oyle diyorlar YETER boyle iyisin diye :-DDD
Senin boyuna gore ideal kilon bu civarda 58-60 arasi

Canım benim bilgilerimde yanlışlık var yada ben mantığını anlayamadım çünkü bnm başlangıç kilom 73,3 başlayalı 1 ay oldu ve şuan 68,2 kiloyum hedefim ise 60

canim yok yanlis degil
baslangic kiloyu buraya yazmaya basladigindan beri sayiyoruz, yani gecen haftaki kilon.

Çok geçmiş olsun tatlım.. Kuzucuklar hasta olunca çok üzülüyorum ben.. onlar iyi olsun.. biz hasta olalım walla yaa...
Benimki toparlandı ama hala deri derin öksürüyor.. inşallah çabuk atlatır.. neşeniz yerine gelir..
Anladım canım.. Çok sağol uzun uzun yazmışsın.. Hergün spora zaman ayırabilmen çok güzel.. Ben ancak haftada 3-4 gün yürüyüş yapabiliyorum.. Çıkmadığım günler de evde ısınma mekik filan.. hareketsiz kalmiim diye.. Havalar bi düzelse miskinliğimiz geçecek inşallah..
antepli nesil poyraz fzab tucc TEBRİKLEEEERR
Saol tatlım..
Deniycem, çok merak ediyorum.. beğenmek istiyorum, hem kan grubumuza çok uygun.. hem de pratik ve sağlıklı.. Bi de salata tok tutarmış.. yemediğim için bilmiyorum henüz.. Akşam da yürüyüş yapabilirsem geçen haftanın motivasyonuna kavuşmuş olcam tekrardan.. Bu arada be söyllim de sen bilirsin;
bize mısır ve turşu da yasak.. Mısırı çok severim ben..
Saol tatlım.. 10 yaşı bitti.. Allah hepimizinkine sağlıklı uzun güzel ömürler versin.. Hep iyilerle karşılaştırsın.. Zaman çok kötü.. Kuzucuklarımız Allah'a emanet..
Bu arada senin eşinin nesli tükendi galiba diycem ama benimki de öyle aslında.. Sağolsun her konuda yardım eder..
O da sıfır grubu ve yememesi gereken herşeyi fazla fazla yer, düzenli spor yapar, çay kahve sigara kullanır ama hep böyle bi fittir yani..
Ama şu da var, A grubu bir arkadaşım var, 38 yaşında bayan.. o da sıkı bir diyette ve 1 ayda 1 kilo zor verdi..
Kan grubu olayından ona da bahsettim, araştırdık..
Domates biber yoğurt süt yumurta vs. bile sakıncalıymış ve o hep bunları yermiş.. Kilo veremediği için dikkat etmeye karar verdi..

Diycem o ki.. Kilo verebiliyorsan sorun yok.. Ama veremiyorsan bişeyler yanlış demekki, o noktada dikkate alınabilir..
Ben haftada 300-400 gram verebiliyordum, geçen hafta 1 kilo verdim..
En azında akşam saati yediklerine dikkat et bence..
Bu arada öğlen yiyeceğin pizzadan bişeycik olmaz.. Afiyetle tadını çıkar tatlım.. Afiyet olsun..

Canım kabızlık bende de var ama lapa yapıyor sanki öyle

Bfit varsa yakınlarında canım tavsiye ederim ama zaten yürüyüş yapıyorsan o da yeter

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Derin çoook geçmiş olsun canım acil şifalar

nesil boyun kaç ki senin.

Açıklayabilir misin tam olarak cnm

saol kusum sanada afiyet bal olsun bn yedklerimi yazmiyorum ama bir haftadr oglen yemegyle kapatyrum ilk defa bir hafta sonra bugune aksam ogunu koydum oda ilac yuzunden( yani yazdklariniza gore gercekten cok etkili bide burclara gore zayiflama var ona da bakmali
bide Allah kimsenin kocasini basindan eksik etmesin is yapani da yapmayani da basimizda olsunlarda o bile bir seyy Allah herkesi ruh ikizine kavustursun birbirine bagislasin

Derincim bu erkekler ne balli ya uf kilo derdi yokk selulit yok catlak yok gicik oldum smdi

ayy fittingoya uye oldum ne guzel siteymisss almam gereken kalori 1100 mus sabah ta 202 almisim cok eglenceli ozellikle su bardak olayi

DERIN cim: cok gecmis olsun, ALLAH acil sifalar versin kizina

ANTEPISH: cok iyi gidiyosun canim, tebrik ederim

Açıklayabilir misin tam olarak cnm

yani baslangic kilon = gecen hafta cuma-cumartesi ki kilon.

selam günaydın kızlar , herkese hafif bir gün diliyorum
ya çok canım sıkkın elbiseme uygun bir korse bulamadımm
hangisini giysem bri yerim fırtladı
en son penti çorap korse deniycemm
Masum, o çoraplardan denemiştim.. iyice yukarı kaburgana kadar çekmek gerekiyor.. sonra hareket ettikçe beline kadar aşağı kayıyor ve bel pörtlüyor, arkadan kötü görünüyor.. Ama istersen dene ilk giyişte hoş bir his yaratıyor ama aklın hep onda kalacak..
Bfit varsa yakınlarında canım tavsiye ederim ama zaten yürüyüş yapıyorsan o da yeter
Araştırmadım hiç.. Haftaiçi okul zamanı akşam çok zaman ayıramam herhalde.. Kuzunun yatmasına yakın çıkabiliyorum - 1-1,30 saat yürüyüp dönüyorum eve..
nesil boyun kaç ki senin.
Canım, çok uzun değilim.. 163-164 filan ama kilomu belli etmeyen bir tipim var.. Yüzüm biraz incedir, omuzlar sırt arka atletik, göğüs normal sayılır.. 85..
kıvrımlarım orantılı.. 70 ken bile 62-63 sanarlardı beni..
Şimdi de uzun aradan sonra görüşünce yeter bu kadar daha verme, iyisin böyle filan diyenler var çevremde..
Hem hoşuma gidiyo, hem motivasyonum kırılıyo..
Toparlanmam gerek..

hadi yaaaa napcam ben yaaaaa tahmin etmişitm öyle olacagınııı
ya kaç korse denedim yokkk hepsinde bir yeirm çıkıyor napsam ki

Canım kabızlık bende de var ama lapa yapıyor sanki öyle

ilk zamanlar lapa ben de kabızlık yapmıştı ama şimdi yapmıyor bol su ve yeşil çay içiyorum... ama yeşil kahve hafif kabızlık yaptı gibi geliyor ama kesinlikle iştah kesiyor ... 0 gurubu için pirinç iyi geliyor ben eskiden heppppp pirinç yerdime vlenmeden önce hatta annem babama ayrı bana ayrı pişirirdi.. babam bulgur yer... evlendikten sonra eşim tam bir bulgur canavarı hergün ver hergün bıkmadan yiyor.. bende onunla alıştım bulgur yemeye ve giderek kilo aldımmm... pirinç daha yararlı demekki bize...

Korsesiz çok mu kötü.. foto koysana, bi bakalım.. belki gereksiz takılıyorsundur..

Korsesiz çok mu kötü.. foto koysana, bi bakalım.. belki gereksiz takılıyorsundur..

göbek deligim kötü duruyor birde takmam laızm toparlanması için
ama eşim korsesi daha iyi oldugunu söylüyorrr

nasıl eklesemki foto profilime eklesemm yada face var mı sende ordan göndereyim?

bencede masumcum , her korse mutlaka kayıyor bu sefer gecen rezil oluyor habire onu çekiştirmekle geçiyor.... yada bir yerden sıkıyor pörtlüyor diğer taraf.... ben sıkılıyorum korsenin içinden haaaa bir korse var böyle atlet gibi o güzel sarıyor ama elbisenin modeli önemli her modele olmaz çünkü...

elbise balık modeli neyime güvenipa ldım orası tartışılır tabi
ya vala bir sürü aldım korse deneidm hep br yerleirm çıktı
bu akşam penti brid ekoraya gidicem bakalım korse kulanmaktan nefret eidyorum

Olsn cnm o da yeter

göbek deligim kötü duruyor birde takmam laızm toparlanması için
ama eşim korsesi daha iyi oldugunu söylüyorrr

nasıl eklesemki foto profilime eklesemm yada face var mı sende ordan göndereyim?

Bence korsesiz giy canım.. zaten iyice toparlanırsın.. merak etme.. ben de ne zaman giysem gecenin ortasında sıkılıp çıkarırım.. rahat edemezsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…