canım , çok geçmiş olsun . Allah şifa versin
Arkadaşım bu hafta bu sonuca layık davranmaya çalışıcam..
Bi de millet yeter bu kadar daha verme filan demeye başladı, kıçım kalktı galiba, daha sonra tekrar aynı motivasyonu kazanmam çok güç olur..
Bu gün itibariyle tekrar azimli ve iradeli davranıcam...
SÖZ veriyorum hepinize..
Canım benim bilgilerimde yanlışlık var yada ben mantığını anlayamadımçünkü bnm başlangıç kilom 73,3 başlayalı 1 ay oldu ve şuan 68,2 kiloyum hedefim ise 60
geçmiş olsun derincim
çocuklara kıyılmaz ya biran önce düzleir inşş
Çok geçmiş olsun tatlım.. Kuzucuklar hasta olunca çok üzülüyorum ben.. onlar iyi olsun.. biz hasta olalım walla yaa...kızlar 2 gündür sizelri okuyorum ama kızımın hastalığı nedeniyle içimden yazmak gelmedi
haftasonu babasına gidiyor babanesinde dondurma yemiş ve pazar günü bana ateşli ve hasta şekilde geldi 3 günde rapor almış
franjiti olanda bir çocuk hem ateş hem boğaz ağrısı hemde akanbir franjiti var 2 gündür uykular haram dün işede gelemedim bugün annem bakıyor
bende yedim ama kızıma olan hareketimden dolayı durmadı üstümde gece gündüz onunla uğraşıyorum.
bugünden artık işe geldim ve haftayı lapayla açtım canım hiçbirşeyle uğraşmak istemediği için ne yesem düşünceside olmaması için lapadan devam ediyorum
İstanbul yine soğuk havalar ısınaydı iyiydi ne yürüyüş var ne hareket soğuktan oturabiliyoruz sadece ...
benden bu kadar takipteyim yeni gelen arkadaşlarda hoş geldiler....
Anladım canım.. Çok sağol uzun uzun yazmışsın.. Hergün spora zaman ayırabilmen çok güzel.. Ben ancak haftada 3-4 gün yürüyüş yapabiliyorum.. Çıkmadığım günler de evde ısınma mekik filan.. hareketsiz kalmiim diye.. Havalar bi düzelse miskinliğimiz geçecek inşallah..Günaydın canm öncelikle... Çok klasik bi cvp olacak ama en geç 7 de yemeğin bitmiş olacak tabi ne kadar erken yersen o kadar iyi... Ben haftaiçi her gün bfite gidiyorm... Bunun çok etkisi olduğunu düşünüyrm... Bazen hiç ekmek yemiyorm ama çok açsam 1 dilim
kepek ekmeği tüketiyorm kahvaltıda... Günlük almam gereken kalori miktarım 1068 kcal ama yaptığım sporu, harcadığım kaloriyi çıkardığımda benim aldığım günlük kalori 600-800 kcal arasında değişiyor... Kalori hesabı yapıyorum yani canım... Bu da önemli bence... Günde 3-4 lt su içiyorum ve aktardan ayrı ayrı aldığım 9lu bitki çayınıda içmeye başladım bu aralar... Kan grubum A rh+ ama bununla ilgili bi beslenmem yok zaten süt ve süt ürünleri, yumurta tüketemiyorum ben çünkü sevmiyorum canım...
Saol tatlım..antepli nesil poyraz fzab tuccTEBRİKLEEEERR
Deniycem, çok merak ediyorum.. beğenmek istiyorum, hem kan grubumuza çok uygun.. hem de pratik ve sağlıklı.. Bi de salata tok tutarmış.. yemediğim için bilmiyorum henüz.. Akşam da yürüyüş yapabilirsem geçen haftanın motivasyonuna kavuşmuş olcam tekrardan.. Bu arada be söyllim de sen bilirsin;Nesilcim günaydın babyUmarım salatanın tadını seversin canım, çok pratik ve sağlıklı bir öğün çünkü, ayrıca da tam tembel işi Ben de marul, domates, salatalık, kornişon, limon ve biraz mısır ekleyip yapacağım
Saol tatlım.. 10 yaşı bitti.. Allah hepimizinkine sağlıklı uzun güzel ömürler versin.. Hep iyilerle karşılaştırsın.. Zaman çok kötü.. Kuzucuklarımız Allah'a emanet..kizlaar gunaydiinnn
Zeyascim tesekkurler tatlimm darisi haftaya sana ins:) su kan grubunu okudum da benm esim A+ grubu mesela hareketsizdir yazmis benm esim suan30 yasinda ve 20 yasindan beri spor yapiyor toplasan bir sene olmaz verdgi aralar.spor yapmak icin oruc tutmayan bi insanve cok.hareketli hic durmaz oturmaz devamli biselerle.mesgul olur bazen evi bile temizler skilirda ve tavuktan uzak dursun yaziyo benm esim haftanin bes gunu evde tavuk yiyen disardada her Allahin gunu tavuk doner yiyen bi insan ve bi iki tanede olsa karninda baklavasi var kocamin yani.hicmi hic ilgisi yok.formuda yerinde hareketide ben hic bii is anlamadm bu durumdan ya cok kafama takiliyo ama kesinlikle denicem bende
Nesilcim Kuzeycigimn yeni yasi kutlu olsun onlarin yasi buyusun bizimkiler kuculsun
ve kahvaltimm
bir haslanmis.yumurta domates salatalik bir bardak sekersiz cay Allahtan cayi pek sevmem ekmek yookk siifirr
dun aksam pizza vardi esim yedi agzima bir lokma surmedm onu oglen yicem ve bir bardak schweps icicem( aksamda soyle peynirli domatesli tavuklu.bi salata yapar ekmeksiz yerim bugunki zaiyatim pizza olsun bakalim bundan sonra bende kalori.hesabina giriyorum
Canım kabızlık bende de var ama lapa yapıyor sanki öyleBu sabah ,
2 yk lor peynir
1 kırmızı biber
maydanoz ve dere otu
3 adet kızarmış light form ekmek
soğan suyu
öğle
pirinç lapası yanında kırmızı biber ve yeşil biber
akşam
pirinç lapası yanında kırmızı biber ve yeşil biber
yeşil kahve ve yeşil çay içerim gün içerisinde...bana bu yeşil kahvenin bağırsaklarda hiç etkisi olmadı hatta kabızlık yaptı diyebilirim.. Ama iştahı azaltıyor bu doğru....
Çok geçmiş olsun tatlım.. Kuzucuklar hasta olunca çok üzülüyorum ben.. onlar iyi olsun.. biz hasta olalım walla yaa...
Benimki toparlandı ama hala deri derin öksürüyor.. inşallah çabuk atlatır.. neşeniz yerine gelir..
Anladım canım.. Çok sağol uzun uzun yazmışsın.. Hergün spora zaman ayırabilmen çok güzel.. Ben ancak haftada 3-4 gün yürüyüş yapabiliyorum.. Çıkmadığım günler de evde ısınma mekik filan.. hareketsiz kalmiim diye.. Havalar bi düzelse miskinliğimiz geçecek inşallah..
Saol tatlım..
Deniycem, çok merak ediyorum.. beğenmek istiyorum, hem kan grubumuza çok uygun.. hem de pratik ve sağlıklı.. Bi de salata tok tutarmış.. yemediğim için bilmiyorum henüz.. Akşam da yürüyüş yapabilirsem geçen haftanın motivasyonuna kavuşmuş olcam tekrardan.. Bu arada be söyllim de sen bilirsin;
bize mısır ve turşu da yasak.. Mısırı çok severim ben..
Saol tatlım.. 10 yaşı bitti.. Allah hepimizinkine sağlıklı uzun güzel ömürler versin.. Hep iyilerle karşılaştırsın.. Zaman çok kötü.. Kuzucuklarımız Allah'a emanet..
Bu arada senin eşinin nesli tükendi galiba diycem ama benimki de öyle aslında.. Sağolsun her konuda yardım eder..
O da sıfır grubu ve yememesi gereken herşeyi fazla fazla yer, düzenli spor yapar, çay kahve sigara kullanır ama hep böyle bi fittir yani..
Ama şu da var, A grubu bir arkadaşım var, 38 yaşında bayan.. o da sıkı bir diyette ve 1 ayda 1 kilo zor verdi..
Kan grubu olayından ona da bahsettim, araştırdık..
Domates biber yoğurt süt yumurta vs. bile sakıncalıymış ve o hep bunları yermiş.. Kilo veremediği için dikkat etmeye karar verdi..
Diycem o ki.. Kilo verebiliyorsan sorun yok.. Ama veremiyorsan bişeyler yanlış demekki, o noktada dikkate alınabilir..
Ben haftada 300-400 gram verebiliyordum, geçen hafta 1 kilo verdim..
En azında akşam saati yediklerine dikkat et bence..
Bu arada öğlen yiyeceğin pizzadan bişeycik olmaz.. Afiyetle tadını çıkar tatlım.. Afiyet olsun..
arkadaşım bu hafta bu sonuca layık davranmaya çalışıcam..
Bi de millet yeter bu kadar daha verme filan demeye başladı, kıçım kalktı galiba, daha sonra tekrar aynı motivasyonu kazanmam çok güç olur..
Bu gün itibariyle tekrar azimli ve iradeli davranıcam...
Söz veriyorum hepinize..
sen millete bakma canim onlar kiskandiklarindan oyle diyorlar YETER boyle iyisin diye :-DDD
Senin boyuna gore ideal kilon bu civarda 58-60 arasi
canim yok yanlis degil
baslangic kiloyu buraya yazmaya basladigindan beri sayiyoruz, yani gecen haftaki kilon.
Çok geçmiş olsun tatlım.. Kuzucuklar hasta olunca çok üzülüyorum ben.. onlar iyi olsun.. biz hasta olalım walla yaa...
Benimki toparlandı ama hala deri derin öksürüyor.. inşallah çabuk atlatır.. neşeniz yerine gelir..
Anladım canım.. Çok sağol uzun uzun yazmışsın.. Hergün spora zaman ayırabilmen çok güzel.. Ben ancak haftada 3-4 gün yürüyüş yapabiliyorum.. Çıkmadığım günler de evde ısınma mekik filan.. hareketsiz kalmiim diye.. Havalar bi düzelse miskinliğimiz geçecek inşallah..
Saol tatlım..
Deniycem, çok merak ediyorum.. beğenmek istiyorum, hem kan grubumuza çok uygun.. hem de pratik ve sağlıklı.. Bi de salata tok tutarmış.. yemediğim için bilmiyorum henüz.. Akşam da yürüyüş yapabilirsem geçen haftanın motivasyonuna kavuşmuş olcam tekrardan.. Bu arada be söyllim de sen bilirsin;
bize mısır ve turşu da yasak.. Mısırı çok severim ben..
Saol tatlım.. 10 yaşı bitti.. Allah hepimizinkine sağlıklı uzun güzel ömürler versin.. Hep iyilerle karşılaştırsın.. Zaman çok kötü.. Kuzucuklarımız Allah'a emanet..
Bu arada senin eşinin nesli tükendi galiba diycem ama benimki de öyle aslında.. Sağolsun her konuda yardım eder..
O da sıfır grubu ve yememesi gereken herşeyi fazla fazla yer, düzenli spor yapar, çay kahve sigara kullanır ama hep böyle bi fittir yani..
Ama şu da var, A grubu bir arkadaşım var, 38 yaşında bayan.. o da sıkı bir diyette ve 1 ayda 1 kilo zor verdi..
Kan grubu olayından ona da bahsettim, araştırdık..
Domates biber yoğurt süt yumurta vs. bile sakıncalıymış ve o hep bunları yermiş.. Kilo veremediği için dikkat etmeye karar verdi..
Diycem o ki.. Kilo verebiliyorsan sorun yok.. Ama veremiyorsan bişeyler yanlış demekki, o noktada dikkate alınabilir..
Ben haftada 300-400 gram verebiliyordum, geçen hafta 1 kilo verdim..
En azında akşam saati yediklerine dikkat et bence..
Bu arada öğlen yiyeceğin pizzadan bişeycik olmaz.. Afiyetle tadını çıkar tatlım.. Afiyet olsun..
Açıklayabilir misin tam olarak cnm
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Masum, o çoraplardan denemiştim.. iyice yukarı kaburgana kadar çekmek gerekiyor.. sonra hareket ettikçe beline kadar aşağı kayıyor ve bel pörtlüyor, arkadan kötü görünüyor.. Ama istersen dene ilk giyişte hoş bir his yaratıyor ama aklın hep onda kalacak..selam günaydın kızlar , herkese hafif bir gün diliyorum
ya çok canım sıkkın elbiseme uygun bir korse bulamadımm
hangisini giysem bri yerim fırtladı
en son penti çorap korse deniycemm
Araştırmadım hiç.. Haftaiçi okul zamanı akşam çok zaman ayıramam herhalde.. Kuzunun yatmasına yakın çıkabiliyorum - 1-1,30 saat yürüyüp dönüyorum eve..Bfit varsa yakınlarında canım tavsiye ederim ama zaten yürüyüş yapıyorsan o da yeter
Canım, çok uzun değilim.. 163-164 filan ama kilomu belli etmeyen bir tipim var.. Yüzüm biraz incedir, omuzlar sırt arka atletik, göğüs normal sayılır.. 85..nesil boyun kaç ki senin.
Masum, o çoraplardan denemiştim.. iyice yukarı kaburgana kadar çekmek gerekiyor.. sonra hareket ettikçe beline kadar aşağı kayıyor ve bel pörtlüyor, arkadan kötü görünüyor.. Ama istersen dene ilk giyişte hoş bir his yaratıyor ama aklın hep onda kalacak..
Araştırmadım hiç.. Haftaiçi okul zamanı akşam çok zaman ayıramam herhalde.. Kuzunun yatmasına yakın çıkabiliyorum - 1-1,30 saat yürüyüp dönüyorum eve..
Canım, çok uzun değilim.. 163-164 filan ama kilomu belli etmeyen bir tipim var.. Yüzüm biraz incedir, omuzlar sırt arka atletik, göğüs normal sayılır.. 85..
kıvrımlarım orantılı.. 70 ken bile 62-63 sanarlardı beni..
Şimdi de uzun aradan sonra görüşünce yeter bu kadar daha verme, iyisin böyle filan diyenler var çevremde..
Hem hoşuma gidiyo, hem motivasyonum kırılıyo..
Toparlanmam gerek..
Canım kabızlık bende de var ama lapa yapıyor sanki öyle
Korsesiz çok mu kötü.. foto koysana, bi bakalım.. belki gereksiz takılıyorsundur..hadi yaaaanapcam ben yaaaaa tahmin etmişitm öyle olacagınııı
ya kaç korse denedim yokkk hepsinde bir yeirm çıkıyor napsam ki
Korsesiz çok mu kötü.. foto koysana, bi bakalım.. belki gereksiz takılıyorsundur..
hadi yaaaanapcam ben yaaaaa tahmin etmişitm öyle olacagınııı
ya kaç korse denedim yokkk hepsinde bir yeirm çıkıyor napsam ki
bencede masumcum , her korse mutlaka kayıyor bu sefer gecen rezil oluyor habire onu çekiştirmekle geçiyor.... yada bir yerden sıkıyor pörtlüyor diğer taraf.... ben sıkılıyorum korsenin içinden haaaa bir korse var böyle atlet gibi o güzel sarıyor ama elbisenin modeli önemli her modele olmaz çünkü...
Masum, o çoraplardan denemiştim.. iyice yukarı kaburgana kadar çekmek gerekiyor.. sonra hareket ettikçe beline kadar aşağı kayıyor ve bel pörtlüyor, arkadan kötü görünüyor.. Ama istersen dene ilk giyişte hoş bir his yaratıyor ama aklın hep onda kalacak..
Araştırmadım hiç.. Haftaiçi okul zamanı akşam çok zaman ayıramam herhalde.. Kuzunun yatmasına yakın çıkabiliyorum - 1-1,30 saat yürüyüp dönüyorum eve..
Canım, çok uzun değilim.. 163-164 filan ama kilomu belli etmeyen bir tipim var.. Yüzüm biraz incedir, omuzlar sırt arka atletik, göğüs normal sayılır.. 85..
kıvrımlarım orantılı.. 70 ken bile 62-63 sanarlardı beni..
Şimdi de uzun aradan sonra görüşünce yeter bu kadar daha verme, iyisin böyle filan diyenler var çevremde..
Hem hoşuma gidiyo, hem motivasyonum kırılıyo..
Toparlanmam gerek..
göbek deligim kötü duruyor birde takmam laızm toparlanması için
ama eşim korsesi daha iyi oldugunu söylüyorrr
nasıl eklesemki foto profilime eklesemm yada face var mı sende ordan göndereyim?
bencede masumcum , her korse mutlaka kayıyor bu sefer gecen rezil oluyor habire onu çekiştirmekle geçiyor.... yada bir yerden sıkıyor pörtlüyor diğer taraf.... ben sıkılıyorum korsenin içinden haaaa bir korse var böyle atlet gibi o güzel sarıyor ama elbisenin modeli önemli her modele olmaz çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?