Bence korsesiz giy canım.. zaten iyice toparlanırsın.. merak etme.. ben de ne zaman giysem gecenin ortasında sıkılıp çıkarırım.. rahat edemezsin..
göbegimede bant yapıştırırım olmadı pamuk koyup.
foto eklemey ugraştım ama olmadı
gayet başarılı tatlım.. tebrikler..evet bugünün yarısı bitti bugünde fena gitmiyorum gibi geliyor bana
7:00-7:30
2 y.kasığı sirke 1 büyük bardak su
yarım fincan yeşil çay (işe geç kalıyordum içemedim)
2 adet kuru incir, 3 adet ceviz
10:00-10:30
1 fincan biberiye çayı
4 adet eti form limonlu
12:30-13:30
1 porsiyon pirzola tavuk ve salata
1 avuçtan az fındık
şimdide yeşil çay içiyorum
bana göre çok güzel bir kahvaltıydı çikolata hastasıyım demiştim sanırım buna artık çözüm buldum canım çikolata istediği zaman incir ve cevizi birlikte yemeye karar verdim çikolata kadar güzel bir tat oluyor. kuru incir bağırsaklarıda çok iyi çalıştırıyormuş ki şahitte oldum
sonuç olarak akşam tartıda göreceğiz nasıl gittiğini
elbise balık modeli neyime güvenipa ldım orası tartışılır tabi
ya vala bir sürü aldım korse deneidm hep br yerleirm çıktı
bu akşam penti brid ekoraya gidicem bakalım korse kulanmaktan nefret eidyorum
Anaaaaaaammmm yeter sabahtan basliyorum evi temizlemeye bitmiyor bitmiyor....ayyy ben calisirken dinleniyormusum valla masa basindaydi isim..simdi butun gun diyet yemegi yap, esime yemek yap,kuzuya corba yap...mutfaktan cikamiyorum evdeyim ama soyle elime kumandayi alip oturmuslugum yookkk... Buraya yazaker totom yer goruyor.:)))))
:)) bende bazen keske evde olsam diyorum sanirim anlattigin gibi dusununce calismak daha guzel tabi benim is baya yorucu pek koltugumla masamla isim olmuyor sabahtan aksama kadar beni bekliyorlar ama genede calismak guzel bende bebis olursa ayrilmayi dusunuyorum o zaman tamda bu yazdigin modda olurum herhlade :)
selam günaydın kızlar , herkese hafif bir gün diliyorum
ya çok canım sıkkın elbiseme uygun bir korse bulamadımm
hangisini giysem bri yerim fırtladı
en son penti çorap korse deniycemm
semoş cnm ya fotolar telimde ama görmüyor pc teili
usb kablosu çalışmıyor sanırım
Kızlar gecmişi okuyamadım la birden yazıyonuz bahaha ben sabah 2 haşlanmış yumurta yedim sonra bulgur pilavı yedim yogurtla oh be tadını cıkardımherneyse şimdi cıkıyorum :d yürüyüş yapacam magZaya gidicem bakalım 42 ye sıgacammıı :) yemek yigemicem galiba yanıma badem alırım galiba hazır da almak istemym alırsam belki bi protein bisküvitleri var ondan yerim bitaneeee eneee evet olabilir aslında :)) bakalım hele hepinizde kolay gelsin Allah yar ve yardımcımız olsun .. Şişman insanlar kıyamet alametiymiş utandım kendimden cıkacam bu şişmanlıktan insanlar kücük bebekler aclıktan ölüyor ben yerken neyi düşünmüsüm ki bukdr kilo almışım allah ıslah etsin beni
hay masallah
Ay canim benim ya, oyle dusunme sakin utanip SIKILMANA gerek yok.
Zararin neresinden dönersen kar sonucta, ve sen coook guzel gidiyorsun!!!
Az kaldi, dugunde 60-65 kilo olacaksin sen, ben bundan eminim
hatta takimda en iyi gidenlerden biri sensin
ilk zamanlar lapa ben de kabızlık yapmıştı ama şimdi yapmıyor bol su ve yeşil çay içiyorum... ama yeşil kahve hafif kabızlık yaptı gibi geliyor ama kesinlikle iştah kesiyor ... 0 gurubu için pirinç iyi geliyor ben eskiden heppppp pirinç yerdime vlenmeden önce hatta annem babama ayrı bana ayrı pişirirdi.. babam bulgur yer... evlendikten sonra eşim tam bir bulgur canavarı hergün ver hergün bıkmadan yiyor.. bende onunla alıştım bulgur yemeye ve giderek kilo aldımmm... pirinç daha yararlı demekki bize...
Ay kızzzzzzZZZZZ SEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO hırslandım şuan cok pissssyok kız estagfrllh sen en iyisisin benm en buyuk destekcim Allah senden Razı olsun hepinizden sizi cok svimmmmmmmmmmmm semo gecen gün mantı actım heeeee gayresi mantısı D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?