Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Bence korsesiz giy canım.. zaten iyice toparlanırsın.. merak etme.. ben de ne zaman giysem gecenin ortasında sıkılıp çıkarırım.. rahat edemezsin..

göbegimede bant yapıştırırım olmadı pamuk koyup.
foto eklemey ugraştım ama olmadı

nasılsınız nasıl gidiyor bu aralar çok yoğun pek gelemiyorum buralara nasıl gidiyor

sabah kahvaltım
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
kk kadar peynir
yarım simit yedim bugün değişiklik yaptım,

öğlen haşlanmış karnıbahar ve salata yemeyi planlıyorum

göbegimede bant yapıştırırım olmadı pamuk koyup.
foto eklemey ugraştım ama olmadı

Nesil, masumm,
bende tam tersiyim abiye giydigim zaman illaki korse giyerim :)))

Masumcum fotoyu nasil ekleyemedin,
(insert image ikonu var ona basiyorsun)
(sonrada FROM COMPUTER)
(fotoyu secip, eklentiyi yukle basiyorsun),

semoş cnm ya fotolar telimde ama görmüyor pc teili
usb kablosu çalışmıyor sanırım

evet bugünün yarısı bitti bugünde fena gitmiyorum gibi geliyor bana

7:00-7:30
2 y.kasığı sirke 1 büyük bardak su
yarım fincan yeşil çay (işe geç kalıyordum içemedim)
2 adet kuru incir, 3 adet ceviz

10:00-10:30
1 fincan biberiye çayı
4 adet eti form limonlu

12:30-13:30
1 porsiyon pirzola tavuk ve salata
1 avuçtan az fındık
şimdide yeşil çay içiyorum

bana göre çok güzel bir kahvaltıydı çikolata hastasıyım demiştim sanırım buna artık çözüm buldum canım çikolata istediği zaman incir ve cevizi birlikte yemeye karar verdim çikolata kadar güzel bir tat oluyor. kuru incir bağırsaklarıda çok iyi çalıştırıyormuş ki şahitte oldum
sonuç olarak akşam tartıda göreceğiz nasıl gittiğini

gayet başarılı tatlım.. tebrikler..

elbise balık modeli neyime güvenipa ldım orası tartışılır tabi
ya vala bir sürü aldım korse deneidm hep br yerleirm çıktı
bu akşam penti brid ekoraya gidicem bakalım korse kulanmaktan nefret eidyorum

Bende denemistim o coraplardan gogus altina kadar cekmek gerekiyoor ama bence guzel yani onlarin gogus altina gelen kism8nda silikon olanlari var onlar kaymada yapmiyor ama corabin boyunun sizin boyunuza uygun olmasi onemli baya zor giyiliyor ama gayt guzel topluyor bence. Pentide mutlaka vardir satis sorumlusuda derdinizi anlatirsaniz yardimci olucaktir.

Anaaaaaaammmm yeter sabahtan basliyorum evi temizlemeye bitmiyor bitmiyor....ayyy ben calisirken dinleniyormusum valla masa basindaydi isim..simdi butun gun diyet yemegi yap, esime yemek yap,kuzuya corba yap...mutfaktan cikamiyorum evdeyim ama soyle elime kumandayi alip oturmuslugum yookkk... Buraya yazaker totom yer goruyor.:)))))

Kızlar öğle yemeğim 1 tabak mercimek çorbası ve 1 tabak ton balıklı salata. Az önce de işyerinde yarım tane fındıklı baklava yedim. Valla diyette olmasam oturup 5 tane yerdim az şekerli çayla

:)) bende bazen keske evde olsam diyorum sanirim anlattigin gibi dusununce calismak daha guzel tabi benim is baya yorucu pek koltugumla masamla isim olmuyor sabahtan aksama kadar beni bekliyorlar ama genede calismak guzel bende bebis olursa ayrilmayi dusunuyorum o zaman tamda bu yazdigin modda olurum herhlade :)

Bende bebis oldu isten ayrildim inan esime diyorum bana maas bagla cok zormus ev hanimligi...millet nasil yetistiriyor her gun gunlere gezmelere gidiyorlar...ben agir bir insanda degilim cabucak derler benim icin ama yetisemiyorum.... Canim insallah rabbim o guzel duyguyu yasatir bebisini alirsin kucagina...sonra bir elin blendar da bir elin corbada bir elin yogurtta yok meyve suyu saati yok uyku saati yok bu saati diye omur gecer :))))))

Kızlar gecmişi okuyamadım la birden yazıyonuz bahaha ben sabah 2 haşlanmış yumurta yedim sonra bulgur pilavı yedim yogurtla oh be tadını cıkardım herneyse şimdi cıkıyorum :d yürüyüş yapacam magZaya gidicem bakalım 42 ye sıgacammıı :) yemek yigemicem galiba yanıma badem alırım galiba hazır da almak istemym alırsam belki bi protein bisküvitleri var ondan yerim bitaneeee eneee evet olabilir aslında :)) bakalım hele hepinizde kolay gelsin Allah yar ve yardımcımız olsun .. Şişman insanlar kıyamet alametiymiş utandım kendimden cıkacam bu şişmanlıktan insanlar kücük bebekler aclıktan ölüyor ben yerken neyi düşünmüsüm ki bukdr kilo almışım allah ıslah etsin beni

selam günaydın kızlar , herkese hafif bir gün diliyorum
ya çok canım sıkkın elbiseme uygun bir korse bulamadımm
hangisini giysem bri yerim fırtladı
en son penti çorap korse deniycemm

Masumm nezaman düğünn???

hay masallah
Ay canim benim ya, oyle dusunme sakin utanip SIKILMANA gerek yok.
Zararin neresinden dönersen kar sonucta, ve sen coook guzel gidiyorsun!!!
Az kaldi, dugunde 60-65 kilo olacaksin sen, ben bundan eminim

hatta takimda en iyi gidenlerden biri sensin

Ay kızzzzzzZZZZZ SEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO hırslandım şuan cok pissss yok kız estagfrllh sen en iyisisin benm en buyuk destekcim Allah senden Razı olsun hepinizden sizi cok svimmmmmmmmmmmm semo gecen gün mantı actım heeeee gayresi mantısı D

Ben çözümü sabah açken kuru kayısı yemekler buldum:))

O senin basarin antepish, ben sadece biraz motive olup birakmaman icin yardimci oluyorum.
Kiz $aka bi yana, basladiginda 92 kiloydun tatlim, bak ne kadar cok yol kat ettin bil, simdi 84 kilosun

80 le nisan ayini kapatirsin

76 mayisi kapatirsin

72 altinci ayi kapatirsin

68 yedinci ayi kapatirsin

64 sekizinci ayda 64 olursun, dugunde insallah

selam çıtırlar

tartılmayacağım dedim ama dayanmadım
dün nerdeyse aç gezmemin fazla fazla yararı olmuş gece her karnım guruldadığında su içtim
sabah tartıda cumartesiden bile -100 gr eksik çıktım çooook mutlu oldum. bu haftasonuna kadar 67.2 den 65.50ye düşmem lazım hedefim bu (hiç bi hafta hedefimi tutturamadım o ayrı tabi )

bugünki menüm sabah bir haşlanmış yumurta 10 tane actifryda kızarmış patates
öğlen yarım saç böreği ve meyve salatası (muz elma portakal kividen yarımşar çilekten 4 tane)
akşama bi kase pulbiberli salatalıklı yoğurt ve the end:) inşallah yani :)

öpüldünüz

"Yedikleriniz ilacınız,ilacınız yedikleriniz olsun”

Saglikli beslenmenin önemi, saglikli beslenmek hastaliklardan uzak tutar.
Aynı zamanda, bu kilit vitamin ve minarelleri az tüketen kişilerde bazı hastalıkların gelişme riskinin çok yüksek olduğunu fark ettiler. Daha derin incelemeler sonucunda araştırmacılar, bitkisel yiyeceklerde fitokimyasallar ismini verdikleri bir dizi başka bileşik buldular.Bu fitokimyasalların çoğunu, hastalıkları önlemede rol oynayıp oynamadıklarını belirlemek için,hayvanların ya da izole edilmiş hücrelerin üzerinde test ettiler. Şaşırtıcı bulgularından bazıları şunlardı:

Coumarinler, maydanoz, meyankökü ve turunçgiller gibi bitkilerde bulunan doğal “kan inceltici” lerdir , kan pıhtısı oluşumunu önleyebilirler.

İndoller turpgilllerde (lahana, brokoli, Brüksel lahanası) bulunurlar; tümörün büyümesini tetikleyen ostrojenlerin etkinliğini bloke ederek göğüs kanserine karşı koruma sağlayabilirler.

Elajik asit ; kiraz, üzüm ve çilek gibi meyvelerde bulunur ; kansorejen tümörlere yol açabilecek kansorejen maddeleri etkisizleştirebilir.

Fitatlar, tahıllarda bulunurlar ; tümörleri geliştiren steroidal bileşikleri etkisizleştirebilirler.

Pektinler, elma ve greyfurtda bulunan çözünebilir bir lif çeşididir ; kolestorolü düşürmeğe yardımcı olabilir ve diyabete karşı koruma sağlayabilir.

Genistein, soyadan yapılmış yiyecekler tüketen insanların idrarlarında bulunan bir bileşiktir; tümörlere kan sağlayan yeni kapilerlerin (kılcal damar) oluşmasını engeller.

Bu araştırmacıların çalışmaları, doktor topluluğunun en kuşkulu üyelerinin bile, modern erkek ve kadınları etkileyen hastalıkların çoğunun yiyeceklerden sağlanabilecek bazı mikrobesin eksikliklerinden –vitamin, mineral ve biyolojik olarak aktif değer maddelerin eksikliği- kaynaklanabileceğini onaylamasını sağladı. Herhangi bir yiyecek değil; doğru yiyecek. Ne yazık ki, diyetlerimizde çok yer almayan yiyecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…