Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

ayyyy acıktım yawwww yeşil kahvede içtim ama bu sefer etki etmedi sanırım ))) lapamı hazırlıyorum birazdan yerim ... akşam spor yapacam bugun kuzu kuş gibi uyudu uyandı..... bu hafta 1 kilo verecem diye şartlamıştım kendimi ama daha hafta sonu aldıklarımı veremedim sanırım bu hafta 1 kilo gitmez....havadan mı nedir böyle miskinlik var hava kapalı insan üşüyünce sporda yapmak istemiyor.... birde bu aralar doymakta bilmiyor gibiyim ama tutuyorum kendimi....

Ben de çok acıktım.. su ile bastırmaya çalışıyorum.. meyve yiycem birazdan kısmetse..

ajda bardaklarla

sabah ve akşam lapalarımı yapıp yogurt ve bol pul biberli günü kapattım

akşamda yeşil kahvemi içerim yarın yine lapadan devam ....

Canlarrrr :))
Artik günlük menümü aksam yemeginden sonra yazicam cünkü degisebiliyo ve yalan söylemis gibi hissediyorum kendimi.. Bugün yediklerimi yaziyorum hemen:
Sabah: 2 haslanmis yumurta, 4 dilim salatalik, 1domates.
Öglen: 10 cilek, 1 elma.
Ara: 4 hurma.
Aksam: 5 yk bulgur pilavi, 3 yk kiyma, 1 kase bol sarimsakli cacik.
Bi kac saat sonra sporumu yapicam ve en az 1 saat sürecek (600 - 700 kalori yakmis oluyorum)
Hepiniz öpüldünüz :**

sabah: 1/2 armut 1 dilim elma 2 adet çilek
öğle:tonbalıklı pirinç lapalı salata bol yeşillikli ( enfes oldu kızlar doğrumu yaptım ikisini karıştırmakla bilmiyorum ama yarın sabah anlayacağım tartıya çıkınca.ama tadı muhteşemdi.)
akşam: 1 fincan nescafe toplamda 15 adet kadar fındık badem karışık yedim komşum gelmişti.birtane N**** (Siyahi) bisküvi 3 adette kremalı bisküvi yedim.şuan açım geceye ne olur bilemiyorum. tek bildiğim yeme içme işini 4,30 da kapattığım ve ağzıma lokma yemek sürmeyeceğim.

Yesil kahve tam olarak nasil bir sey ne ise yariyir nerden alabilirim acaba?

Sabah akşam lapa öğleyin minicik börek akşam yemeğinde karpuz yedim ama artık doymuyorum

İnşallahh yaa bi tık daha hızlandırmaya calışcam sporla yürüyüşle terapimdeki kadın bana bikac harakrt gösterdi kalcalarım fln cok bende erimesi lazım

Kızlaaaaarrrrr dışardaydım ne yedgmi yazayım hemen

Kurtulmuş anana aldık arkimle ondan yedim ve hazır salata aldık icinede biraz annas attımcok güzeldi ya sonra yemim diye yedim ama 5 i 1 gecti kacamak yaptım 1 dakkalık bahah

Tuccc lapayı nasıl yapıyonuz ya bendemi yapsam ?? İşe yarıyormu?

Canım ben çok faydasını gördüm hatta geçen haftaki 1300 ü ona borçluyum:) bi çay bardağı pirînci 3 bardak su da haklıyırım sonra pul biber yoğurt bazen domates falanda koyuyorum içine

Canım ben çok faydasını gördüm hatta geçen haftaki 1300 ü ona borçluyum:) bi çay bardağı pirînci 3 bardak su da haklıyırım sonra pul biber yoğurt bazen domates falanda koyuyorum içine

Kız tadı güzel mi?

Valla ben seviyorum hele domatesi yapınca:) ama tuzu seviyorsan zor olur eşim bugün tadına baktı tuzsuz nasıl yiyorsun diyo

Yokk ben tuzu fazla katmıym hic domates de. Kan grubuma göre iyi değil yanına başka ne yesem yogurtla üstüne ne atabilirm? Gün boyu sadece lapamı? Biraz anlatırsan

bugun yediklerimm

sabah
haslanmis yumurta domates salatalik azck peynir ve sekersz cay ekmek yok
oglende bir kucuk boy pizza 582 caloriymis bir bardak gazli icecek ve bittii aksam da yokk bitane az sutlu sekersiz nescafe icerim bir de yarim saat yuruyus 10 dk interval iicinde 100 tanede mekik cektim bi tanede biberiye cayi ictim aksam yatmadan bi 100 mekik daha cekerim gunu noktalarim:)

Yokk ben tuzu fazla katmıym hic domates de. Kan grubuma göre iyi değil yanına başka ne yesem yogurtla üstüne ne atabilirm? Gün boyu sadece lapamı? Biraz anlatırsan

Seninde mi b kan grubun :) bana da domates iyi gelmiyormuş ama ven her hün yîyorum:) bazen marul koyuyorum işte Can'ın ne isterse at içine lapa dışında sadece meyve yîyorum

Seninde mi b kan grubun :) bana da domates iyi gelmiyormuş ama ven her hün yîyorum:) bazen marul koyuyorum işte Can'ın ne isterse at içine lapa dışında sadece meyve yîyorum

A yim ben ben artık haftanın 2 günğ lapa yapıcam sen nkdr yapıyosunn?]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…