ayyyy acıktım yawwww yeşil kahvede içtim ama bu sefer etki etmedi sanırım))) lapamı hazırlıyorum birazdan yerim ... akşam spor yapacam bugun kuzu kuş gibi uyudu uyandı..... bu hafta 1 kilo verecem diye şartlamıştım kendimi ama daha hafta sonu aldıklarımı veremedim sanırım bu hafta 1 kilo gitmez....havadan mı nedir böyle miskinlik var hava kapalı insan üşüyünce sporda yapmak istemiyor.... birde bu aralar doymakta bilmiyor gibiyim ama tutuyorum kendimi....
ayyyy acıktım yawwww yeşil kahvede içtim ama bu sefer etki etmedi sanırım))) lapamı hazırlıyorum birazdan yerim ... akşam spor yapacam bugun kuzu kuş gibi uyudu uyandı..... bu hafta 1 kilo verecem diye şartlamıştım kendimi ama daha hafta sonu aldıklarımı veremedim sanırım bu hafta 1 kilo gitmez....havadan mı nedir böyle miskinlik var hava kapalı insan üşüyünce sporda yapmak istemiyor.... birde bu aralar doymakta bilmiyor gibiyim ama tutuyorum kendimi....
O senin basarin antepish, ben sadece biraz motive olup birakmaman icin yardimci oluyorum.
Kiz $aka bi yana, basladiginda 92 kiloydun tatlim, bak ne kadar cok yol kat ettin bil, simdi 84 kilosun
80 le nisan ayini kapatirsin
76 mayisi kapatirsin
72 altinci ayi kapatirsin
68 yedinci ayi kapatirsin
64 sekizinci ayda 64 olursun, dugunde insallah
Sabah akşam lapa öğleyin minicik börek akşam yemeğinde karpuz yedim ama artık doymuyorum
Tuccc lapayı nasıl yapıyonuz ya bendemi yapsam ?? İşe yarıyormu?
Canım ben çok faydasını gördüm hatta geçen haftaki 1300 ü ona borçluyum:) bi çay bardağı pirînci 3 bardak su da haklıyırım sonra pul biber yoğurt bazen domates falanda koyuyorum içine
Kız tadı güzel mi?
Valla ben seviyorum hele domatesi yapınca:) ama tuzu seviyorsan zor olur eşim bugün tadına baktı tuzsuz nasıl yiyorsun diyo
Yokk ben tuzu fazla katmıym hic domates de. Kan grubuma göre iyi değil yanına başka ne yesem yogurtla üstüne ne atabilirm? Gün boyu sadece lapamı? Biraz anlatırsan
Seninde mi b kan grubun :) bana da domates iyi gelmiyormuş ama ven her hün yîyorum:) bazen marul koyuyorum işte Can'ın ne isterse at içinelapa dışında sadece meyve yîyorum
A yim benben artık haftanın 2 günğ lapa yapıcam sen nkdr yapıyosunn?]
Daha 2 haftadır yapıyorum ben tabi her gün değil.hafta içi sabahları lapa yiyorum okula götürmesi kolay diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?