Heeeeeee tamam anladımmm bana özelden yazsana kız bikac srum vardaaa
kesinlikle aynı fikirdeyim çalışırken insan dinleniyo yoksa evde iş bitmiyor ALLAH kolaylık versin canımAnaaaaaaammmm yeter sabahtan basliyorum evi temizlemeye bitmiyor bitmiyor....ayyy ben calisirken dinleniyormusum valla masa basindaydi isim..simdi butun gun diyet yemegi yap, esime yemek yap,kuzuya corba yap...mutfaktan cikamiyorum evdeyim ama soyle elime kumandayi alip oturmuslugum yookkk... Buraya yazaker totom yer goruyor.:)))))
yaaa bende dünyadaki açları görünce kilolarımdan utanıyorumKızlar gecmişi okuyamadım la birden yazıyonuz bahaha ben sabah 2 haşlanmış yumurta yedim sonra bulgur pilavı yedim yogurtla oh be tadını cıkardımherneyse şimdi cıkıyorum :d yürüyüş yapacam magZaya gidicem bakalım 42 ye sıgacammıı :) yemek yigemicem galiba yanıma badem alırım galiba hazır da almak istemym alırsam belki bi protein bisküvitleri var ondan yerim bitaneeee eneee evet olabilir aslında :)) bakalım hele hepinizde kolay gelsin Allah yar ve yardımcımız olsun .. Şişman insanlar kıyamet alametiymiş utandım kendimden cıkacam bu şişmanlıktan insanlar kücük bebekler aclıktan ölüyor ben yerken neyi düşünmüsüm ki bukdr kilo almışım allah ıslah etsin beni
oooyyy oyyy oku oku öldüm ne çok yazmışınız gene
kesinlikle aynı fikirdeyim çalışırken insan dinleniyo yoksa evde iş bitmiyor ALLAH kolaylık versin canım
yaaa bende dünyadaki açları görünce kilolarımdan utanıyorum
bukünkü menüm
sabah 1 bardak ılık limonlu su kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği 1 haşlanmış yumurta taze soğan domat salatalık zeytin peynir
arada 5 tane taze çağla badem
öğlen 1 kase kısır 1 dilim börek 1 kaşık sütlü tatlı 2 küçük turşu
akşam 1 yemek kaşığı ciğer kavurma 3 tane çağla badem
Kizlaaaar bugun 1 saat yuruyus yaptim 10 dakika eliptik yaptim. Migrostan bitki cayi aldim alman cay karisimi adi entschlackugnstee diye bir bardak ictim odem atiyormus daha once kullanan oldumu??
inşallah canım yaa :13:Kurtulalım bunlardan
özür canını çektirdim yaa kusura bakma ben bu sene ilk defa aldım nasıl bitmişki gerçi bayadır pazara gitmiyorum annem ben seviyorum diye dün almış onuda taneyle yiyorum bunları kim yiycek yesene diyip duruyoKod:
Çağla badem dedin içim gitti yahuuburda sezonu bitti diyorlar yaa sadece kayısının çağlası var onu da ben sevmem
arkadaşım ananasın faydası ne burda sürekli duyuyorum ananas yedim diye zayıflatıcı özelliğimi var yani öyleyse bende alayım severimdeKızleeer alışverişden geldim yogurdumu aldım bide ananas yarın pirinc lapasına başlıyacam artık haftada iki gün yapmayı düşünüyorum sizce yapaym mı? Bide ara öğünlerde ananas yicem tek lapayı yapanlar yanlışım varsa düzeltin :|
d
inşallah canım yaa :13:
özür canını çektirdim yaa kusura bakma ben bu sene ilk defa aldım nasıl bitmişki gerçi bayadır pazara gitmiyorum annem ben seviyorum diye dün almış onuda taneyle yiyorum bunları kim yiycek yesene diyip duruyo
kıyamamBenim yerime de bol bol ye:) gecen hafta aldım 12 tl kilısu dedim 2 haftaya ucuzlar ama şimdi piyasada yok:)
kıyamamsen nerdesin arkadaşım ben izmirdeyim
arkadaşım ananasın faydası ne burda sürekli duyuyorum ananas yedim diye zayıflatıcı özelliğimi var yani öyleyse bende alayım severimde
arkadaşım ananasın faydası ne burda sürekli duyuyorum ananas yedim diye zayıflatıcı özelliğimi var yani öyleyse bende alayım severimde
oralı değilsin belliki kardeşim kırıkkalede askerlik yapmıştı çok küçük bir ilmiş öyle diyodu oranında vardır güzellikleri elbet (polyannacılık yapayım)Kırıkkale denen köyde
bilmiyodum bak çarşıya çıkınca bende alayım ozamanEveeeeeeeet ananas yaglarımızı yakıyorrreeer
Canım ben çok faydasını gördüm hatta geçen haftaki 1300 ü ona borçluyum:) bi çay bardağı pirînci 3 bardak su da haklıyırım sonra pul biber yoğurt bazen domates falanda koyuyorum içine
oralı değilsin belliki kardeşim kırıkkalede askerlik yapmıştı çok küçük bir ilmiş öyle diyodu oranında vardır güzellikleri elbet (polyannacılık yapayım)
bilmiyodum bak çarşıya çıkınca bende alayım ozaman
tuccc canım bende haftada 2 gün falan yapıyorum lapayı sen bütün bir hafta yapıpmı 1,300 verdin kaç öğün yedin ben hiç 1 hafta yapmadımda aslında istiyorum verecek kilomda az kaldı ama bilemedim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?