Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

oooyyy oyyy oku oku öldüm ne çok yazmışınız gene
kesinlikle aynı fikirdeyim çalışırken insan dinleniyo yoksa evde iş bitmiyor ALLAH kolaylık versin canım

yaaa bende dünyadaki açları görünce kilolarımdan utanıyorum

bukünkü menüm
sabah 1 bardak ılık limonlu su kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği 1 haşlanmış yumurta taze soğan domat salatalık zeytin peynir
arada 5 tane taze çağla badem
öğlen 1 kase kısır 1 dilim börek 1 kaşık sütlü tatlı 2 küçük turşu
akşam 1 yemek kaşığı ciğer kavurma 3 tane çağla badem

Kizlaaaar bugun 1 saat yuruyus yaptim 10 dakika eliptik yaptim. Migrostan bitki cayi aldim alman cay karisimi adi entschlackugnstee diye bir bardak ictim odem atiyormus daha once kullanan oldumu??

Kurtulalım bunlardan

Kod:

Çağla badem dedin içim gitti yahuu burda sezonu bitti diyorlar yaa sadece kayısının çağlası var onu da ben sevmem

Kizlaaaar bugun 1 saat yuruyus yaptim 10 dakika eliptik yaptim. Migrostan bitki cayi aldim alman cay karisimi adi entschlackugnstee diye bir bardak ictim odem atiyormus daha once kullanan oldumu??

Yok canım ben kullanmadım ama evde duruyo ondan ödem atırıyo sadece Yani yag yakıcı özelligi yokmuş .. Ama sonuc alanları gördüm yani kalıcı değil sudan gidiyor

Kızleeer alışverişden geldim yogurdumu aldım bide ananas yarın pirinc lapasına başlıyacam artık haftada iki gün yapmayı düşünüyorum sizce yapaym mı? Bide ara öğünlerde ananas yicem tek lapayı yapanlar yanlışım varsa düzeltin :|
d

Kurtulalım bunlardan
inşallah canım yaa :13:

Kod:

Çağla badem dedin içim gitti yahuu burda sezonu bitti diyorlar yaa sadece kayısının çağlası var onu da ben sevmem
özür canını çektirdim yaa kusura bakma ben bu sene ilk defa aldım nasıl bitmişki gerçi bayadır pazara gitmiyorum annem ben seviyorum diye dün almış onuda taneyle yiyorum bunları kim yiycek yesene diyip duruyo

arkadaşım ananasın faydası ne burda sürekli duyuyorum ananas yedim diye zayıflatıcı özelliğimi var yani öyleyse bende alayım severimde

Benim yerime de bol bol ye:) gecen hafta aldım 12 tl kilısu dedim 2 haftaya ucuzlar ama şimdi piyasada yok:)

arkadaşım ananasın faydası ne burda sürekli duyuyorum ananas yedim diye zayıflatıcı özelliğimi var yani öyleyse bende alayım severimde

Canim , yag yakma ozelligi var bende baslyacam.. Ozellikle spordan sonra yenilmesini tavsiye ediyorlar...

Canım ben çok faydasını gördüm hatta geçen haftaki 1300 ü ona borçluyum:) bi çay bardağı pirînci 3 bardak su da haklıyırım sonra pul biber yoğurt bazen domates falanda koyuyorum içine

tuccc canım bende haftada 2 gün falan yapıyorum lapayı sen bütün bir hafta yapıpmı 1,300 verdin kaç öğün yedin ben hiç 1 hafta yapmadımda aslında istiyorum verecek kilomda az kaldı ama bilemedim şimdi

Her ilin güzelliği var ama buranın hiç bi şeyi yok İnan:) ilçe hatta köy burası

Yok derincim geçen hafta 2 gün yaptım ama uzun süreli yapmak kötü zaten hedeflerimize az kaldı eğer bu düzene çok alıştırsak daha çabuk kilo alırız sonrasında. Sende B grubuydun dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…