bak şimdi öyle deme annem olsa hemen doğduğun yer değil doyduğun yer memlekettir derdi napcan benimde kardeşlerim iş dolayısıyla başka illerdeler hep gurbet hep gurbetHer ilin güzelliği var ama buranın hiç bi şeyi yok İnan:) ilçe hatta köy burası
bak şimdi öyle deme annem olsa hemen doğduğun yer değil doyduğun yer memlekettir derdi napcan benimde kardeşlerim iş dolayısıyla başka illerdeler hep gurbet hep gurbet
Yok derincim geçen hafta 2 gün yaptım ama uzun süreli yapmak kötü zaten hedeflerimize az kaldı eğer bu düzene çok alıştırsak daha çabuk kilo alırız sonrasında. Sende B grubuydun dimi
evet canım b yim genelde kan grubuna göre yiyorum lapadan devamdı bugün yarında devam aslına bakarsan kolay ve doyurucu gelior
Ben doymuyorum artık biliyo musunsürekli canım bi şeyler yemek istiyo günde 2 öpün yapıyorum ondan galiba
söylendiği gibi yapmak lazım aslınsa günde 4 çay bardağı deniyor belki ajda bardaklarla değil ama daha küçükleriyle yapılabilir.
ben de acıkıyorum ama napıyım bu kadar kilo vermişken tekrar almak istemiyrum
Ay kızlar şuan yine savaş veriyorum canım cok cok cok mozarella cekiyo olm bu ne ya 2 gündür şuan cok yine gidip geliyom af gidip yesemmmi ne af ad cok istym yemeği ..
evet bugünün yarısı bitti bugünde fena gitmiyorum gibi geliyor bana
7:00-7:30
2 y.kasığı sirke 1 büyük bardak su
yarım fincan yeşil çay (işe geç kalıyordum içemedim)
2 adet kuru incir, 3 adet ceviz
10:00-10:30
1 fincan biberiye çayı
4 adet eti form limonlu
12:30-13:30
1 porsiyon pirzola tavuk ve salata
1 avuçtan az fındık
1 fincan yesil cay
Anteplim sakın yeme bugün semonun yazdıklarını hatırla.düününüzü hatırla.yarın yetsin bunu düşün ltfe
Slm kızlar 3 gündür giremedim dişimle uğraşıyorum kilo veremedim ama almadımda :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende bebis oldu isten ayrildim inan esime diyorum bana maas bagla cok zormus ev hanimligi...millet nasil yetistiriyor her gun gunlere gezmelere gidiyorlar...ben agir bir insanda degilim cabucak derler benim icin ama yetisemiyorum.... Canim insallah rabbim o guzel duyguyu yasatir bebisini alirsin kucagina...sonra bir elin blendar da bir elin corbada bir elin yogurtta yok meyve suyu saati yok uyku saati yok bu saati diye omur gecer :))))))
Amin canim. Allah saglikla sihatle ve huzurla buyutmeyi nasip etsin bebisini :)
Ben henuz kendimi hazir hissetmiyirum yani bana zor gorunuyor altindan kalkamam gibi soyle bi 5 6 ay snra bakalim bu konu tekrar masaya yatar :)
günaydııın kızlar ,
bu sabah tartıldım vee hafta sonu aldıklarımı vermişim hatta geçen haftaki kilomun altına düşmüşümmm.. pirinç lapası işe yarıyor sanırım dün gece her uyandığımda midem kazınıyordu yaaa ne zaman bu kadar açlık hissettesem tartıya ciddii ciddi yansıyor.. gerçi dün akşam 1 saat 10 dakikada spor yaptım çok terlemiştim... bağırsaklarım tembelleşti .yeşil kahve bugun ve yarın içmeyecem deniyecem....sanki yeşil kahve yaptı gibi geliyor ... bugun menü yazarım ama büyük ihtimalle dünkünün aynısı lapa lapa yerim ...Derinin dediği gibi hem hazırlaması kolay hemde tok tutuyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?