Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Her ilin güzelliği var ama buranın hiç bi şeyi yok İnan:) ilçe hatta köy burası
bak şimdi öyle deme annem olsa hemen doğduğun yer değil doyduğun yer memlekettir derdi napcan benimde kardeşlerim iş dolayısıyla başka illerdeler hep gurbet hep gurbet

bak şimdi öyle deme annem olsa hemen doğduğun yer değil doyduğun yer memlekettir derdi napcan benimde kardeşlerim iş dolayısıyla başka illerdeler hep gurbet hep gurbet

Buralı olsam utanırdım memleketimi söylemeye kimse sevmiyor canım zaten

Yok derincim geçen hafta 2 gün yaptım ama uzun süreli yapmak kötü zaten hedeflerimize az kaldı eğer bu düzene çok alıştırsak daha çabuk kilo alırız sonrasında. Sende B grubuydun dimi

evet canım b yim genelde kan grubuna göre yiyorum lapadan devamdı bugün yarında devam aslına bakarsan kolay ve doyurucu gelior

evet canım b yim genelde kan grubuna göre yiyorum lapadan devamdı bugün yarında devam aslına bakarsan kolay ve doyurucu gelior

Ben doymuyorum artık biliyo musun sürekli canım bi şeyler yemek istiyo günde 2 öpün yapıyorum ondan galiba

Kizlar annem hep aksam 5'ten sonra yemek yemeyi kesiyor ve gunde 2.5 litre su iciyor. Ama hala istedigi kiloya ulasamadi 8-9 ayda12 kilo verdi🙈🙈

Kızlar ayran detoksumun ilk günüydü bugün... Öğleden sonra bfitte 1,5 saat sporumuda yaptım... Az önce 15-20 dakika pilatesimide yaptım... Kendimi çok iyi hissediyorum... Diyet ve spor bir arada olmadığı sürece kilo vermeyi unutun kızlar

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ay kızlar şuan yine savaş veriyorum canım cok cok cok mozarella cekiyo olm bu ne ya 2 gündür şuan cok yine gidip geliyom af gidip yesemmmi ne af ad cok istym yemeği ..

Ben doymuyorum artık biliyo musun sürekli canım bi şeyler yemek istiyo günde 2 öpün yapıyorum ondan galiba

söylendiği gibi yapmak lazım aslınsa günde 4 çay bardağı deniyor belki ajda bardaklarla değil ama daha küçükleriyle yapılabilir.

ben de acıkıyorum ama napıyım bu kadar kilo vermişken tekrar almak istemiyrum

İşte bende öyle tam 9 kilo verdim 3 kilo daha verince tamamdır ama sonrası nasıl olacak bilmiyorum:)

Ve 1 saat sporumu da yaptim simdi annem meyve hazirlamis 1 dilim portakal yicem hem canim cekti hemde spordan sonra atisdirmak iyimis diye duydum dogrumudur kizlar?? :)

Ay kızlar şuan yine savaş veriyorum canım cok cok cok mozarella cekiyo olm bu ne ya 2 gündür şuan cok yine gidip geliyom af gidip yesemmmi ne af ad cok istym yemeği ..

Anteplim sakın yeme bugün semonun yazdıklarını hatırla.düününüzü hatırla.yarın yetsin bunu düşün ltfe

15:00-15:30
1 adet yesil eksi elma

18:30-20:00 arasi fitness+sauna

aksam eve geldigimde 7 gibi yarim avuc kadar yaban mersini attim agzima 1 fincanda yesil cay
1.5 lt kadarda su ictim bugun toplamda

06.04.2014_ 66 kg
07.04.2014_ 65.2 kg
08.04.2014_ 64.8 kg

sular gitti simdi kilo vermeye basliyorum sanirim yavaslicak tartida

herkese iyi geceler ve basarilar

Slm kızlar 3 gündür giremedim dişimle uğraşıyorum kilo veremedim ama almadımda :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin canim. Allah saglikla sihatle ve huzurla buyutmeyi nasip etsin bebisini :)
Ben henuz kendimi hazir hissetmiyirum yani bana zor gorunuyor altindan kalkamam gibi soyle bi 5 6 ay snra bakalim bu konu tekrar masaya yatar :)

günaydııın kızlar ,

bu sabah tartıldım vee hafta sonu aldıklarımı vermişim hatta geçen haftaki kilomun altına düşmüşümmm.. pirinç lapası işe yarıyor sanırım dün gece her uyandığımda midem kazınıyordu yaaa ne zaman bu kadar açlık hissettesem tartıya ciddii ciddi yansıyor.. gerçi dün akşam 1 saat 10 dakikada spor yaptım çok terlemiştim... bağırsaklarım tembelleşti .yeşil kahve bugun ve yarın içmeyecem deniyecem....sanki yeşil kahve yaptı gibi geliyor ... bugun menü yazarım ama büyük ihtimalle dünkünün aynısı lapa lapa yerim ...Derinin dediği gibi hem hazırlaması kolay hemde tok tutuyor....

Amin canim. Allah saglikla sihatle ve huzurla buyutmeyi nasip etsin bebisini :)
Ben henuz kendimi hazir hissetmiyirum yani bana zor gorunuyor altindan kalkamam gibi soyle bi 5 6 ay snra bakalim bu konu tekrar masaya yatar :)

teşekkürler canım , bende evlenince hemen hazır hissetmemiştim evlendikten 3 yıl sonra bebişim geldi çok şükür. En güzeli kendini hazır hissettiğinde olması. Allah hayılrısını versin canım...

adacım aynen canım bende 2 gündür sadece bir öğün pirinç lapası yapıyorum diğer öğünleri meyve nescfafe ve kuruyemişle geçiştiriyorum.cumartesi aldığım +1 kilo ve cumartesidende -300 deyim şuan

günaydın herkese 69,9 çıktım bu sabah okadar mutluyumki kızlar sonunda gördüm 6 yı dile kolay ya 83 lerden 69'a.artık dahada hırslıyım gelsin ilk olarak 65 sonrada 60 sizleri seviyorum iyiki katıldım buraya iyiki varsınız ya şuan hepinize sarılasım geldi valla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…