Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Masumm nezaman düğünn???

yarın kına c.teside dügün var cnm

heyooooo desene butun aksilikler seni buldu :-D

aynen yaa neyseki pentinin üstü silikonlu korse çorabını aldım halloldu gibi ..

ajda bardaklarla

sabah ve akşam lapalarımı yapıp yogurt ve bol pul biberli günü kapattım

akşamda yeşil kahvemi içerim yarın yine lapadan devam ....

deirn maşalahh cnm süpersin yine

tebrikler zeyasss

günaydın kızlarrr nasılsınızzz
çok yorgunum dün annmelere gittim çıokışta malum dügün kalabalığı geç geldim uykusuz ve yorgunum
çorap korse aldım işimi gördü çokta rahattt korse gibi sıkıcı degil en azındann

dünn neler yeidm yazmamışım hemen bir özet geçeyim

kahvaltıda 1 yumurta peynir

öglen
3 yumurtadan omlet, ayran

akşam 2 kutu ayran
ama baya fark etti kızlar bugünde ayran ve yumruta takılcam perşembe cuma aç gezsem biraz daha iyi olur elbisem

Canmm cok mutlu olduumm bende 82.5 la basladim baslarda emzrdgm icin yavas gitmisti ins bende senin gbi gorurum 6 li rakamlari valla yazda geldi gunesi gordukce suslenip puslenip cikip gezesim gelio sonra diyorumki dur bakalim daha 10 kilon var ne kiyafetlerin ne ayakkabilarin oluyo hatta alyansim tek tasim ve saatim bile olmuyo(( canm ins hayatin boyunca bidaha 7 li rakamlai gormessin darisi da banaaa

canım süpersinnnn darısı başıma 6 rakamları görmeyi bende çok istiyorum hatta bu sabah gözümü açtım dedimki ayyy bir 69 olsam dedim ))) büyük ihtimalle ben iki hafta sonra 6 lı rakamları görürüm... gerçekten iyiki buraya bende katılmışım yoksa istikrarlı gidemezdim bende buradaki herkesi seviyorum...

Gercekten tebrik ed3rim insallah istediginiz kiloya ulasirsiniz. :)

canım zeyas grup atladı hadi sıra bizde ikimiz kaldık grupta )) iyice gaza gelelim )

Kızlar bugün bende 58.9 ü gördüm ama aklıma şu geldi acaba bu lapa sadece sudan mı gidiyo yoksa yağ mı boşuna kendimi kandırmayayım

Kızlaarrr..

Herkeslere KOCAMAN Günaydınlar..

Dün mısır ekmeği aldım denemelik.. Ne acayip bişeymiş.. Midem rahatsız oldu sanki.. Tüm gece gündüz yediklerimin tadını hissettim..
Sabah ta azcık tereyağla yiyim dedim, beceremedim..

Dün lapayı çok konuştunuz.. Ben yiyememiştim.. Yine çorba gibi hazırlayıp yanımda getirdim..
Şu an fena diilim, mısır ekmeği tıkadı.. acıkınca, öğle akşam 2 öğün çorbamı yerim.. birkaç yaprakta kıvırcık maydonoz doğrayıp yanıma aldım,
akşam için az yağını limonunu ekleyip çorbamla yiyebilirim..

Çok tebrik ederim tatlım... Cumartesiye 69,3 olursun bu hırs ve azimle.. Hafta sonu 70 görmemeye bak tatlım.. Tekrar toparlamak çok zor oluyor..
Ben hala cumartesiyi göremedim.. ama yavaş yavaş gidiyor fazlalıklar..
:)

Kızlar bugün bende 58.9 ü gördüm ama aklıma şu geldi acaba bu lapa sadece sudan mı gidiyo yoksa yağ mı boşuna kendimi kandırmayayım

yaaaa inşallah yağdan gidiyordur (( yani bende lapa yapıyorum yanında bir saat spor yapıyorum yağdan gittiğini düşünüyorum ben.

Bebişim, çok kastın kendini.. Stres filan iyice miden içine çöker 2 günde..
Eminim fıstık gibi olacaksın.. Bu kadar stres yapma.. Ya sivilce çıkarsa yanağında filan.. Daha fena..

Bebişim, çok kastın kendini.. Stres filan iyice miden içine çöker 2 günde..
Eminim fıstık gibi olacaksın.. Bu kadar stres yapma.. Ya sivilce çıkarsa yanağında filan.. Daha fena..

dün herkes hayran kaldı zaten çok zayıflamışsın diye ziraaa, onlaırn beni en son gördügünde 93 kilo idim

benim korkum dügün sonrası ne yapcam çünkü neredeyse hiç kh almadım pazar günü yeidm gerçide şimdi bu gidenler hızla gelmesin diye ne yapabilirim:26::26::26:

tebrikler zeyascım devamı hızla gelir inşallah :)

tuccc giden sular gitti artık canım evet belki hepsi yağ değil ama senden de gitmiştir emin ol
kilo azalınca ben artık tartıya değil ölçülerime bakıyorum sanırım vücut hafifleyince kas yapıyor nedir -200 -300 gram veriyorum ama daha fazla sıkılaşıyorum ve biz lapa yediğimiz için de sanırım kaslara yarıyor ağır çekiyoruz inceliyoruz vücutcularda lapa yer devamlı kasları geliştirmek için ben artık pek tartıya bakmıyorum hergün kendimi ölçüyorum .

günaydın kızlar

sabah kahvaltıdan önce yeşil kahvemi içtim
yoğurtlu 1 kase lapamı yedim

öğlen yeşil çayımı yine içerim

akşam 4,30 gibi lapamı yerim işimden çıkarım

akşamda yine yeşil kahve

yine benim regl zamanlarım geliyor 2 hafta kabus gibi geçicek artı +3000 kilo yapışır üzerime offf

herhalde tartıyı anneme veririm sinir oluyorum çünkü 2 hafta almam nasılsa ölçüyorum kendimi

amin fzab inş. canım eminim sen daha hızlı eriyeceksin artık emzirmiyorsun istediğin gibi diyetini yapabilirsin.ben bebişim 6 aylıkken başladım emzirdiğim için ayda 1 kilo hedef koydum oğlum 11aylık olana kadar 75 e düştüm. sonra ağırlaştırdım diyetimi çünkü artık herşeyden yiyor süt onun için yemek sonrası kahve gibi bişey oldu artık.
teşekkürlerolursun adacım az kalmış zaten.inş hedefimize beraberce en yakın zamanda ulaşırız.
Gercekten tebrik ed3rim insallah istediginiz kiloya ulasirsiniz. :)
hep beraber canım.6 lı rakamlar benim için kırılma noktasıydı bundan sonrası kolay gibime geliyor şuanda
bende bunu merak ediyorum canım ama umuyorumki yağdan gidiyordur.
canım her pazartesi kendimi tembihliyorum ama haftasonu olmuyo nesilim ya evdeki hesap çarşıya uymuyor misali.ama bu hafta sonuna çok dikkat edeceğime eminim en azından ne yersem yiyim minimum ölçülerle yiyip 5 ten sonrada yememeyi düşünüyorum.çünkü 70 görmek istemiyorum kesinlikle tartıda.
tebrikler zeyasss

thanks masum yetiştim sana.... ama bu düğün telaşından sen bayağı bir kilo verdin 68 görüyorum çizelgende maşallah. düğündede muhteşem görüneceğine eminim canım nesilind dediği gibi sivilce falan çıkar sıkıntıdan sıkma kendini bukadar

cnm ben ocak ayında 27 ocakta başladım diyete ama 2 ayda 4 kilo verebildim sadece sizle tanışınca hızla gitti kilollar
hem 5 te kestim yemeyi hemde menüleirmi çeşitlendirdimm keyif almaya başladım diyetten
hedefime ulaşmak istiyorum artık 58 e yani:26::26::26:

birde ben haziranda 64 kilo idim hazirandan-ocak ayına kadar 74 olmuştum belkide onun için hızlı giiyor yeni yani

Bu sabah ,

2 yk lor peynir
kırmızı biber bir adet
maydanoz ve dere otu
3 adet kızarmış light form ekmek

soğan suyu

öğle

pirinç lapası mı yesem yoksa avuç içi kadar tavuk gögsü haşlayıp yesem karar veremedim ????
salata

akşam
pirinç lapası
salata

yeşil çay içerim 1 saat spor yaparım...

Ben ölçmüyorumda kendimi sporcuların yaptığını okumuştum ama bilemedim :s zaten artık sadece azıcık basenlerm kaldı keşke spor yapsam ama eve çok yorgun gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…