Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

bişiy merak ediyorumda şimdi lapa yapılırken bu bir detosk oldugu için lapanın dışınd abir şey yenmmesi gerekiyor eger yenirse pirinç pilavı yemiş gibi olunuyor mesela kahvaltıda 3dlm ekmek var öglen ve akşam lapa yedignizde kilo veriyomusunuz:26::26:

Günaydiiin hanimlar :)
Bugün sabah 7'de 2 yumurta, 2 sosis, 2 ekmek ve biraz beyaz peynir, zeytin, salatalik, domates yiyerek kahvaltimi bi güzel yaptim. Saat 13 - 13:30 gibi okula getirdigim meyve salatami yicem (cilek, armut, havuc, portakal vs.) Aksam yemeginde bol acili haslanmis karnibahar yemegi düsünüyorum... Ve en önemlisi 1 saat bisiklet sürücem insAllah :)
Hepinize iyi günler canolar..

günaydııınn maşallah canım nekadar zamanda verdin bu kadar kiloyu

Kızlar bugün bende 58.9 ü gördüm ama aklıma şu geldi acaba bu lapa sadece sudan mı gidiyo yoksa yağ mı boşuna kendimi kandırmayayım
bende bende 60ın altına inmek istiyorum

veriyorum canım )) ben sabah öyle lapa yiyemem kiii (( nerdeyse lapaya başlayalı 20 -25 gün oldu tabii bir fiil yapmıyorum aralarda yapıyorum bu şekilde yapıyorum sonuç alıyorum kan grubuyla alakalı olabilir canım ben 0+ pirinç zararı yok bulgur zararlı bize..Bulgur kilo vermemi yavaşlatmıştı doğru denedim...

herbünye degişik işte demekkki :))
gidiyorsa sorun yok zaten gitsinde şekli önemli degil

Tünaydın güzel arkadaşlarım

Hepimize maşallah valla, güzel güzel, keyifle ve muhabbetle kilolarımızı veriyoruz Bence de iyi ki varsınız Sizler sayesinde ben de bu kadar motiveli bir şekilde devam ediyorum, yoksa tartıda bir + görsem ya da azıcık duraklasam çoktan bırakmıştım diyeti.

Dün akşam 2 portakalla günü kapattım. Ama spor yapamadım, çok yorgundum, 8 gibi sızmışım.

Cumartesiye göre hala +400 üm, sporsuz yavaş gidiyor kesinlikle. Kahvaltım yine aynı: 1 dilim tt ekmek, 1 yumurta, 2-3 çatal keçi peyniri, 5 yeşil zeytin.

Bu arada kötü haber haftaya şehir dışı görevlendirmelerimiz gelecek. Otel köşeleri çok kötü oluyor, sıkıntıdan yemeğe vuruyorum kendimi, başka türlü zaman geçmiyor çünkü. İnşallah bu sefer yollara vurucam kendimi, akşamları bol bol yürüyüş yapacam... Kahvaltıyı otelde yapıyoruz, yine peynir-yumurta falan takılırız. Ama öğlen çok dikkatli olmam lazım, çünkü millet pide falan yiyiyor, benim onlara hiç uymadan tavuk-et vb şeyler tüketmem lazım

herbünye degişik işte demekkki :))
gidiyorsa sorun yok zaten gitsinde şekli önemli degil

bencede gitsin yeterki yaza az kaldı ... Aslında bzilerde bir anda gitsin istiyoruz yaniii en azından ben öyleyim sanki bir anda aldım bu kiloları ... biraz zaman ve sabır olunca gidiyor kilocuklar ))

Ben cok imreniyorum senin sehirdisi gorevlerine.. kuzum.. Bize be kadar zararli sey varsa yiyosun masallah.. Portakal da yasak.. azcik dikkat etsen.. :) ben de ctesi ye gore +400 um ama bunada sukur, pastalar borekler hava da ucustu gunlerce..

NeS

Goodmorning SEXY LADY'S

Bugunku menum söyle,

sabah: 1 muz
ara: wafel yedim
öglen: tavada 2 yumurta yicem
ara: elma ve 2 kivi
aksamda: corba ve karnibahar

İnşallahh yaa bi tık daha hızlandırmaya calışcam sporla yürüyüşle terapimdeki kadın bana bikac harakrt gösterdi kalcalarım fln cok bende erimesi lazım

Canim, kalca eritme hareketlerine bak internetten, cok faydali oluyor.
ic bacak, arka bacak, yanlar... ebru salli nin video larida cok super

Tamam semo artık yvaş yavaş başlıcam ;D :ad

günaydııınnmaşallah canım nekadar zamanda verdin bu kadar kiloyu

bende bende 60ın altına inmek istiyorum

7 ay canım ama emzirdiğin için çok uzun sürdü 1,5 aydır diyetimi ağırlaştırdım. umarım sende inersin istediğin kiloya mavli

Kızlar cok gec uyandım güya kahvaltımı şimdi yapiyorum lapam haşlanıyo onu yicem :)) arada ananaa yicem ve lapayıda yicem hepinize kolay gelsin :)

semoş hg cnmm
korse olayı şöyle yptım pentinin korse çorabını aldım üstü slikon bantlı
kayma ve toplanma yapıyor evet ama elbisede kırışıyorr biraz farke idlmez ama en gzüelide bu oldu zaten toplasa yeter beni
diye düşünüyorummm foto ekleirm düügn sonrasıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…