Bu sabah ,
2 yk lor peynir
kırmızı biber bir adet
maydanoz ve dere otu
3 adet kızarmış light form ekmek
soğan suyu
öğle
pirinç lapası mı yesem yoksa avuç içi kadar tavuk gögsü haşlayıp yesem karar veremedim ????
salata
akşam
pirinç lapası
salata
yeşil çay içerim 1 saat spor yaparım...
maşallah canımgünaydın herkese69,9 çıktım bu sabah okadar mutluyumki kızlar sonunda gördüm 6 yı dile kolay ya 83 lerden 69'a.artık dahada hırslıyım gelsin ilk olarak 65 sonrada 60 sizleri seviyorum iyiki katıldım buraya iyiki varsınız ya şuan hepinize sarılasım geldi valla
bende bende 60ın altına inmek istiyorumKızlar bugün bende 58.9 ü gördüm ama aklıma şu geldi acaba bu lapa sadece sudan mı gidiyo yoksa yağ mı boşuna kendimi kandırmayayım
bişiy merak ediyorumda şimdi lapa yapılırken bu bir detosk oldugu için lapanın dışınd abir şey yenmmesi gerekiyor eger yenirse pirinç pilavı yemiş gibi olunuyor mesela kahvaltıda 3dlm ekmek var öglen ve akşam lapa yedignizde kilo veriyomusunuz:26::26:
veriyorum canım)) ben sabah öyle lapa yiyemem kiii (( nerdeyse lapaya başlayalı 20 -25 gün oldu tabii bir fiil yapmıyorum aralarda yapıyorum bu şekilde yapıyorum sonuç alıyorum kan grubuyla alakalı olabilir canım ben 0+ pirinç zararı yok bulgur zararlı bize..Bulgur kilo vermemi yavaşlatmıştı doğru denedim...
herbünye degişik işte demekkki :))
gidiyorsa sorun yok zaten gitsinde şekli önemli degil
günaydııınnmaşallah canım nekadar zamanda verdin bu kadar kiloyu
bende bende 60ın altına inmek istiyorum
Tünaydın güzel arkadaşlarım
Hepimize maşallah valla, güzel güzel, keyifle ve muhabbetle kilolarımızı veriyoruzBence de iyi ki varsınız Sizler sayesinde ben de bu kadar motiveli bir şekilde devam ediyorum, yoksa tartıda bir + görsem ya da azıcık duraklasam çoktan bırakmıştım diyeti.
Dün akşam 2 portakalla günü kapattım. Ama spor yapamadım, çok yorgundum, 8 gibi sızmışım.
Cumartesiye göre hala +400 üm, sporsuz yavaş gidiyor kesinlikle. Kahvaltım yine aynı: 1 dilim tt ekmek, 1 yumurta, 2-3 çatal keçi peyniri, 5 yeşil zeytin.
Bu arada kötü haber haftaya şehir dışı görevlendirmelerimiz gelecek. Otel köşeleri çok kötü oluyor, sıkıntıdan yemeğe vuruyorum kendimi, başka türlü zaman geçmiyor çünkü. İnşallah bu sefer yollara vurucam kendimi, akşamları bol bol yürüyüş yapacam... Kahvaltıyı otelde yapıyoruz, yine peynir-yumurta falan takılırız. Ama öğlen çok dikkatli olmam lazım, çünkü millet pide falan yiyiyor, benim onlara hiç uymadan tavuk-et vb şeyler tüketmem lazım
İnşallahh yaa bi tık daha hızlandırmaya calışcam sporla yürüyüşle terapimdeki kadın bana bikac harakrt gösterdi kalcalarım fln cok bende erimesi lazım
herbünye degişik işte demekkki :))
gidiyorsa sorun yok zaten gitsinde şekli önemli degil
Goodmorning SEXY LADY'S
Bugunku menum söyle,
sabah: 1 muz
ara: wafel yedim
öglen: tavada 2 yumurta yicem
ara: elma ve 2 kivi
aksamda: corba ve karnibahar
Canim, kalca eritme hareketlerine bak internetten, cok faydali oluyor.
ic bacak, arka bacak, yanlar... ebru salli nin video larida cok super
günaydııınnmaşallah canım nekadar zamanda verdin bu kadar kiloyu
bende bende 60ın altına inmek istiyorum
Tamam semo artık yvaş yavaş başlıcam ;D:ad
yuru antepishim kimse tutamaz seniiiii, eeeh dugune elbise falan bakiyomusun peki :)
Bakmaz olurmuyumm yaaaaa büssürü elbise resmi dolu tlfnda
hani bi kac tanesini yuklede bakalim bi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?