semoş hg cnmm
korse olayı şöyle yptım pentinin korse çorabını aldım üstü slikon bantlı
kayma ve toplanma yapıyor evet ama elbisede kırışıyorr biraz farke idlmez ama en gzüelide bu oldu zaten toplasa yeter beni
diye düşünüyorummm foto ekleirm düügn sonrasıı
halletigine sevindim canimkesin foto yukle ha cok merak ediyorum abiyeni :)))
oooo la laaaaaaa, birinci ve ikinci cok $irin benceeee !!!! ya$inada sanada cok yakisir :))))
3. ve 4. biraz daha yasli i$i gibi geldi bana
Ben cok imreniyorum senin sehirdisi gorevlerine..kuzum.. Bize be kadar zararli sey varsa yiyosun masallah.. Portakal da yasak.. azcik dikkat etsen.. :) ben de ctesi ye gore +400 um ama bunada sukur, pastalar borekler hava da ucustu gunlerce..
NeS
İnşallah öylr bişey bulurum kiz alırsamda sana gösteririm mutlakaaakız bişey sorcam lapa yaptım da şimdi bi cay bardagı pirinci haşladım bunu 3 öğünemi bölcem yada her öğünde yeniden mi yapcam bilemedim şuan bi tabak koydum da bilemedim yani..
canım her öğünde bir çay bardağı tüketecen afiyet olsun))
İnşallah öylr bişey bulurum kiz alırsamda sana gösteririm mutlakaaakız bişey sorcam lapa yaptım da şimdi bi cay bardagı pirinci haşladım bunu 3 öğünemi bölcem yada her öğünde yeniden mi yapcam bilemedim şuan bi tabak koydum da bilemedim yani..
hehe tamam mutlaka gostercen zaten
valla tatlim, ben lapa isinden pek anlamiyorum, onu nesile veya derine sor.
ama bence, 1 ögunluk olur cay bardagiyla yaptigin
ben balık elbise aldımm, nar çiçegi ile kırmızı arasında siyah giyinmek istemedimm
umarım pişman olmam benim göbek ve migde bird eismit oldugu için belden altı bol olanlar daha fazla kilolu gösteriyor hamile gibi oluyorum
Ay vallah yedim sanki sütsz sütlac
hahahha sutsuz sutlac, lafa bak :-D iyi guldum kiz cimcimeee :-D
afiyet olsun, bende yumurta yicem :))))
hahahha sutsuz sutlac, lafa bak :-D iyi guldum kiz cimcimeee :-D
afiyet olsun, bende yumurta yicem :))))
bendensin semoş bend eyumurta yiycem şimdi bi ayrna içtim ofis sakinleisn kırıcma 3 yumurta
Masum heycan yaptıharfler birbirine girmiş
ne yazmışım hepsi halay çekiyor valla yaaaa
hele hele anteplimmmm
ben öğle pirinç lapası yapmadım avuç içi kadar tavuk gögsü haşladım onu yedim yanında bir adet kırmızı biber yedim... 0+ grupları için domateste cısssmışşş o yüzden domates olmayınca salata yapasım gelmiyor bende kırmızı biberle hüppletiyorummm) Şu mutfak terazisini bir alsam ne kadar yediğimi ölçecem et yada tavuğun... akşama pirinç lapası yaparım büyük ihtimal.. şuan yeşil çay içiyorum kuzum uyursa spor yaparım uyumazsa akşama spor yaparım....
Kızlar size bi sorum var ? Sizce kaynanayla aynı evde kalınır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?