Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

halletigine sevindim canim kesin foto yukle ha cok merak ediyorum abiyeni :)))

oooo la laaaaaaa, birinci ve ikinci cok $irin benceeee !!!! ya$inada sanada cok yakisir :))))
3. ve 4. biraz daha yasli i$i gibi geldi bana

halletigine sevindim canim kesin foto yukle ha cok merak ediyorum abiyeni :)))

oooo la laaaaaaa, birinci ve ikinci cok $irin benceeee !!!! ya$inada sanada cok yakisir :))))
3. ve 4. biraz daha yasli i$i gibi geldi bana

İnşallah öylr bişey bulurum kiz alırsamda sana gösteririm mutlakaaa kız bişey sorcam lapa yaptım da şimdi bi cay bardagı pirinci haşladım bunu 3 öğünemi bölcem yada her öğünde yeniden mi yapcam bilemedim şuan bi tabak koydum da bilemedim yani..

Yok be tatlım, sürekli şehir dışı çok sıkıcı gerçekten. Her pazar elinde bir bavul, cumaya kadar otel köşelerinde, hafta sonu evin çamaşırı ütüsü, sonra pazar yine yollarda. En son döndüğümde de 74 olmuştum sıkıntıdan, 72 lere düşünce de sizinle tanıştım zaten

Evet ya, sevdiğim her şey yasak olunca kan grubu olayına hiç dikkat edemiyorum. Her gün spor telafi ediyor gibi am yapmayınca da işte gramla gidiyor maalesef. Bu arada öğlen yine ton balıklı salata yedim bugün. Sen naptın, sevdin mi?

canım her öğünde bir çay bardağı tüketecen afiyet olsun ))

hehe tamam mutlaka gostercen zaten
valla tatlim, ben lapa isinden pek anlamiyorum, onu nesile veya derine sor.
ama bence, 1 ögunluk olur cay bardagiyla yaptigin

ben balık elbise aldımm, nar çiçegi ile kırmızı arasında siyah giyinmek istemedimm
umarım pişman olmam benim göbek ve migde bird eismit oldugu için belden altı bol olanlar daha fazla kilolu gösteriyor hamile gibi oluyorum

Cok merak ettimmm elbiseniiii masummmm nar rengi elbiselere bayılıyom ya foto yükleyemiyon mu?]

ben öğle pirinç lapası yapmadım avuç içi kadar tavuk gögsü haşladım onu yedim yanında bir adet kırmızı biber yedim... 0+ grupları için domateste cısssmışşş o yüzden domates olmayınca salata yapasım gelmiyor bende kırmızı biberle hüppletiyorummm ) Şu mutfak terazisini bir alsam ne kadar yediğimi ölçecem et yada tavuğun... akşama pirinç lapası yaparım büyük ihtimal.. şuan yeşil çay içiyorum kuzum uyursa spor yaparım uyumazsa akşama spor yaparım....

Kızlar size bi sorum var ? Sizce kaynanayla aynı evde kalınır mı?

Afiyet olsun adaaaaa :)))]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…