Kızlar size bi sorum var ? Sizce kaynanayla aynı evde kalınır mı?
:18::18::18::18:
07:00-07:30
2yemek kasigi sirke, 1 bardak sicak su
2 adet tost (kepekli ekmek ince dilim kasar)
1 fincan yesil cay
10:00-10:30
3 adet kuru incir
3 adet ceviiz
1 fincan biberiye cayi
12:30-13:00
1 kase sehriye corbasi
1 orta boy ispanaki pide
1 fincan biberiye cayi
5 e dogruda 1 elma belki cok acikirsam 1 etiform ve yesil cayla gunu kapatirim.
yedikleriini yazinca motive oluyor insan :)
Afiyet olsunnn :))))]
Tesekkur ederim :))) biraz abartiyorum ben belki ama acliga cok dayanamiyorum 5ten sonra yememek yeticek gibi bana
Kilon kac ???? Yeter heralde
Vahahahdeli ama söyle bi durum var cocugun babasi vefaat etti ve nenesi annesi kardesi tek kaliyo kardesi allahualem bi kac seneye oda gelin gidecek oglan da diyo ki anam diyo ölücekse bnm evimde olecek birakip gidemem diyo ...
Vahahahdeli ama söyle bi durum var cocugun babasi vefaat etti ve nenesi annesi kardesi tek kaliyo kardesi allahualem bi kac seneye oda gelin gidecek oglan da diyo ki anam diyo ölücekse bnm evimde olecek birakip gidemem diyo ...
halletigine sevindim canimkesin foto yukle ha cok merak ediyorum abiyeni :)))
oooo la laaaaaaa, birinci ve ikinci cok $irin benceeee !!!! ya$inada sanada cok yakisir :))))
3. ve 4. biraz daha yasli i$i gibi geldi bana
benim fikrim ben kalamam çünkü ben çok hazır cevabım tak tak herşeyi söylüyorum huzur kalmazdı birde istemem evimde rahat rahat oturmak kalkmak isterim ..kayınvalide olunca herşeye dikkat etmek zorundasın o zaman evimin ne keyfi kaldı ki... her an bakışlar üstünde ayyy yok vallha Allah göstermesin ama zor olur yaaaa ....en güzel misafir olmaları yılda o gelsin 10 gün kalsın bende .. bende gideyim 10 gün kalayım yeter fazlası zarar))
e birde nenesi v varrrmış otursun işte onla anası
enteplim zor olur cn ya zor oluyordabak ben 10 yıllık evliyim ama hep ayrı oturdum
fakat birlikte oturan insanları biliyorum sıkıntı yani insan kendi annesini bile çekemiyor bir süre sonra
evde hep bir başkası var , istediign gibi giyinemezsin yatamazsın , kalkmazsın ilerini savsaklayamazsınn
amann bud aböle kalsın diyemezsin , yataktan kalkıp kenidni duşa atıp sele serpe kahvaltı edemezsinnn
zor zor bir daha zorrr düşünme bile!!!!!
herkes evinde sagolsun , komşu olunnn
bendensin semoş bend eyumurta yiycem şimdi bi ayrna içtim ofis sakinleisn kırıcma 3 yumurta
Bahaha sadana afiyet olsunnn n semoooooommmm :)))) <3
afiyet olsun canim, mantarli yumurta yidimmmm bende guzeldi valla :)))
sagol ku$ummmm, yidim geldim :)
hani sen yuruyuse cikmiyormusun bugun? :)
Aynen katiliyorum cok güzellerrrrr 😘
Kızlar size bi sorum var ? Sizce kaynanayla aynı evde kalınır mı?
benim favorim 1 numara :))))
ne oluyo kiz, gelinmi olacan sende?
vermem seni ellere
kesinlikle kabul etme anteplim benimde oğlum var ama asla istemem herkes evinde mutlu huzurlu yaşasın.beraber oturmak çok zor canım inanKızlar size bi sorum var ? Sizce kaynanayla aynı evde kalınır mı?
kesinlikle kabul etme anteplim benimde oğlum var ama asla istemem herkes evinde mutlu huzurlu yaşasın.beraber oturmak çok zor canım inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?