Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

sabah:1/2 elma 1/2 armut 10 adet çilek 1 kupa yeşilçay
öğle:10 kaşık kıymalı kapuska yemeği + kıvırcık salatası az yağlı bol limonlu 1 dilim glutensiz ekmek
akşam: nescafe + bir avuç kadar fındık badem leblebi

bugünlük bukadar kızlar yine aç yatıp yarına güzel rakamlar görmek istiyorum

canım leblebi sende şişkinlik yapmıyor mu sende 0+ değilmiydin leblebi yaramıyor bize ben geçtiğimiz hafta sonu leblebi yedim diye kilo zor verdim tuttu ....

Selamm kizlar bugun kocam evde yine cok.giremem artik heran tepemde:)
kahvaltida bir pogaca kucucuk peynir ve 1 yumurtali omletle azcik baget ekmek yedim
oglende salata yaptim icine tavuk ve iki yemek kasgyla kepekli makarna attm azckta susamli baget iki kase kadar yaptm ama zor yedimmm salaa doyurmaz sandmm 100 ml yogurt yaninda aksamda ayni salatadan yaparm yogurtsuz yerim smdide biberiye mi iciyorum

bu arada gorumcemin tavsiyesiyle dergi aldim fo.msante adini tam yazmadm fitness kartlari verio bnm gorumce samsunda un yapmis bi pilatesci oda onlari kullaniomus yuruyus yaptktan sonra o karttakilerden 15 dk yap super olur dedi 50 tane cesit cesit resimli.hareketleri gosterio dergide cok guzel icinde cay yemek tarifleri var firsat buldukca yazarim bide fitness womens diye bi dergi daha var onu da aldm o da guzel iyi tarifler var icinde hemde hareketler var benm cok isime yaricak gbi duruyo smdi spor yaparm 45 dk yuruyus birazda pilates oh miss gitsin yagciklarrr

3 yumurtamı yidim geldim birde sabah yemiştim 4

ayyy size öyle imreniyorum ki yumurtalar oohhh havada uçuşuyor bize süt , yoğurt ve yumurta yok... kilo verdikten sonra haftada 1 yada 2 kez tüketin diye yazıyorlar...

huhuuuuuu NESSSS nerelerde aceppp ????

iyi hadi bugun izinlisin, otur evde, kirarim yoksa bacaklarini

kiz cadiii, ne isler karistiriyon sen?
kaynana maynana, beraber oturmalar etmeler. hayirdir, ellerin oglulari kandirdimi seni yoksa?

Bagahahahahah estagfrllhh semo yaa

Sadıcım olurmusunnnn DD

hele sen bi anlat once, sonra bakariz sadicliga daha var

ogleden once burdaydi cimcimem, isleri yogundur :)
gelir birazdan, ozler o bizi

hosgeldin canim,
menun cok basarili tatlim

evet ben biliyorum o dergiyi, cok seviyorum :))))
her turkiye ye geldigimde, mutlaka alirim kartlarida atiyorum ben

masummmm, tartildinmi dun veya bugun, eeeh fark varmi peki?

tartılmadım cnm ama pazar kaçırdıgım için
aldıklaırmı vermişimdir belki ama çok inceldim son 2 haftada
dügün geçsin menüleirme az ekmek ve meyve ekliycem abartmadan

birde dukancıların yulaf kepeginden ekmek yapıcam

Hihihi ben en iyisi gidim lapamı hazırlim yoksa dayak yicem

bencede dugunden sonra ekmek ve meyve ekle menune
meyve gibisi yok ya, hem az kalorili, hem besleyici, hem doyurucu, hem vitamin mineral dolu, eh daha ne olsun dimi

Hihihi ben en iyisi gidim lapamı hazırlim yoksa dayak yicem

iyi hadi kac bakalim tatli cadim, ben senin ifadeni alirim sonra
ben 4 yil kaynanamla altli ustlu oturdum, sen gel bana sor

kizlar ya ben bu hafta hic diyet havasinda degilim valla.
abartmiyorum yemelerimi ama cokta dikkat etmiyorum, bu hafta kilo veremeyebilirim ben :26:
yuruyuste yapamadim hic, havalar baya bir bozuk bu hafta, hep yagmurlu

haftaya tekrar duzeliyor havalar, yuruyus ve guzel menuler le karsinizda olurum insallah

Tamammmmmm hahahah

bazen öyle oluyor geçen haftada ben öyleydim sadece -500 vermiştim ... sıkıntı yapma önemli olan dikkat etmen ... haftaya tekrar sıkı bir şekilde başlarsın.... diyet sporla desteklenince daha çok gaza geliyorsun . ben mesala akşam spor yapınca eşim şunu yermisin dediğinde önce elim gidiyor sonra diyorum ki onu yersen akşam yaptığın spor boşa gider diyorum hemen vazgeçiyorum ... spor diyet birbirini tamamlıyor..

Son düzenleme:
Selam babyler.. Disardan bisey yapmislar, net yok sabahtan beri.. Arada telden baktim ama yazamadim hic.. Bi suru isimde vardi, yapamadim, uzun zamandir konusmadiklarimla siradan geyik yaptim tum gun..

Sevmedim cok ama dedigin gibi tam tembel isi.. Aralarda yerim.. Balik yememiz lazim bizim, iyot ihtiyacimiz varmis..
Kusum, domatestemi yasak.. Salca yasakta, domatese dikkat etmemisim.. Cok aramam ama peynirle yakistiriyorum..
Kızlar size bi sorum var ? Sizce kaynanayla aynı evde kalınır mı?
KALINMAZ.. basta iyi gelebilir ama insan yeri geliyo, kocasiyla ayni eve sigamiyo, daral gelir bebem, yapamazsin sen..
Aff aff cok zor bi durun gercekten neSe hayirlisi yaa...

Yasli kiz nenede ...
Kiz es degil bakici ariyo galiba seninki.. Bastan pazarlikmi yapiyo yani.. Ha cok seviyosan sen bilirsin, ileride cocuk filan olunca belki iyi olur ama baslangicta olmazsa daha iyi olur..
Kuzu bize lahana da iyi degil, metabolizmayi yavaslatiyomus, en favori diyet yemegimdi, ama korkuyorum yemeye artik..
canım leblebi sende şişkinlik yapmıyor mu sende 0+ değilmiydin leblebi yaramıyor bize ben geçtiğimiz hafta sonu leblebi yedim diye kilo zor verdim tuttu ....
Tamamen biraktim bende canim.. Dayanamazsam findik fistik yiyorum, oda kavrulmus ve paketlenmis olmamasi gerekmis. Evdekiler bitince kavrulmamis alicam..
Yettim gaaarriii.. :)

Kusum, haftasonu cok yoruldunya sen, toparlanamamisindir.. Firsat bulursan daha fazla uyumaya calis, sabah daha dinc kalkarsin.. Moralini bozma, kilo almamaya bak yeter canim..

Yav yok ondan demiyor anesini tek bırakmak istemşyor sadece ..]

hoşgeldin canım )) ya hiç sorma domates bilem yasakmışşş (( hatta bazı sitelerde salatalık bile yazıyor sakıncalılar arasında yuhhh dedim...bazı siteler bazısına uymuyor burada geçen bir arkadaş link vermişti oradan okudum salatalık cıssmışşş ((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…