Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle böyle bi topic var ama o daat 18:00 den sonrası için geçerli, gelin burda akşam 5 ten sonra yemeyerek kilo verelim hep beraber iradeyle. Bi çok tanıdığım 5 ten sonra yemeyerek ayda 5 kilo falan verdiler. Ben artık bugünden itibaren bu yöntemi uyguluycam sizde uygulayın inanın işe yarıyor. Uygulayanlar buraya yazarsa sevinirim.
Akşam 5 ten sonra yemediğiniz taktirde inanın sabah tartıda eksileri görcez :)
Ben 20 yaşındayım boyum kısa 160 kilom fazla 66.5 bu akşamdan itibaren başlıyorum. Şuan regliyim bittikten sonra günde 2.5 litre su ve biraZda yediklerime dikkat ederek güçlendiricem.. Bide benim ki idda eğer 55 kilo olursa erkek arkadaşım adımı kalıcı dövme yapıcak koluna:))
Destek olalım birbirimize lütfen canlı tutalım bu topici :))
O zaman sen onu tek bırak canım.. ne zamandır berabersiniz..Yav yok ondan demiyor anesini tek bırakmak istemşyor sadece ..]
Asit yapıcı portakal gibi şeyler yasakta, yuhh yani, domates salatalık.. Gerçi salatalık severim ben ama 1 dilim bile yesem gaz yapar,hoşgeldin canım)) ya hiç sorma domates bilem yasakmışşş (( hatta bazı sitelerde salatalık bile yazıyor sakıncalılar arasında yuhhh dedim...bazı siteler bazısına uymuyor burada geçen bir arkadaş link vermişti oradan okudum salatalık cıssmışşş ((
yok canım yapmıyor valla ama sarı leblebi değil beyaz leblebi yiyorum kaç gündür kilo veriyorum valla. benim düşmanlarım yumurta süt yoğurt ve bulgur .test edildi onaylandı.bugün lahanayıda test ediyorum yarına kilo verirsem lahanadada sıkıntı yok demektircanım leblebi sende şişkinlik yapmıyor mu sende 0+ değilmiydin leblebi yaramıyor bize ben geçtiğimiz hafta sonu leblebi yedim diye kilo zor verdim tuttu ....
Kuzu bize lahana da iyi degil, metabolizmayi yavaslatiyomus, en favori diyet yemegimdi, ama korkuyorum yemeye artik..
)
Yaa bize ne yariyor Allah askina.0+ gruptakiler neler yemeli???canım leblebi sende şişkinlik yapmıyor mu sende 0+ değilmiydin leblebi yaramıyor bize ben geçtiğimiz hafta sonu leblebi yedim diye kilo zor verdim tuttu ....
Selam babyler.. Disardan bisey yapmislar, net yok sabahtan beri.. Arada telden baktim ama yazamadim hic.. Bi suru isimde vardi, yapamadim, uzun zamandir konusmadiklarimla siradan geyik yaptim tum gun..
Sevmedim cok ama dedigin gibi tam tembel isi.. Aralarda yerim.. Balik yememiz lazim bizim, iyot ihtiyacimiz varmis..
Kusum, domatestemi yasak.. Salca yasakta, domatese dikkat etmemisim.. Cok aramam ama peynirle yakistiriyorum..
KALINMAZ..basta iyi gelebilir ama insan yeri geliyo, kocasiyla ayni eve sigamiyo, daral gelir bebem, yapamazsin sen..
Kiz es degil bakici ariyo galiba seninki.. Bastan pazarlikmi yapiyo yani.. Ha cok seviyosan sen bilirsin, ileride cocuk filan olunca belki iyi olur ama baslangicta olmazsa daha iyi olur..
Kuzu bize lahana da iyi degil, metabolizmayi yavaslatiyomus, en favori diyet yemegimdi, ama korkuyorum yemeye artik..
Tamamen biraktim bende canim.. Dayanamazsam findik fistik yiyorum, oda kavrulmus ve paketlenmis olmamasi gerekmis. Evdekiler bitince kavrulmamis alicam..
Yettim gaaarriii.. :)
O zaman sen onu tek bırak canım.. ne zamandır berabersiniz..
Hem nene var, annesi tek değilki?
Allah uzun ömürler versin ama sıra belli değil.. İçine sinmeyen bir yaşam şekline baştan tavır koyman lazım.. işine gelirse yani..
Asit yapıcı portakal gibi şeyler yasakta, yuhh yani, domates salatalık.. Gerçi salatalık severim ben ama 1 dilim bile yesem gaz yapar,
kuzu yemiş gibi olurum.. Doğru olabilirmi acaba.. Çünki genel olarak gaz yapıcı yiyecek ve içecekler CISSS.. :'(
Ben de çok baktım.. iremdiyet mi, iremhayat mı öyle bi site, aklıma en çok o yattı benim, daha bi detaylı ayrıntılı anlatılıyordu..
Ya sanki boş balon var midemde.. açım ama şişim.. napiim..
3-4 yaprak kıvırcık doğrayıp maydonoz filan, yanıma almıştım.. onu yesemmi baby.. dönerle dururum sandım ama fena oldum..
Napiim?
O zaman sen onu tek bırak canım.. ne zamandır berabersiniz..
Hem nene var, annesi tek değilki?
Allah uzun ömürler versin ama sıra belli değil.. İçine sinmeyen bir yaşam şekline baştan tavır koyman lazım.. işine gelirse yani..
Asit yapıcı portakal gibi şeyler yasakta, yuhh yani, domates salatalık.. Gerçi salatalık severim ben ama 1 dilim bile yesem gaz yapar,
kuzu yemiş gibi olurum.. Doğru olabilirmi acaba.. Çünki genel olarak gaz yapıcı yiyecek ve içecekler CISSS.. :'(
Ben de çok baktım.. iremdiyet mi, iremhayat mı öyle bi site, aklıma en çok o yattı benim, daha bi detaylı ayrıntılı anlatılıyordu..
Ya sanki boş balon var midemde.. açım ama şişim.. napiim..
3-4 yaprak kıvırcık doğrayıp maydonoz filan, yanıma almıştım.. onu yesemmi baby.. dönerle dururum sandım ama fena oldum..
Napiim?
Pardon Canolar, bu yasak şu yasak diyoruzya nerden buluyosunuz bilgileri ben de okuyim ya . please
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım nete kan grubuna göre beslenme yaz hepsi çıkıyor ben aşağı yukarı bütün siteleri hemen hemen okudum....bitkiseliksir diye bir site vardı yanlış hatırlamıyorsam orada detaylı yazıyor ...
yok canım yapmıyor valla ama sarı leblebi değil beyaz leblebi yiyorum kaç gündür kilo veriyorum valla. benim düşmanlarım yumurta süt yoğurt ve bulgur .test edildi onaylandı.bugün lahanayıda test ediyorum yarına kilo verirsem lahanadada sıkıntı yok demektir
canım biliyorum ama dün kapuska yaptım eve dayanamadım bugün pirinç lapası yapmadımkapuskamı yedim bakalım yarına tartıda neler olcak hemde denemiş olurum
bazen öyle oluyor geçen haftada ben öyleydim sadece -500 vermiştim ... sıkıntı yapma önemli olan dikkat etmen ... haftaya tekrar sıkı bir şekilde başlarsın.... diyet sporla desteklenince daha çok gaza geliyorsun . ben mesala akşam spor yapınca eşim şunu yermisin dediğinde önce elim gidiyor sonra diyorum ki onu yersen akşam yaptığın spor boşa gider diyorum hemen vazgeçiyorum ... spor diyet birbirini tamamlıyor..
Kusum, haftasonu cok yoruldunya sen, toparlanamamisindir.. Firsat bulursan daha fazla uyumaya calis, sabah daha dinc kalkarsin.. Moralini bozma, kilo almamaya bak yeter canim..
Canim benim süperrrrr fikir hem belki moral oluruz birbirimize!!!
Bende varim 17.00 yemek tabu artik bu arada kilom 60 fln boy 164 !!
kan gurubuna göre nohut sakıncalı yaaa leblebide nohut katagorisine giriyor ben ondan bıraktımm.. bu arada 0+ grubuna kara lahana çok iyi ama beyaz lahanayı bilmiyorum... ben gün içeirsinde marul ve kara lahana yıkayıp masaya koyuyorum arada bir iki yiyiorum...
kan gurubuna göre nohut sakıncalı yaaa leblebide nohut katagorisine giriyor ben ondan bıraktımm.. bu arada 0+ grubuna kara lahana çok iyi ama beyaz lahanayı bilmiyorum... ben gün içeirsinde marul ve kara lahana yıkayıp masaya koyuyorum arada bir iki yiyiorum...
bencede dugunden sonra ekmek ve meyve ekle menune
meyve gibisi yok ya, hem az kalorili, hem besleyici, hem doyurucu, hem vitamin mineral dolu, eh daha ne olsun dimi
iyi hadi kac bakalim tatli cadim, ben senin ifadeni alirim sonra
ben 4 yil kaynanamla altli ustlu oturdum, sen gel bana sor
kizlar ya ben bu hafta hic diyet havasinda degilim valla.
abartmiyorum yemelerimi ama cokta dikkat etmiyorum, bu hafta kilo veremeyebilirim ben :26:
yuruyuste yapamadim hic, havalar baya bir bozuk bu hafta, hep yagmurlu
haftaya tekrar duzeliyor havalar, yuruyus ve guzel menuler le karsinizda olurum insallah
Ya en doymak bilmiyorum kac gundur.. Havadan mi, mevsimden mi? Anlamadim gitti.. Midemde hic rahatsizlik hissetmezdim ama kan grubu seceneklerim bana agir geliyo galiba.. Hic yemedigim seyler yemeye calisiyorum.
Sabah 1 lokma misir ekmegi ve tereyag yedim. 10:30 gibi 1 yesil elma, 1 kivi dogradim yedim. 14:00 gibi ekmeksiz et doner, 2 kasik nohutlu pilav (nohutlarini yemedim, cok severim normalde)..
Simdi yine acim..
adacim hangi siteden bakiyorsun sen.
diyet yapmadigin halde -500 mu gitti ada
kiz ben diyet yaptigim halde -200 -400 falan gidiyo
ewwet bak cok guzel laf ettin, bunu gunun lafi seciyorummmm spor diyet birbirini tamamlar
yaw bu kiz benim icimi okuyor Allahimmm, bu kiz cok kilo zayiflasin bu hafta insallah
canim konu sahibi yok artik aramizda
hele sen bi anlat once, sonra bakariz sadicliga daha var
ogleden once burdaydi cimcimem, isleri yogundur :)
gelir birazdan, ozler o bizi
hosgeldin canim,
menun cok basarili tatlim
evet ben biliyorum o dergiyi, cok seviyorum :))))
her turkiye ye geldigimde, mutlaka alirim kartlarida atiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?