Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Canim benim süperrrrr fikir hem belki moral oluruz birbirimize!!!
Bende varim 17.00 yemek tabu artik bu arada kilom 60 fln boy 164 !!

Ya en doymak bilmiyorum kac gundur.. Havadan mi, mevsimden mi? Anlamadim gitti.. Midemde hic rahatsizlik hissetmezdim ama kan grubu seceneklerim bana agir geliyo galiba.. Hic yemedigim seyler yemeye calisiyorum.

Sabah 1 lokma misir ekmegi ve tereyag yedim. 10:30 gibi 1 yesil elma, 1 kivi dogradim yedim. 14:00 gibi ekmeksiz et doner, 2 kasik nohutlu pilav (nohutlarini yemedim, cok severim normalde)..

Simdi yine acim..

Yav yok ondan demiyor anesini tek bırakmak istemşyor sadece ..]
O zaman sen onu tek bırak canım.. ne zamandır berabersiniz..
Hem nene var, annesi tek değilki?
Allah uzun ömürler versin ama sıra belli değil.. İçine sinmeyen bir yaşam şekline baştan tavır koyman lazım.. işine gelirse yani..

Asit yapıcı portakal gibi şeyler yasakta, yuhh yani, domates salatalık.. Gerçi salatalık severim ben ama 1 dilim bile yesem gaz yapar,
kuzu yemiş gibi olurum.. Doğru olabilirmi acaba.. Çünki genel olarak gaz yapıcı yiyecek ve içecekler CISSS.. :'(

Ben de çok baktım.. iremdiyet mi, iremhayat mı öyle bi site, aklıma en çok o yattı benim, daha bi detaylı ayrıntılı anlatılıyordu..

Ya sanki boş balon var midemde.. açım ama şişim.. napiim..
3-4 yaprak kıvırcık doğrayıp maydonoz filan, yanıma almıştım.. onu yesemmi baby.. dönerle dururum sandım ama fena oldum..

Napiim?

canım leblebi sende şişkinlik yapmıyor mu sende 0+ değilmiydin leblebi yaramıyor bize ben geçtiğimiz hafta sonu leblebi yedim diye kilo zor verdim tuttu ....
yok canım yapmıyor valla ama sarı leblebi değil beyaz leblebi yiyorum kaç gündür kilo veriyorum valla. benim düşmanlarım yumurta süt yoğurt ve bulgur .test edildi onaylandı.bugün lahanayıda test ediyorum yarına kilo verirsem lahanadada sıkıntı yok demektir
Kuzu bize lahana da iyi degil, metabolizmayi yavaslatiyomus, en favori diyet yemegimdi, ama korkuyorum yemeye artik..
)

canım biliyorum ama dün kapuska yaptım eve dayanamadım bugün pirinç lapası yapmadımkapuskamı yedim bakalım yarına tartıda neler olcak hemde denemiş olurum

canım leblebi sende şişkinlik yapmıyor mu sende 0+ değilmiydin leblebi yaramıyor bize ben geçtiğimiz hafta sonu leblebi yedim diye kilo zor verdim tuttu ....
Yaa bize ne yariyor Allah askina.0+ gruptakiler neler yemeli???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pardon Canolar, bu yasak şu yasak diyoruzya nerden buluyosunuz bilgileri ben de okuyim ya . please

İcime sinmiyor değil zaten kendisi yanımdada değil tr den .. 1 seneyi geciyor ..

canım , eve gittiğinde küçük bir dilim yağsız tost yap ... ardından bitki çayı iç tok tutar seni bugunluk öyle yap istersen...

Pardon Canolar, bu yasak şu yasak diyoruzya nerden buluyosunuz bilgileri ben de okuyim ya . please

canım nete kan grubuna göre beslenme yaz hepsi çıkıyor ben aşağı yukarı bütün siteleri hemen hemen okudum....bitkiseliksir diye bir site vardı yanlış hatırlamıyorsam orada detaylı yazıyor ...

canım nete kan grubuna göre beslenme yaz hepsi çıkıyor ben aşağı yukarı bütün siteleri hemen hemen okudum....bitkiseliksir diye bir site vardı yanlış hatırlamıyorsam orada detaylı yazıyor ...

Sağol canim )

kan gurubuna göre nohut sakıncalı yaaa leblebide nohut katagorisine giriyor ben ondan bıraktımm.. bu arada 0+ grubuna kara lahana çok iyi ama beyaz lahanayı bilmiyorum... ben gün içeirsinde marul ve kara lahana yıkayıp masaya koyuyorum arada bir iki yiyiorum...

diyet yapmadigin halde -500 mu gitti ada
kiz ben diyet yaptigim halde -200 -400 falan gidiyo
ewwet bak cok guzel laf ettin, bunu gunun lafi seciyorummmm spor diyet birbirini tamamlar

Kusum, haftasonu cok yoruldunya sen, toparlanamamisindir.. Firsat bulursan daha fazla uyumaya calis, sabah daha dinc kalkarsin.. Moralini bozma, kilo almamaya bak yeter canim..

yaw bu kiz benim icimi okuyor Allahimmm, bu kiz cok kilo zayiflasin bu hafta insallah

Canim benim süperrrrr fikir hem belki moral oluruz birbirimize!!!
Bende varim 17.00 yemek tabu artik bu arada kilom 60 fln boy 164 !!

canim konu sahibi yok artik aramizda

valla işin aslı adacım ben bu kan grubu olayına çok dikkat edemem kurallar bana ters canım. oyüzden beni rahatsız eden yiyecekleri tüketmiyorum sadece deneme yanılma yöntemiyle .zaten dediğin gibi her site farklı söylüyor.bazı şeyler doğru kesinlikle ama %100 değil bence.mesela bugün lahana yedim hakiklaten şiştim kaldım, pirinç lapası yediğimde bile böyle şişkinlik hissetmemiştim. yarın tartıda pişman olmam inş yediğime. ama dediğim gibi leblebiyi uzun zamandır tüketiyorum özellikle lapa yaptığım zamanlarda kilo vermeme bir etkisi olmadı.

adacim hangi siteden bakiyorsun sen.

slm gençlik nasılsınız bakalım ben çok yoğunum yaa pek gelemiyorum buralara

kizlar havuc yemegi yapan veya deneyen varmi araniza?
az once geldi aklima, hic denemedim, tadi nasildir acaba?

ay tabi ekliycem semoş ya böyle haat mı geçer ya, ben akşamları yogurt meyve ile günü kapatırım diye düşünüyorumm

bazne oluyor cnm yaa insan kaybediyor tüm istikrarını motivasyonunu (
haftay toparlarsın ama sen eminim

mevsimsel sanırım meyve beni çok acıktırır mesela genelde gün sonunda yerimmm

adacim hangi siteden bakiyorsun sen.

canım önce bütün siteler baktım gecen bir arkadaş burada bir link vermişti bitkiseliksir diye sanırım orada detaylı yazıyor ...

canım ,diyet yaptım ama kaçamaklarım olmuştu profitol gibi yani yemekleri fazla kaçırmıştım ...-500 gitmişti ama benim kilom sizlere göre fazla onun etkisi olabilir belki...sporda yapmıştım..

Son düzenleme:

saol kusum atma kiz kartlari cok guzel hareketler var ya siraya koyup yapicam hepsini her gun on tanesini yapsam 5 gun eder eh iki gunde dinlenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…