Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Dene bakalım.. sen de işe yararsa ben de denerim tekrar.. hep regli ve yoğun spor haftalarıma denk geldi.. kendimde anlayamadım..
Pardon Canolar, bu yasak şu yasak diyoruzya nerden buluyosunuz bilgileri ben de okuyim ya . please
Nette çok ayrıntılı bilgiler bulabilirsin canım..
İcime sinmiyor değil zaten kendisi yanımdada değil tr den .. 1 seneyi geciyor ..
E ne yani.. evlnip buraya mı gelcen.. kaynana yanına.. kızım ordaki çıtırları değerlendir bence sen.. bu yedekte kalsın..
canım , eve gittiğinde küçük bir dilim yağsız tost yap ... ardından bitki çayı iç tok tutar seni bugunluk öyle yap istersen...
deniycem canım.. sanki hazım sorunu yaşıyorum, soda içicem akşam..
Bizim tiroidimiz az çalışırmış.. Beyaz lahana da tiroidi yavaşlatırmış.. bu yüzden o da zararlı, ya da dereotuyla destek vermek lazım.. Ben hala alışveriş yapamadım.. Ne dereotu aldım.. ne ıspanak.. yapmaya halimde yok zaten.. bu hafta böyle geçer sanırım..

hıımmm canım ben var ya zayıflayacam diye eskiden ne lahana suları içtim demek bundan kilo verememişim ... karalahana aldım eve sadece oda metabozlizmayı hzılandırımış...

yaw bu kiz benim icimi okuyor Allahimmm, bu kiz cok kilo zayiflasin bu hafta insallah
OKURUM.. Ağzından bal damlıyo.. Ben hala haftasonu kilomu göremedim.. Aynı kalsamda sevinicem walla.. Teşekkür ederim..
slm gençlik nasılsınız bakalım ben çok yoğunum yaa pek gelemiyorum buralara
Keyfine bak tatlım.. Benimde çok işim var, daha başlayamadım.. Akşam oldu nerdeyse.. net biraz önce geldi..
kizlar havuc yemegi yapan veya deneyen varmi araniza?
az once geldi aklima, hic denemedim, tadi nasildir acaba?
Ya çok kötüdür tabikide.. yemeğin içinden bile çıkarırım yerken.. Ama şöyle yap.. havuçları rendele, az zeytinyağlı tavada ama mutlaka tuz serperek kızarana kadar çevir.. içine de ceviz ekle.. az yoğurt ve mayonez de eklenir ama o kısmı atla bence.. süper oluyor..
mevsimsel sanırım meyve beni çok acıktırır mesela genelde gün sonunda yerimmm
İnşallah öyledir.. Slatamı yiycem şimdi.. Yoksa içimden canavar çıkar yine evde..
saol kusum atma kiz kartlari cok guzel hareketler var ya siraya koyup yapicam hepsini her gun on tanesini yapsam 5 gun eder eh iki gunde dinlenirim
göbek ve basen hareketlerinden bahsedermisin canım yaa.. bi de kartları foto çekip koyabilsen, bu ara yürüyüşe çıkamıyorum.. evde kendim bişeyler yapmaya çalışıyorum.. Yoksa biraz daha verince karnım buruşuk olcak..

hıımmm canım ben var ya zayıflayacam diye eskiden ne lahana suları içtim demek bundan kilo verememişim ... karalahana aldım eve sadece oda metabozlizmayı hzılandırımış...

ilk fırsatta dereotu na başlıycam ben.. her öğün öncesi 1 çorba kaşığı yiyorsun. hem iştah kapatıyomuş, hem de metabolizmayı hızlandırıyormuş..
Akşamda maydonoz suyu yaparım yine.. az kaldı ctesiye..
:)))

hahaha ekmeksiz hayata hayir, kamu spotu yapalim masum
insallah vanim, evet haftaya yuruyusle destekleyip tekrar tam gaz devam
Ne hikmetse, meyvede beni cok doyuruyor ya

canım önce bütün siteler baktım gecen bir arkadaş burada bir link vermişti bitkiseliksir diye sanırım orada detaylı yazıyor ...

evet o dedigin link guzel, bide cok detayli hersey yaziyor orda

canım ,diyet yaptım ama kaçamaklarım olmuştu profitol gibi yani yemekleri fazla kaçırmıştım ...-500 gitmişti ama benim kilom sizlere göre fazla onun etkisi olabilir belki...sporda yapmıştım..

aha evet anahtar kelimeyi soyledin adacim, spor

saol kusum atma kiz kartlari cok guzel hareketler var ya siraya koyup yapicam hepsini her gun on tanesini yapsam 5 gun eder eh iki gunde dinlenirim

bende evde spor yapmayi sevmiyorum canim, sen seviyorsan yap valla i$e yarar kesinlikle
benim sporum disarda yuruyus

her meyve acıktımrıyor tabide mesela , elme ve portakal çok acıktıryor
dolapta bi gerfurt var yememek için zor tutuyorum kendimi

hahaha evde havuc var, ne yapsam diye dusunurken hayuc yemegi geldi aklima :)))
abowww ikinci tarif deli bir tarif bebeeemmm, sagol

her meyve acıktımrıyor tabide mesela , elme ve portakal çok acıktıryor
dolapta bi gerfurt var yememek için zor tutuyorum kendimi

masumcum, sen sut urunlerine, deniz urunleri, yesil sebzeler ve ananasa yuklen bence sana kilo verdiren besinler arasinda bunlar yaziyor.
bugday misir ve kirmizi ettende uzak dur glutensiz ekmege baksana canim buyuk marketlerde vardir, haftaya glutensiz ekmek ye bence.

Kusum mobilden giriyorum ben bu yuzden foto ekleyemiyorum sanirim( ama smdi tarfler paylasicam sizee

tavuk bi sitede zararlı görünürken digerinde yenilebilenler arasındaydı anlamadım
bugday iyi gelmiyormuş ama çavdar ekmegi yenilebilenler arasında bende haftaya yulaf kepegine başlıycma zaten haziran 8 de 60 kilo olmalıyım

hahaha evde havuc var, ne yapsam diye dusunurken hayuc yemegi geldi aklima :)))
abowww ikinci tarif deli bir tarif bebeeemmm, sagol
Dene bbebeğim süper oluyor.. Yemekli misafirler içinde çok şık duruyor.. cevizler biraz iri kalacak, yerken hissetmen lazım.. bi de pişerken tuz serpersen havuç iyice lezzetini veriyor.. (püf noktalarım..)
Kusum mobilden giriyorum ben bu yuzden foto ekleyemiyorum sanirim( ama smdi tarfler paylasicam sizee
Süperrr.. zor olcak ama yazman.. :) özet geç bari..

Kizlarr smdi dergiden tarifler paylasicam sizee

YAG YAKİMİNİ DESTEKLEMEK İCİN CAY

ogle yemegi sonrasi kaynamis suyun icine atilmis yesilcay 1 tane cubuk tarcin ve bir dilim limon ekleyip demleyin ve suzup icin

ARA OGUNLERE FİKİRLER
3 adet kuru erik ve 2 tane ceviz limon dilim yesilcay
kucuk boy armut-8 badem ve tarcin karanfil cayi ( tarifini yazmamis)
Tarcinli elma puresi( 1 adet kabuklari soyulmus elmayi rendele kucuk bir tavada tarcin ve yarim bardak sut ekleyip isitin.uzerine kirilmis iki ceviz serpin.)
1 kase kuru cacik( 2 adet dogranmis salataligi 4 yemek kasigi yogurt nane ile karistrin)
10 adet yesil erik ve 10 cig findik
bunlar osman muftuoglunun tavsiyeleri

simdi taylan kumelininkiler

her sabah kalktgnda yarim cay kasigi karbonat 1 bardak su 1 dilim limon 1 parca kabuk tarcin 1 cay kasigi elma sirkesi

bu ablamizda ananas findik diyet togurt ve kefir hurma misir pirinc patlagi findik kuru erik onermis aralarda

------>Ferin BatMandan ZAYİFLATAN SU TARİFi<-------

6-7 bardak kaynamis sicak su icine;
1 fincan yesilcay onceden demlenip hazirlanmis
1 orta boy salatalik alaca soyulup ince dilimlrnmis
2-3 dilim dogranmis veya dilimlenmis taze zencefil
1limon kabuklu ve ince dilimlenmis
1 kucuk elma yikanmis kabuklu dilimlenmis
5-6 sap taze nane veya 1 tutam kuru nane
5-6 sap maydanoz
tarcin sevenler icin bir iki kabuk tarcin

tum malzemeleri karistirin ve 1 saat dinlendirdikten sonra surahiyi ara ara icerek.bir gunde bitirin.DUZ BİR KARİNA SAHİP OLMAK İCİN VE ODEM ATMAK İCİN HAFTADA 2 GUN İCİN..
diyorlar kendileri:))

kızlar ben kaçtım tee ne zman gelerişm allah bilir
gelmezsem k.i.b p.tesi görüşmek üzere ben kaçar

Heyyy sexy ladyyyssss, ben kaciyorum, herkese hayirli aksamlarrrrrrr
hepinizide cok seviyorum, iyiki varsiniz!!!! öpuldunuz bebeglerim

tamam sürmelim puf noktalarida varmisss, amanda amannnn
denicem bu tarifi

canim tavugu az cok kendin bilebilirsin aslinda, benim esimde AB kan grubu.
Tavugu ve eti yedikten sonra, bi agirlik cökuyor bana diyor. Ama balik yedigim zaman oyle olmuyor diyor.
bencede ekmegi oyle al bi dene, bide bakarsin zayiflaman hizlanir insallah

Ben smfi su yag yakici odem atici caydan yapip ictm bitane tadida guzel fena degil

Sabah lapa yedim küçük bi kurabiye:)az önce lapanın içine salata koydum yedim bide karpuz 2 3 tane küçük nektarin(çağla isteğim gitsin:))acayip şiştim pişmanım keşke karpuz yemeseydim

Kızlar size bi sorum var ? Sizce kaynanayla aynı evde kalınır mı?

Anteplim bu soruyu cevaplamadan gecemedim
6,5 senedir altli üstlü oturuyorum kaynanayla. Elim kirilaymista o nilah defterini imzalamasaymisim. Esimle aram acildi daha neler varda konusturmayin simdi beni
Keske baska bi apartmandan alsaymis esim evi. Onun yuzunden yasamadigim kalmadi. En guzel yillarim aglayarak gecti. O yüzden aman diyim ayni evin icinde yasayacaksan bosa evlenme çünkü evliliktende bisey anlamiyorsun cnm

Ben smfi su yag yakici odem atici caydan yapip ictm bitane tadida guzel fena degil

Senin biberiye çayı tarifinden beri yeşilçayı ben de bol limonlu içiyorum.. sevdim bu şekilde, içemiyordum..
ama çubuk tarçınla denemedim..
1 çubuk bir kez mi kullanılıyor.. Hiç almadım daha önce, tarçın gibimi tadı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…