Dene bakalım.. sen de işe yararsa ben de denerim tekrar.. hep regli ve yoğun spor haftalarıma denk geldi.. kendimde anlayamadım..yok canım yapmıyor valla ama sarı leblebi değil beyaz leblebi yiyorum kaç gündür kilo veriyorum valla. benim düşmanlarım yumurta süt yoğurt ve bulgur .test edildi onaylandı.bugün lahanayıda test ediyorum yarına kilo verirsem lahanadada sıkıntı yok demektir
canım biliyorum ama dün kapuska yaptım eve dayanamadım bugün pirinç lapası yapmadımkapuskamı yedim bakalım yarına tartıda neler olcak hemde denemiş olurum
Nette çok ayrıntılı bilgiler bulabilirsin canım..Pardon Canolar, bu yasak şu yasak diyoruzya nerden buluyosunuz bilgileri ben de okuyim ya . please
E ne yani.. evlnip buraya mı gelcen.. kaynana yanına.. kızım ordaki çıtırları değerlendir bence sen.. bu yedekte kalsın..İcime sinmiyor değil zaten kendisi yanımdada değil tr den .. 1 seneyi geciyor ..
deniycem canım.. sanki hazım sorunu yaşıyorum, soda içicem akşam..canım , eve gittiğinde küçük bir dilim yağsız tost yap ... ardından bitki çayı iç tok tutar seni bugunluk öyle yap istersen...
Bizim tiroidimiz az çalışırmış.. Beyaz lahana da tiroidi yavaşlatırmış.. bu yüzden o da zararlı, ya da dereotuyla destek vermek lazım.. Ben hala alışveriş yapamadım.. Ne dereotu aldım.. ne ıspanak.. yapmaya halimde yok zaten.. bu hafta böyle geçer sanırım..kan gurubuna göre nohut sakıncalı yaaa leblebide nohut katagorisine giriyor ben ondan bıraktımm.. bu arada 0+ grubuna kara lahana çok iyi ama beyaz lahanayı bilmiyorum... ben gün içeirsinde marul ve kara lahana yıkayıp masaya koyuyorum arada bir iki yiyiorum...
slm gençliknasılsınız bakalım ben çok yoğunum yaa pek gelemiyorum buralara
Dene bakalım.. sen de işe yararsa ben de denerim tekrar.. hep regli ve yoğun spor haftalarıma denk geldi.. kendimde anlayamadım..
Nette çok ayrıntılı bilgiler bulabilirsin canım..
E ne yani.. evlnip buraya mı gelcen.. kaynana yanına.. kızım ordaki çıtırları değerlendir bence sen.. bu yedekte kalsın..
deniycem canım.. sanki hazım sorunu yaşıyorum, soda içicem akşam..
Bizim tiroidimiz az çalışırmış.. Beyaz lahana da tiroidi yavaşlatırmış.. bu yüzden o da zararlı, ya da dereotuyla destek vermek lazım.. Ben hala alışveriş yapamadım.. Ne dereotu aldım.. ne ıspanak.. yapmaya halimde yok zaten.. bu hafta böyle geçer sanırım..
Sağol canim)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
OKURUM.. Ağzından bal damlıyo.. Ben hala haftasonu kilomu göremedim.. Aynı kalsamda sevinicem walla.. Teşekkür ederim..yaw bu kiz benim icimi okuyor Allahimmm, bu kiz cok kilo zayiflasin bu hafta insallah
Keyfine bak tatlım.. Benimde çok işim var, daha başlayamadım.. Akşam oldu nerdeyse.. net biraz önce geldi..slm gençliknasılsınız bakalım ben çok yoğunum yaa pek gelemiyorum buralara
Ya çok kötüdür tabikide.. yemeğin içinden bile çıkarırım yerken.. Ama şöyle yap.. havuçları rendele, az zeytinyağlı tavada ama mutlaka tuz serperek kızarana kadar çevir.. içine de ceviz ekle.. az yoğurt ve mayonez de eklenir ama o kısmı atla bence.. süper oluyor..kizlar havuc yemegi yapan veya deneyen varmi araniza?
az once geldi aklima, hic denemedim, tadi nasildir acaba?
İnşallah öyledir.. Slatamı yiycem şimdi.. Yoksa içimden canavar çıkar yine evde..mevsimsel sanırım meyve beni çok acıktırır mesela genelde gün sonunda yerimmm
göbek ve basen hareketlerinden bahsedermisin canım yaa.. bi de kartları foto çekip koyabilsen, bu ara yürüyüşe çıkamıyorum.. evde kendim bişeyler yapmaya çalışıyorum.. Yoksa biraz daha verince karnım buruşuk olcak..saol kusum atma kiz kartlari cok guzel hareketler var ya siraya koyup yapicam hepsini her gun on tanesini yapsam 5 gun eder eh iki gunde dinlenirim
hıımmm canım ben var ya zayıflayacam diye eskiden ne lahana suları içtim demek bundan kilo verememişim ... karalahana aldım eve sadece oda metabozlizmayı hzılandırımış...
ay tabi ekliycem semoş ya böyle haat mı geçer ya, ben akşamları yogurt meyve ile günü kapatırım diye düşünüyorumm
bazne oluyor cnm yaa insan kaybediyor tüm istikrarını motivasyonunu(
haftay toparlarsın ama sen eminim
mevsimsel sanırım meyve beni çok acıktırır mesela genelde gün sonunda yerimmm
canım önce bütün siteler baktım gecen bir arkadaş burada bir link vermişti bitkiseliksir diye sanırım orada detaylı yazıyor ...
canım ,diyet yaptım ama kaçamaklarım olmuştu profitol gibiyani yemekleri fazla kaçırmıştım ...-500 gitmişti ama benim kilom sizlere göre fazla onun etkisi olabilir belki...sporda yapmıştım..
saol kusum atma kiz kartlari cok guzel hareketler var ya siraya koyup yapicam hepsini her gun on tanesini yapsam 5 gun eder eh iki gunde dinlenirim
hahaha ekmeksiz hayata hayir, kamu spotu yapalim masum
insallah vanim, evet haftaya yuruyusle destekleyip tekrar tam gaz devam
Ne hikmetse, meyvede beni cok doyuruyor ya
evet o dedigin link guzel, bide cok detayli hersey yaziyor orda
aha evet anahtar kelimeyi soyledin adacim, spor
bende evde spor yapmayi sevmiyorum canim, sen seviyorsan yap valla i$e yarar kesinlikle
benim sporum disarda yuruyus
OKURUM.. Ağzından bal damlıyo.. Ben hala haftasonu kilomu göremedim.. Aynı kalsamda sevinicem walla.. Teşekkür ederim..
Ya çok kötüdür tabikide.. yemeğin içinden bile çıkarırım yerken.. Ama şöyle yap.. havuçları rendele, az zeytinyağlı tavada ama mutlaka tuz serperek kızarana kadar çevir.. içine de ceviz ekle.. az yoğurt ve mayonez de eklenir ama o kısmı atla bence.. süper oluyor..
her meyve acıktımrıyor tabide mesela , elme ve portakal çok acıktıryor
dolapta bi gerfurt var yememek için zor tutuyorum kendimi
hahaha ekmeksiz hayata hayir, kamu spotu yapalim masum
insallah vanim, evet haftaya yuruyusle destekleyip tekrar tam gaz devam
Ne hikmetse, meyvede beni cok doyuruyor ya
evet o dedigin link guzel, bide cok detayli hersey yaziyor orda
aha evet anahtar kelimeyi soyledin adacim, spor
bende evde spor yapmayi sevmiyorum canim, sen seviyorsan yap valla i$e yarar kesinlikle
benim sporum disarda yuruyus
masumcum, sen sut urunlerine, deniz urunleri, yesil sebzeler ve ananasa yuklen bence sana kilo verdiren besinler arasinda bunlar yaziyor.
bugday misir ve kirmizi ettende uzak durglutensiz ekmege baksana canim buyuk marketlerde vardir, haftaya glutensiz ekmek ye bence.
Dene bbebeğim süper oluyor.. Yemekli misafirler içinde çok şık duruyor.. cevizler biraz iri kalacak, yerken hissetmen lazım.. bi de pişerken tuz serpersen havuç iyice lezzetini veriyor.. (püf noktalarım..)hahaha evde havuc var, ne yapsam diye dusunurken hayuc yemegi geldi aklima :)))
abowww ikinci tarif deli bir tarif bebeeemmm, sagol
Süperrr.. zor olcak ama yazman.. :) özet geç bari..Kusum mobilden giriyorum ben bu yuzden foto ekleyemiyorum sanirim( ama smdi tarfler paylasicam sizee
Dene bbebeğim süper oluyor.. Yemekli misafirler içinde çok şık duruyor.. cevizler biraz iri kalacak, yerken hissetmen lazım.. bi de pişerken tuz serpersen havuç iyice lezzetini veriyor.. (püf noktalarım..)
Süperrr.. zor olcak ama yazman.. :) özet geç bari..
tavuk bi sitede zararlı görünürken digerinde yenilebilenler arasındaydı anlamadım
bugday iyi gelmiyormuş ama çavdar ekmegi yenilebilenler arasında bende haftaya yulaf kepegine başlıycma zaten haziran 8 de 60 kilo olmalıyım
Kızlar size bi sorum var ? Sizce kaynanayla aynı evde kalınır mı?
Ben smfi su yag yakici odem atici caydan yapip ictm bitane tadida guzel fena degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?