Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Bugun sabah iki lokma balli kaymak
Iki lokma nutella
Oglen 7-8 cilek
Aksam yogurt ve 5 kasik patates oturtma

Anladım tmm sağol :))]
Allah yardımcın olsun

Kızlar saat 12 de kapamı yediö bugün

15:00 gibi yine lapa yedim sonrada dışarı cıktım yürüdüm cıkmıcaktıö ama vazgectm cıktım ondan sonrada bişey yiyemedim haliyle yani iki ögün lapa yemiş oldum yarın yerim inş 3 öğün. Hepinize hayırlı akşamlar aeo

Ooo süpermiş canım:)

pekii 5ten önce çok mu dikkat ediyorsunuzz ?

Valla ben bu aralar ekstraları kaçırıyorum normalde 500 g veriyorsam böyle olunca 200 300 g veriyorum

Bende kacırdım malesef .. Bugunluk affedin beni canavarı durduramadım bugün neyse yıgılmak yok yarin devam :)

Kusum ayni tadi normal tarcin belkide yayilmiyo toz kaliyo ustte ondan cubuk tarcin diyo olabilirler tad ayni ben hep cubuklari.bi kez kullanip attim ama smdi ikinciye denicem bende eger buyukse cubuklarin ikiye bol nolcakki hatta dilim gbi kir sonucta verir diye dusunuyorum ayni etkiyi bende deniyim bidakine oylee ama en cokta kompostolara yakisio kuru uzum kuru incir kuru kayisi ve cubuk tarcin sekersiz icerdm sut olsun diye asure gbi valla

iyidir kelebegim, senden naber?
menudan ne haber

Bende iyiyim sagıl canım :) menü aynı kalori hesaplıyırum sabah domates salatalık niber peynir zeytin ekmek 2 dilim çavdat öğlen sakata yada sebze yemeği yiyorum akşamada ya form bisküvi yada eşma yada salata :))

Sabah lapa yedim küçük bi kurabiye:)az önce lapanın içine salata koydum yedim bide karpuz 2 3 tane küçük nektarin(çağla isteğim gitsin:))acayip şiştim pişmanım keşke karpuz yemeseydim

Bende karpuz yemek istiyorum bu akşam gördüm manavda tafı nasıl acaba en sevdiğin meyva :) afiyet olsun canım

Canım sanada allah kolaylık versin canım net yavaşsa işin zor valla

selam kızlar bugün bolca ders çalıştım daha çalışcamda yarın çok çalışamıycam günüm var çünkü menümü yazıp kaçayım
sabah 2 açık çay 2 dilim çavdar ekmeği 2 kaşık mantarlı yumurta domat salatalık biber zeytin peynir
öğlen 6 tane kuru kayısı 2 ceviz
akşam soğan suyu 2 kase ayran çorbası
sonrada 3 tane çilek

Kizlar, esim gec gelecekmis.. Yani yemek fasli yok.. Ama ölüom acliktan.. 17:30 gibi salata yemeye calistim.. Kivircik, maydonoz, zeytinyag, limon.. Yiyemedim.. Ben hic zeytinyag kullanmazdim, cok agir ve kokulu geliyo.. 2 tane cakma halley ve sade nescafe ile gecistirdim.. Normal halleyden daha ince, cikolatasi da daha az diye kendimi avuttum.. Simdi de soda icicem, tarifsiz bir sislik ve aclik yasiyorum.. Muhtesem suluman basliyo.. Dizi keyfi yapicam.. Opuom hepinizi.. :)

NeS

Canim, tarcin demissin onceki yazinda tarcin 0 grubu icin uygun degilmis arti fazla kullanilmasi bayanlarda adet gecikmesi yapiyormus arastirmistim.ben kan grubuna gore beslenmeye baslamadan once spordan sonra tarcinli sut icerdim adetim 6 gun gecikti ....ondan onceki ay gunu gunune olmustum. Tamam polikistik var ama ondan onceki ay sogan suyu sayesinde gunu gunune olmustum bu ayin gecikmesini ona bagladim....

Ve 90 dk bisiklet sürerek vucudumdan 1000 kaloriyi kovmus bulunuyorum, 3 kupa yesil cay ve 2 - 2.5 litre su ictim. Bakalim cumartesi günü nasil bi sonucla karsilasicam :)
Öpüldünüz canolar :**

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…