- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Anteplim bu soruyu cevaplamadan gecemedim
6,5 senedir altli üstlü oturuyorum kaynanayla. Elim kirilaymista o nilah defterini imzalamasaymisim. Esimle aram acildi daha neler varda konusturmayin simdi beni
Keske baska bi apartmandan alsaymis esim evi. Onun yuzunden yasamadigim kalmadi. En guzel yillarim aglayarak gecti. O yüzden aman diyim ayni evin icinde yasayacaksan bosa evlenme çünkü evliliktende bisey anlamiyorsun cnm
Kızlar saat 12 de kapamı yediö bugün
15:00 gibi yine lapa yedim sonrada dışarı cıktım yürüdüm cıkmıcaktıö ama vazgectm cıktım ondan sonrada bişey yiyemedim haliyle yani iki ögün lapa yemiş oldum yarın yerim inş 3 öğün. Hepinize hayırlı akşamlar aeo
Ooo süpermiş canım:)
Şimdi allah korusun ben bozsam bütün gün boşa mı hider yada etkisi olurmu daha?
Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle böyle bi topic var ama o daat 18:00 den sonrası için geçerli, gelin burda akşam 5 ten sonra yemeyerek kilo verelim hep beraber iradeyle. Bi çok tanıdığım 5 ten sonra yemeyerek ayda 5 kilo falan verdiler. Ben artık bugünden itibaren bu yöntemi uyguluycam sizde uygulayın inanın işe yarıyor. Uygulayanlar buraya yazarsa sevinirim.
Akşam 5 ten sonra yemediğiniz taktirde inanın sabah tartıda eksileri görcez :)
Ben 20 yaşındayım boyum kısa 160 kilom fazla 66.5 bu akşamdan itibaren başlıyorum. Şuan regliyim bittikten sonra günde 2.5 litre su ve biraZda yediklerime dikkat ederek güçlendiricem.. Bide benim ki idda eğer 55 kilo olursa erkek arkadaşım adımı kalıcı dövme yapıcak koluna:))
Destek olalım birbirimize lütfen canlı tutalım bu topici :))
Valla ben bu aralar ekstraları kaçırıyorum normalde 500 g veriyorsam böyle olunca 200 300 g veriyorum
Bende kacırdım malesef .. Bugunluk affedin benicanavarı durduramadım bugün neyse yıgılmak yok yarin devam :)
Senin biberiye çayı tarifinden beri yeşilçayı ben de bol limonlu içiyorum.. sevdim bu şekilde, içemiyordum..
ama çubuk tarçınla denemedim..
1 çubuk bir kez mi kullanılıyor.. Hiç almadım daha önce, tarçın gibimi tadı?
Şu an öyle şişim ki anlatamam bi daha bu kadar yemem inşallah buna rağmen eksîlerde oluruz
iyidir kelebegim, senden naber?
menudan ne haber
Sabah lapa yedim küçük bi kurabiye:)az önce lapanın içine salata koydum yedim bide karpuz 2 3 tane küçük nektarin(çağla isteğim gitsin:))acayip şiştim pişmanım keşke karpuz yemeseydim
Bende karpuz yemek istiyorum bu akşam gördüm manavda tafı nasıl acaba en sevdiğin meyva :) afiyet olsun canım
Kizlar, esim gec gelecekmis.. Yani yemek fasli yok.. Ama ölüom acliktan.. 17:30 gibi salata yemeye calistim.. Kivircik, maydonoz, zeytinyag, limon.. Yiyemedim.. Ben hic zeytinyag kullanmazdim, cok agir ve kokulu geliyo.. 2 tane cakma halley ve sade nescafe ile gecistirdim.. Normal halleyden daha ince, cikolatasi da daha az diye kendimi avuttum.. Simdi de soda icicem, tarifsiz bir sislik ve aclik yasiyorum.. Muhtesem suluman basliyo.. Dizi keyfi yapicam.. Opuom hepinizi.. :)
NeS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?