Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Saol canim.. Tarcinsiz yapiim o zaman ben.. Birbirimizi uyarmamiz cok iyi oluyor.. Tesekkur ederim.. Biraz kuruyemis yedim.. Soda ictim.. Yatmadan da limonlu yesilcay icerim.. Sen aciktinmi, ne durumdasin?

NeS

Ve 90 dk bisiklet sürerek vucudumdan 1000 kaloriyi kovmus bulunuyorum, 3 kupa yesil cay ve 2 - 2.5 litre su ictim. Bakalim cumartesi günü nasil bi sonucla karsilasicam :)
Öpüldünüz canolar :**

Super tatlim.. Eminim guzel sonuc alican..

NeS

Saol canim.. Tarcinsiz yapiim o zaman ben.. Birbirimizi uyarmamiz cok iyi oluyor.. Tesekkur ederim.. Biraz kuruyemis yedim.. Soda ictim.. Yatmadan da limonlu yesilcay icerim.. Sen aciktinmi, ne durumdasin?

NeS

Rica ederim canim insallah bu bilgilerin faydasi olur... Bugun cok aciktim aksam sporda yaptim.canim cook tatli istedi ama evde bisey yoook..:)))) bitki cayi ictim birde buyuk bardakta su ictim resmen midem kaziniyor ama tutuyorum kendimi...yarin tartiya yansir insallah...

Nesil ve ada şuan çok pişmanım keşke lahanayı yemeseydim ya. Çok fena şişirdi beni kızlar aç olmama rağmen şişlik hissediorum.şuan açlktan başım falan dönüyo ama tartıya çıktım şok oldum sabahki kilomdan 1200 fazlayım. yarına 1 kilo gitmeyecek gitse bile bugünkü kilomdan 200 gram fazla çıkarım off ya ndn ya ndnnnn.dün bu saatlerde sabahki kilomunda altına düşmüştüm.

Bence sabah karar ver canim.. Bana cok oluyor oyle.. Bol su ic ama hemen yatma, miden yemek gibi algilamasin.. Sabah mutlu gorucem seni, eminim ben.. :)

NeS

Ben hala davul gibi sisim.. Icim gurul gurul ama tik yok.. Bol limonlu yesilcayimi iciyorum simdi..

Iyi geceler.. :)

NeS

Herkesin gunu aydin olsun

Ne yazikki gunu boyle kapatamadim 5e dogru 1 elma yarim eti form ve yesil cay ictim is cikisi bir avuctan az findik yedim buraya kadr her sey guzeldi aksam kayinvalideme gitttim balik ye diye israr ettiler bende kiramadim hic ac degildim amakirilmasinlar diye yarim pors. Izgara tavuk yedim uzerinede zencefilli limonlu cayla 9lu cayi karistirip ictim eve gelincede balli sirkeli su ictim
birde yediklerimden biri bana iyi gelmedi tuvalete cikamadim dun bugun sis hissediyorum.

Kahvaltimda
balli surkeli su 1 bardak
1 fincan yesil cay
1kuru incir. 1 kuru kayisi. 1 ceviz 5-6 adet yaban mersini, 4-5 findik.

Herkese bugun ve diger hergun icin tekrar tekrar basarilar sabirlar.

canım , gerçekten lahana 0+ grbuna yaramıyor çünkü ben çoooook içtim hiç kilo veremedim. birde diyorlar ki yağ yakıyor özellikle karın bölgesi içi ama bize uygun değil bende test ettim...sıkma canını sabah maydanoz limon suyu yap iç bütün şişkinlikler gider inşallah...

ben bu kan gurubu sayesinde kilo vreiyorum eğer bu kan gurubu beslenmesini uygulamasaydım eminim ben hafta en fazla 200 -300 verirdim onuda spor sayesinde verirdim..çünkü kan gurubuna beslenmeden önce hep haftalık 200 -300 gidiyordu daha fazla gitmiyordu...

Ben bugunde eksiye düşmüşüm çok mutlu oldum cumartesi 1 kilo gider mi bilemem ama olmazsa bile çok yakın olur gibi )))

Son düzenleme:

Tebrik ederim.. aslinda genel olarak yazilanlari okuyunca sanki sadece cumartesi pazara hazirlik yapiyormusuz gibi bir gorunum var yani hafta ici o kadar sabret sik disini hafta sonu hoop geri al snra verdigin 300 400 gramla yetin. Gibi bi durum var ben daha bu pazartesi basladim ilk hafta sonunugecirecegim dikkat etmeye baslayali aa bende bu hataya dusecegim gibi geliyor. Neyse umarim iradeli oluruz.

Birde kan grubuna gore beslenmeyle ilgili baslik varmi baktim biraz goremedim telden yaziyorum birde hep iskence gibi geliyor ya da tembelim.
Soylede bir sikinti var netteki arastirmalarimda bazi sayfalar bazi yiyecekler icin yenmeli derken baska sayfa yenmemeli diyor kesin bilgiye nereden ulasacagiz..

Günaydın herkese. Kızlar dün yediğim lahana yüzünden bugün +400 çıktım tartıda ve hala şişim aşırı derecede.birdaha tevbe asla lahana yemeyeceğim.dün okadar dikkat ettimki ama sonuca bak. Bide kızlar biraz tuzunu fazla kaçırmışım yoğurt zararlı diye yoğurtta koyamadım yanına tuzunu alsın.acaba vücudum ödemmi tuttu.neyse bugünde bir öğünümde pirinç lapamı yiyip yarına mutlu olmak istiyorum.

Bence sabah karar ver canim.. Bana cok oluyor oyle.. Bol su ic ama hemen yatma, miden yemek gibi algilamasin.. Sabah mutlu gorucem seni, eminim ben.. :)NeS

Malesef nesilim ya tüm sevincimi hayallerimi yıktı geçti lahana negüzel 69 görmüştüm.

Teşekkürler tavsiyen için adacım. Gerçekten yaramıyor bize bende test ettim bılgur yediğim zamanda böyle olmuştum dikkat etmeme rağmen tartıda fazla çıkmıştım bundan böyle lahanada cısssss bana

Son düzenleme:

Teşekkürler Canım , Evet bazen öyle oluyor cumartesi pazar ödüllendiriyoruz kendimizi ister istemez 300 - 400 alıyoruz geri ama hafta içi onu verip hatta daha fazla veriyoruz.. böylece hiç yoktan iyidir kilo veriliyor... Kan gurubu ile ilgili beslenme ise netten araştırdım doğru söyluyorsun bazı şeyler için bazı siteler yarralı bazı siteler zararlı diyor ama genel hatlarıyla belli oluyor... ben en azından kendim için zararlıı olanları tespit ettim... bu yüzden arada kalan şeylere çok takılmıyorum.. mesala 0+ için bir sitede nohut zararlı diyor bir sitede ne faydalı ne zararlı diyor ben zaten nohut sevmem sorun olmuyor..))

Son düzenleme:
bu sabah ;
2 yk lor peynir
1 adet kırmızı biber
maydanoz
3 adet light kızarmış form ekmek

soğan suyu büyük bir bardak

öğle

tavuk gögsü haşalama ( dün buzluktan çıkardım iki adetmiş poşetin içinde bugun de bari diğerini yiyeyim ama bu daha küçük )
1 kırmızı biber

akşam

kızlara akşama karar vermedim lapa mı yapsam yoksa tarhana çorbasımı yapsam bir kaşık z. yağı ile bir kase içerim karar veremedim ??????
sanki çorba daha masum gibi ))

yeşil çay içerim spor 1 saat yaparım mutalaka gün içerisinde...

uhuuuuuu kizlar, nerelerdesiniz bakem????
Dûn aksam kacamak yaptinizda, bugun firca yememek icinmi ugramiyorsunuz yoksa

ben regl oldum dün aksam, hele ondan kac gundur canim sekerli seyler istiyordu.

gözün aydın canım benimde yaklaştı iştahım şimdilik iyi ama şişkinlik var.bugün kimsecikler yok bende anlamadım

günaydım yok valla kaçamak yapmadım hayırlı olsun reglin

Selam fıstıklar..

Yoğun bir gün.. ancak fırsat buldum..
Ben de şişim ama anlamadım.. Dün aslında öyle az yedimki.. Neyse geçici diyelim..
Daha 2 günümüz var..

Oyyy kıyamam.. tuz dan olabilir.. Lahana da bol su ve tuz içerirmiş.. maydonoz suyu yap ve yeşilçay ve bol su iç..
Sabah şaşırıcan inşallah arkadaşım..
Ben de dünden fazla gördüm sabah.. Bu gün çok daha çok dikkat edicem..
Süper canım.. oldum kurtuldun sayılır.. birkaç gün sonra hapım bitecek.. sonra bekle ki olsun..
olmadan 64 lü bişeyler göreydim iyidi.. 2 hafta çakılırım ben 65 e şimdi..
Havucu denedinmi?

herkesler nerde huhuhuuu ??????

hayırdır kimsecikler yok normalde bu saatten sayfalar uçmuştu )) Ben gardalolabıma baktım yaklaşık bir saat giydim giydim çıkardım )) bazıları olmuyordu üstüme yavaş yavaş olmaya başlamış .. hala üzerime olmayanlar var baktıklarımdan ben bu kadarmıymışım dediklerim bliem varrr... iyi oldu daha çok gaza geldim cicilerimi görünce ... yani 5 yıl kıyafet almayacak kadar dolabım dolu (( eğer 65 olursam çoğunu giyerim ..59 olursamda tümünü giyer keyfime bakarım...

Kızlar merhaba

Naber, nasılsınız? Bugün çok yoğundum, ancak ki fırsat buluyorum yazmaya. Dün akşam 1 bardak tarçınlı sütle günü kapattım ama spor yapmadım yine, bugünlerde hiç canım istemiyor

Tartı nihayet geçen cumartesiyi gösterdi ama çok geç, bu hafta böyle bitti yani...

Sabah kahvaltım: 1,5 dilim tt ekmek, 1 yumurta, 2-3 çatal keçi peyniri, 6 yeşil zeytin. Öğlede karışık yemek yedim: Yarım tabak ıspanak, 2 şer kaşık patlıcan oturtma ve tavuk sote, 1 tane köfte-patates ve 1 dilim beyaz ekmek.

Bu aralar yemek sonrası bana acayip bir uyku ve halsizlik çöküyor. Bi de canım deli gibi tatlı çekiyor, 1 kutu sakız bitiyorum kessin diye :44::44:

Görüşürüz şekerler

günaydım yok valla kaçamak yapmadım hayırlı olsun reglin

Regl olmasaydi da olurda aslinda
Bebis olsaydi daha mutlu olurdum

4 gozle bekliyon sende regli demek
eneee insallah gelmeden gorursun 64u canim.

smo burda
insallah bu yaz istediklerini giyersin canim
Gardolab dedinde, benimde sorun gömleklerimde, dügmelerin arasi görunuyor boyle gicik oluyorm bende. Giyemiyorum

hello tatlim, iyilik saglik cok sukur.
canim uyku ve halsizlik cökmesi, ögle yemeginden kaynaklanabilir.
hem et hem tavuk gördum orda. (ikiside midede iyi gecinemiyorlar) :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…