Regl olmasaydi da olurda aslinda
Bebis olsaydi daha mutlu olurdum
:26:
kıızlaaaar , dışarıda 1 saat 10 dakika yürüdüm geldim sauna kemerimi ve eşofmanımıda giymiştim çook terlemişim ... şimdi bitki çayı içeceğim kuzum uyursa evde de tempolu 45 dakika yürürüm... 15 dakikada eliptik yaparım....bitki çayımı yapıp geliyorum))
kıızlaaaar , dışarıda 1 saat 10 dakika yürüdüm geldim sauna kemerimi ve eşofmanımıda giymiştim çook terlemişim ... şimdi bitki çayı içeceğim kuzum uyursa evde de tempolu 45 dakika yürürüm... 15 dakikada eliptik yaparım....bitki çayımı yapıp geliyorum))
Bravo canım, süpersin :119: :119: Darısı benim başıma, 1 haftadır astım sporumu, o yüzden gram gram gitti
cnm superrsnnn ama sana bı tavsıye spor yaparken sauna esofmanı gıymeyı onermem. cunku sadece vucudumuzdan sadece su gıdıyor. sadece sudan kaybedersın o esofmanı gıyerek. uzmanlarda onermıyor
semo burda
insallah bu yaz istediklerini giyersin canim
Gardolab dedinde, benimde sorun gömleklerimde, dügmelerin arasi görunuyor boyle gicik oluyorm bende. Giyemiyorum
:
Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah canım
tatlım , o gömlekleri hiç sorma evlenmeden önceki hatta nişanlıyken aldığım hiç bir gömlek zaten olmuyor ama ozamanlarda gögüslerden hep açık kalıyordu ben altına mutlaka şık atlet tarzı şeyler giyordum...ki ozamanlar 60-61 kilo civarıydım..ayyyy inşallah canım bu yaz hedef koydum haziran sonuna kadar kendime süre verdim ondan sonra inşallah istedikleirmi giyerim...
kızlar bu arada 10 gün sonra bir aylığına spor salonuna yazılacam haftanın 7 günü gidecem annem gelecek yanıma o bebeğe bakar bende gider hem biraz evden çıkmış olurum hem farklı aletlerde çalışırım iyi olur hemde iki insan yüzü görürüm)) gerçi annem 15 günlüğüne gelirim dedi ama ben kandırırım inşallah.... )))
Hello honey, iyi olmana sevindim1 haftadır böyleyim ben, yemekten sonra pert modu, neyse geçer zağar Bence de yemekleri bayağı bir karıştırdım sanki ama hepsi çok güzel görünüyorlardı.
Kızlar yulaf kepeginden ekmek yaptım resim ekledim ama umarım cikar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin canim sagol, Rabbim isteyen herkese nasip etsin
insallah hedefine ulasirsin canim,
gömleklerimi ozledim bennn :26:
hehe afiyet olsun canim, arada olur oyle karistirmalar olsun.
ï$tahin mi acildi?mevsimden dir, bu aralar herkesin i$tahi yerinde sanki
hello derincim, hosgeldin.
waaaayyyyy ekmek guzel görunuyor valla canim, tadi nasil peki?
Derincim geçmiş olsyn ben bugün çok kötü bişi yaptım kızlar çikolatanın dibine vurdum. Reglim heldi benimde heralde şuan miğdem bulanıyo valla.pişmanmıyım şuan değilim ama yarın kesin olacam.
Derincim geçmiş olsyn ben bugün çok kötü bişi yaptım kızlar çikolatanın dibine vurdum. Reglim heldi benimde heralde şuan miğdem bulanıyo valla.pişmanmıyım şuan değilim ama yarın kesin olacam.
Kizlaarrr, ōluom yogunluktan yaa.. Sizi ozledim walla..
Bu gun yarin yogun boyle, kusura bakmayin.. :/
NeS
gayet güzel canım hazırlaması ve pişmesi 10dk sürmedi
ekmek yerine her öğünde yenilebilir
dukancıların ekmegi bu zararsız yani
Gecmis olsun Derincim.. Kizin kac yasinda, genelde 5-6 yasinda oluyor bu hastalik.. Insallah hafif atlatir, nazlanicak biraz ama hakki cimcimenin..
Bu arada ekmek kek gibi gorunuyor.. Tadi nasil? Denedinmi?
Musait oldugunda tarif isterim.. :)
NeS
Gecmis olsun Derincim.. Kizin kac yasinda, genelde 5-6 yasinda oluyor bu hastalik.. Insallah hafif atlatir, nazlanicak biraz ama hakki cimcimenin..
Bu arada ekmek kek gibi gorunuyor.. Tadi nasil? Denedinmi?
Musait oldugunda tarif isterim.. :)
NeS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?