Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

hello tatlim, iyilik saglik cok sukur.
canim uyku ve halsizlik cökmesi, ögle yemeginden kaynaklanabilir.
hem et hem tavuk gördum orda. (ikiside midede iyi gecinemiyorlar) :26:[/QUOTE]

Hello honey, iyi olmana sevindim 1 haftadır böyleyim ben, yemekten sonra pert modu, neyse geçer zağar Bence de yemekleri bayağı bir karıştırdım sanki ama hepsi çok güzel görünüyorlardı.

kıızlaaaar , dışarıda 1 saat 10 dakika yürüdüm geldim sauna kemerimi ve eşofmanımıda giymiştim çook terlemişim ... şimdi bitki çayı içeceğim kuzum uyursa evde de tempolu 45 dakika yürürüm... 15 dakikada eliptik yaparım....bitki çayımı yapıp geliyorum ))

Bravo canım, süpersin :119: :119: Darısı benim başıma, 1 haftadır astım sporumu, o yüzden gram gram gitti

cnm superrsnnn ama sana bı tavsıye spor yaparken sauna esofmanı gıymeyı onermem. cunku sadece vucudumuzdan sadece su gıdıyor. sadece sudan kaybedersın o esofmanı gıyerek. uzmanlarda onermıyor

Bravo canım, süpersin :119: :119: Darısı benim başıma, 1 haftadır astım sporumu, o yüzden gram gram gitti

Teşekkürler canım , spora ara verince insan soğuyor o yüzden ara ara yapmaya çalış..en azından ben öyleyim yapmayınca soğuyorum spordan...

cnm superrsnnn ama sana bı tavsıye spor yaparken sauna esofmanı gıymeyı onermem. cunku sadece vucudumuzdan sadece su gıdıyor. sadece sudan kaybedersın o esofmanı gıyerek. uzmanlarda onermıyor

canım saol , haklısın bend eduymuştum ama ben başka türlü terleyemiyorum terlememi sağlayan tek şey sauna eşofmanı o yüzden giyiyorum...

semo burda
insallah bu yaz istediklerini giyersin canim
Gardolab dedinde, benimde sorun gömleklerimde, dügmelerin arasi görunuyor boyle gicik oluyorm bende. Giyemiyorum

:

tatlım , o gömlekleri hiç sorma evlenmeden önceki hatta nişanlıyken aldığım hiç bir gömlek zaten olmuyor ama ozamanlarda gögüslerden hep açık kalıyordu ben altına mutlaka şık atlet tarzı şeyler giyordum...ki ozamanlar 60-61 kilo civarıydım..ayyyy inşallah canım bu yaz hedef koydum haziran sonuna kadar kendime süre verdim ondan sonra inşallah istedikleirmi giyerim...

kızlar bu arada 10 gün sonra bir aylığına spor salonuna yazılacam haftanın 7 günü gidecem annem gelecek yanıma o bebeğe bakar bende gider hem biraz evden çıkmış olurum hem farklı aletlerde çalışırım iyi olur hemde iki insan yüzü görürüm )) gerçi annem 15 günlüğüne gelirim dedi ama ben kandırırım inşallah....)))

kızlar tünaydın ancak gelebildim kazımın hastalığı su çiçeğiymiş dün ve bugün döktü kendisi çiçekleri :)

10 gün rapor aldık bu haftada okula gitmemişti artık biran evvel atlatıcaz inşallah

sabah
1 haşlanmış yumurta z.yağ limon pul biber
1 dilim t.b. ekmek
2 sivri biber ve çay

ara yok
15:00 gibi birtabak karnabahar haşlaması tuzsuz yoğurtlu nane pul biber

akşamada

yeşil mercimek var oda çok az yağlı ve tuzsuz bugün menüyü karıştırdım her şeydn yedim

yazamayabilirim ama takipteyim kızlar kolay gele size

45 dakika tempolu yürüyüşü yaptım akşam artık eliptik yapacam şimdi yemek yapmam lazım.. yemek saati geciktirmeden yapayım )

Kızlar yulaf kepeginden ekmek yaptım resim ekledim ama umarım cikar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1397136170465.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 35
Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah canım

amin canim sagol, Rabbim isteyen herkese nasip etsin

insallah hedefine ulasirsin canim,
gömleklerimi ozledim bennn :26:

Hello honey, iyi olmana sevindim 1 haftadır böyleyim ben, yemekten sonra pert modu, neyse geçer zağar Bence de yemekleri bayağı bir karıştırdım sanki ama hepsi çok güzel görünüyorlardı.

hehe afiyet olsun canim, arada olur oyle karistirmalar olsun.
ï$tahin mi acildi? mevsimden dir, bu aralar herkesin i$tahi yerinde sanki

Kızlar yulaf kepeginden ekmek yaptım resim ekledim ama umarım cikar

hello derincim, hosgeldin.
waaaayyyyy ekmek guzel görunuyor valla canim, tadi nasil peki?

Gecmis olsun Derincim.. Kizin kac yasinda, genelde 5-6 yasinda oluyor bu hastalik.. Insallah hafif atlatir, nazlanicak biraz ama hakki cimcimenin..

Bu arada ekmek kek gibi gorunuyor.. Tadi nasil? Denedinmi?
Musait oldugunda tarif isterim.. :)

NeS

Kizlaarrr, ōluom yogunluktan yaa.. Sizi ozledim walla..

Bu gun yarin yogun boyle, kusura bakmayin.. :/

NeS

Derincim geçmiş olsyn ben bugün çok kötü bişi yaptım kızlar çikolatanın dibine vurdum. Reglim heldi benimde heralde şuan miğdem bulanıyo valla.pişmanmıyım şuan değilim ama yarın kesin olacam.

Mrb arkadaşlar.ben yeni katılıyorum bu konuya.ya akşam 5 ten sonra hiç mi bisey yemoyorsunuz? Meyve fln da mı olmuyor.Bi de gunler uzadı artık. 5 çok erken degil mi yemeyi kesmek için? Benim de 4 kilo fazlam var.vermek istiyorum.Aslinda zayifim.boyum 1, 75 kilom 62.Ama ideal kilom 58.simit bolgem şişiyor yanlardan 62 olunca.Ama şunu biliyorum ki az kilo daha zor gidiyor.insanin fazlalığı çoksa daha çabuk gidiyor kilo.Bu gun de doğum günüm. Bugün bol bol yicem pasta fln.yarin diyete giricem insallh.Ama 5 de yemegi kasmek cok erken ya(

gayet güzel canım hazırlaması ve pişmesi 10dk sürmedi
ekmek yerine her öğünde yenilebilir
dukancıların ekmegi bu zararsız yani

teşekkürler zeyazcım benimde gelmek üzere ben meyveye veriyorum kendiimi yoksa kızın bütün abur cuburları bana göz kırpıyor bir dalarsam duramıcam biliyorumda zor işimiz.

sendemi be zeyas.
sende mi cikolata bagimlisisinnn???
fark ettimde burdaki, cogu kizlar, cikolatayi cok seviyor
eh gelin o zaman cikolata diyeti yapalim bizde

Kizlaarrr, ōluom yogunluktan yaa.. Sizi ozledim walla..

Bu gun yarin yogun boyle, kusura bakmayin.. :/

NeS

annaaammm yarinda mi boyle, yarim yumalak giricen
bizde seni ösluyoruz, cabuk gel.

gayet güzel canım hazırlaması ve pişmesi 10dk sürmedi
ekmek yerine her öğünde yenilebilir
dukancıların ekmegi bu zararsız yani

afiyet olsun canim, umarim iyi gelir bu ekmek sana

canım 7 yaşında aşısı olduğu için hafif atlatıyor ama yinede 10 gün raporlu tamamen geçmeden gidemiyoruz.

ekmek iyiydi tadı güzel pamuk gibi üstüne sür ye kahvaltıda ne istersen
yoğurda doğra çorbaya doğra veya etti balıktı yanında ye bunun özelliği midede şişmesi ve bağırsakları silip süpürmesi
dukan amcanın favori yiyeceğidir.

bana hiçbir un yaramıyor çavdar tam buğday beyaz bugday kesinlikle yasak

bana prinç yulaf kepeği ve glutensiz un serbest diğerleri yasak

tarifide

4 yemek kaşığı yulaf kepeği
1 çay kaşığı kabartma tozu
2 yemek kaşığı yağsız yoğurt
2 adet yumurta
4 yemek kaşığı yağsız yoğurt
1 çimdik tuz

tüm malzemeyi telle çırp
cam tepsiye dök mikrodalgada 6 dk pişir o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…