Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kızlar yulaf kepeginden ekmek yaptım resim ekledim ama umarım cikar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım çok lezzetli gözüküyor kek gibi.tarifini verirsin bir ara
45 dakika tempolu yürüyüşü yaptım akşam artık eliptik yapacam şimdi yemek yapmam lazım.. yemek saati geciktirmeden yapayım )
Adacım nasıldayanıyorsun bukadar spora maşallah sana valla.ben 40 dk leslie yapsam perte çıkıyorum resmen.benimde koşu bandım var uzun süre kullandım ama artık istemiyor canım hiç kullanmıyorum bide ses gidiyor alt kata.oyuzden satıp eliptik almak istiyorum bemde ama çok yer kaplar dedi eşim öylemi.
teşekkürler zeyazcım benimde gelmek üzere ben meyveye veriyorum kendiimi yoksa kızın bütün abur cuburları bana göz kırpıyor bir dalarsam duramıcam biliyorumda zor işimiz.
Canım keşke sen gibi iradeli olabilsem de meyveyle geçse krizim.
Ayyy semo ne güzel dedin kız keşke öyle bir diywt olsaydı hemen yapardım valla.çikolatayı sevmeywn kadın varmıdır acaba.buarada bebek temennini okudum canım inş kucağın dolar yakın zamanda

Tarif için teşekkürler derin ama bende mikrodalga yok normal fıtında pişmezmiki:26:

Kızlaaaaaaaar menümü yazim biley daha dicem

Sabah 1 dilim ekmek üstüne peynir ve biraz salatalık

Öglen ton balıklı salata

Akşam ananasla yogurt yedim :)

Cukulata konusu gecmiş cukulata diyeti var cukulata ve kola diyeti yazayım isterseniz ama pek yararmı bilmyrm bi bakaymm :)

selam kızlar artık burda daha aktif olucam çünkü telefonum garantiden geldi, gündüzleri de cvp yazabilcem

benim biraz motivasyonum düştü 3 gündür çünkü çok kaçamak yaptım... şimdi bi hedef koydum kendime ayın 28inde kadar 58 küsür kilo olursam çok istediğim bir şeyi alıcam kendime. bu şekilde motive edebildim kendimi yarım saat-1 saat sonra killer ABS yapacağım.

şimdi biraz geçmişi okuyayım

sabah soğan suyu
2 dilim çavdar ekmeği 2 kaşık sucuklu yumurta domat salatalık peynir zeytin
öğlen 1 bardak kuşburnu suyu
16:30 1 kase kuru börülce salatası 1 tane otlu gözleme aaaahhh aaaahhh gözlemeye dayanamadım şimdi midem yanıyor sabah yarım saat lesli yapmıştım artık gecede bir yarım saat yapayım

Kızlar acayip moralim bozuk her şeyi yiyesim var sabah lapa öğleyin kepek ekmekle tost 3 gibi kısır 1 dilim kek akşama doğru 2 3 nektarin yedim

Caniim, kilo verecem diye paraliyorum kendimi vallaha ...spora dayanmak zorundayim baska turlu gitmiyor kilolar

Kizlar bugun biraz yogundum giremedim
Sabah 1 dilim cavdar ekmegi ustune 1 cay kasigi köri sosu ve tavuk.
Oglen 1 porsiyon misirli salata.
Aksam 1 kase mercimek köftesi 3 yemek kasigi kiyma 1 tost ekmegi.
Kacamak: 1 tane findikli cikolatali kek (dayanamadim kizlar ve aksam ki ekmek gereksizdi biliyorum)

600-700 kalori civari yaktim daha fazla yakabilirdim ama yapilacak ödevlerim var malesef..

Zeyas Canim eliptik biziklet fazla yer kaplamiyor yuruyus bandi daha cook yer kapliyor bence eliptik gercekten cok kalori yakiyor....bugun bende coooook aciktim ama tutyorum kendimi.....yarin insallah guzel sonuc alirim canim ikigundur tost cekiyor deli gibi ama tutuyorum kendimi cumartesi odul olarak yiyecegim..

Koşu bandı katlanıyor ya canım eliptik katlanmaz heralde dur ben bir araştırıyım netten almayı düşünüyorum bende.ben bugün aştım kendimi çpk yedimm canım.sen buhafta çok iyisin

Kızlar ya 😔 az önce bi arkdşmı gördüm nasıl kilo vermiş bi görsenz bacaklar cubuk resmen ya bende istym afff morelim bozuldu naptın diyom kahvaltıdan kahvaltıya yiyen biriyim dedi oha dedim

Kızlar ya 😔 az önce bi arkdşmı gördüm nasıl kilo vermiş bi görsenz bacaklar cubuk resmen ya bende istym afff morelim bozuldu naptın diyom kahvaltıdan kahvaltıya yiyen biriyim dedi oha dedim

Sorma cano burda da var oyle bi abla acayip kilo vermis sordum bende nasil verdin diye? Hic spor yapmamis cunku sevmiyormus aciktikca sadece salata yiyip kola iciyomus (sekerini dengelesin diye) Bense haril haril bisiklet suruyorum.. Ühühühühühühühühühüh!

bizde öyle yapııyoozzzz sayılırrrr
oyyy oyyy napam bugün gözlemeyi indirdim mideye anında vicdan azbıyla karışık mide ağrısı çektim biraz önce annem gelmiş neskafeyle çikolata getireyimmi diyo yok yaaaa buda yapılırmı dersten beynim uyuşmuş canım kahve çikolata istiyo zaten yemedim valla inşallah gözleme erimiştir birazdan lesli yapıp öyle yatcam

kolamı direk göbek yapar senelerdir gazlı içecek içmiyorum çok zararlı birde hiçbişey yemeyip kola içmek hiç akıl karı değil

Bende şuan bisiklet sürüym

Gündüz yediysen erimiştir inşallah ]

iki aydır yürüme bandında 5 km hızında 50 dak 4km yürüyorum haftada 5 gün aksatmamaya çalışıyorum ama hiç kilo veremedim daha fazlalaştırmam mı lazım yrdımcı olur musunuz:114::114::114::114:

tek başına spor kilo verdirmez sadece sıkılaşırsın yediklerini azaltıp spor yaparsan çok güzel kilo verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…