Canım çok lezzetli gözüküyor kek gibi.tarifini verirsin bir araKızlar yulaf kepeginden ekmek yaptım resim ekledim ama umarım cikar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Adacım nasıldayanıyorsun bukadar spora maşallah sana valla.ben 40 dk leslie yapsam perte çıkıyorum resmen.benimde koşu bandım var uzun süre kullandım ama artık istemiyor canım hiç kullanmıyorum bide ses gidiyor alt kata.oyuzden satıp eliptik almak istiyorum bemde ama çok yer kaplar dedi eşim öylemi.45 dakika tempolu yürüyüşü yaptım akşam artık eliptik yapacam şimdi yemek yapmam lazım.. yemek saati geciktirmeden yapayım)
Canım keşke sen gibi iradeli olabilsem de meyveyle geçse krizim.teşekkürler zeyazcım benimde gelmek üzere ben meyveye veriyorum kendiimi yoksa kızın bütün abur cuburları bana göz kırpıyor bir dalarsam duramıcam biliyorumda zor işimiz.
Ayyy semo ne güzel dedin kız keşke öyle bir diywt olsaydı hemen yapardım valla.çikolatayı sevmeywn kadın varmıdır acaba.buarada bebek temennini okudum canım inş kucağın dolar yakın zamandasendemi be zeyas.
sende mi cikolata bagimlisisinnn???
fark ettimde burdaki, cogu kizlar, cikolatayi cok seviyor
eh gelin o zaman cikolata diyeti yapalim bizde
annaaammm yarinda mi boyle, yarim yumalak giricen
bizde seni ösluyoruz, cabuk gel.
afiyet olsun canim, umarim iyi gelir bu ekmek sana
tarifide
4 yemek kaşığı yulaf kepeği
1 çay kaşığı kabartma tozu
2 yemek kaşığı yağsız yoğurt
2 adet yumurta
4 yemek kaşığı yağsız yoğurt
1 çimdik tuz
tüm malzemeyi telle çırp
cam tepsiye dök mikrodalgada 6 dk pişir o kadar
Canım çok lezzetli gözüküyor kek gibi.tarifini verirsin bir ara
Adacım nasıldayanıyorsun bukadar spora maşallah sana valla.ben 40 dk leslie yapsam perte çıkıyorum resmen.benimde koşu bandım var uzun süre kullandım ama artık istemiyor canım hiç kullanmıyorum bide ses gidiyor alt kata.oyuzden satıp eliptik almak istiyorum bemde ama çok yer kaplar dedi eşim öylemi.
Canım keşke sen gibi iradeli olabilsem de meyveyle geçse krizim.
Ayyy semo ne güzel dedin kız keşke öyle bir diywt olsaydı hemen yapardım valla.çikolatayı sevmeywn kadın varmıdır acaba.buarada bebek temennini okudum canım inş kucağın dolar yakın zamanda
Zeyas Canim eliptik biziklet fazla yer kaplamiyor yuruyus bandi daha cook yer kapliyor bence eliptik gercekten cok kalori yakiyor....bugun bende coooook aciktim ama tutyorum kendimi.....yarin insallah guzel sonuc alirim canim ikigundur tost cekiyor deli gibi ama tutuyorum kendimi cumartesi odul olarak yiyecegim..
Gecmiş olsun canım hayırdır inşallah diş cok kötü
Kızlar ya 😔 az önce bi arkdşmı gördüm nasıl kilo vermiş bi görsenz bacaklar cubuk resmen yabende istym afff morelim bozuldu naptın diyom kahvaltıdan kahvaltıya yiyen biriyim dedi oha dedim
bizde öyle yapııyoozzzz sayılırrrrKızlar ya 😔 az önce bi arkdşmı gördüm nasıl kilo vermiş bi görsenz bacaklar cubuk resmen yabende istym afff morelim bozuldu naptın diyom kahvaltıdan kahvaltıya yiyen biriyim dedi oha dedim
kolamı direk göbek yapar senelerdir gazlı içecek içmiyorum çok zararlı birde hiçbişey yemeyip kola içmek hiç akıl karı değilSorma cano burda da var oyle bi abla acayip kilo vermis sordum bende nasil verdin diye? Hic spor yapmamis cunku sevmiyormus aciktikca sadece salata yiyip kola iciyomus (sekerini dengelesin diye)Bense haril haril bisiklet suruyorum.. Ühühühühühühühühühüh!
Sorma cano burda da var oyle bi abla acayip kilo vermis sordum bende nasil verdin diye? Hic spor yapmamis cunku sevmiyormus aciktikca sadece salata yiyip kola iciyomus (sekerini dengelesin diye)Bense haril haril bisiklet suruyorum.. Ühühühühühühühühühüh!
bizde öyle yapııyoozzzz sayılırrrr
oyyy oyyy napam bugün gözlemeyi indirdim mideye anında vicdan azbıyla karışık mide ağrısı çektimbiraz önce annem gelmiş neskafeyle çikolata getireyimmi diyo yok yaaaa buda yapılırmı dersten beynim uyuşmuş canım kahve çikolata istiyo zaten yemedim valla inşallah gözleme erimiştir birazdan lesli yapıp öyle yatcam
bende lesli yapcam şimdi kilo vercez diye neler yapıyoz Allahım gayretimin sonucunu tez zamanda görelim inşallahBende şuan bisiklet sürüym
inşallah gündüzdü canım ya akşama doğru dört buçuktuGündüz yediysen erimiştir inşallah]
tek başına spor kilo verdirmez sadece sıkılaşırsın yediklerini azaltıp spor yaparsan çok güzel kilo verirsiniki aydır yürüme bandında 5 km hızında 50 dak 4km yürüyorum haftada 5 gün aksatmamaya çalışıyorum ama hiç kilo veremedim daha fazlalaştırmam mı lazım yrdımcı olur musunuz:114::114::114::114:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?