bende lesli yapcam şimdi kilo vercez diye neler yapıyoz Allahım gayretimin sonucunu tez zamanda görelim inşallah
inşallah gündüzdü canım ya akşama doğru dört buçuktu
kolamı direk göbek yapar senelerdir gazlı içecek içmiyorum çok zararlı birde hiçbişey yemeyip kola içmek hiç akıl karı değil
yok canım inancın gitmesin hani çok güzel bir söz varya biz bu kiloları bir anda almadıkki hemen verelim seneler içinde aldığımız kiloları aylarda vericez buna göre kısa bileAf allahım inşallahyıgılıyorum bazen ya inancim gidiyo
bak işte sağlıksız biz fit olmak istiyoruz zayıf ama sağlıksız olmak istemiyoruz herşeyden önce sağlığımıza dikkat etmeliyiz yoksa acınacak hale geliriz ....Bende hic anlamadim ama acayip vermis yaa :O kötülemek icin degil ama baska arkadaslardan duydum acliktan agzi kokuyomus bende kizdim olabilir yani insanlik hali.. Annesi anlatti bi kac sefer bayilmis yolun ortasinda
iki aydır yürüme bandında 5 km hızında 50 dak 4km yürüyorum haftada 5 gün aksatmamaya çalışıyorum ama hiç kilo veremedim daha fazlalaştırmam mı lazım yrdımcı olur musunuz:114::114::114::114:
Gunaydin kizlar dun hic yazamadim. Dun midem cok rahatsizladin ve kabizimda yaban mersini 1 haftadir yiyorum acaba o mu beni kotu yapiyor bilemedim.
Ama aksam 5ten snra abartmamayi basardim sadece bi kac tane cilek ve bir dilim kepekli ekmek yedim o da midem kotu die.
Bu sabah gene gec kaldim yolda 1 elma yedim 4-5 tane kuru kayisi ve 1 incir yedim
is yerine gidincede yesil cay icerim..
gununuz aydinlik iradeniz kuvvetli olsun kizlar.
geçmiş olsun canım , kabızlığa en iyi yeşil çay iyi geliyor bende eskiden çok kabızlık yaşardım yeşil çay ile çözdüm günde 2 bardak içiyorum ama poşet değil aktardan aldım kendim demliyorum ....aktardan alınan daha etkili.
Günaydın Sevgi Kelebekleriiiii)))
Bugun biraz daha gitmiş mutlu oldum yaa inşallah yarın 1 kilo gitmiş olur... eğer pazar kaçamak olmasaydı şimdeden bir kilo gitmişti 2 gün onların gitmesi için uğraştım ....bugun ne yiyeceğime karar veremedim kızlarrr ???????
Kızlar sporrrr sayesinde bayağı toplandım kilomdan daha az gösteriyorum))
Günaydın canımm...Günaydın diyet arkadaşlarım. Umarım hepiöiz için kaçamaksız hafifmi hafif bir gün olur.
Burada hava kapalı soğuk ve yağmurlu.. Ama severim ben de böyle havaları.. Enerjin süper bugün..Günaydın kızlar, günaydın Zeyascım
Pırıl pırıl bir güneş var bugün burda, ohh mis valla içim açıldı, güneşe bayılıyorum ben
Hepinizin günü güzel geçsin inşallah, seviyorum sizleri
seninde canımcım.. merci..Gunaydin kizlar dun hic yazamadim.
gununuz aydinlik iradeniz kuvvetli olsun kizlar.
Toparlanmak daha önemli tatlım.. maşallah sanada..Günaydın Sevgi Kelebekleriiiii)))
Bugun biraz daha gitmiş mutlu oldum yaa inşallah yarın 1 kilo gitmiş olur... eğer pazar kaçamak olmasaydı şimdeden bir kilo gitmişti 2 gün onların gitmesi için uğraştım ....bugun ne yiyeceğime karar veremedim kızlarrr ???????
Günaydın.. :)günaydın
Süper canım.. Tebrikler..Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar toplam 4.5 kilo vermişim yarın 3 hafta olucak
yok canım inancın gitmesin hani çok güzel bir söz varya biz bu kiloları bir anda almadıkki hemen verelim seneler içinde aldığımız kiloları aylarda vericez buna göre kısa bile
bak işte sağlıksız biz fit olmak istiyoruz zayıf ama sağlıksız olmak istemiyoruz herşeyden önce sağlığımıza dikkat etmeliyiz yoksa acınacak hale geliriz ....
sağlıklı ve zayıf olucaz yuppiiii
hadi ben kaçtım soğan suyumu içtim lesliyle yürüdümde oooohhhh yarın erken kalkıp tam gaz ders çalışmam lazımtemmuza kadar ders kilo ders kilo kendi kendimi gaza getiriyim biraz
iyi geceleeeer kızlaaar
harikasın arkadaşım ...ben hafta başında 1 kiloyu verdim sonra aşağı hiç inmedim dünde biraz kaçırdım sabah tartıldım artıda değilim ama veremedim galiba yarın 1 kilo vermiş olucam yediklerimi dahada azaltmam lazım takılmadan kilo vermek içinGünaydın kızlar herkese hayırlı cumalar toplam 4.5 kilo vermişim yarın 3 hafta olucak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın Sevgi Kelebekleriiiii)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?