Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

bende lesli yapcam şimdi kilo vercez diye neler yapıyoz Allahım gayretimin sonucunu tez zamanda görelim inşallah

inşallah gündüzdü canım ya akşama doğru dört buçuktu

Af allahım inşallah yıgılıyorum bazen ya inancim gidiyo

kolamı direk göbek yapar senelerdir gazlı içecek içmiyorum çok zararlı birde hiçbişey yemeyip kola içmek hiç akıl karı değil

Bende hic anlamadim ama acayip vermis yaa :O kötülemek icin degil ama baska arkadaslardan duydum acliktan agzi kokuyomus bende kizdim olabilir yani insanlik hali.. Annesi anlatti bi kac sefer bayilmis yolun ortasinda

Af allahım inşallah yıgılıyorum bazen ya inancim gidiyo
yok canım inancın gitmesin hani çok güzel bir söz varya biz bu kiloları bir anda almadıkki hemen verelim seneler içinde aldığımız kiloları aylarda vericez buna göre kısa bile

Bende hic anlamadim ama acayip vermis yaa :O kötülemek icin degil ama baska arkadaslardan duydum acliktan agzi kokuyomus bende kizdim olabilir yani insanlik hali.. Annesi anlatti bi kac sefer bayilmis yolun ortasinda
bak işte sağlıksız biz fit olmak istiyoruz zayıf ama sağlıksız olmak istemiyoruz herşeyden önce sağlığımıza dikkat etmeliyiz yoksa acınacak hale geliriz ....
sağlıklı ve zayıf olucaz yuppiiii
hadi ben kaçtım soğan suyumu içtim lesliyle yürüdümde oooohhhh yarın erken kalkıp tam gaz ders çalışmam lazım temmuza kadar ders kilo ders kilo kendi kendimi gaza getiriyim biraz
iyi geceleeeer kızlaaar

Son düzenleme:
Günaydın diyet arkadaşlarım. Umarım hepiöiz için kaçamaksız hafifmi hafif bir gün olur.

Günaydın kızlar, günaydın Zeyascım

Pırıl pırıl bir güneş var bugün burda, ohh mis valla içim açıldı, güneşe bayılıyorum ben

Hepinizin günü güzel geçsin inşallah, seviyorum sizleri

Gunaydin kizlar dun hic yazamadim. Dun midem cok rahatsizladin ve kabizimda yaban mersini 1 haftadir yiyorum acaba o mu beni kotu yapiyor bilemedim.
Ama aksam 5ten snra abartmamayi basardim sadece bi kac tane cilek ve bir dilim kepekli ekmek yedim o da midem kotu die.
Bu sabah gene gec kaldim yolda 1 elma yedim 4-5 tane kuru kayisi ve 1 incir yedim
is yerine gidincede yesil cay icerim..

gununuz aydinlik iradeniz kuvvetli olsun kizlar.

canım kan grubuna göre beslenmeye çalış. bende önceleri kilo veremezdim hem spor yapıp hem az yerdim ama bana yaramayan şeyleri yermişim bu yüzden kilo veremezmişim... kan gurubuna göre beslenmeyi araştır .kaç kilousun canım ? spor salonundaki eğitmenler kiloya göre hızı ayarlıyorlar yanii kilo çok ise fazla hızla kullanılmasına izin vermiyorlar Allah korusun kalp krizi olabilir diye yanii .. gerçi sninnki normal 5 . ben önceleri 5 le başlamıştım şimdi 5,8 6,2 hız arasında yürüyorum.... zaten vücud açıldıkça hız istiyor...

Son düzenleme:
Günaydın Sevgi Kelebekleriiiii )))

Bugun biraz daha gitmiş mutlu oldum yaa inşallah yarın 1 kilo gitmiş olur... eğer pazar kaçamak olmasaydı şimdeden bir kilo gitmişti 2 gün onların gitmesi için uğraştım ....bugun ne yiyeceğime karar veremedim kızlarrr ???????

Kızlar sporrrr sayesinde bayağı toplandım kilomdan daha az gösteriyorum ))

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım , kabızlığa en iyi yeşil çay iyi geliyor bende eskiden çok kabızlık yaşardım yeşil çay ile çözdüm günde 2 bardak içiyorum ama poşet değil aktardan aldım kendim demliyorum ....aktardan alınan daha etkili.

Son düzenleme:

Ben gunde 3 bardak rahat iciyorum ki tadini cok seviyorum bende marketten almistim tamurcuk cayi die kokulu bi cay var ya onun gibbi kucuk kutuda yaprak yesil cay bende mi aktardan alsam acaba iyi degilmiki bu

adacım maşallah okadar spora toparlansın vücudun yani dimi. ben çok bitkin ve yorgun hissed,yorum kendimi buaralar hiç spor yapamıyorum malesef ev temizliği bile yapamıyorum durum okadar vahim bende

Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar toplam 4.5 kilo vermişim yarın 3 hafta olucak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam fıstıklar..

Benim kilom yine takıldı yaaa.. dün o kadar az yedimki..
Sabah 1 dilim ekmek - tereyağ - 1 tatlı kaşığı bal
Öğlen yarım kase pirinç çorbası
Akşam (17:30) küçük 1 yeşil elma - 1 muz - 1 kivi (meyve salatası gibi yapıp yedim)
Bu hafta 65 li rakamları sabitlemekle geçti.. altına inemedim bi türlü.. haftasonunun acısı çıktı yani..

Bu günde sabah 2 dilim ekmek.. beyaz peynir 1 kb, 1 -2 lokma tereyağ bal yedim..
öğle akşam yağsız az tuzlu pirinç çorbası içicem.. yanımda yine meyve getirdim ama çok acıkırsam yerim,
bu gün de böyle deniycem.. :)

Günaydın diyet arkadaşlarım. Umarım hepiöiz için kaçamaksız hafifmi hafif bir gün olur.
Günaydın canımm...
Burada hava kapalı soğuk ve yağmurlu.. Ama severim ben de böyle havaları.. Enerjin süper bugün..

Gunaydin kizlar dun hic yazamadim.
gununuz aydinlik iradeniz kuvvetli olsun kizlar.
seninde canımcım.. merci..
Toparlanmak daha önemli tatlım.. maşallah sanada..

Günaydın.. :)
Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar toplam 4.5 kilo vermişim yarın 3 hafta olucak
Süper canım.. Tebrikler..

Günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar

Ben bu hafta pek dikkat edemedim

Yarın tartıda aynı çıksam dua edecem inş. Almamışımdır. Sporda yapamadım . bu hafta çok yoğundum çok yoruldum 

Kahvaltı :1 domates-1 salatalık- sağanda yumurta 1 tane yemişimdir.

Kibrit kutusu kadar peynir. 2 dilim çavdar ekmeği
10 gibi türk kahvesi orta 

İnşallah ]

günaydııın hayırlı cumalar arkadaşlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
harikasın arkadaşım ...ben hafta başında 1 kiloyu verdim sonra aşağı hiç inmedim dünde biraz kaçırdım sabah tartıldım artıda değilim ama veremedim galiba yarın 1 kilo vermiş olucam yediklerimi dahada azaltmam lazım takılmadan kilo vermek için

Son düzenleme:

canım çok iyi gidiyorsun maşallah sana ben sporu saldım gitti valla bu hafta 1 gün falan yaptım ama toparlamam lazım

Kimsenin sesi soluğu çıkmıyor..

Kaçamak yapmayın heee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…