Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kızlar günaydınnnn :)))

Sabah 1 dilim ekmek biraz peynir salatalık domates :)

Öglen : balık attım fırına yanına salata :)

Akşamda brokoli haşlıcam yanına salata

Kızlar akşam ciğ köfte partisi var bizde hahah inşallah yenik düşmem yarın tartı en azından bi 200 gitse yine yeter ya bı hafta iyi gecmedi bende ..

Ayyy semo ne güzel dedin kız keşke öyle bir diywt olsaydı hemen yapardım valla.çikolatayı sevmeywn kadın varmıdır acaba.buarada bebek temennini okudum canım inş kucağın dolar yakın zamanda

haha valla olsada cikolata diyeti yapsak ne ho$ olur ne ho$
insallah canim, herseyin hayirlisi olsun
ya internette, diyetin gebe kalmaya mani oldugunu okudum aslinda onun icinde pek diyet havasinda degilim ben

tek başına spor kilo verdirmez sadece sıkılaşırsın yediklerini azaltıp spor yaparsan çok güzel kilo verirsin

ne guzel dedin mavlim, diyet ve spor bir birini cok guzel tamamliyor.
ikisini ayri ayri yaptigin zaman, sonuc pek faydali olmuyor malesef

Kızlar ya 😔 az önce bi arkdşmı gördüm nasıl kilo vermiş bi görsenz bacaklar cubuk resmen ya bende istym afff morelim bozuldu naptın diyom kahvaltıdan kahvaltıya yiyen biriyim dedi oha dedim

canimmmm, niye oyle diyosunkiiii, sen cok super ilerliyosun!
8-9 kilo verdin, hicte kucumsenek bir rakam degil bu, dile kolay valla.
5kiloluk patates cuvali dusun, tasimasi ne kadar zor, sen onun kadar nerdeyse 2 cuvala yakin kilo verdin.
motivasyonunu bozma sakin. menu nu paylas hele bi bakalim biz

Paylaştım yukardaaaa ☝️☝️☝️

YENI LİSTEMİZ 05/04- 12/04​

GRUP 1
1) Antepli .. (baslangic 92,3) (A+) (8.hafta) (hedef 60) (toplam -7,50) ... 85.80 - 84,80 - (- gram)
2) betul .... (baslangic 87,5) (O+) (7.hafta) (hedef 75) (toplam -7,70) ... 80.30 - 79.80 - (- gram)
3) alaca .... (baslangic 84,5) (++) (6.hafta) (hedef 75) (toplam -4.20) ... 80.30 -80.70 - (- gram)

GRUP 2
4) FZAB .... (baslangic 82,5) (++) (10.haft) (hedef 67) (toplam -5,10) ... 78.60 - 77,40 - (- gram)
5) Zeyas ... (baslangic 75,0) (0+) (8.hafta) (hedef 65) (toplam -4,80) ... 70,70 - 70,20 - (-gram)
6) ada ...... (baslangic 75,0) (0+) (5.hafta) (hedef 65) (toplam -2,90) ... 72,60 - 72,10 - (- gram)
7) meyvali . (başlangic 80,0) (++) (1.hafta) (hedef ??) (toplam -1,00) ... 00,00 - 79,00 - (- gram)

GRUP 3
8) Nesil ....... (baslangic 72,0) (0+) (9.hafta) (hedef 63) (toplam -6,80) ... 66,20 - 65,20 - (- gram)
9) poyraz .... (baslangic 71,7) (0+) (7.hafta) (hedef 53) (toplam -5,70) ... 67,00 - 66,00 - (- gram)
10) mavijikt . (baslangic 69,9) (B+) (4.hafta) (hedef 60) (toplam -2,60) ... 68,20 - 67.30 - (- gram)
11) masum . (baslangic 70,3) (ab+) (4.hafta) (hedef 65) (toplam -2,00) ... 68,80 - 68.00 - (- gram)
12) nisan .... (baslangic 68,9) (++) (5.hafta) (hedef 60) (toplam -4,40) ... 65,30 - 64,50 - (- gram)
13) ecrin .... (baslangic 66,7) (++) (5.hafta) (hedef ??) (toplam -2,90) ... 63,80 - 63.30 - (- gram)
14) Semo ... (baslangic 71,5) (A+) (11.haft) (hedef 63) (toplam -3,20) ... 68,50 - 68,30 - (- gram)
15) mavli ... (baslangic 64,0) (++) (1.hafta) (hedef 53) (toplam -1,00) ... 00,00 - 63,00 - (- gram)
16) Jaa ...... (baslangic 69.2) (++) (1.hafta) (hedef 60) (toplam -1,00) ... 00,00 - 69,20 - (- gram)

GRUP 4
17) tucc .... (baslangic 65,7) (++) (7.hafta) (hedef ??) (toplam - 4,60) .... 60,50 -59.20 (- gram)
18) Derin .. (baslangic 68,0) (B+) (10.haft) (hedef 55) (toplam -10,80) ... 57,60 -57,20 (- gram)
19) Dila .... (baslangic 61,0) (++) (2.hafta) (hedef 55) (toplam +0,200) ... 61,60 -61.80 (- gram)
20) Katze .. (baslangic 62,8) (++) (1.hafta) (hedef ??) (toplam -0.800) ... 00,00 - 61.20 (- gram)

YENİ KIZLAR LİSTESİ - kizlar bu hafta düzenli paylasim yapan, yeni kizlar varmi????

HERKESE NOT:
Herkes, kendi toplam verdigi kiloyu, cumartesi ki yeni kilosunu ve bu haftaki farki yazsin en arkaya yazsin lutfen. yarin sabah veya öglen.
Meyvali, ecrin, tuc, katze hedef kilonuzu yazin.
kizlar kan grubunuzu ekleyebilirsiniz (++) yazdigim yere.

Herkesin cumasini kutlar büyüklerimin ellerinden kücüklerimin gözlerinden öperim
Bu sabah 1 dilim cavdar ekmeginin üstüne 1 dilim peynir koyup yaninda 5 yesil zeytin yedim.
Öglen büyük bi porsiyon salata yedim, icine 1 havuc rendeledim.
Aksam 1 kase bol acili mercimek corbasi icmegi planliyorum ama her an menü degisebilir yazarim.
Bide en az 1 saat bisiklet sürebilirsem bugünü kurtarmis olurum :)

ya internette, diyetin gebe kalmaya mani oldugunu okudum aslinda onun icinde pek diyet havasinda degilim ben

Kuşum sendemi bebek istiyosun? Allah gönlüne göre tez zamanda hayırlısını versin..

Dün de bahsetmiştin, dikkatimi çekti ama soramadım.. çekindim yani biraz..

Daha yaşın küçük senin, ne kadar zamandır uğraşıyorsun?

Anlat bakiim hele.. belki bi fikrimiz bişeyimiz bi yardımımız olur..

ben yazdım canım kan grubumu ve hedef kilomu :))

adacım maşallah okadar spora toparlansın vücudun yani dimi. ben çok bitkin ve yorgun hissed,yorum kendimi buaralar hiç spor yapamıyorum malesef ev temizliği bile yapamıyorum durum okadar vahim bende

bazen oluyor insan hiç birşey yapmak istemiyor canı.. sıkma canını haftaya bomba gibi başlarsın inşallah sende çook azimlisin...

Toparlanmak daha önemli tatlım.. maşallah sanada..

:

saol canım , evet öyle gerçekten toparlanmak daha önemli bayağı sıkılaştım özellikle baldır bacak kısmı bayağı toparlandı...

canım çok iyi gidiyorsun maşallah sana ben sporu saldım gitti valla bu hafta 1 gün falan yaptım ama toparlamam lazım
saol canım , spor öyle bir şey bırakınca yapası gelmiyor insanın günde 45 dakika olsa bile yaparsan gerisi gelir canım ...

kızlar bu hafta çok yoğun geçti sporda yapamadım ben yaa 1 akşam yaptım sadece. bide bir yerde okudum pkolular için bi yazı ben pkoluyum insülin direncim var ve bu yüzden kilo veremiyorum daha doğrusu zor veriyorum. bir yerde yazı okudum pkolular 3 ana öğün 3 ara öğün yapsın falan yazıyordu bide meyva falan yenmesi iyimiş ben pek yemiyorum 1 elma yiyorum o kadar. bakalım yarın tartıda sonuç nolcak çok merak ediyorum

bugün tekrar sahalara döncem canım yaza az kaldım toparlamam lazım

dün bayağı yayılmıştım ev temizliği bugune kaldı daha yeni bitti işim. menü yazayım .

Bu sabah ,

2 yk lor peynir
1 kırmızı biber
maydanoz
1 çay
3 adet light form kızarmış ekmek

soğan suyu

öğle

1 adet haşlanmış patates maydanoz ile
kara lahana yedim 3 -4 parça

akşam ,

kızlar akşama kararsız kaldım canım felaket derecede TOST İSTİYOOOORRR ama yarın tartı günü tarhana çorbası mı yapsam ne yapsam ????

bu arada evde sadece beyaz ekmek var öyle az zararlı ekmeklerden yokkk küçük bir dilim tost yapsam yarına çok mu farkeder kii (((

Son düzenleme:
bugün tekrar sahalara döncem canım yaza az kaldım toparlamam lazım

dön dön canım )) bende birazdan kuzu uyursa 45 dakika yürümeyi düşünüyorum )) ama bişey diyeyim mi bu kadar spordan sonra akşamları koltukta sızıyorum...)) konuşmaya halim kalmıyor ...

haha valla olsada cikolata diyeti yapsak ne ho$ olur ne ho$
insallah canim, herseyin hayirlisi olsun

]
amin canım tüm gönlümle dedim haberin olsun amiiin diye. ben öyle bişey duymadım hiç semocum istersen iyice bir araştır gerçekten engelliyorsa yapma diyet ozaman.ama benden sana tavsiye kalabildiğin kadar zayıf hamile kal.
Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar toplam 4.5 kilo vermişim yarın 3 hafta olucak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tebrikler meyvali. ben buraya katılalı 2 ay oldu daha toplamda 5 kilo olmadı valla.
öff anteplim çiğ köfteyi çoook severim.ben olsam dayanırdım sende dayan yarın sabah yersin hakkını ayır. yarın tartı günü unutma
adacım yarın ye bence rahat rahat kahvaltıda

Evet ya inşallah tutarım yine kendimi

selam çıtırlar
dün çok kötü geçti benim ya
sabah öğrenci velileri sarma pasta börek yapmışlar zaten açtım ama sadece sarma ve bir dilim börek yedim
öğleden sonra bebek hayırlamaya gittim off etli pilav ve revani vardı 5 kaşık pilav ve 1 dilim revani yedim akşam hiçbişey yemedim ama sabah +500dü
bu hafta verdiklerimi dün aldım yani bari bugün dikkat edeyimde yarın + çıkmayayım

4 günlük kabızlıktan sonra akşam yatmadan müshil içmiştim
Ayyy sabah beri tuvaletteyim yaaa geçmedi bu saat oldu

sabah bir yumurta iki lokma kaymak bal
öğlen 4 kaşık kıymalı kabak yemeği
akşamda yoğurt yiycem günü kapatıcam

yarın yine gün var ya tutmalıyım kendimi ama nasıl

dön dön canım )) bende birazdan kuzu uyursa 45 dakika yürümeyi düşünüyorum )) ama bişey diyeyim mi bu kadar spordan sonra akşamları koltukta sızıyorum...)) konuşmaya halim kalmıyor ...

bende spor yapınca dayak yemiş gibi hissediyorum kız sabah zor uyanıyorum ama spor yaparken müzik yada dizi izliyorum çok mutlu hissediyorum o zaman kendimi :)

kızlar bir sorum olacak bugün saat 16 da 2 kepçe yayla çorbası 1 dilim kepek ekmeğiyle günü kapatmayı düşünüyorum. çok acıkırmıyım acaba kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…