adacım yarın ye bence rahat rahat kahvaltıda
bende spor yapınca dayak yemiş gibi hissediyorum kız sabah zor uyanıyorum ama spor yaparken müzik yada dizi izliyorum çok mutlu hissediyorum o zaman kendimi :)
hııımmmmm pekiii((((( tutayım kendimi ozaman ahh ahhh ahhhhiçde aklıma gelmez tost nerden geldi aklıma ))
yaaa evet spor yaparken daha fazla daha fazla diyorum duş aldıktan sonra varya bitiyorum... hırsımdan açlığımdan bazen eşime sataşıyoruuummayyy ben yorgunum şu sen yap diye başlıyorum söylenmeye hahahah ))
bence yeterli ecrin biraz acıkırsın ama nekadar açlık o kadar - eksikızlar bir sorum olacak bugün saat 16 da 2 kepçe yayla çorbası 1 dilim kepek ekmeğiyle günü kapatmayı düşünüyorum. çok acıkırmıyım acaba kızlar
Evet yainşallah tutarım yine kendimi
Kızlar günaydınnnn :)))
Sabah 1 dilim ekmek biraz peynir salatalık domates :)
Öglen : balık attım fırına yanına salata :)
Akşamda brokoli haşlıcam yanına salata
Kızlar akşam ciğ köfte partisi var bizdehahah inşallah yenik düşmem yarın tartı en azından bi 200 gitse yine yeter ya bı hafta iyi gecmedi bende ..
Kuşum sendemi bebek istiyosun? Allah gönlüne göre tez zamanda hayırlısını versin..
Dün de bahsetmiştin, dikkatimi çekti ama soramadım.. çekindim yani biraz..
Daha yaşın küçük senin, ne kadar zamandır uğraşıyorsun?
Anlat bakiim hele.. belki bi fikrimiz bişeyimiz bi yardımımız olur..
ben yazdım canım kan grubumu ve hedef kilomu :))
amin canım tüm gönlümle dedim haberin olsun amiiin diye.ben öyle bişey duymadım hiç semocum istersen iyice bir araştır gerçekten engelliyorsa yapma diyet ozaman.ama benden sana tavsiye kalabildiğin kadar zayıf hamile kal.
canim, aksam yemegi yeme o zaman, cigkofte ye 3-5 tane olmazmi
evet bebis istiyorum :)))
sendemi istiyosun? :-D
4ay oldu baslayali nesilcim, gecen senede dusuk yapmistim 2aylikken.
baya bi arastirma yaptimda, kahvede iyi degilmis gebe kalmak istiyorsan diyet yapmakta iyi degil. Eh bide sigara iciyorum malesef.
evet gordum tatlim, ellerine saglik
cok sagol canim, valla zeyasim arastirdimda.
kalori alimini azaltinca, gebe kalmak zorlasiryor diye okudum bi kac sitede.
zeyas tavsiyende kesinlikle haklisin.
bence yeterli ecrin biraz acıkırsın ama nekadar açlık o kadar - eksi
ben sana güveniyorum anteplim tutarsın sen kendini...
canim, aksam yemegi yeme o zaman, cigkofte ye 3-5 tane olmazmi
baya bi arastirma yaptimda, kahvede iyi degilmis gebe kalmak istiyorsan diyet yapmakta iyi degil. Eh bide sigara iciyorum malesef.
evet gordum tatlim, ellerine saglik
cok sagol canim, valla zeyasim arastirdimda.
kalori alimini azaltinca, gebe kalmak zorlasiryor diye okudum bi kac sitede.
zeyas tavsiyende kesinlikle haklisin.
Niye sana gore deilmis bebisler söyle bakiiimAnladım canım.. Geçmiş olsun.. Allah tez zamanda gönlüne göre versin..
Diyet konusunda abine danış istersen, diyetisyen demiştin..
Etkisi olup olmadığını en iyi abin bilir..
Düzenli regl oluyorsan bence sende bir soun yoktur, bazen bayanlarda prolaktin yükseliyor,
gebe kalmayı zorlaştırabilir. Kardeşim isveçte yaşıyor, ovülasyon hapı gibi bişey içmişti bir ara..
Burda veya orda öyle bişey varmı bilmiyorum ama yumurtlama döneminde gebe kalmayı kolaylaştırdığını duymuştum..
Ben istemiyorum tatlım.. Çok seviyorum bebecikleri ama pek bana göre değil o işler..
Allah olanlara sağlıklı uzun ömürler versin..
Ecrin ve Poyrazı kastetmiştim.. Onlar da bebiş istiyor..
Niye sana gore deilmis bebisler söyle bakiiim
Oglunu yanlizmi buyutecen :)
Olsun yaa kardes gibi olur mu hic :)Yaww, büyüdü zaten.. Şimdi tekrar aynı şeyleri yaşamak çok zor geliyo walla..
Bi sürü bebiş kuzeni war, onları sevios..
iyi hadi yenmişsin bende dün gözlemeyi yiyince motivasyonum gitti bütün gün kendimle cebelleştim sözde bugün çok az yiyip yarın tartıda daha az çıkıcaktım artık bidahaki haftaya kısmet inşallah bugün yediklerimcanlarım ben 2 gündür diyet falan yapmıyorum haberiniz ola. büyük ihtimal yarın cumartesi kilomun üstünde çıkıcam. pazartesi salı bomba gibi başlamıştım çarşamba yediğim lahana zaten bozulmak için bahane arayan motivasyonumu yerle bir etti. dün ve bugün reglimde yaklaştığı için aşırı tatlı tükettim bugün aryıretten makarna yedim.neyyse akşam oldu 2 haftadır sporda yapmıyorum zaten bir duraksadım düşündüm napıyorum ben diye. ama görmelisiniz beni kızlar yemek yerken kendimi kaybediyorum resmen bu dizilerdeki sinirlenince yemeğe saranlar varya güneşi beklerkendeki melis mesela bir an onu gördüm kendimde.karnım tok ama hala yiyorum dünde okadar çok yedimki çikolata ishal oldum.sanırım deprosyana girdim ben diye düşündüm çünkü evdede doğru düzgün iş yapmıyorum. sonra verdiğim emekleri düşündüm eşimi düşündüm.ve şuan kendimi toparladım kızlar koşu bandımı açtım 2,5 km yürüdüm 170 cal yaktım .bu akşam geç yatıcam açlık hissedene kadar oturcam.yarına artı çıkıcam biliyorum ama önemli değil üzerimdeki miskinliği attım bana yeter.haftaya bomba gibi başlayacağım.uzun oldu biraz ama yazmak istedim
canlarım ben 2 gündür diyet falan yapmıyorum haberiniz ola. büyük ihtimal yarın cumartesi kilomun üstünde çıkıcam. pazartesi salı bomba gibi başlamıştım çarşamba yediğim lahana zaten bozulmak için bahane arayan motivasyonumu yerle bir etti. dün ve bugün reglimde yaklaştığı için aşırı tatlı tükettim bugün aryıretten makarna yedim.neyyse akşam oldu 2 haftadır sporda yapmıyorum zaten bir duraksadım düşündüm napıyorum ben diye. ama görmelisiniz beni kızlar yemek yerken kendimi kaybediyorum resmen bu dizilerdeki sinirlenince yemeğe saranlar varya güneşi beklerkendeki melis mesela bir an onu gördüm kendimde.karnım tok ama hala yiyorum dünde okadar çok yedimki çikolata ishal oldum.sanırım deprosyana girdim ben diye düşündüm çünkü evdede doğru düzgün iş yapmıyorum. sonra verdiğim emekleri düşündüm eşimi düşündüm.ve şuan kendimi toparladım kızlar koşu bandımı açtım 2,5 km yürüdüm 170 cal yaktım .bu akşam geç yatıcam açlık hissedene kadar oturcam.yarına artı çıkıcam biliyorum ama önemli değil üzerimdeki miskinliği attım bana yeter.haftaya bomba gibi başlayacağım.uzun oldu biraz ama yazmak istedim
Yaww, büyüdü zaten.. Şimdi tekrar aynı şeyleri yaşamak çok zor geliyo walla..
Bi sürü bebiş kuzeni war, onları sevios..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?