Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

adacım yarın ye bence rahat rahat kahvaltıda

hııımmmmm pekiii ((((( tutayım kendimi ozaman ahh ahhh ahhhhiçde aklıma gelmez tost nerden geldi aklıma ))

bende spor yapınca dayak yemiş gibi hissediyorum kız sabah zor uyanıyorum ama spor yaparken müzik yada dizi izliyorum çok mutlu hissediyorum o zaman kendimi :)

yaaa evet spor yaparken daha fazla daha fazla diyorum duş aldıktan sonra varya bitiyorum... hırsımdan açlığımdan bazen eşime sataşıyoruuumm ayyy ben yorgunum şu sen yap diye başlıyorum söylenmeye hahahah ))

bende eşime sataşıyorum valla oda bana

Son düzenleme:
kızlar bir sorum olacak bugün saat 16 da 2 kepçe yayla çorbası 1 dilim kepek ekmeğiyle günü kapatmayı düşünüyorum. çok acıkırmıyım acaba kızlar
bence yeterli ecrin biraz acıkırsın ama nekadar açlık o kadar - eksi
Evet ya inşallah tutarım yine kendimi

ben sana güveniyorum anteplim tutarsın sen kendini...

kızlar tünaydın bugünde evdeydin kızımla güzel bir kahvaltı ettik ben yulaf kepeğinden yaptığım ekmeklerimle kahvaltı ettim

şu an baya şiş karnım akşama kadar tutar beni yarına kilom aynı olucak hatta şişlik bile var istanbulda hava yağmurlu ve buz gibi ben güneşli havaları

çağırdıkça kış geliyor nasıl olucak bilmiyorum mayıs hazıranı beklicez galiba yürümek için yarın görüşürüz neticeler iyi olmasa da sabretmesini bildik

sabretmeye devam edicez şimdi hoşçakalın bol yağ yakmalı günler

canim, aksam yemegi yeme o zaman, cigkofte ye 3-5 tane olmazmi

evet bebis istiyorum :)))
sendemi istiyosun? :-D
4ay oldu baslayali nesilcim, gecen senede dusuk yapmistim 2aylikken.
baya bi arastirma yaptimda, kahvede iyi degilmis gebe kalmak istiyorsan diyet yapmakta iyi degil. Eh bide sigara iciyorum malesef.

ben yazdım canım kan grubumu ve hedef kilomu :))

evet gordum tatlim, ellerine saglik

cok sagol canim, valla zeyasim arastirdimda.
kalori alimini azaltinca, gebe kalmak zorlasiryor diye okudum bi kac sitede.
zeyas tavsiyende kesinlikle haklisin.

Semocum , inşallah rabbim bu güzel duygu yaşatır bebeğini kucağına alırsın... Canım , ben hamile kalmadan önce diyette yaptım kahvede içtim ...ama sigara içmiyorum )) yani bence onlar çok etken değil hatta ben polikistik over olduğum için zor gebe kalırsın dedi dr lar... Ama ben önce rabbimin izniyle sonra soğan suyu sayesinde hamile kaldım hemde öyle aylarca falan beklemedik çok şükür soğan suyunu içtim o ay deli gibi adet oldum sonra hamile kaldım )) yani bence diyetin ve kahvenin etkisi olmaz gibi ....Rabbim gönlüne göre verir inşallah...

Son düzenleme:
bence yeterli ecrin biraz acıkırsın ama nekadar açlık o kadar - eksi

ben sana güveniyorum anteplim tutarsın sen kendini...

aynen canım bu hafta sapıttım ben zaten yarından umudum yok hiç bunlar bana gelsin

Slm hanımlar dün yediklerim fazla geldi galiba verdiğim kilodan +100 çıkmışım bugün sabah lapa yedim öğleyin kepek ekmekle tost şimdi 1 2 nektarin yedim akşama lapa yîcem fena kabızlık yaşıyorum ne olacaksa böylr

Ciğköfteyi gece yorurlar bizde yemem heralde inşallah ..

Kızlar akşam yemegimi yiyemice. Galiba misafir damlar birazdan buraya .. Aff napcam şimdi kafam cok karıştı ya misafir yemekyerken nereye kacam benn belkide kfteyi ben yogurrcam aff afff bugün nasıl bi gü ya tam da tartı günden önce olur böyle şeyler bana fikir verin kızlar ya napaym :?

Anladım canım.. Geçmiş olsun.. Allah tez zamanda gönlüne göre versin..
Diyet konusunda abine danış istersen, diyetisyen demiştin..
Etkisi olup olmadığını en iyi abin bilir..
Düzenli regl oluyorsan bence sende bir soun yoktur, bazen bayanlarda prolaktin yükseliyor,
gebe kalmayı zorlaştırabilir. Kardeşim isveçte yaşıyor, ovülasyon hapı gibi bişey içmişti bir ara..
Burda veya orda öyle bişey varmı bilmiyorum ama yumurtlama döneminde gebe kalmayı kolaylaştırdığını duymuştum..

Ben istemiyorum tatlım.. Çok seviyorum bebecikleri ama pek bana göre değil o işler..
Allah olanlara sağlıklı uzun ömürler versin..
Ecrin ve Poyrazı kastetmiştim.. Onlar da bebiş istiyor..

Niye sana gore deilmis bebisler söyle bakiiim
Oglunu yanlizmi buyutecen :)

Kızlar ben coook aciktim simdiden
Ama yarini dusunerekten acligimi bastırmaliyim

Yaww, büyüdü zaten.. Şimdi tekrar aynı şeyleri yaşamak çok zor geliyo walla..
Bi sürü bebiş kuzeni war, onları sevios..
Olsun yaa kardes gibi olur mu hic :)
Kucaginada nasil yakisir senin :)

Son düzenleme:
canlarım ben 2 gündür diyet falan yapmıyorum haberiniz ola. büyük ihtimal yarın cumartesi kilomun üstünde çıkıcam. pazartesi salı bomba gibi başlamıştım çarşamba yediğim lahana zaten bozulmak için bahane arayan motivasyonumu yerle bir etti. dün ve bugün reglimde yaklaştığı için aşırı tatlı tükettim bugün aryıretten makarna yedim.neyyse akşam oldu 2 haftadır sporda yapmıyorum zaten bir duraksadım düşündüm napıyorum ben diye. ama görmelisiniz beni kızlar yemek yerken kendimi kaybediyorum resmen bu dizilerdeki sinirlenince yemeğe saranlar varya güneşi beklerkendeki melis mesela bir an onu gördüm kendimde.karnım tok ama hala yiyorum dünde okadar çok yedimki çikolata ishal oldum.sanırım deprosyana girdim ben diye düşündüm çünkü evdede doğru düzgün iş yapmıyorum. sonra verdiğim emekleri düşündüm eşimi düşündüm.ve şuan kendimi toparladım kızlar koşu bandımı açtım 2,5 km yürüdüm 170 cal yaktım .bu akşam geç yatıcam açlık hissedene kadar oturcam.yarına artı çıkıcam biliyorum ama önemli değil üzerimdeki miskinliği attım bana yeter.haftaya bomba gibi başlayacağım.uzun oldu biraz ama yazmak istedim

iyi hadi yenmişsin bende dün gözlemeyi yiyince motivasyonum gitti bütün gün kendimle cebelleştim sözde bugün çok az yiyip yarın tartıda daha az çıkıcaktım artık bidahaki haftaya kısmet inşallah bugün yediklerim
sabah soğan suyu 2 açık çay 2 dilim çavdar ekmeği domat salatalık peynir zeytin
15.30 da 1 enginar dolması yarım kase yoğurt 17.00 da bir nescafe bir lokmada çikolata

Kizlaar , bugun ogle 45 dakika yurudum...aksam 30 dakika yuruyebildim.. Aksam tarhana corba yaptim...tost yapmadim yaneeee ama varya sabah yiyecegim icimde kaldi....zaten normaldede yagsiz tost yerim.. Sorun olmaz insallah...

Bazen tatli yemek istiyor insanin cani ozellikle regli haftasi...haftaya guzel bir sekilde baslarsin benimde karnim sis anlamadim bu hafta bir kilo diye sartladim ama olmaz heralde hafta sonu kacamaklarini vermek iki gunu aliyor..buhafta sonu bende birazcik kacamak yapabilirim....

Yaww, büyüdü zaten.. Şimdi tekrar aynı şeyleri yaşamak çok zor geliyo walla..
Bi sürü bebiş kuzeni war, onları sevios..

Canim, bende senin gibi dusunuyorum ama yakin cevrem hemen elestiriyorlar.. Onlar erken evlenmis tabii 2 yada 3 cocuklari olur benim yasim 33 daha yeni bebegim bir yil oldu dogum yapali... Eeee bunu buyut sezaryan oldugu icin hemen dogum yapamam yas olur 35 o saatten sonra sil bastan banada zor geliyor..rabbim herkesin kuzusuna benim de kuzuma uzun omurler versin ama bazi seyler yasla alakali yadakisinin kaldirabilmesiyle alakali....herkes diyor yok yalniz buyuteceksin yok bencil olur yok yalniz kalacak tamam bende biliyorum...ama sartlar bazen boyle oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…