- 7 Ekim 2013
- 1.622
- 197
- 173
Yakışıyo walla.. ama çok zor be tatlım.. 10 yaşında oldu oğlum.. Kendimi böyle daha özgür hissediyorum. Birlikte yürüyüşe gidiyoruz, bisiklete biniyoruz, basket oynuyoruz.. Hamilelik doğum ve sonrası çok korkutuyor beni.. Aynı stres, aynı acılar (sezeryan), bi de sütüm de olmuyor benim.. pompalar filan uğraş dur.. bunlada bitmiyor.. Terbiyesi, aşısı, tuvalet eğitimi, anaokulu faslı, ilkokula alıştırma süreci.. hepsi güzel ama hepsi çok çok ama çookkk zor şeyler. Hem de bu kadar rahata alışmışken.. Bi de ben 22 kilo almıştım hamileliğimde, sonra verdim ama 1 çocuk daha beni 5 yaş yaşlandırır, buna eminim..Olsun yaa kardes gibi olur mu hic :)
Kucaginada nasil yakisir senin :)
Kuzum, lahanaya küsüp kendinimi cezalandırıyorsun sen yaa... Bi kendine gel bi toparlan.. 2-3 haftaya atletler t-shirtler çıkar ortaya.. napican o zaman.. hem de bu kadar eziyet ve sıkıntı çektikten sonra.. başa mı dönücen.. Pazartesi bomba gibi görücem seni, söz mü?canlarım ben 2 gündür diyet falan yapmıyorum haberiniz ola. büyük ihtimal yarın cumartesi kilomun üstünde çıkıcam. pazartesi salı bomba gibi başlamıştım çarşamba yediğim lahana zaten bozulmak için bahane arayan motivasyonumu yerle bir etti. dün ve bugün reglimde yaklaştığı için aşırı tatlı tükettim bugün aryıretten makarna yedim.neyyse akşam oldu 2 haftadır sporda yapmıyorum zaten bir duraksadım düşündüm napıyorum ben diye. ama görmelisiniz beni kızlar yemek yerken kendimi kaybediyorum resmen bu dizilerdeki sinirlenince yemeğe saranlar varya güneşi beklerkendeki melis mesela bir an onu gördüm kendimde.karnım tok ama hala yiyorum dünde okadar çok yedimki çikolata ishal oldum.sanırım deprosyana girdim ben diye düşündüm çünkü evdede doğru düzgün iş yapmıyorum. sonra verdiğim emekleri düşündüm eşimi düşündüm.ve şuan kendimi toparladım kızlar koşu bandımı açtım 2,5 km yürüdüm 170 cal yaktım .bu akşam geç yatıcam açlık hissedene kadar oturcam.yarına artı çıkıcam biliyorum ama önemli değil üzerimdeki miskinliği attım bana yeter.haftaya bomba gibi başlayacağım.uzun oldu biraz ama yazmak istedim
Ben de 2 hafta sonra 35 - aslında hala 2-3 sene vaktim var ama maviye de bahsettim.. çok zor geliyor yeniden başlamak.. Allah evlatlarımıza sağlık ve uzun ömür versin.. Herkesin de gönüne göre versin.. Ayrıca ben tek çocuğun daha iyi yetiştiğine inanıyorum, bencil olursa da olsun yani.. En çok kendini düşünsün, o iyi olsun.. Kimse için paralamasın kendini..Canim, bende senin gibi dusunuyorum ama yakin cevrem hemen elestiriyorlar.. Onlar erken evlenmis tabii 2 yada 3 cocuklari olur benim yasim 33 daha yeni bebegim bir yil oldu dogum yapali... Eeee bunu buyut sezaryan oldugu icin hemen dogum yapamam yas olur 35 o saatten sonra sil bastan banada zor geliyor..rabbim herkesin kuzusuna benim de kuzuma uzun omurler versin ama bazi seyler yasla alakali yadakisinin kaldirabilmesiyle alakali....herkes diyor yok yalniz buyuteceksin yok bencil olur yok yalniz kalacak tamam bende biliyorum...ama sartlar bazen boyle oluyor...
Hoşgeldin canım, son cümlen çok etkiledi beni.. inşallah birlikte başarıcaz..Arkadaşlar merhaba!
Bu yöntemi bir kaç haftadır yarım yamalak kullandığım ve sevdiğim için kk ya geri dönüşümü bu başlıktan yapmak istedim.
Tecrübelerimizle son kez hayallerimizdeki görüntüye kavuşmak dileğiyle
Yok tatlım, ne hatası.. 25 tim bende.. Birçok yakınım ısrarcı davranıyor, arkadaşlar sponsorluk bile teklif ediyorlar.. Şaka maka sağolsunlar ama iyi böyle yaa.. :)Haklisiniz kizlar bi hatam olduysa affola bem yas durumunu dusunemedim kendim ilkini 22 ikincisini 27mde dogurdugum icin herkwsi oyle zannediyorum zaar. Birde ben 6 kardes oldugumdan kizimi yanliz buyutmek istemedim. Kardes farkli oluyo cunku yoksa kendimi i dusunsem bi tanede yeter :)
Erken olmuş biraz ama erken anne olmakta çok güzel.. Erken yaşta yapılan doğumlardan sonra vücudun toparlanması da ona göre daha hızlı oluyor.. 6 ay sürmeyecek, kilocuklarını verip kurtulunca çok mutlu olacaksın tatlım..İyi geceler kizlaar anca girebildim tun gun disarda kosturdum kizima ciciler aldm bir tutu.almisim kizima yiyesim geldi.valla:)). Bugun ne yedim hicbisi.yemedm dsem yeridir feci bir savas.verdm kendmle cnku esim citir.kizarmis.tavukla pilav yedi.hemde ben elleimle yaptimm ama yemedim sabah domates bir yesil.biber 9 lu cqy haslanmis yumurta kk.peynir okadarcikk ekmek yokk oglebdee yarim kase yogurt bir caybardagi lapa yedim icinse karabiber ve kori attim aci geldi mecbur yogurt takviyesi kullandim.ve bu kadar 2 lt su ictim 35 dk.yurudu suan bacaklarm kopmus yatiyorumm yemek yemedm ama bnm tarti biraz nanayli acaba gercekte kac kiloyumm sabah tartim 79 gosteriodu alsam 77 nasil bi kafaysa obdaki de :)) en yakin zamanda disarda kiloma bakicam ..
Bebecik isteyen arkadaslarm bende 22 yasnda ilk bebemi dogurdum yamuldum suan 6 aylik vucudum mahvoldu ayakla buyudu.saclqrm dokuldu ellerm bi gafip oldu esimle yakinlasmak adina bisey yasamiyoru desem yeridir kii ben esime gecelikler falan suslenip puslebirdim smdi kose bucak kaciorum( ben habersz hamile kaldim ogrendgmde 1.5 aylikti bebegim haytimda en kilolu halimle hamile kaldim olmasaydi demiyorum ama biraz buyuseydim olgunlassaydim evliligmz otursaydi ev isi yemek yapmak elim cabuklassaydi birazda gezip tozsaydik diyorum zaman zaman kendimee ama smdi melegimle ikimiz birlikge buyuyoruz ve ben cok yoruldum... Allah herkese hayirli olani versin hayirli olani HAYİRLİ ZAMANDA VERSİN.İNSALLAHH
Ben bunu duymamıştım, şimdi baktım, deli manyak tam killer mış.. yaşıyomusun hala.. kilo verdikçe karnım buruşmaya başladı, benimde yapmam gerekecek..bu saatte büyük bir kararlılıkla Killer ABS yaptım, benim gibi özellikle göbek ve yanlarda sorunu olanlar için harika bir egzersiz programı, öneririm şiddetle