Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Slm kizlar ben fazla ugrayamadim karisik ve yogun bir donem icinfeyim ama artik toprlamaliyim buhaftada toparlamasam artik iyice yuvarlanirim

hanımlar merhaba sadece akşam 17.00 den sonra yemeyerek zayıflıyorsunuz boyum 1.72 kilom 94 olmuş maalesef bugün öğlen yemeğinden sonra bişey yemedim ekmekte yemedim hiç bana da yardımcı olur musunuz lütfen çok sıkıntılıyım

Hoşgeldin canım.ben kendi adıma söyleyeyim 5 ten sonra bir şey yemiyorum ve gün içinde yediklerime dikkat ediyorum hızlı kilo vereyim diye bu şekilde başarılı olursun.şekeri unu hayatından çıkartmalısın

kizlar ben persembe gunu regl oldum. tartida fazla ciktim siskinlik ve odem oldu sanirim 1kilo 200 gram fazla ciktim :-((((((

Slm kizlar ben fazla ugrayamadim karisik ve yogun bir donem icinfeyim ama artik toprlamaliyim buhaftada toparlamasam artik iyice yuvarlanirim
Selam tatlim, kayipsin nezamandir, ama tahmin ettim yogunlugunu.. Tekrar geldin iyi yaptin, ozletme kendini bu kadar..

NeS

Hosgeldin rehber.. İlk 1-2 hafta aksam 17 den sonra yememek yetiyor ama sonra gun icinde de dikkat etmek gerekiyor.. Umarim tez zamanda kurtulursun canim..

NeS

kizlar ben persembe gunu regl oldum. tartida fazla ciktim siskinlik ve odem oldu sanirim 1kilo 200 gram fazla ciktim :-((((((

Oyyy kuşum.. Mazeretin var ama senin.. Ayni yaz kendini bence? Abinle konusabildinmi diyet meselesini?

NeS

Selam tatlim, kayipsin nezamandir, ama tahmin ettim yogunlugunu.. Tekrar geldin iyi yaptin, ozletme kendini bu kadar..

NeS
Gunaydin canim evet cok yogundum aslinda yogunluk bitmedi ama bu sekilde kendimi alistirmam lazim burdan menulerimi tekrar paylasayim belki biraz daha toplarim kendimi

gunaydinlar hanimlar sabah kahvaltimi yaptim
1yumurta
1\2 kk beyaz penir
4 zeytin
1\2 hindiba
20 gr kepek ekmegi
Sekersiz cay
Artik gunu nasil tamamlarim bilmiyom ama saat 17'den once kapatmaya calisirim

bir haftadır 5 ten sonra hiçbir şey yemiyorum kilomda hiç değişiklik olmamış. hayatıma sporu katmam şart

teşekkür ederim kızlar bugün ücüncü günüm yarım saat yürüyüş yapıyorum yarım saatte dans ettim bugün sabah 93.6 ydım gidecek inşallah :)

bende bugün leslie ile 3 mil yürüdüm. bebeğim olduğu için diyet yapmıyorum. sadece beşten sonra hiçbir şey yememeye çalışıyorum. hep birlikte zayıflayalım:13:

Merhaba, hoşgeldiniz. Benim de 1.77. Aslında boyumuzun avantajı var, kiloyu kaldırabiliriz, diğerlerinden şanslı sayılırız ama uzun boyda da kilo diğerlerine göre dezavantaj oluyor. İşte bunu avantaja çevirmek için uğraşmalıyız diye düşünüyorum. Ben de şu an 92'yim. Yeni hafta yeni bir başlangıç olsun bizim için :)
Başlarda menünüzü çok kısmayın yoksa ileride misal 10 kg verdiğinizde tıkanırsınız. Menünüzü yavaş yavaş azaltmanız gerek. Günde 2.5 litre suyu sakın bırakmayın. Susuz diyet olmaz, ne yaparsanız yapın yeterli su içmeden kilo veremezsiniz. Bilmiş bilmiş konuşuyorum yanlış anlamayın epeydir bu işin içindeyim onların tecrübesi var sadece. Vücudunuzu ve kendinizi iyi tanıyın, neyin yarayıp yaramadığını bilin. Bunlara dikkat ederseniz eminim bu yöntem işe yarayacaktır.

bir haftadır 5 ten sonra hiçbir şey yemiyorum kilomda hiç değişiklik olmamış. hayatıma sporu katmam şart

Merhabalar, hamile olduğunuzu okudum, bu dönemde kilo vermeye çalışmak çok yanlış değil mi? :26:

Ilk defa bu kadar büyük kaçamak yaptım sabah klasik kahvaltı yaptım. 1 buçukta koca bir tabak kısır 1 poğaça bir dilim revani az patates salatası yedim 1 saat yürüdüm açlıktan ölüyorum şu an inşallah yarın + larda olmam

İnşallah tucccc olur arada morel bozmak yok tmm???]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…