Hoşgeldin canım.ben kendi adıma söyleyeyim 5 ten sonra bir şey yemiyorum ve gün içinde yediklerime dikkat ediyorum hızlı kilo vereyim diye bu şekilde başarılı olursun.şekeri unu hayatından çıkartmalısınhanımlar merhaba sadece akşam 17.00 den sonra yemeyerek zayıflıyorsunuz boyum 1.72 kilom 94 olmuş maalesef bugün öğlen yemeğinden sonra bişey yemedim ekmekte yemedim hiç bana da yardımcı olur musunuz lütfen çok sıkıntılıyım
Selam tatlim, kayipsin nezamandir, ama tahmin ettim yogunlugunu.. Tekrar geldin iyi yaptin, ozletme kendini bu kadar..Slm kizlar ben fazla ugrayamadim karisik ve yogun bir donem icinfeyim ama artik toprlamaliyim buhaftada toparlamasam artik iyice yuvarlanirim
hanımlar merhaba sadece akşam 17.00 den sonra yemeyerek zayıflıyorsunuz boyum 1.72 kilom 94 olmuş maalesef bugün öğlen yemeğinden sonra bişey yemedim ekmekte yemedim hiç bana da yardımcı olur musunuz lütfen çok sıkıntılıyım
kizlar ben persembe gunu regl oldum. tartida fazla ciktim siskinlik ve odem oldu sanirim 1kilo 200 gram fazla ciktim :-((((((
Gunaydin canim evet cok yogundum aslinda yogunluk bitmedi ama bu sekilde kendimi alistirmam lazim burdan menulerimi tekrar paylasayim belki biraz daha toplarim kendimiSelam tatlim, kayipsin nezamandir, ama tahmin ettim yogunlugunu.. Tekrar geldin iyi yaptin, ozletme kendini bu kadar..
NeS
hanımlar merhaba sadece akşam 17.00 den sonra yemeyerek zayıflıyorsunuz boyum 1.72 kilom 94 olmuş maalesef bugün öğlen yemeğinden sonra bişey yemedim ekmekte yemedim hiç bana da yardımcı olur musunuz lütfen çok sıkıntılıyım
bir haftadır 5 ten sonra hiçbir şey yemiyorum kilomda hiç değişiklik olmamış. hayatıma sporu katmam şart
Ilk defa bu kadar büyük kaçamak yaptım sabah klasik kahvaltı yaptım. 1 buçukta koca bir tabak kısır 1 poğaça bir dilim revani az patates salatası yedim 1 saat yürüdüm açlıktan ölüyorum şu an inşallah yarın + larda olmam
Şu an hiç pişman değilim ama yarına ne olur bilmiyorum zaten saat 1 de yedim başka da bişi yemedim sıkıntı olmaz herhaldeİnşallah tucccc olur arada morel bozmak yok tmm???]
Şu an hiç pişman değilim ama yarına ne olur bilmiyorum zaten saat 1 de yedim başka da bişi yemedim sıkıntı olmaz herhalde
Aaaa olmaz yaaasanmam eritmişsindirr kızzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?