teşekkür ederim kızlar bugün ücüncü günüm yarım saat yürüyüş yapıyorum yarım saatte dans ettim bugün sabah 93.6 ydım gidecek inşallah :)
Slm kizlar ben fazla ugrayamadim karisik ve yogun bir donem icinfeyim ama artik toprlamaliyim buhaftada toparlamasam artik iyice yuvarlanirim
Heyyy kizlar ben geldim
Nasilsiniz? Sizleri cok özledimKim neler yapiyor cok merak ediyorum Gecmisi okumaya calisirsam, üsenip yazmam gibi geldi, o yuzden direk yazayim ve cumbur lupppppppppppppppp araniza atlayayim dedim
Arkadaslar, malesef 9 günlük yoklugunuzda + 2,5 ile geldim. Tam 82,4 üm su anAglamak , zirlamak istemiyorum, tam gaz sizlerle yola devam. Bugün yürüyüse basladim, simdi 1,5 saatlik yürüyüsten geldim
Yarin sabahtan itibaren hurma diyetine giriyorum, gidebildigi kadar 2, 3 gün bunu yapmak istiyorum. Bu 2,5 kiloyu hemen verip yoluma devam etmek istiyorum, desteklerinizi bekliyorum
Yarindan tezi yok sizleri okuyup haberlerinizi almak istiyorum.. Aramizdan ayrilan yok degil miiiiiiiiiiiiiiiiiii????????????
Ilk defa bu kadar büyük kaçamak yaptım sabah klasik kahvaltı yaptım. 1 buçukta koca bir tabak kısır 1 poğaça bir dilim revani az patates salatası yedim 1 saat yürüdüm açlıktan ölüyorum şu an inşallah yarın + larda olmam
Kızlar resmen şoka girdim dün sat 1 buçukta yediğim kısır poğaça tam +400 olarak yansımışve toplam düm 850 kalorî almıştım çok mutsuzum demek ki diyeti bırakına tüm kilolar geri gelecek
Soka girme canim, ben giricem once.. Tum hafta sonu 0 kacamak.. Buna ragmen +1500 nasil ama?
NeS
canım sıkma canını ödem olabilir. bende şaşırdım taa 1 de yemişsin yedikklerinden kaynaklandığını düşünmüyorum ben aldığı kalori bile çok az yani.Kızlar resmen şoka girdim dün sat 1 buçukta yediğim kısır poğaça tam +400 olarak yansımışve toplam düm 850 kalorî almıştım çok mutsuzum demek ki diyeti bırakına tüm kilolar geri gelecek
Soka girme canim, ben giricem once.. Tum hafta sonu 0 kacamak.. Buna ragmen +1500 nasil ama?
NeS
canım sıkma canını ödem olabilir. bende şaşırdım taa 1 de yemişsin yedikklerinden kaynaklandığını düşünmüyorum ben aldığı kalori bile çok az yani.
nesilim naptııın kız sıfır kaçamak nasıl 1500 oluyo öyleregli zamanın falanmı kuşum ondan olabilir.sende sıkma canını bol su iç bugün ödem tutmuşsundur canım
İnşallah öyledir canım yaa pazar sabah ne güzel -200 oldu diye seviniyordum bunu görünce şok oldum grip oldum bide moralim hepten bozul
moralin bozulmasın tucc yarın tekrardan eksiye düştüğünü göreceksin demiştin dersin.bugünde herzamanki gibi dikkat et. bence sende çok iradelisin hiç kaçamak yaptığını falan görmedim şimdiye kadar +400 seni yıldırmasın. ilaç falan aldıysan ondanda olur.
heyo ben gelidm günaydın herkeseeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?