Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Selam kizlar..
Iyiki burayi kesfettim diyorum cunku kendi basima hayattabkilo veremezdim.
1. Hafta baslangicinda 66 kgdim.
2. Hafta baslangicinda 64.7 geliyorum
bu haftayi cok iyi (kacamaksiz) gecirmeyi planliyorum ve haftayab63u gormeye kesinlikle karqrliyim.
Sabah kahvalti yapmadim artik yapmayi dusunmuyorum zaten oyke bir aliskanligim yok sadece yarim limon iki kasik sirke sicak suyla karistrip ictim 3 adet etiform biskuvi yedim. Tatli krizim gelince tup seklinde bal aldim az bise ondan emicem oglen guzel yemeknyicem ve tabiki elmadan vazgecmek yok.
Hepinize kolay gelsin yavrular.
Iradeniz kuvvetli olsun kilolariniz su gibi akip gitsin.

Hosgeldi canim.. Nasil gecti?

NeS

güzel geçti cnm ama azcık foto çekinmişim ve onlardada hep yüzüm yorgun ve asık
onun dışında herkes çok begendi beni
listeyide göremeidm tartılmadımda sabit geçicem bu hafta
çok yemeidm ama fdüzensiz yedim

Evet zeyascimk ben de böyle inaniyorum. Dün dikkat etmeye basladim, hemen farketti. Bugün sabah 81.5 ciktim Benimkide hain mutlulugu iste, kendi kendime kötülük ettim Dün yürüyüse basladim. Artik bir gün 1,5 saat yürüyüs, bir gün 1 saat plates yapmayi düsünüyorum. Bugün hurma diyetine girecektim, ama öyle üsütmüsüm ki, sicak sicak corba , süt vb icmem gerekiyor.

Sabah: 1 bardak süt + 5 hurma yedim.
aksam: corba+ et+ salata
veeeeeeeee BOL BOL SU

Kızlar günaydın

Umarım herkes iyidir Ben cumadan beridir çok kötüyüm, Amasya'ya görevlendirdiler beni, hem de Haziran'ın sonuna kadar. Bu satırları size Amasya'dan yazıyorum. Napacam gerçekten bilmiyorum, 2 koca bavul yapıp geldim, kışlık yazlık ne bulduysam getirdim. Şimdilik polis evinde kalıyorum, daha iyi bir yer bulabilirsem geçecem bakalım.

Yeme düzenim de acayip bozuldu sıkıntıdan. Cumadan beridir ha bire yiyorum abuk subuk. Cumartesi 66,4 kiloydum. Yani bu hafta +400 deyim. Semocum beni yazabilirsen sevinirim canım. En kısa zamanda kalacak yer durumumu netleştirip, spor salonu bakacam. Yoksa ne zaman geçer burda, ne de bu kilolar gider sıkıntıdan

Canim ne güzel özetlemissin, insan cani sikkinken "abuk-subuk" yiyor herbir seyi. Igrenc bir duygudur, bilirim. Poyrazcim, yer, düzen degisikligi cok zor ve hos bir durum degil kesinlikle. Malesef ben su an bir isim olsun da nerde olursa olsun modundayim Ama seni anlamiyor degilim, düzenim bozuldu mu, ruh halim de bozuluyor benim de. Degisiklikten cok haz etmem. Umarim güzel seyler olur orda ve bu süreci en zevkli sekilde geciririsin.
Bence de spora baslamak güzel bir fikir olabilir :13:

Hoş geldin Betülcüm, seni aramızda görmek çok güzel, özlemiştim gerçekten

Ben daha önce de şehir dışına gitmiştim canım, ama onlar hep 20 günlüktü ve Samsun'du. En azından cumadan evime dönüp, pazartesi sabahı tekrar yola çıkıyordum. Bu ise Haziran'ın sonuna kadar ve Amasya'ya. Öyle her hafta sonu evime gitme şansım yok ve ilk 10 günden sonra devlet otel parası vermiyor, sadece yemek parası alabiliyorsun. Maddiyatını da geçtim artık tatlım ama burda napacam hiç bilmiyorum. Samsun en azından büyür şehirdi ve daha zevkliydi. Neyse dediğin gibi çok şükür ki bir işim var, bu günler de geçecek bi şekilde. Allah senin de kalbine göre güzel bir iş nasip etsin canımcım

günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum nasılsınız ben bu hafta sonu gezdim dolaştım güzel geçti :)))

sabah kahvaltım 1 domates-salatalık -5 zeytin-kibrit kutusu kadar peynir-1 yumurta -1 çavdar ekmeği-1 biber :)

sizler nasılsınız kızlar

günaydın kızlar

bende yine cumartesi dikkatliydim pazar ödül günümde bende yedim ama çok değil

sabah 2 dilim tb. ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 sivri biber 1 k.k beyaz peynir

bu hafta reglim ama her hafta aç yatmayı düşünüyorum
hatta bu hafta yemin etmeyi düğşünüyorum çünkü regl zamanı yaptığım kaçamaklardan kendimi alamıyorum
yedikçe beni daha çok çekiyor en güzeli hiç ağzımı bulaştırmamak

ya kahve içicem acıktıkça yada süt
süt bana kilo verdirdiği için zaten iyi geliyor .

bu hafta tartılmayıda düşünmüorum sadece kendimi ölçücem çünkü tartıdaki rakam sinirlerimi bozuyor
ben regl zamanı 3 kilo kadar şişebilen biriyim malesef

Gunaydınnnnnnnnnn kızlaaaaarrrrr yupppiiiiii 84.9 cıktım bugünnn yanii aldıgım 700 gramın 600 u gitti gariiii artık dans ediyorum kızlarrr kop kop oryantal flnnnn

aynı metotla 6 ayda 25 kg verdi bir tanıdığım sonuç mükemmel.. darısı bizlerin başına :) gercekten işe yarıyor,
gündüz hamur kızartmaları, kısırlar, lahmacunlar ama aksam 17:00 den sonra hiç bir sey yenmeyerek hedefe ulaşılmış,,
bugün bende milat olsun diyorum bakalım:))

herkes - lerini paylaşırsa motive olur die düşünüyorum:)

bol -ler herkese :)

Gunaydınnnnnnnnnn kızlaaaaarrrrr yupppiiiiii 84.9 cıktım bugünnn yanii aldıgım 700 gramın 600 u gitti gariiii artık dans ediyorum kızlarrr kop kop oryantal flnnnn

E bir de profiline kilo cetveli yapsan da sendeki farki takip edebilsek Böyle olmuyor

Tünaydın FISTIKLAR..
Haftasonu güzel ama herzamanki gibi çok yorucu geçti, dün tüm gün mutfaktan çıkamadım, çıkıncada, çamaşır yıka, kurutmayı boşalt, ütüle, kaldır filan..
Akşamda yemekte misafirim vardı, bayaa hırpalandım..
Hiç kaçamak yapmadım, ama saatlere çok dikkat edemedim..
Yediğim yemekler gün içine yaydım, tarhana çorbası, zeytinyağlı pırasa ve tavuk sote..

Ctesi sabah 65 olan ben Pazar sabah 65.2 idim.. yatarken 67.2, sabah 66,7..
keşke biraz daha yeseymişim diye düşündüm.. yemediğimde sonuç değişmedi diye..

Bu gün sabah bitki çayı - nescafe ve suyla doyurdum karnımı.. birazdan tarhana çorbamı içerim..
akşam da yemeğe gidicem, saate uyamıycam ama az ve ekmeksiz yersem toplarım durumu sanırım.

Süper canımcım, çok stres yapmıştın.. Neyse ki memnun olmuşsun..
Güzel geçmiş ne güzel.. :)

Hoşgeldin Betülcüm.. Umarım güzel vakit geçirmişsindir.. Birkaç güne kilon yerleşmeden toparlarsın, hiç dert etme.. :)

Kız ne güzel, zevk almaya çalış.. Zorunlu tatil gibi.. :) Eşin aynı işimi yapıyor, birliktemi geziyosunuz, onu yalnız mı bıraktın..
Eğer seninle değilse kendini ona sürpriz yapmak için motive edebilirsin bence.. Sıkma canını, kıyamam..
Aaa bende Cumartesi:) hap ne kullanıyosun canım
Yasmin kullanıyordum, son ay reginon aldım, şu an onu kullanıyorum ama 35 ten sonra özellikle sigara içenlerde hapın koruyuculuğu azalıyormuş.
Tırstım bende, sakat gelmiim diye regl olunca spiral taktırıcam tekrar sanırım. Sen ne kullanıyorsun, spiral denedinmi hiç?
Süper canım, zaten artık yavaş yavaş yemeye başlaman gerek bence..
Aç yatmaya özen gösterirsen en azından farksız atlatırsın..
Hmmm.. biri hamurmu dedi?.. bu yöntemle sonuca ulaşanları duymak daha bi motive ediyor, saol paylaşımın için..
Darısı başımıza inşallah..

slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ben bu hafta çok hırslıyım kızlar inş. bu hafta başarılı olucam

Alaca hosgeldin canim..... Ben de 9 gün sonunda + 2.60 gram ile geldim Anneannemdeydim, edim yedim durdum Simdi yola devam arkadasim, ikimizinde cok azmetmesi gerekiyor. Insallah hazirana fistik gibi oluruz Birbirmizi MOTIVE edelim arkadasimm
Sende hosgeldin betul evet birbirimize motive edelim kurtulalim b yaglardan
Soka girme canim, ben giricem once.. Tum hafta sonu 0 kacamak.. Buna ragmen +1500 nasil ama?

NeS
uzme kendini nesli odemdir bazende tarti yamkluk yapabiliyor reglin gecsin topalarsin

tunaydinlar kizlar
Sabah kavaltimi yaptim oglumun randevusuna gitimgeldim anca yaziyorum
Bugun yediklerim fittingo hesabi

evet hamur :) gündüz ne istiyorsan ye ama akşam 17:00 den sonra boyu egzersizi yapmış bol bol :) önüne gelen güzel yemek namına ne varsa 17:00 den sonra başını bir sağa bir sola bir sağa bir sola çevirmiş:)) sonuc mükemmel:)

haydi kızlar 17:00 den sonra boyun egzersizine:)

yemek görünce baş bir sağa bir sola :),

rica ederim, aranıza yeni katıldım, çok keyifli paylaşımlar olacağına eminim

nesilcim merhaba naber nasılsın sana biley sorcam ya bu çamaşır kuurutucular nasıl oluyor bende almayı düşünüyorum araştırma içindeyim. hem çamaşır yıkayan hemde kurutan mı senin ki yoksa sadace kurutma mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…